Or Netzer פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 שלום חברים, מטס חטיבתי מספר 5 לפרנקפורט , מטוס ראשון בשעה 1900 פיקוח מתחבר 1900. פקחים נא ליצור קשר בהקדם! תוכנית הטיסה : DEENA H1 PURLA UH1B SUVAS UL53 KAROL UM872 SIT UL613 YNN UW33 DIMIS UL604 LNZ UT161 SUBEN T161 PSA PSA2W טיסה נעימה מחלקת אירועים
Ben Zwebner פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 silly questions, wont this conflict with the Frankfurt Overload? I remember seeing somwhere that a bunch of Pilots want to fly as a group from Israel to Frankfurt...
Or Netzer פורסם נובמבר 6, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 silly questions, wont this conflict with the Frankfurt Overload?I remember seeing somwhere that a bunch of Pilots want to fly as a group from Israel to Frankfurt... אנחנו טסים לשם:]
Or Netzer פורסם נובמבר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 8, 2006 DEENA H1 PURLA UH1B SUVAS UL53 KAROL UM872 SIT UL613 YNN UW33 DIMIS UL604 LNZ UT161 SUBEN T161 PSA PSA2W תוכנית טיסה כחלק ממטס חטיבתי מספר 5! המראה ראשונה 1900 . טיסה נעימה. פקחי ב"ג נא להמשיך ליצור קשר זה מאוד חשוב.
Almog Atar פורסם נובמבר 11, 2006 דיווח פורסם נובמבר 11, 2006 איפה הפיקוח ? איפה המטוסים ? ארז ואני מגיעים לFRA עוד שעה....
אורח פורסם נובמבר 11, 2006 דיווח פורסם נובמבר 11, 2006 איפה הפיקוח ? איפה המטוסים ? ארז ואני מגיעים לFRA עוד שעה.... ממש לא מצחיק :roll:
Erez Savir פורסם נובמבר 11, 2006 דיווח פורסם נובמבר 11, 2006 נחתנו בFRA(בערך) משהו פשוט מטורף.כול הזמן ניתוקים ברשת,לא שומעים את הפקח מרוב שזה מקרטע ,אבל!היה פשוט מדהים,17 פקחים על שדה אחד זה משהו שלא רואים כול יום. 30 מטוסים על הקרקע ו6 בתור על הILS ביחד! נחתי שעה מאוחר מהשעה המתכוננת.שתבינו כמה באלגן היה שם. בהצלחה לכול הטסים בדרך...
Almog Atar פורסם נובמבר 11, 2006 דיווח פורסם נובמבר 11, 2006 נחתנו בFRA(בערך)משהו פשוט מטורף.כול הזמן ניתוקים ברשת,לא שומעים את הפקח מרוב שזה מקרטע ,אבל!היה פשוט מדהים,17 פקחים על שדה אחד זה משהו שלא רואים כול יום. 30 מטוסים על הקרקע ו6 בתור על הILS ביחד! נחתי שעה מאוחר מהשעה המתכוננת.שתבינו כמה באלגן היה שם. בהצלחה לכול הטסים בדרך... כל מילה שאני אוסיף תיהיה מיותרת.... זרקו אותי קיבינמט נתנו לי פעמים אישור לבצע את הTRANSITION ופעמיים ביטלו ושלחו אותי לHOLDים. כמו שארז אמר, מה שהולך שם זה פשוט לא יאמן !!
ארז שיפרון פורסם נובמבר 11, 2006 דיווח פורסם נובמבר 11, 2006 אני כבר 40 דקות בHOLD ב ALB!!! עוד בכלל לפני שהתקרבתי ל EDDF.
