Niv Malin פורסם אוקטובר 24, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2007 שלחתי בקשה כי אני טס ביום שני עם אל עללא קיבלתי שום תשובה שלחתי את זה לפני 4-5 ימים מה הנוהל תודה מראש , ניסים :roll: כנ"ל, יש לי טיסה עוד שבועיים, שלחתי בקשה, ובאירוע אלעד אמר לי שהיא עברה לקובי. מתי אפשר לצפות לתשובה סופית? כאשר ממלאים את הבקשה דרך הטופס המיועד לכך, ושולחים אותה, אז מועברים לדף הבית של החטיבה, וזה בעצם האישור לכך שהבקשה הועברה לגורמים הרצויים. התשובה הסופית שתקבלו היא ברגע שתעלו על המטוס, תתנו לדיילת פתק עם שמכם ומספר המושב והשורה, ותוזמנו לקוקפיט.
avigilad99 פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 כאשר ממלאים את הבקשה דרך הטופס המיועד לכך, ושולחים אותה, אז מועברים לדף הבית של החטיבה, וזה בעצם האישור לכך שהבקשה הועברה לגורמים הרצויים. התשובה הסופית שתקבלו היא ברגע שתעלו על המטוס, תתנו לדיילת פתק עם שמכם ומספר המושב והשורה, ותוזמנו לקוקפיט. ואין כל דרך ליצור קשר עם מישהו כדי להיות בטוח?
YossiRaskin פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 הייתי בשבוע שעבר בפולין בטיסה עם סאן דור, בעזרתו של אלעד, ניכנסתי גם בהלוך וגם בחזור, ומכאן באה תודי הרבה לאלעד (VATIL2) בקרוב יהיו תמונות
Eldar Sella פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 כאשר ממלאים את הבקשה דרך הטופס המיועד לכך, ושולחים אותה, אז מועברים לדף הבית של החטיבה, וזה בעצם האישור לכך שהבקשה הועברה לגורמים הרצויים. התשובה הסופית שתקבלו היא ברגע שתעלו על המטוס, תתנו לדיילת פתק עם שמכם ומספר המושב והשורה, ותוזמנו לקוקפיט. ואין כל דרך ליצור קשר עם מישהו כדי להיות בטוח? זה אף פעם לא בטוח..מניסיון :roll:
uvdude פורסם נובמבר 16, 2007 דיווח פורסם נובמבר 16, 2007 אלעד, קובי, או כל אחד אחר שמתעסק בתיאום הטיסות מול אלעל - מישהו מוכן ליצור איתי קשר או לענות למיילים/הודעות ששלחתי לכם? גם בטיסה הלוך וגם בטיסה חזור אף אחד מהצוות לא הבין מי אני, או על מה אני מדבר כשהעברתי פתק בבקשה להיכנס לקוקפיט. ברור לי שיש סיבות מבצעיות שבגללן אי אפשר להיכנס לקוקפיט, אבל נשמע לי שהבקשה בכלל לא עברה לצוותים. :? השתדלתי לא להציק יותר מדי אחרי שהעברתי את הבקשה, כנראה שהייתי צריך להציק יותר.
Yarden Antebi פורסם נובמבר 16, 2007 דיווח פורסם נובמבר 16, 2007 הבקשה שלי התקבלה? גם אני כמו מיתר שקירצץ לכם אחרי תקופת יובש של 4 שנים בלי טיסה ואם אני לא אכנס לקוקפיט אני מאוד מאוד אתבאס...
Yarden Antebi פורסם נובמבר 16, 2007 דיווח פורסם נובמבר 16, 2007 טוב פאשלה שלי בתאריכים שלחתי בקשה חדשה, אם תוכלו להתעלם מהראשונה אשמח.
uvdude פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 הבקשות שלך הועברו בוודאות.לא תמיד זה מצליח. מוזר ממש, כבר חשבתי שלא קיבלת אף אחד מההודעות/מיילים שלי. כי בוודאות לצוותים לא היה להם מושג על מה אני מדבר... בשתי הטיסות, הן ההלוך והן החזור... כלומר נענתי ב"לא מכירים אותך/לא יודעים למה אתה מתכוון" שווה אולי לבדוק מה קרה בדרך כדי שלהבא לאנשים אחרים זה לא יקרה.
gleon_99 פורסם דצמבר 9, 2007 דיווח פורסם דצמבר 9, 2007 שלום, אני שלחתי בקשה לא מזמן. האם היא התקבלה ?
Yarden Antebi פורסם דצמבר 9, 2007 דיווח פורסם דצמבר 9, 2007 חזרתי היום ממינכן , ובהלוך היה לי קוקפיט מהשיוט לנחיתה ובחזרה היה לי המראה קצת שיוט וחזרתי לנחיתה =] היה אדיר!! בקרוב תמונות, והרבה..
אורח פורסם דצמבר 12, 2007 דיווח פורסם דצמבר 12, 2007 חברים, לאחרונה קרו 2 מקרים בהם חברי חטיבה שטסו בחברת אל על ביקשו להיכנס לתא הטייס מבלי שדאגו לתאם זאת קודם על פי הנוהל המקובל (שליחת בקשה מסודרת דרך אתר VATIL). החברים סורבו וחזרו למושבם בבושת פנים, וזה עתידו של כל מי שלא ידאג לתאום מראש. שלא לדבר על הנזק שזה מסב לחברים אחרים בחטיבה שכן עומדים בכל הקריטריונים ומגישים בקשה בצורה מסודרת. המצחיק הוא, שאותם אנשים שסורבו זכאים מעל ומעבר להיכנס לקוקפיט, אך כנראה בשל יהירות מיותרת לא השכילו לתאם זאת. אנא המנעו ממקרים מביכים, לנו ולקברניטי הטיסה.
uvdude פורסם דצמבר 13, 2007 דיווח פורסם דצמבר 13, 2007 חברים,לאחרונה קרו 2 מקרים בהם חברי חטיבה שטסו בחברת אל על ביקשו להיכנס לתא הטייס מבלי שדאגו לתאם זאת קודם על פי הנוהל המקובל (שליחת בקשה מסודרת דרך אתר VATIL). החברים סורבו וחזרו למושבם בבושת פנים, וזה עתידו של כל מי שלא ידאג לתאום מראש. שלא לדבר על הנזק שזה מסב לחברים אחרים בחטיבה שכן עומדים בכל הקריטריונים ומגישים בקשה בצורה מסודרת. המצחיק הוא, שאותם אנשים שסורבו זכאים מעל ומעבר להיכנס לקוקפיט, אך כנראה בשל יהירות מיותרת לא השכילו לתאם זאת. אנא המנעו ממקרים מביכים, לנו ולקברניטי הטיסה. קובי, אני תוהה באיזו קטגוריה אני נכנס, אם בזו של ה"2 מקרים שלא תיאמו בנוהל המקובל" או בזו של "היהירים שלא השכילו לתאם זאת". עד עצם היום הזה לא קיבלתי ממך שום תשובה לאף אחת מהפניות שלי, בין אם לפני ה"מקרה" שלי או אחריו...
Boeing744 פורסם דצמבר 14, 2007 דיווח פורסם דצמבר 14, 2007 חברים,לאחרונה קרו 2 מקרים בהם חברי חטיבה שטסו בחברת אל על ביקשו להיכנס לתא הטייס מבלי שדאגו לתאם זאת קודם על פי הנוהל המקובל (שליחת בקשה מסודרת דרך אתר VATIL). החברים סורבו וחזרו למושבם בבושת פנים, וזה עתידו של כל מי שלא ידאג לתאום מראש. שלא לדבר על הנזק שזה מסב לחברים אחרים בחטיבה שכן עומדים בכל הקריטריונים ומגישים בקשה בצורה מסודרת. המצחיק הוא, שאותם אנשים שסורבו זכאים מעל ומעבר להיכנס לקוקפיט, אך כנראה בשל יהירות מיותרת לא השכילו לתאם זאת. אנא המנעו ממקרים מביכים, לנו ולקברניטי הטיסה. קצת לקחת לעצמך יותר מדי קרדיט בהודעה שלך. "סורבו בבושת פנים"??? "בשל יהירות מיותרת לא השכילו לתאם זאת"??? לדעתי ידידי קצת הפרזת בדבריך.
Nisim Shoval פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 אני טס להודו בעוד 4 ימים ושלחתי בקשה לפני ימים ספורים לא קיבלתי תשובה מי יכול לעדכן....?
Eyal Seminar פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 אני טס להודו בעוד 4 ימים ושלחתי בקשה לפני ימים ספוריםלא קיבלתי תשובה מי יכול לעדכן....? חביבי לפי מה שראיתי אתה טס גם לבנגקוק וזה אומר 744 אז בבקשה תמונות! ותהנה
אורח פורסם פברואר 4, 2008 דיווח פורסם פברואר 4, 2008 הבהרה למען הסדר הטוב: פרטי הלוך שלכם מועברים לאל על לאישור, מתוך תקווה שאכן תצליחו להיכנס בלג הלוך כפי שקורה ברוב המקרים. היה ומסיבה כלשהיא לא הצלחתם להיכנס בטיסה הלוך, אני מבקש לעדכן אותי בדוא"ל ורק אז אני העביר את פרטי הטיסה חזור. הכניסה לקוקפיט היא ללג אחד על פי בקשת אל על, ולא אוטומטית ל 2 הלגים.
uvdude פורסם פברואר 4, 2008 דיווח פורסם פברואר 4, 2008 היה ומסיבה כלשהיא לא הצלחתם להיכנס בטיסה הלוך, אני מבקש לעדכן אותי בדוא"ל ורק אז אני העביר את פרטי הטיסה חזור. סתם שאלה תיאורטית - נניח ומישהו היה מעדכן אותך בדוא"ל כמו שאתה מבקש, היית מטפל בזה?
LeoS פורסם פברואר 4, 2008 דיווח פורסם פברואר 4, 2008 חברים,לאחרונה קרו 2 מקרים בהם חברי חטיבה שטסו בחברת אל על ביקשו להיכנס לתא הטייס מבלי שדאגו לתאם זאת קודם על פי הנוהל המקובל (שליחת בקשה מסודרת דרך אתר VATIL). החברים סורבו וחזרו למושבם בבושת פנים, וזה עתידו של כל מי שלא ידאג לתאום מראש. שלא לדבר על הנזק שזה מסב לחברים אחרים בחטיבה שכן עומדים בכל הקריטריונים ומגישים בקשה בצורה מסודרת. המצחיק הוא, שאותם אנשים שסורבו זכאים מעל ומעבר להיכנס לקוקפיט, אך כנראה בשל יהירות מיותרת לא השכילו לתאם זאת. אנא המנעו ממקרים מביכים, לנו ולקברניטי הטיסה. קובי, אחי! אני יכול להבין את נקודת המבט שלך, אבל תנסה בבקשה להבין גם אותי: אני חבר בחטיבת ואטיל, בחטיבה החזקה והמקצועית בעולם הוירטואלי. יש לי יותר מ-500 שעות טיסה ברשת והרבה אנשים כאן מכירים אותי ופגשתי אותם הרבה פעמים (בארץ).כמו לכל החברים בואטיל, הקוקפיט והטייסים הרבה יותר מעניינים בשבילי מהקבינה והדילות (אני מקווה שאתה מבין את מה שאני רוצה להגיד).אף על פי ששלחתי לך (ולחברת אלעל) מס´ בקשות לעליה לתא הטייס, כולל אישור לבדוק את כל הפרטים שלי( ד"א אני טס באלעל יותר מ-15 שנים, לפחות פעמים בשנה, ואני בטוח ב-200% שיש לי ריקורד באלעל), אתה (או אתם?) ממשיכים להגיד שיש בעיה ביטחונית עם הבקשות שלי. אז בוא אני אספר לך משהו: כשחזרתי מישראל בפעם האחרונה, כתבתי מכתב לטייסים, הם היו נחמדים ביותר ואפילו נתנו לי לדבר בקשר, ולאחר הנחיתה הם נתנו לי את כל דפי ה-Dispatch. עכשיו תקשיב טוב: אני אמרתי להם שאני גר בברלין ושאין לי דרכון ישראלי. זה לא היה בעיה - לעבר: הם היו שמחים מאוד ודיברנו על ברלין, על גרמניה וכל מיני דברים. אם אתה מבקש ממני עכשיו לשלוח בקשות בכל פעם: בכיף. אבל במקרה כזה, אני מבקש צ'אנס לשלוח בקשה כמו כל חבר אחר. אני מבין שביטחון זה דבר חשוב מאוד באלעל, אבל תגיד לי בבקשה: אתה באמת מאמין שיש בעיה ביטחונית אם אני אהיה בקוקפיט? בברכה, לאו :wink:
אורח פורסם פברואר 4, 2008 דיווח פורסם פברואר 4, 2008 לי אין את האפשרות להעביר בקשה של חבר בחטיבה אשר אין לו דרכון ישראלי, וזה בתיאום ולבקשת אל על. אם במעמד הטיסה החליט הקברניט שהוא מפקד המטוס לאשר כניסה של אדם לתא הטייס, אז זו אחריותו האישית בלבד. לצערי המצב שלך בעייתי, ניסיתי להעביר אותך בעבר, וזה לא הלך.
Nisim Shoval פורסם פברואר 5, 2008 דיווח פורסם פברואר 5, 2008 אהלן היום נחתתי בהודו הייתי בהמראה ונחיתהבתא הטיס במטוס 767-300 צילמתי כמה תמונות בנחיתה - כי המראה היתה ב9 בערב. אפרסם בימים הקרובים את התמונות פה תודה שהתאפשר לי להיות נוכח בתא טייס ביי בינתיים פונה, הודו
R-K פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 שלום, אני שלחתי בקשה ביום שני האחרון. איך מתקדמת בקשתי? מספר וואטסים:1028300.
DUDU2231 פורסם מרץ 9, 2008 דיווח פורסם מרץ 9, 2008 אני לא יודע למה אבל כשאני שולח תתופס בקשה הוא לא חוזר לי לדף הבית אלא הוא שולח לי דף של האתר אינו זמין! למה אנשים? :?: :cry: