yossid פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 חברים שלום, מזה זמן מה אני משתעשע עם רעיון לארגן מפגש מוטס לחברי החטיבה. ובעברית פשוטה - בין חברי החטיבה יש מספר בעלי רשיונות טיס. בוחרים שדה או מנחת (ר"פ; מגידו; פיק; שדה תימן; מצדה) מתארגנים במספר מטוסים ומגיעים למקום בטיסה. מי שלא יוכלו להצטרף לטיסה יוכלו - אם ירצו - להגיע למקום המפגש ברכב. המועד המוצע - אחד מימי חול המועד סוכות. כך יוכלו גם חברים שומרי מסורת להצטרף. דעתכם? נ.ב. - ככל שהנושא יסגר מוקדם יותר, כך יגדלו הסיכויים להוציאו אל הפועל משום שיש צורך להזמין מטוסים.
mickey lip פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 חברים שלום,מזה זמן מה אני משתעשע עם רעיון לארגן מפגש מוטס לחברי החטיבה. ובעברית פשוטה - בין חברי החטיבה יש מספר בעלי רשיונות טיס. בוחרים שדה או מנחת (ר"פ; מגידו; פיק; שדה תימן; מצדה) מתארגנים במספר מטוסים ומגיעים למקום בטיסה. מי שלא יוכלו להצטרף לטיסה יוכלו - אם ירצו - להגיע למקום המפגש ברכב. המועד המוצע - אחד מימי חול המועד סוכות. כך יוכלו גם חברים שומרי מסורת להצטרף. דעתכם? נ.ב. - ככל שהנושא יסגר מוקדם יותר, כך יגדלו הסיכויים להוציאו אל הפועל משום שיש צורך להזמין מטוסים. אני בעד
אורח פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 תודיע מתי וגן, קדימה צ'יק צ'ק צ'ק ... כמה צ'דיקים :mrgreen:
danb2000 פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 רעיון יפה :!: 1. אני ארחרח בעבודה כבר ביום א' אם יש סיכוי ליום חופש (לא יודע איך זה במקומות אחרים - אצלנו חוה"מ זה -Busines as usual :cry: ) 2. ביום ג' אני שוב בהרצליה לסיום הרענון שגזרתי על עצמי לאחר הקרקוע הממושך - ואנסה כבר לתאם צ'יק צ'ק צ'ק אעדכן פה לגבי ההתפתחויות. (אם אני ה- Trouble maker היחידי - אל תחכו לי ושריינו יום / מטוס / מנחת / אישורים / וכו'. מקסימום אני אתאים עצמי אליכם).
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 רעיון מצויין, אשמח להצטרף, אני בחופש כל חול המועד.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 אחלה של רעיון יוסי, לצערי אני כבר יודע עכשיו שאני לא יוכל להגיע. אבל אשמח לעזור במה שאתה צריך.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 רעיון מעולה! הייתי ממליץ לעשות את זה במרכז הארץ, שיהיה גם הכי נוח להגעה לכל מי שאין לו רישיון...
yossid פורסם ספטמבר 15, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 חוה"מ סוכות יוצא בין יום ראשון ה-8.1006 ליום שישי ה-13.10.06. שני מועדים אפשריים עליהם חשבתי. יום שישי, ה-13.10.06. יאפשר גם למי שעובדים במהלך השבוע וגם לשומרי מסורת להצטרף. מועד אחר, במהלך אחד מימי השבוע, תלוי באירוע אוירועיט שאמור להתקיים - אם אינני טועה - בשדה תימן ואני מציע לא לקיים מפגש שלנו באחד מהימים האלה. על מנת להוציא את המפגש אל הפועל יש צורך ביותר מפחנוע אחד ויותר מנהג אחד. אחרת כל הרעיון אינו שווה. מציע לקיים במגידו - אומנם יש צורך לשלם דמי נחיתה במנחת (100 ש"ח לערך), אבל המיקום מאפשר הגעה ברכב גם לחברים ממרכז/צפון הארץ.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 חוה"מ סוכות יוצא בין יום ראשון ה-8.1006 ליום שישי ה-13.10.06.שני מועדים אפשריים עליהם חשבתי. יום שישי, ה-13.10.06. יאפשר גם למי שעובדים במהלך השבוע וגם לשומרי מסורת להצטרף. מועד אחר, במהלך אחד מימי השבוע, תלוי באירוע אוירועיט שאמור להתקיים - אם אינני טועה - בשדה תימן ואני מציע לא לקיים מפגש שלנו באחד מהימים האלה. על מנת להוציא את המפגש אל הפועל יש צורך ביותר מפחנוע אחד ויותר מנהג אחד. אחרת כל הרעיון אינו שווה. מציע לקיים במגידו - אומנם יש צורך לשלם דמי נחיתה במנחת (100 ש"ח לערך), אבל המיקום מאפשר הגעה ברכב גם לחברים ממרכז/צפון הארץ. אומנם אני יכול להגיע באוטו כנראה, אבל אישית הייתי הולך על משהו יותר מרכזי שחברינו הצעירים יוכלו להגיע ברכבת אולי... אבל זה לשיקולכם!
Oren-ELY3 פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 Very good idea - i think that Meggido is very nice place to make this event. i can fly with vatil friend from Haifa. Bye bye From Los Angeles.
