עבור לתוכן
yossid

מפגש מוטס בסוכות

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום,

מזה זמן מה אני משתעשע עם רעיון לארגן מפגש מוטס לחברי החטיבה.

ובעברית פשוטה - בין חברי החטיבה יש מספר בעלי רשיונות טיס.

בוחרים שדה או מנחת (ר"פ; מגידו; פיק; שדה תימן; מצדה) מתארגנים במספר מטוסים ומגיעים למקום בטיסה.

מי שלא יוכלו להצטרף לטיסה יוכלו - אם ירצו - להגיע למקום המפגש ברכב.

המועד המוצע - אחד מימי חול המועד סוכות. כך יוכלו גם חברים שומרי מסורת להצטרף.

דעתכם?

נ.ב. - ככל שהנושא יסגר מוקדם יותר, כך יגדלו הסיכויים להוציאו אל הפועל משום שיש צורך להזמין מטוסים.

פורסם
חברים שלום,

מזה זמן מה אני משתעשע עם רעיון לארגן מפגש מוטס לחברי החטיבה.

ובעברית פשוטה - בין חברי החטיבה יש מספר בעלי רשיונות טיס.

בוחרים שדה או מנחת (ר"פ; מגידו; פיק; שדה תימן; מצדה) מתארגנים במספר מטוסים ומגיעים למקום בטיסה.

מי שלא יוכלו להצטרף לטיסה יוכלו - אם ירצו - להגיע למקום המפגש ברכב.

המועד המוצע - אחד מימי חול המועד סוכות. כך יוכלו גם חברים שומרי מסורת להצטרף.

דעתכם?

נ.ב. - ככל שהנושא יסגר מוקדם יותר, כך יגדלו הסיכויים להוציאו אל הפועל משום שיש צורך להזמין מטוסים.

אני בעד

פורסם

רעיון יפה :!:

1. אני ארחרח בעבודה כבר ביום א' אם יש סיכוי ליום חופש (לא יודע איך זה במקומות אחרים - אצלנו חוה"מ זה -Busines as usual :cry: )

2. ביום ג' אני שוב בהרצליה לסיום הרענון שגזרתי על עצמי לאחר הקרקוע הממושך - ואנסה כבר לתאם צ'יק צ'ק צ'ק :P

אעדכן פה לגבי ההתפתחויות.

(אם אני ה- Trouble maker היחידי - אל תחכו לי ושריינו יום / מטוס / מנחת / אישורים / וכו'. מקסימום אני אתאים עצמי אליכם).

פורסם

חוה"מ סוכות יוצא בין יום ראשון ה-8.1006 ליום שישי ה-13.10.06.

שני מועדים אפשריים עליהם חשבתי. יום שישי, ה-13.10.06. יאפשר גם למי שעובדים במהלך השבוע וגם לשומרי מסורת להצטרף.

מועד אחר, במהלך אחד מימי השבוע, תלוי באירוע אוירועיט שאמור להתקיים - אם אינני טועה - בשדה תימן ואני מציע לא לקיים מפגש שלנו באחד מהימים האלה.

על מנת להוציא את המפגש אל הפועל יש צורך ביותר מפחנוע אחד ויותר מנהג אחד. אחרת כל הרעיון אינו שווה.

מציע לקיים במגידו - אומנם יש צורך לשלם דמי נחיתה במנחת (100 ש"ח לערך), אבל המיקום מאפשר הגעה ברכב גם לחברים ממרכז/צפון הארץ.

פורסם
חוה"מ סוכות יוצא בין יום ראשון ה-8.1006 ליום שישי ה-13.10.06.

שני מועדים אפשריים עליהם חשבתי. יום שישי, ה-13.10.06. יאפשר גם למי שעובדים במהלך השבוע וגם לשומרי מסורת להצטרף.

מועד אחר, במהלך אחד מימי השבוע, תלוי באירוע אוירועיט שאמור להתקיים - אם אינני טועה - בשדה תימן ואני מציע לא לקיים מפגש שלנו באחד מהימים האלה.

על מנת להוציא את המפגש אל הפועל יש צורך ביותר מפחנוע אחד ויותר מנהג אחד. אחרת כל הרעיון אינו שווה.

מציע לקיים במגידו - אומנם יש צורך לשלם דמי נחיתה במנחת (100 ש"ח לערך), אבל המיקום מאפשר הגעה ברכב גם לחברים ממרכז/צפון הארץ.

אומנם אני יכול להגיע באוטו כנראה, אבל אישית הייתי הולך על משהו יותר מרכזי שחברינו הצעירים יוכלו להגיע ברכבת אולי...

אבל זה לשיקולכם!

פורסם

גם אני חושב שמגידו מקום טוב, אין שם בעיות "ביטחון" יותר מידי וגם זול יחסית 1:10 שעות + 100 ש"ח ואולי נקבל הנחה כקבוצת מטוסים שמגיעה כל זה נחלק ב 4 לכל מטוס ויוצא סבבה, נביא אוכל גם, יהיה כיף, אני יכול בימי שני ושלישי :)

פורסם

אני יברר מה נסגר ואבדוק אפשרות להצטרף

בינתים שאני לא אשאר ערום, מי ממראי מבן-גוריון/הרצליה? (עדיפות לבן גוריון) ויש לו מקום למשקולת?

שיצור איתי קשר ב MSN

(TalCohen88@Hotmail.Com)

לא להפקיר....:P

פורסם

ממריא מהרצליה, מסנג'ר בפרטים שלי.

אני עדיין לא סגור ב100 אחוז, מחכה לתאריך המדויק. אחרי שיהיה תאריך אני אבדוק איך יוצא מבחינת זמינות מטוס וזמינות שלי. אני מציע בינתיים לארגן רשימת טייסים ורשימת המעוניינים להצטרף. בנוסף אני מציע שכל אחד שמעוניין להצטרף לטיסה יכתוב אם תהיה באפשרותו לקחת חלק כלשהו בהוצאות הטיסה.

בכל מקרה יש לי תחושה (ומקווה) שאיזה אדון מבני יהודה שבצפון יהיה חתום על מקום אצלי. :wink:

פורסם

חברים,

לאור העובדה כי בימים ראשון ושני מתקיים סיור באל על והודעותיהם של יוסי לוי ותומר (יוסי זמין בימים א'-ג'; תומר בימים ב' ו-ג')

מציע לקיים את המפגש ביום שלישי, ה-10.10.06 במנחת מגידו החל מהשעה 10:00.

אם יש למישהו רעיון אחר - זה הזמן והמקום.

שנה טובה.

נ.ב. - שימו לב שבתאריכים 9-10.10.06 מתקיים אירוע אוירועיט (בשדה תימן). משפיע על זמינות המטוסים.

פורסם
חברים,

לאור העובדה כי בימים ראשון ושני מתקיים סיור באל על והודעותיהם של יוסי לוי ותומר (יוסי זמין בימים א'-ג'; תומר בימים ב' ו-ג')

שנה טובה.

נ.ב. - שימו לב שבתאריכים 9-10.10.06 מתקיים אירוע אוירועיט (בשדה תימן). משפיע על זמינות המטוסים.

יוסי יש חדשש ? ?

יאללה נדבר עם מנחמי ונתאם איתו את הכל, אני מציע שנארגן גם איזה ארוחה טובה שם - כי למצוא שם משהו לאכול אני לא מאמין

פורסם
חברים,

שנה טובה.

יוסי יש חדשש ? ?

יאללה נדבר עם מנחמי ונתאם איתו את הכל, אני מציע שנארגן גם איזה ארוחה טובה שם - כי למצוא שם משהו לאכול אני לא מאמין

נכון להיום - אין חדש. אף אחד מהטייסים לא הודיע על השתתפות.

פורסם
חברים,

שנה טובה.

יוסי יש חדשש ? ?

נכון להיום - אין חדש. אף אחד מהטייסים לא הודיע על השתתפות.

לא רק מטוסים וטייסים צריכים להשתתף אלה שאר חברי החטיבה שיגיעו עם מכוניתם ישירות לשדה. אני מציע שנעשה דף הרשמה - ופה אנחנו צריכים כבר את החטיבה שיעזרו לו ואף ינסו לארגן שם מפגש שנתי של חברי החטיבה. מקום יפה עם אווירה פסטורלית.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...