Moshe Bensal פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 ראשית תודה לקובי, אלעד, אלון פרג, ולכל העוסקים בארגון הסיור המדהים שהיה. הכל היה מעניין, הביקור בקוקפיט 777, ההרצאה של אלון פרג, הביקור במוקאפ, פשוט נהנתי מכל רגע, ועל כך שוב תודה לכל המארגנים, ומקווה להפגש שוב.
Arie Halperin פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 תודה תודה תודה קודם כל למארגנים שהוזכרו למעלה שמחזקים את הקשר הנפלא עם אלעל סיור מאלף למטוסים ולרחבה של אלעל והסברים מקצועיים להרצאה של האחד והיחיד אלון פרג שכל מילה שיוצאת ממנו נשאבת בשקיקקה ע"י כולם מאד מעניין ללמוד מהנסיון שלו ומהיותו טייס וסימר כאחד לראות את האנשים מאחורי הקולות (הלואי והייתי בגילם) פשוט תענוג אחד גדול זה ממש התממשות של חלום של כל סימר וחובב תעופה תודה לכולכם אריה הלפרין
ראם אדם פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 היה היום סיור כיפי מ=א=ו=ד אני נהנתי מכל רגע ולמדתי המון!!! :shock: (בעיקר מהישיבה בFIRST CLASSE של ה-777 :mrgreen: ) מקווה שיהיו סיורים בהמשך ולסיכום פשוט: ת=ו=ד=ה ענקית למארגניי הסיור
Raz Gueta פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 מסכים עם מילה כל מילה שקודמי. מילים טובות וברכות לאלעד זיירמן, קובי דוד, אלון פרג ומי שעוד שכחתי. הביקור במטוס, הטיסה במוקאפ, האוכל המעולה!!. ולבסוף ההצראה המצויינת של אלון, שאני מצאתי בה דברים רבים שיכוים לעזור לי בחיים ובשירות. באמת רמה אחת מעל כולם!. כל הכבוד, והמון המון תודה. אבל משהו לשיפור בכל זאת- חייבים לדעתי לנסות לשים איזשהו דגש על הפאן החברתי בכל העסק הזה. אנחנו מגיעים לסיור ומתעסקים מקצועית נטו בכל הנושא וכו', וזה מעולה ובמינון מצויין!, אבל באמת שחשוב שאנשים פה יכירו אחד את השני והסיורים האלה זה הזדמנות מצויינת. צריך לנסות ולמצוא דרכים בסיורים/ "מופעים" (ככה אוהבים לקרוא לזה בצבא) משהו גיבושי. באמת- אין מילים!. כל הכבוד!!!
אריק א. פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 מצטרף לתודות לכל המארגנים וכל העוסקים בפרוייקט, מסיר בפניכם את הכובע. =D> היה יום מעניין ופורה שנוהל ונערך נכון מאוד, כן ירבו ימים כאלה. ותודה מיוחדת לארז שיפרון ואלעד שמשכו עד מאוחר כד ש5037 ינחת לאחר בעיות ה-FMC :wink: אריק
E.Z פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 מעבר לתודות בתור מישהו שנכח בשני הסיורים אני חייב לציין לטובה את ההתנהגות הנאותה בשני הסיורים של כל המשתתפים בעיקר בשטח האווירי שבהם יכולתם להסתובב יחסית בחופשיות בין מטוס למטוס הפגנתם אחריות בשטח הרגיש הזה (אף אחד לא הניע בטעות). וכמובן על השקט ושיתוף הפעולה עם אלון בהרצאות ויותר מאוחר בשמירה על הסדר במוקאפ. לדעתי ייצגתם את עצמכם כחברי VATIL בכבוד. אני בטח שעם קהל כזה אלעל לא תהסס לארחאותנו שוב !
