Tomer Haim פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 רשת באג הביאה FSX כך לפחות נאמר לי היום שיש 4 חתיכות של DELUX בבאג של קניון שבעת הכוכבים, לפני שאתם מסתערים, תציצו עוד קצת במפרט המחשב שלכם..
Eyal Seminar פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 רשת באג הביאה FSX כך לפחות נאמר לי היום שיש 4 חתיכות של DELUX בבאג של קניון שבעת הכוכבים, לפני שאתם מסתערים, תציצו עוד קצת במפרט המחשב שלכם.. וכמה עולה?... ראיתי בכמה מקומות שהוא עולה 400 ש"ח (זה יכול להיות?)
Ben Bezalel פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 רשת באג הביאה FSX כך לפחות נאמר לי היום שיש 4 חתיכות של DELUX בבאג של קניון שבעת הכוכבים, לפני שאתם מסתערים, תציצו עוד קצת במפרט המחשב שלכם.. וכמה עולה?... ראיתי בכמה מקומות שהוא עולה 400 ש"ח (זה יכול להיות?) 219 ש''ח ככה רשום בחוברת שהם חילקו
Tomer Haim פורסם נובמבר 4, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 דלוקס עולה 312 ש"ח, זה מה שנאמר לי בטלפון וקיים בהרצליה
GR27 פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 דלוקס עולה בסביבות 12,312 ש"ח 312 ש"ח= FSX דלוקס + 12,000= PC סופר דלוקס
AsafSaar פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 אלי הגיע הסימולטור ביום חמישי.....מרשת פריק קניתי את הדלוקס
Eyal Seminar פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 דלוקס עולה בסביבות 12,312 ש"ח312 ש"ח= FSX דלוקס + 12,000= PC סופר דלוקס זה לא מצחיק זה עצוב!
Ben Cohen פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 דלוקס שמלוקס, קודם תקנו מחשב חדש אחרי זה נדבר...
eliorzion פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 קניתי~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ופתחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ראם אדם פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 אני לא יודע מה איתכם אני מחכה שיוציאו את VISTA!!! כי הבנתי שהסימולאטור וVISTA לא יעבדו בייחד!
ראם אדם פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 הרגע התקשרתי ל-4 חניות מחשבים בירושלים ולכולם נישארו רק את מהדורת ה-DELUX במלאי וזה עולה 340 ש"ח
3Dvg פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 אני לא יודע מה איתכם אני מחכה שיוציאו את VISTA!!! כי הבנתי שהסימולאטור וVISTA לא יעבדו בייחד! הבנת לא נכון... :wink: הוא התכוון מפכינת ביצועים ואני דיי מסכים איתו (הכוונה מהמר איתו על זה ששנים לא יעבודו אצלי כמו שצריך) אישית לא ממהר להשיג את הסימולטור הזה, חבל לי על ההשקעה האסטרונומית של כול העסק, משהו פה אמר 12,312, אבל הוא לקח בחשבון את כול התוספים, זה בכייף מגיע ל 14.5.....וזה מאוד עצוב..... כול עכיבה- לטובה.... :roll:
תומר עינבר פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 אני לא יודע מה איתכם אבל אצלי הוא פועל סבב לקבב... המפרט שלי הוא לא מזהיר אבל הוא בסדר גמור: מערכת: Microsoft Windows XP Service Pack 2 512 RAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 זיכרון גישה אקראי: 256 מ"ב (RAM) 32 סיביות/פיקסל זיכרון: 120 ג"ב עד כאן להפעם! חחח
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 נראה לי שמה שבאג הביאה זה הגרסה האמריקאית ולכן גם תשלמו עליה בהתאם, תחכו בסבלנות שמיקרוסופט תשיק את המוצר בארץ, אני לא מבין את הנהירה הזו, אין סינרים לFSX אין מטוסים נורמלים, למה לא להתאפק קצת ולקנות את הסימולטור במחיר נורמלי ?