David Aronovich פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 נחתנו בFRA(בערך)משהו פשוט מטורף.כול הזמן ניתוקים ברשת,לא שומעים את הפקח מרוב שזה מקרטע ,אבל!היה פשוט מדהים,17 פקחים על שדה אחד זה משהו שלא רואים כול יום. 30 מטוסים על הקרקע ו6 בתור על הILS ביחד! נחתי שעה מאוחר מהשעה המתכוננת.שתבינו כמה באלגן היה שם. בהצלחה לכול הטסים בדרך... גם לך היו ניתוקים אה? אני הייתי בבן גוריון בקרקע והמראתי... כאשר כל שניה מתנתק ואז אני מתחבר מחדש זה פשוט עיצבן.... בסוף התנתקתי וזהו, כי אי אפשר ככה...=\ איך יכולת לטוס שהיו לך את כל הניתוקים כל שניה? :|
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 ראיתי מוקדם בערב כ- 1000 חיבורים בו-זמנית. למרות שהיא בנוייה להרבה יותר, המערכת לא מחזיקה כמות חיבורים זו כראוי ונראה כי השרתים מעיפים לקוחות- מטוס ומכ"מ כאחד. המעניין הוא כי ברוב המקרים ניתן להתחבר מחדש מיידית. נחתנו בFRA(בערך)משהו פשוט מטורף.כול הזמן ניתוקים ברשת,לא שומעים את הפקח מרוב שזה מקרטע ,אבל!היה פשוט מדהים,17 פקחים על שדה אחד זה משהו שלא רואים כול יום. 30 מטוסים על הקרקע ו6 בתור על הILS ביחד! נחתי שעה מאוחר מהשעה המתכוננת.שתבינו כמה באלגן היה שם. בהצלחה לכול הטסים בדרך... גם לך היו ניתוקים אה? אני הייתי בבן גוריון בקרקע והמראתי... כאשר כל שניה מתנתק ואז אני מתחבר מחדש זה פשוט עיצבן.... בסוף התנתקתי וזהו, כי אי אפשר ככה...=\ איך יכולת לטוס שהיו לך את כל הניתוקים כל שניה? :|
Almog Atar פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 ראיתי מוקדם בערב כ- 1000 חיבורים בו-זמנית. למרות שהיא בנוייה להרבה יותר, המערכת לא מחזיקה כמות חיבורים זו כראוי ונראה כי השרתים מעיפים לקוחות- מטוס ומכ"מ כאחד. המעניין הוא כי ברוב המקרים ניתן להתחבר מחדש מיידית. נחתנו בFRA(בערך)משהו פשוט מטורף.כול הזמן ניתוקים ברשת,לא שומעים את הפקח מרוב שזה מקרטע ,אבל!היה פשוט מדהים,17 פקחים על שדה אחד זה משהו שלא רואים כול יום. 30 מטוסים על הקרקע ו6 בתור על הILS ביחד! נחתי שעה מאוחר מהשעה המתכוננת.שתבינו כמה באלגן היה שם. בהצלחה לכול הטסים בדרך... גם לך היו ניתוקים אה? אני הייתי בבן גוריון בקרקע והמראתי... כאשר כל שניה מתנתק ואז אני מתחבר מחדש זה פשוט עיצבן.... בסוף התנתקתי וזהו, כי אי אפשר ככה...=\ איך יכולת לטוס שהיו לך את כל הניתוקים כל שניה? :| אתמול שום דבר לא עזר.. לא חיבור מחדש ולא החלפת שרת..
David Aronovich פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 ראיתי מוקדם בערב כ- 1000 חיבורים בו-זמנית. למרות שהיא בנוייה להרבה יותר, המערכת לא מחזיקה כמות חיבורים זו כראוי ונראה כי השרתים מעיפים לקוחות- מטוס ומכ"מ כאחד. המעניין הוא כי ברוב המקרים ניתן להתחבר מחדש מיידית. נחתנו בFRA(בערך)משהו פשוט מטורף.כול הזמן ניתוקים ברשת,לא שומעים את הפקח מרוב שזה מקרטע ,אבל!היה פשוט מדהים,17 פקחים על שדה אחד זה משהו שלא רואים כול יום. 30 מטוסים על הקרקע ו6 בתור על הILS ביחד! נחתי שעה מאוחר מהשעה המתכוננת.שתבינו כמה באלגן היה שם. בהצלחה לכול הטסים בדרך... גם לך היו ניתוקים אה? אני הייתי בבן גוריון בקרקע והמראתי... כאשר כל שניה מתנתק ואז אני מתחבר מחדש זה פשוט עיצבן.... בסוף התנתקתי וזהו, כי אי אפשר ככה...=\ איך יכולת לטוס שהיו לך את כל הניתוקים כל שניה? :| אתמול שום דבר לא עזר.. לא חיבור מחדש ולא החלפת שרת.. כן... ניסיתי להחליף כמה שרתים, כולם העיפו אותי, וחלקם אף לא נתן לי להתחבר אלייהם וכתב לי שהשרת מלא