Yakov Kraus פורסם אוקטובר 31, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2006 האם עושים הקפה כמו מטוס רגיל? האם יש מסלול מיוחד?
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 31, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2006 האם עושים הקפה כמו מטוס רגיל? האם יש מסלול מיוחד? עד כמה שאני יודע כמו מטוס רגיל
Aeroflot פורסם אוקטובר 31, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2006 עד כמה שאני יודע יש מפה לכל דבר שדה דוב לא שונה או מיוחד
Raz_G פורסם אוקטובר 31, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2006 האם עושים הקפה כמו מטוס רגיל? האם יש מסלול מיוחד? עד כמה שאני יודע כמו מטוס רגיל בדרך כלל המסוקים הצבאיים נוחתים על 10. האזרחיים לפי הרוחות 10 או 28. כאשר יגיע מסוק כבד הוא ינחת על 03 או 21. באשר לגישות- פתח מפה או פמת או דפית.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 1, 2006 דיווח פורסם נובמבר 1, 2006 לגבי נחיתה והמראה, המסוק מקבל נקודה אליה וממנה הוא מסיע (בריחוף אם יש לו מגלשים, אופייני למסוק קל) במסלול הסעה כמו מטוס. הנקודה היא שם מיקום, ואינה מגדירה את כיוון הנחיתה, אלא הרוח, במיוחד אם חזקה. חל עליו איסור לחצות מסלול בשימוש ולטוס מעל מבנים. עזיבה והצטרפות לפי דפית בפמ"ת. מסוק בינוני ומעלה יצא וייכנס לעתים גם בנתיבי CVFR רגילים. אין מניעה עקרונית לבצע הקפה רגילה למסלול בשימוש, למעט עקב צפיפות תעבורה, הוא יהיה בעדיפות יותר נמוכה ממטוס שלא יכול להמריא ולנחות בלי מסלול. האם עושים הקפה כמו מטוס רגיל? האם יש מסלול מיוחד? עד כמה שאני יודע כמו מטוס רגיל בדרך כלל המסוקים הצבאיים נוחתים על 10. האזרחיים לפי הרוחות 10 או 28. כאשר יגיע מסוק כבד הוא ינחת על 03 או 21. באשר לגישות- פתח מפה או פמת או דפית.
Noam פורסם נובמבר 1, 2006 דיווח פורסם נובמבר 1, 2006 הקפה למסוקים בשדה דב על מסלול 10\28: גובה הקפה - 600 רגל, הקפה צפונית. גבולות ההקפה - מדרום קו מסלול 10\28. מצפון - קו מיכליות זרחין. ממערב הקו המזרחי של רחבת ה-S וממזרח כביש ל'. יסעור תמיד ינחת על מסלול 03\21. מסוקים אזרחיים יוכלו לנחות גם ישירות לנקודת המסוקים האזרחית לייד רחבת ה-J.
Elad Levy פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 גם אני שואל עם יש מפה מיוחדת למסוקים ועם יש איפה אפשר למצוא?
Elad Levy פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 גם אני שואל עם יש מפה מיוחדת למסוקים ועם יש איפה אפשר למצוא?
Raz_G פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 גם אני שואל עם יש מפה מיוחדת למסוקים ועם יש איפה אפשר למצוא? יש דפית כניסה, יציאה וחצייה של מסוקים מ\אל שדה דב.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 איפה חיפשת? גם אני שואל עם יש מפה מיוחדת למסוקים ועם יש איפה אפשר למצוא?
Koobe פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 הקפה למסוקים בשדה דב על מסלול 10\28:גובה הקפה - 600 רגל, הקפה צפונית. גבולות ההקפה - מדרום קו מסלול 10\28. מצפון - קו מיכליות זרחין. ממערב הקו המזרחי של רחבת ה-S וממזרח כביש ל'. יסעור תמיד ינחת על מסלול 03\21. מסוקים אזרחיים יוכלו לנחות גם ישירות לנקודת המסוקים האזרחית לייד רחבת ה-J. ועדיין לא הסמיכו אותך הסעה?! טלפון אחד לקודקודים ואתה מוסמך. אל דאגה. ;-)
Izik Bakshi פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 בינתיים הוא מוסמך אבט"ש, ש"ג, פול רס"ר ומטבח....
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 מילה על חדר אוכל בשדה דב. בשעתו, כשעזרא היה רס"ר מטבח וצ'רלי סגנו, זו היתה אחת המסעדות הטובות בגוש דן. ח"א ערך שם את מירב האירועים, וכל מיני קציני מטה ושדה היו קובעים שם פגישות עבודה, בלי קשר לנעשה בשדה עמו... בינתיים הוא מוסמך אבט"ש, ש"ג, פול רס"ר ומטבח....