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 נראה לי שמה שבאג הביאה זה הגרסה האמריקאית ולכן גם תשלמו עליה בהתאם, תחכו בסבלנות שמיקרוסופט תשיק את המוצר בארץ, אני לא מבין את הנהירה הזו, אין סינרים לFSX אין מטוסים נורמלים, למה לא להתאפק קצת ולקנות את הסימולטור במחיר נורמלי ? לא רק במחיר נורמאלי. אני לא רואה שום סיבה לקנות את הסימולטור מפני שכרגע הוא לא מכוסה סינרים, אין מטוסים נורמאליים, אני מאמין שלמעטים יש מחשב שיריץ אותו כמו שצריך, עוד לא יצאו שום תוספים- כלום. חכו קצת, תנו לדברים ולמחירים לשקוע, אח"כ שבו עם תכנון למחשב בנוסף ואז תתחילו לקנות. הרי כרגע, אני בטוח שכל מי שקנה את ה-FSX בינתים שומר אותו באריזה או מקסימום על הדיסק הקשיח ועדיין משתמש ב-FS9. אז למה סתם למהר. אני בכל מקרה אחכה לפחות עוד חודש וחצי- חודשים עד שאני אקנה מכונה חדשה ורק אז FSX.
rubi פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 נראה לי שמה שבאג הביאה זה הגרסה האמריקאית ולכן גם תשלמו עליה בהתאם, תחכו בסבלנות שמיקרוסופט תשיק את המוצר בארץ, אני לא מבין את הנהירה הזו, אין סינרים לFSX אין מטוסים נורמלים, למה לא להתאפק קצת ולקנות את הסימולטור במחיר נורמלי ? מה הכוונה הגירסה האמריקאית????? :roll: אני כבר קניתי :oops:
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 אני לצערי יצטרך לפעול ככה, כמו שפעלתי בשאר הסימולטורים עד שלא היה ברירה: פשוט להישאר בגירסה הקודמת, ואז לעבור (באיחור).. ככה עשיתי עם FS2002, נשארתי איתו בערך שנה אחרי שFS9 שוחרר, וגם לצערי עם 2000. ועכשיו בגלל שאני בצבא ובקושי בבית אין לי זמן אפילו לקנות מחשב (כן.. עצוב) לכן הפעם העיכוב אצלי במעבר סימולטור (ומחשב) יהיה בעוד שנתיים. נצטרך למתוח את יכולות המחשב עד שהוא באמת יהיה גרוטאה עד אז. :cry:
ראם אדם פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 אני לא יודע מה איתכם אבל אצלי הוא פועל סבב לקבב... המפרט שלי הוא לא מזהיר אבל הוא בסדר גמור: מערכת: Microsoft Windows XP Service Pack 2 512 RAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 זיכרון גישה אקראי: 256 מ"ב (RAM) 32 סיביות/פיקסל זיכרון: 120 ג"ב עד כאן להפעם! חחח לי יש מפרט מחשב דומה מאוד לשלך חוץ מהכרטיס מסך, תספר לי איך זה עובד אצלך מבחינת פריימים....
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 נראה לי שמה שבאג הביאה זה הגרסה האמריקאית ולכן גם תשלמו עליה בהתאם, תחכו בסבלנות שמיקרוסופט תשיק את המוצר בארץ, אני לא מבין את הנהירה הזו, אין סינרים לFSX אין מטוסים נורמלים, למה לא להתאפק קצת ולקנות את הסימולטור במחיר נורמלי ? מה הכוונה הגירסה האמריקאית????? :roll: אני כבר קניתי :oops: הכוונה שהמשחק הודפס בארה"ב וכל הספרות באנגלית, אם האריזה שלך בעברית אז אני טועה, אבל לא נראה לי כי מיקרוסופט עדיין לא השיקה אותו בארץ. הגרסה הישראלית תודפס בארץ ולכן המחיר יהיה זול יותר, באותה דרך שבאג קונים את המשחק גם אתם יכולים (משלוח מארה"ב).
איליה פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 מסקר הקצר שעשיתי עלה כי המחיר של באג סטור לא כל-כך רע... נכון להיום המצב הינו כדלקמן: 72.6 $ - באג סטור משלוח + 59.98 $ (מוצר חדש) - Amazon (זול מכולם) משלוח + 92.35 $ (מוצר חדש) - Ebay 94.99 $ - JustFlight 68.96 יורו - Simmarket 69.95 יורו - Simware ואם לקחת בחשבון שדולר עכשיו נמוך... לך תדע, איך העניין יתאזן מבחינת המחיר בעתיד! כמו כן, לא בטוח שהמחיר יושפע משמעותית כאשר מיקרוסופט תשיק את המוצר בארץ אם בכלל. סימולטור - זה לא מוצר נפוץ ומבוקש יחסית.