עבור לתוכן
E.Z

***TFC - חמישי הקרוב לסאן פרנציסקו***

Recommended Posts

פורסם

נצל"ש

לטובה הגדלת הסיכוי לפיקוח באזור החוף המערבי...עד כמה רחוק אתם מוכנים להגיע בשעת הממראה? 22:30 או 23:30

קחו בחשבון את הדברים הבאים:

זמני הטיסה ברוב מיקרים לא יעלו על שעה וחצי בגלל ריבוי היעדים שיש לנו והקרבה שלהם.

קחו בחשבון את העומס ביציאה וההמתנה על הקרקע

מבחינתי אין לי בעיה לאחר מראש ל- 23:30 עכשיו נשמע אתכם....

פורסם

אני אומר ככה:

קודם כל גם לי אין בעיה לאחר עד 23:30 אבל בהדרגה כלומר בא ננסה 22:30 ונראה.

אם בשעה הזאת עדיין לא יהיה פיקוח (גם ביעד שזה כשעה וחצי אחרי) אז נלך על 23:30.

לכו תדעו יכול להיות שפקח יראה פתאום ב-SI מסה של מטוסים, ויחליט לוותר על הסייסטה שלו בשביל לקבל קצת תנועה.

בנוסף, אם מישהו (אורן, אלעד) נמצא בקשר עם החטיבות האמורות לספק פיקוח והן יכולות להציע פיקוח בשעה מסויימת (מאוחרת ככל שתיהיה),

אפשר פשוט לעשות משאל קצר מיד כאשר המידע לגבי זמני הפיקוח מתקבל (ואפילו באותו יום), ואז לראות.

יכול להיות שרוב האנשים בשבוע מסויים יגידו וואלה לא איכפת לצאת גם בחצות וצפונה כדי לקבל פיקוח,

או לחילופין יגידו לא מתאים לצאת מאוחר רק בשביל פיקוח. כל אחד ושיקוליו ואילוציו לאותו שבוע.

בדמוקרטיה כמו בדמוקרטיה הרוב יקבע (רק בלי מבריזנים שגידו שבאים ובסוף יעשו מנגל - בלי שמות :mrgreen: )

דרך אגב אם אתם רוצים להכניס עוד בן אדם לסבב המתאמים מטעמינו כך שיהיה עוד "נודניק" תורן, אני לשירותכם. רק תגידו ותנו רשימת יעדים ותאריכים.

פורסם

דו.

דווקא עשינו את מה שאמרת וביקשנו פיקוח קיבלנו תגובות שאמרו שפיקוח יוכלו להבטיח בשעות ששות אצלינו- ל- 3 לפנות בוקר אני אישית יכול לטוס בשעות האלה. אבל אני בספק אם רוב החבר'ה שמעונינים לטוס יכולים

23:30 22:30 ואפילו 00:30 עוד בגדר השפוי ( :roll: )

בכל מקרה אשמח לעוד סיוע בתיאום מול המחלקות שלהם

פורסם
דו.

דווקא עשינו את מה שאמרת וביקשנו פיקוח קיבלנו תגובות שאמרו שפיקוח יוכלו להבטיח בשעות ששות אצלינו- ל- 3 לפנות בוקר אני אישית יכול לטוס בשעות האלה. אבל אני בספק אם רוב החבר'ה שמעונינים לטוס יכולים

23:30 22:30 ואפילו 00:30 עוד בגדר השפוי ( :roll: )

בכל מקרה אשמח לעוד סיוע בתיאום מול המחלקות שלהם

הבנתי - 03:00 נשמע קצת הזוי ונראה לי טיפל'ה מאוחר כדי להוציא טיסה (אפילו לי שאני חיית לילה ידועה - תראה מי משוטט איתך בפורום בשעות האלה :? ),

אם כי אני לא פוסל את זה על הסף באופן גורף ואפשר מידי פעם היכן שיש ערך ממש מוסף לפיקוח לעמוד גם בזה.

אני חושב שבאופן קבוע מידי שבוע לרוב האנשים זה לא כ"כ יתאים ואז זה כבר לא משנה אם נצא בשעה הרגילה שנראה שנוחה לרוב. וגם נשאלת השאלה לכמה שבועות מדובר?

הרי מתישהו נתחיל לזוז מזרחה אני מניח, ואז פער השעות מצטמצם.

כמו שאמרתי, משאל קצר בין החברים ואז אפשר לקבל החלטה..

(שאלה לרן - תגיד, כמה זמן אתה חושב האשה יכולה להסתובב קשורה על הלוסטרה עם קרש בפה :?: לא תתעלף עד שלוש ארבע חמש וחצי בבוקר :?: :mrgreen: )

ובענין התיאום, אלעד תעביר לי יעדים ותאריכים משוערים שאתה רוצה שאני אטפל בהם ואני כבר אמצא את החטיבה ואצור איתם קשר.

פורסם

אם מדברים על טיסות ששוות את השעות האלה דווקא הטיסה הקרובה לדעתי שווה- מרחב אוקלנד משיק לסיאטל

גם אל תשכחו צפויות לנו טיסות VFR וכידוע בטיסות VFR בארה"ב אתה מדבר רק עם המטוס ולפעמים הוא גם מדבר איתך.

קוווי המתאר של הטיול בארה"ב בגדול זה זיגזג נגיע על LA מ KA ללס ווגאס ו אולי דאלאס ואחר כך לעלות חזרה כאשר ניכנס גם לקנדה לחוף המזרחי יש לנו יחסית עוד הרבה זמן (במונחים של TFC)

פורסם

לצערי או שלא את הטיסה הזאת אני מפספס ב TFC אמיתי קצרצר משלי לאילת.

אני כבר יבצע אותה כניראה ביום ראשון או שני.

תהנו ודודי תתנהג יפה, אתה עכישו הקצין ראשון של מיקי :D

פורסם

אלעד, יש לך את שתי ההודעות שלי בפורומים שלהם - תרשם אליהם ותוסיף שם שאנחנו מוכנים לדחות לשעה X אם יהיה פיקוח )או שתודיע שנדחה לשעה X).

כמו שראית, הם לא הגיבו לעובדה שרשמתי שאנחנו מוכנים לדחות.

ככל שנתקדם מזרחה זה יהיה קל יותר...

פורסם
אלעד, יש לך את שתי ההודעות שלי בפורומים שלהם - תרשם אליהם ותוסיף שם שאנחנו מוכנים לדחות לשעה X אם יהיה פיקוח )או שתודיע שנדחה לשעה X).

כמו שראית, הם לא הגיבו לעובדה שרשמתי שאנחנו מוכנים לדחות.

ככל שנתקדם מזרחה זה יהיה קל יותר...

עדיים מחכה שתוחלט על שעה הרגע זנ שאר 21:30 :mrgreen:

ואגב בתדריך יש טעות הערפל שי באזור הגשר זה לא סמוג....אם הבנתי נכון זה עננים שמתעבים בבאזור האוקינוס ומתרכזים באזור ההרים כי פשוט הם נתקעים (נראה לי )

פורסם

כן - ראיתי ששכתבת לי במסנג'ר, תיקנתי את זה כבר אחרי שהעליתי אותו לאתר.

סמוג זה בשבוע הבא :wink:

פורסם

אלעד, אורן, היי,

כנסו ל-SI כעת (2200 LT) ותראו מה קורה באיזור KSFO . לא מבין מה הבעיה לצאת

לפי התכנון הרגיל (2130 ) מתוך הנחה שיהיה פיקוח בדומה למה שיש כעת.

הרושם שלי שככול שנאחר (לדוגמא: 2230 LT) יהיה יותר צפוף בחוף המערבי.

בברכה,

אהרון.

פורסם

כי הודענו להם מראשש והם אמרו שזו שעה קשה.

נקווה שיהיה פיקוח.

אני בכל מקרה לא טס השבוע, שתהיה לכם טיסה נעימה!

בעצם, אני כן טס :D

אבל לא TFC.

פורסם
לצערי או שלא את הטיסה הזאת אני מפספס ב TFC אמיתי קצרצר משלי לאילת.

אני כבר יבצע אותה כניראה ביום ראשון או שני.

תהנו ודודי תתנהג יפה, אתה עכישו הקצין ראשון של מיקי :D

תעשו חיים באילת ותביא תמונות :D:D

אם אני אהיה קצין ראשון מי יזכור כמה סוכר בכל כוס ??? :? ...מיקי צוות למשימה כבר :P:P

פורסם
באיזה חניה ניפגשים ?

מתחברים בשדה היציאה KSEA, אין חניות מוגדרות מראש. תתחבר כמו בכל טיסת רשת, ואם אתה דורך על מישהו שכבר מחובר - פשוט תזוז לחניה פנויה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...