OmriSoudry פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 שבוע טוב אנשים! אחרי שבוע שלם שלא הצלחתי לחבר את המצלמה שלי למחשב, ביום שישי סוף סוף הצלחתי לעשות את זה ותאמינו או לא הצלחתי לערוך את זה ביום אחד. במהלך הלילה שבין שישי לשבת זה סיים להעלות את זה לRAPIDSHARE אבל היום (שבת) בבוקר הכל נדפק בגלל שRAPIDSHARE עשה לי בלגאן. בכל מקרה, מהבוקר אני ניסיתי להעלות את זה בקצב איטי מאוד (בין 6 ל-7 ק"ב לשניה) והעיקר שסוף סוף הצלחתי. אז....אני שמח להציג בפניכם את הפרק השני של הסדרה TIME TO FLY, שלמי שלא זוכר, זו הסדרה שמתארת את הרעיון של "לעשות רישיון טיסה בארצות הברית". בפרק הנוכחי: תושבי העיירה עושים מעין מסיבה קטנה בשדה התעופה, שכוללת "על האש" בחינם וכל מיני מטוסים מגניבים שבאו לעשות סיבוב לאנשים (תמורת המון המון כסף ). בנוסף, אני, אלמוג ורועי ממשיכים בלימודי הטיסה, עומר עושה סולו ראשון בארה"ב, ויונתן וערן מגיעים לדירה. - בסוף הפרק יוצגו קטעים מהפרק הבא, לא לפספס! (בעיקר כי הפרק הבא יהיה לפי דעתי אחד הפרקים הטובים, אם לא הכי טוב, וכנראה הוא יהיה פרק ארוך שיחולק ל-2 קבצים שונים). אז קדימה להורדה!! גודל הקובץ: 296 מגה. משך זמן הפרק: 20 דקות. פורמט: WMV. קישור להורדה: http://rapidshare.de/files/32532360/TTF_E02.wmv.html שימו לב שאם זה מוריד ממש לאט, אולי זה כי יש עומס וכדאי לנסות מאוחר יותר. צפייה מהנה ומצטער על האיחור..!
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 ברוך השם!!!!!!!!! פשוט מדהים!!! רק עושה חשק לטוס לשם ולעשות את הרישיון :?
eliad3d פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 הו!!!!! חיכיתי לזה הרבה הרבה זמן!!... יאללה אני מוריד,תודה על השיתוף עומרי...זה ממש נחמד וכייפי לצפייה
Ben Cohen פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 עומרי אני רוצה לעדכן אותך רק התחלתי להוריד את זה לפני 20-30 דקות וזה מוריד לי על 120 קב"ש בערך. יש עוד איזה 9-8 עד שזה יסיים להוריד וכמובן שאגיד מה דעתי למרות שאני בטוח מה היא תהיה!
Omer Efrat פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 אחלה פרק עומרי ואם משהו מתפלא למה בת-אל דיברה בטלפון בזמן נהיגה (בקטע שהיא מוצגת) אז רק שתדעו שזה מותר שם וניצלתי את זה טוב ודרך אגב וואי מה מחכה לכם בפרק הבא
mickey lip פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 יפה מאוד. פשוט חוויה לצפות בסרטים. אפילו אשתי נהנתה.
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 Omri, thanks for all of that hard work and dedication.. I wanna say goodbye to you all, I will be leaving in about 2 hours to Ben Gurion and at 5:30, i will be on my way to Gaithersburg! Pictures will be coming.. but hey, Omri has shown it all!!!! :mrgreen:
Almog Atar פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 חזק, שיחקת אותה ובגדול!!!! אני מחכה לפרק הבא !! דרך אגב.. בן תסמור ד"ש לכולם ותגיד לבת-אל שאני אשלח לה את התמונות בקרוב מאוד
OmriSoudry פורסם ספטמבר 9, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 בן, תהנה ותמסור דרישת שלום בשמי לבת אל ולכולם. ואל תשכח להתחבר לפורום משם בזמנים המתים (ובעיקר בימי שבת בבוקר אצלכם) ולהוריד את הפרק הבא. זה שאתה שם לא פותר אותך! אז תהנה לך שם...והכי חשוב - תחזור עם הרישיון!! (אל תדאג, אנאבל לא כזו קשוחה כמו שזה נראה. כל עוד תיקח ממנה את המנטה שהיא תציע לך, ולא תדפוק משהו יותר מדי, אתה עובר). בהצלחה!!
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 אחלה פרק!!! אין מילים! בן תעשה חיים ותחזור שלם ובריא!
Matan Solomon פורסם ספטמבר 9, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2006 אחלה פרק !!! כל כך קצרר, מחכה לשבוע הבא !!! בן תהנה והרבה בהצלחה !!
Itai Ganor פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 מעולה, הייתי בועידה הזו בשיחה עם יהב זה היה גדול. אחלה פרק
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 מעולה, הייתי בועידה הזו בשיחה עם יהב זה היה גדול.אחלה פרק שששששששששש..... אללל תגלהה- אף אחד לא שם לב! :wink: קודם כל כמובן פרק מדהים- העריכה והתסריט כבר מובנים מאליהם שהם באמת מקצועיים! חוץ מזה, הצלחת להשאיר כמה אנשים במתח לפרק הבא- זה כבר טוב.. יאללה מחכה לפרק הבא... :mrgreen:
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 יופי של פרק! (כמה אחוזים קיבלת על הפרסומת ה"סמויה" של הד אנד שולדרס?)
OmriSoudry פורסם ספטמבר 10, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 יופי של פרק! (כמה אחוזים קיבלת על הפרסומת ה"סמויה" של הד אנד שולדרס?) מקדונלדס וקוקה קולה שילמו לי יותר בפרק הקודם... :roll:
ראם אדם פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 וואו פרק מדהים ..... עריכה מדהימה מחכה לשאר!!!! ואם אפשר בפעם הבאה לעמוד בלו"ז של הוצאת הפרק, היה לי נורא קשה לחכות לפרק עד שהו יצא!
zmatan פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 כל הכבוד סודרי וכל השאר! :shock: :shock: עבודה מדהימה פשוט כל הכבוד!
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 חבר'ה פרק נחמד מאוד! העריכה מעולה ומקצועית! ד"א, כמה פרקים יש ל'סדרה'? :wink:
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 חבר'ה פרק נחמד מאוד!העריכה מעולה ומקצועית! ד"א, כמה פרקים יש ל'סדרה'? :wink: 10
Niv Malin פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 אחלה פרק! עכשיו כל אחד בחטיבה יכול להכנס לשטח האוירי או מה שזה לא יהיה (הקוד נראה בבירור בסרט).... מחכה לפרק הבא.
Almog Atar פורסם ספטמבר 10, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 אחלה פרק!עכשיו כל אחד בחטיבה יכול להכנס לשטח האוירי או מה שזה לא יהיה (הקוד נראה בבירור בסרט).... מחכה לפרק הבא. הקוד כתוב על השער אז זה לא משנה כל כך....
OmriSoudry פורסם ספטמבר 10, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2006 מי אמר שיהיו 10 פרקים? :? יהיו כמה שיהיו, אין לי מושג. זה ממש תלוי באורך הפרקים ובכמות הקטעים שאני אוריד בעריכה. זה יכול להיות 10, אבל זה יכול להיות גם 5-6. נראה בסוף... שמח לשמוע שאתם נהנים, ואל תדאגו, הפרק הבא יהיה בזמן (יום שישי ב-19:00). לפחות כרגע ככה זה מסתמן... :roll: