עבור לתוכן
OmriSoudry

*** TIME TO FLY - פרק 2 ***

Recommended Posts

פורסם

שבוע טוב אנשים!

אחרי שבוע שלם שלא הצלחתי לחבר את המצלמה שלי למחשב, ביום שישי סוף סוף הצלחתי לעשות את זה ותאמינו או לא הצלחתי לערוך את זה ביום אחד. במהלך הלילה שבין שישי לשבת זה סיים להעלות את זה לRAPIDSHARE אבל היום (שבת) בבוקר הכל נדפק בגלל שRAPIDSHARE עשה לי בלגאן. בכל מקרה, מהבוקר אני ניסיתי להעלות את זה בקצב איטי מאוד (בין 6 ל-7 ק"ב לשניה) והעיקר שסוף סוף הצלחתי. אז....אני שמח להציג בפניכם את הפרק השני של הסדרה TIME TO FLY, שלמי שלא זוכר, זו הסדרה שמתארת את הרעיון של "לעשות רישיון טיסה בארצות הברית".

בפרק הנוכחי:

תושבי העיירה עושים מעין מסיבה קטנה בשדה התעופה, שכוללת "על האש" בחינם וכל מיני מטוסים מגניבים שבאו לעשות סיבוב לאנשים (תמורת המון המון כסף :D ). בנוסף, אני, אלמוג ורועי ממשיכים בלימודי הטיסה, עומר עושה סולו ראשון בארה"ב, ויונתן וערן מגיעים לדירה.

- בסוף הפרק יוצגו קטעים מהפרק הבא, לא לפספס! (בעיקר כי הפרק הבא יהיה לפי דעתי אחד הפרקים הטובים, אם לא הכי טוב, וכנראה הוא יהיה פרק ארוך שיחולק ל-2 קבצים שונים).

אז קדימה להורדה!!

גודל הקובץ: 296 מגה.

משך זמן הפרק: 20 דקות.

פורמט: WMV.

קישור להורדה: http://rapidshare.de/files/32532360/TTF_E02.wmv.html

שימו לב שאם זה מוריד ממש לאט, אולי זה כי יש עומס וכדאי לנסות מאוחר יותר.

צפייה מהנה ומצטער על האיחור..! :D

פורסם

עומרי אני רוצה לעדכן אותך רק התחלתי להוריד את זה לפני 20-30 דקות וזה מוריד לי על 120 קב"ש בערך.

יש עוד איזה 9-8 עד שזה יסיים להוריד וכמובן שאגיד מה דעתי למרות שאני בטוח מה היא תהיה!

פורסם

Omri, thanks for all of that hard work and dedication..

I wanna say goodbye to you all, I will be leaving in about 2 hours to Ben Gurion and at 5:30, i will be on my way to Gaithersburg!

Pictures will be coming.. but hey, Omri has shown it all!!!! :mrgreen:

פורסם

בן, תהנה ותמסור דרישת שלום בשמי לבת אל ולכולם. ואל תשכח להתחבר לפורום משם בזמנים המתים (ובעיקר בימי שבת בבוקר אצלכם) ולהוריד את הפרק הבא. זה שאתה שם לא פותר אותך!

אז תהנה לך שם...והכי חשוב - תחזור עם הרישיון!! (אל תדאג, אנאבל לא כזו קשוחה כמו שזה נראה. כל עוד תיקח ממנה את המנטה שהיא תציע לך, ולא תדפוק משהו יותר מדי, אתה עובר).

בהצלחה!!

פורסם
:lol: מעולה, הייתי בועידה הזו בשיחה עם יהב זה היה גדול.

אחלה פרק 8)

שששששששששש..... אללל תגלהה- אף אחד לא שם לב! :wink:

קודם כל כמובן פרק מדהים- העריכה והתסריט כבר מובנים מאליהם שהם באמת מקצועיים!

חוץ מזה, הצלחת להשאיר כמה אנשים במתח לפרק הבא- זה כבר טוב.. :P

יאללה מחכה לפרק הבא... :mrgreen:

פורסם
אחלה פרק!

עכשיו כל אחד בחטיבה יכול להכנס לשטח האוירי או מה שזה לא יהיה (הקוד נראה בבירור בסרט)....

מחכה לפרק הבא.

הקוד כתוב על השער אז זה לא משנה כל כך....

פורסם

מי אמר שיהיו 10 פרקים? :?

יהיו כמה שיהיו, אין לי מושג. זה ממש תלוי באורך הפרקים ובכמות הקטעים שאני אוריד בעריכה. זה יכול להיות 10, אבל זה יכול להיות גם 5-6. נראה בסוף...

שמח לשמוע שאתם נהנים, ואל תדאגו, הפרק הבא יהיה בזמן (יום שישי ב-19:00). לפחות כרגע ככה זה מסתמן... :roll: :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...