עבור לתוכן
David Rosenfeld

**סינרי בן גוריון יצא לחופשי**

Recommended Posts

פורסם

הסינרי נראה כל כך טוב... אני כבר לא יכול לחכות זה מוריד לי על 10.3 KBPS :(

רק נשארה לי שאלה קטנה אחת, איזה LANDCLASS של תל אביב מסתדר טוב עם הסינרי החדש? אני צריך למחוק את כל הסינרי של המטרופוליטן תל אביב?

ושוב תודה!!!!!!!! :D

פורסם
הסינרי נראה כל כך טוב... אני כבר לא יכול לחכות זה מוריד לי על 10.3 KBPS Sad

רק נשארה לי שאלה קטנה אחת, איזה LANDCLASS של תל אביב מסתדר טוב עם הסינרי החדש? אני צריך למחוק את כל הסינרי של המטרופוליטן תל אביב?

ושוב תודה!!!!!!!!

הכל מותאם, צריך רק להוריד גרסאות אחרות של בן גוריון.

פורסם

תודה רבה וכל הכבוד לדוד ולכל מפתחי הסינרי החדש!

אין מילים :D אני עכשיו מוריד :)

מזל שמיתר פירסם תמונה של הסינרי בפורום תמונות, אחרת לא הייתי יודע שהוא שוחרר :P

פורסם

חחחח......אני מוצא את עצמי יושב איזה 10 שעות כמו ילד מפגר משחק עם השרוולים.....נצמד...לא נצמד..... :lol: :oops:

כבר נגמר לי הדלק..... :P

כול הכבוד סנרי ממש מעולה, חשבתי שאני הולך להתפוצץ כאשר הוא הוריד לי על 12K.....תמיד זה כך, ה חצי שעה של סוף היא הכי קשה, לראות את הצעצוע ועדיין ללא אפשרות לשחק בו...ממש כמו לפני סוף הצום... :!:

שוב תודה, סנרי ברמה מדהימה, רק חבל שבניתם מחסן על איפה שנמצא התיכון (לשעבר) שלי... :lol::lol: (סתם זה בכלל אל קשור לסנרי)

פורסם
הוצאתי את הסינרי הישן,ואת ה AFCAD והכל..התקנתי את החדש ואין כלום...יש לי רק את הסינרי הדיפולטי..

הוספת את הסינרי לרשימת התוספים בסימולטור..?

תיכנס לתיקיית הADDONE SECNERY (ככה ניראה לי כותבים את זה)

שם ל-BEN GURION ואז לקובץ הWORD יש שם הסברים שיספקו אותך!

פורסם

ראשית אני רוצה להודות לצוות המפתחים הטובים ביותר בעולם (אתם צריכים להודות לאלוהים שהם ישראליים ושהם מוציאים סינרים מדהימים בחינם) דוד רוזנפלד, עומרי סודרי, ליאור ארמייב, ותומר חיים על הסינרי המדהים ועל הכבוד שניתן לי להיות בצוות בטא שלו. אני מאחל לכולם הנאה אדירה מהסינרי, ולצוות הפיתוח - המשך יצירת סינרים מדהימים שמעשירים את חווית הטיסה בארץ.

תודה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...