Tomer Haim פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 גם אני חושב שמגידו מקום טוב, אין שם בעיות "ביטחון" יותר מידי וגם זול יחסית 1:10 שעות + 100 ש"ח ואולי נקבל הנחה כקבוצת מטוסים שמגיעה כל זה נחלק ב 4 לכל מטוס ויוצא סבבה, נביא אוכל גם, יהיה כיף, אני יכול בימי שני ושלישי
Matan Solomon פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 אני בפנים ויהיה לי מקום ל-3 משקולות. מאיפה אתה יוצא ? ותביא מסנג'ר אם אפשר :]
3Dvg פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 אני יברר מה נסגר ואבדוק אפשרות להצטרף בינתים שאני לא אשאר ערום, מי ממראי מבן-גוריון/הרצליה? (עדיפות לבן גוריון) ויש לו מקום למשקולת? שיצור איתי קשר ב MSN (TalCohen88@Hotmail.Com) לא להפקיר....
avihai פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 ממריא מהרצליה, מסנג'ר בפרטים שלי. אני עדיין לא סגור ב100 אחוז, מחכה לתאריך המדויק. אחרי שיהיה תאריך אני אבדוק איך יוצא מבחינת זמינות מטוס וזמינות שלי. אני מציע בינתיים לארגן רשימת טייסים ורשימת המעוניינים להצטרף. בנוסף אני מציע שכל אחד שמעוניין להצטרף לטיסה יכתוב אם תהיה באפשרותו לקחת חלק כלשהו בהוצאות הטיסה. בכל מקרה יש לי תחושה (ומקווה) שאיזה אדון מבני יהודה שבצפון יהיה חתום על מקום אצלי. :wink:
×�פיק פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 אביחי במידה ואני לא טס לחו"ל, כמובן, רשום אותי מקדימה האיש מבני יהודה מאשר הגעה כמו כן, אני מעדיף לעשות את זה בזמן אחר ולא בסוכות, אני כנראה לא בארץ.
alon_a פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 Very good idea - i think that Meggido is very nice place to make this event.i can fly with vatil friend from Haifa. Bye bye From Los Angeles. מוכן לטוס איתך מחיפה :mrgreen:
yossilevy פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 אני פנוי להטיס בחול המועד בימים א-ג בלבד רעיון מבורך
yossid פורסם ספטמבר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 חברים, לאור העובדה כי בימים ראשון ושני מתקיים סיור באל על והודעותיהם של יוסי לוי ותומר (יוסי זמין בימים א'-ג'; תומר בימים ב' ו-ג') מציע לקיים את המפגש ביום שלישי, ה-10.10.06 במנחת מגידו החל מהשעה 10:00. אם יש למישהו רעיון אחר - זה הזמן והמקום. שנה טובה. נ.ב. - שימו לב שבתאריכים 9-10.10.06 מתקיים אירוע אוירועיט (בשדה תימן). משפיע על זמינות המטוסים.
Oren-ELY3 פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 חברים,לאור העובדה כי בימים ראשון ושני מתקיים סיור באל על והודעותיהם של יוסי לוי ותומר (יוסי זמין בימים א'-ג'; תומר בימים ב' ו-ג') מציע לקיים את המפגש ביום שלישי, ה-10.10.06 במנחת מגידו החל מהשעה 10:00. אם יש למישהו רעיון אחר - זה הזמן והמקום. שנה טובה. נ.ב. - שימו לב שבתאריכים 9-10.10.06 מתקיים אירוע אוירועיט (בשדה תימן). משפיע על זמינות המטוסים. יוסי יש חדשש ? ? יאללה נדבר עם מנחמי ונתאם איתו את הכל, אני מציע שנארגן גם איזה ארוחה טובה שם - כי למצוא שם משהו לאכול אני לא מאמין
yossid פורסם ספטמבר 22, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2006 חברים,לאור העובדה כי בימים ראשון ושני מתקיים סיור באל על והודעותיהם של יוסי לוי ותומר (יוסי זמין בימים א'-ג'; תומר בימים ב' ו-ג') מציע לקיים את המפגש ביום שלישי, ה-10.10.06 במנחת מגידו החל מהשעה 10:00. אם יש למישהו רעיון אחר - זה הזמן והמקום. שנה טובה. נ.ב. - שימו לב שבתאריכים 9-10.10.06 מתקיים אירוע אוירועיט (בשדה תימן). משפיע על זמינות המטוסים. יוסי יש חדשש ? ? יאללה נדבר עם מנחמי ונתאם איתו את הכל, אני מציע שנארגן גם איזה ארוחה טובה שם - כי למצוא שם משהו לאכול אני לא מאמין נכון להיום - אין חדש. אף אחד מהטייסים לא הודיע על השתתפות.
Oren-ELY3 פורסם ספטמבר 22, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2006 חברים,לאור העובדה כי בימים ראשון ושני מתקיים סיור באל על והודעותיהם של יוסי לוי ותומר (יוסי זמין בימים א'-ג'; תומר בימים ב' ו-ג') מציע לקיים את המפגש ביום שלישי, ה-10.10.06 במנחת מגידו החל מהשעה 10:00. אם יש למישהו רעיון אחר - זה הזמן והמקום. שנה טובה. נ.ב. - שימו לב שבתאריכים 9-10.10.06 מתקיים אירוע אוירועיט (בשדה תימן). משפיע על זמינות המטוסים. יוסי יש חדשש ? ? יאללה נדבר עם מנחמי ונתאם איתו את הכל, אני מציע שנארגן גם איזה ארוחה טובה שם - כי למצוא שם משהו לאכול אני לא מאמין נכון להיום - אין חדש. אף אחד מהטייסים לא הודיע על השתתפות. לא רק מטוסים וטייסים צריכים להשתתף אלה שאר חברי החטיבה שיגיעו עם מכוניתם ישירות לשדה. אני מציע שנעשה דף הרשמה - ופה אנחנו צריכים כבר את החטיבה שיעזרו לו ואף ינסו לארגן שם מפגש שנתי של חברי החטיבה. מקום יפה עם אווירה פסטורלית.