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 אני חייב להגיד היה פשוט מדהים... להיות רק בקוקפיט של ה 77 ולהתחיל להפעיל אותו...חלום שמתגשם בערך (הרי ההנעה וההטסה שלו זה החלום במלואו ) וההרצאה של אלון הייתה פשוט מצוינת! נהנתי מכל רגע בקרוב תמונות
Niv Malin פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 היה היום פשוט סיור מדהים, מאלף, מעניין, מחכים, מרתק וכו'.....! נהנתי מכל רגע ורגע ולא שמתי לב בכלל לזמן שרץ.... התחלנו את היום עם אלון פרג, היכרות עם הקבוצה, כל אחד אמר את שמו ומשהו עליו, שהגיע תורי, אלון שואל רגע הכניסו אותך בסוף לקוקפיט? אני אומר לו שאני טס רק עוד יומיים על 027, פתאום מופיע על פניו חיוך, והבנתי שהוא יהיה הטייס בטיסתי.... אני עד עכשיו לא מעקל זאת.... זה צירוף מקרים מדהים! לאחר ההתרגשות הרבה, המשכנו לביקור במשגרה- מעניין ביותר ושמה בדקתי וראיתי שהרישום בטיסה שלי יהיה ELA.... איזה כבוד.... אחרי זה נכנסנו לשטח האוירי הועמדו לרשותינו EBS-752 , ECC-772, ומי שרצה יכל ללכת לבקר את ידידינו 762 של קרסט איר... בקוקפיט של ה-772 נכנסנו כל פעם 4, קיבלנו הסבר מפורט ביותר מפי אורן, קצין ראשון 737 ואחראי הדרכה, כולל התנסות בחלק מהדברים (FMC, MCP, העברת תדרים וכדומה) וגם הסבר על החלקים החיצוניים של המטוס (הסתובבנו איתו על הקרקע מסביב למטוס ובדקנו כל דבר שיוצא/נכנס מהמעטפת של המטוס...). המשכנו לכיתה 3 שמה חיכה אלון ודיבר איתו על CRM - עבודת צוות בתא הטייס, תוך סיפורים אישיים, היה מאלף ביותר!! כעבור שעה וחצי בערך, ארוחת צהריים באלעל, ומשמה למוקאפים השונים. בקיצור היה סיור מעולה! , ציון 10 מתוך 10 תודה רבה לכל מי שעזר לקובי, לאלעד, לאלון, לאורן, לאייל רובין- מנהל אגף ההדרכה של אלעל ולנו חברי החטיבה שמפגינים שמה ידע עצום ומביאים כבוד לחטיבה! בהצלחה עם המשך שיתוף הפעולה עם אלעל ולפי מה שהבנו זה רק הולך ומתפתח...
Moshico Biller פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 תודה רבה לכולם! היה מאד מעניין וכיף מאד! שבוע טוב :wink:
Gal פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 C.Niv Malin כתב: היה היום פשוט סיור מדהים, מאלף, מעניין, מחכים, מרתק וכו'.....!נהנתי מכל רגע ורגע ולא שמתי לב בכלל לזמן שרץ.... בקיצור היה סיור מעולה! , ציון 10 מתוך 10 תודה רבה לכל מי שעזר לקובי, לאלעד, לאלון, לאורן, לאייל רובין- מנהל אגף ההדרכה של אלעל ולנו חברי החטיבה שמפגינים שמה ידע עצום ומביאים כבוד לחטיבה! בהצלחה עם המשך שיתוף הפעולה עם אלעל ולפי מה שהבנו זה רק הולך ומתפתח... לא יכולתי לסכם את זה יותר טוב תודה :mrgreen: אבל בכל זאת אני אגיד בעצמי תודה לכל מי שעזר והיה שותף בסיור הזה.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 אני חושב שכבר אמרו הכל, היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! תודה!
David Misha פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 C.Niv Malin כתב: לאחר ההתרגשות הרבה, המשכנו לביקור במשגרה- מעניין ביותר ושמה בדקתי וראיתי שהרישום בטיסה שלי יהיה ELA.... איזה כבוד.... זה בסדר אחי תרגיש בנוח ...
Elad Levy פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 היה ממש כיף מאוד נהנתי מההרצעה על ה-CRM או עבודת צוות ותודה למהרגנים של האירוע ולוטיל כולה
Raz_G פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 היה ממש כייף ומעניין, תודה לכל המארגנים של הסיור!
alon_barnea פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 בוקר טוב לכולם. הצעה - פניה זאת מופנת לכל חברי הנהלת ואטיל , אולי שווה לידע את כל חברי הנהלת VATSIM על הנעשה פה בישראל . שיקנאו קצת ("שילקקו את האצבעות") , לפי דעתי נעשתה פה היסטוריה . אולי שווה שאחד מחברי ואטיל (אם אנגלית כשפת אם ואני "לא רומז" על מישהו ספציפי) יכתוב איזה שהוא מאמר באנגלית , שכל חבר ב- VATSIM ידע שישראל על המפה וישראל תישאר על המפה. בתנאי אחד כמובן שכל זה לא יפגע : 1- לא באל על בכל דרך שהיא. 2- לא בנו בכל דרך שהיא. אני רוצה לציין שאני עדיין נפעם מכל דרך ההשתלשלות ומקווה להפצצה מצד אל על. אייל , אלון ואורן לצוות המישגרה לכל אחד מצוות אל על בכלל תודה רבה נהנתי מכל שניה , מההדרכות והסיפורים מחיי הטיסה בפרט , לצוות ואטיל מוריד אני בפניכם את הכובע פשוט כל הכבוד , אין לי מילים . חזרתי הביתה "בעננים". ולכל צוות החטיבה פשוט התנהגות בוגרת (למרות פער הגיליים שזה בעיני דבר מדהים). בכבוד רב , אלון ברנע
David Misha פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 אני חושב שנשאיר את כל הדברים האלו בגבולות המדינה...לא שזה סוד גרעיני או משהו..אבל למה להתרברב...התרברבות וגאווה היא האחת משבעת החטאים..אני חושב..לא :?
alon_barnea פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 ערב טוב. לא התכוונתי להתרברב . כוונתי היא אחת ויחידה - שכל הידע והניסיון שהתקבל מההטסה והפיקוח בא לידי ביטוי גם בעולם האמיתי ולא רק בעולם הווירטואלי. ואולי זה יכול "להדליק נורה" גם לחברות אחרות בעולם. אבל כמו שאמרתי מקודם , ללא פגיעה , לא באל על ולא בנו בכל צורה שהיא. תודה , אלון
E.Z פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 יש לכם ד"ש מה -ECC שביקרתם בו- אריה כבר בתוך הקוקפיט שלו בדרל לפריז..מסתבר שלא הרסתם אותו .
Niv Malin פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 Elad - VATIL9 כתב: יש לכם ד"ש מה -ECC שביקרתם בו- אריה כבר בתוך הקוקפיט שלו בדרל לפריז..מסתבר שלא הרסתם אותו . חחח יש מצב אבל שמערכת הקול של המטוס תתחיל פתאום להגיד ברוכים הבאים בסינית..... או תתחיל לשיר תוך כדי שיוט הבאנו שלום עליכם.... היה אדירר!
Matan Solomon פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 Elad - VATIL9 כתב: יש לכם ד"ש מה -ECC שביקרתם בו- אריה כבר בתוך הקוקפיט שלו בדרל לפריז..מסתבר שלא הרסתם אותו . אם לא הרסנו אותו זה טוב חחחחחח היה מצחיק דווקא אני מקווה שאוהד לא השאיר שם משהו במיטות של הטייסים
apereg פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 חברים שלום סיימנו את שני הביקורים, ובאופן שאולי יפתיע אתכם - גם אני נהניתי מאד. נהניתי מהיחס, מהאווירה, מהמשמעת המופתית, מהשאלות החכמות, מההערות שגם אני יכולתי ללמוד מהן ובעצם מהכל. כתבתי לקובי בדוא"ל, אבל חשוב שכולכם תוכלו לקרוא: קברניט איל רובין, ראש אגף ההדרכה אומר תמיד שאתם, אנשי VATIL הם ארץ ישראל היפה והטובה. כנראה שעד עכשיו רק האמנתי לו, אבל הפעם ממש הרגשתי למה הוא מתכוון. אתם קבוצת איכות של אנשים שכיף להיות איתם, ונהדר לעשות איתכם פעילויות. אנחנו באל על, וגם אני אני ממתינים לפעילות המשותפת הבאה שלנו. חג שמח ותודה אלון