Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 למעוניינים במערכת הגנה טובה לכל דגם חלונות כנגד וירוסים ותוכנות מזיקות בעלת יכולת ובמחיר מאוד נמוך (חינם), נא להתחבר ל: http://www.freewr.com/freeware.php?down ... d&lid=3597 זוהי חבילה חדשה שנתפרה ל-AOL על ידי קספרסקי. למי שלא מכיר את AOL, זה מין נטוויז'ן כזה עם מליון מנויים- AMERICA ONLINE. הם שילמו בן השאר 800 מליון דולר לפי 4 שנים עבור ICQ (פותחה על-ידי 4 בני 17 באפקה במרתף של יוסי ורדי, אביו של אחד מהם. יוסי גייס עבורם 100,000 דולר ולאחר 4 שנים קיבל מהם את ההשקעה בחזרה בתוספת רבית של כמה עשרות מליוני דולר במניות חברה.)
Or Netzer פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 תודה, אני אנסה את זה, כבר נשבר לי מכל אלה שעולות כסף ותמיד לא עוזרות.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 12, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 עדיין צריך להיזהר ולהפעיל ראש. כמו עם גלולות הפועלות 99.9% מהזמן :wink: תודה,אני אנסה את זה, כבר נשבר לי מכל אלה שעולות כסף ותמיד לא עוזרות.
Or Netzer פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 עדיין צריך להיזהר ולהפעיל ראש. כמו עם גלולות הפועלות 99.9% מהזמן :wink: תודה,אני אנסה את זה, כבר נשבר לי מכל אלה שעולות כסף ותמיד לא עוזרות. כן וקרעים בגומי למיניהם :wink:
Asaf Brietbard פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 לפחות במחשבים יש 1000 וירוסים חדשים כל שנה עדיין צריך להיזהר ולהפעיל ראש. כמו עם גלולות הפועלות 99.9% מהזמן :wink: תודה,אני אנסה את זה, כבר נשבר לי מכל אלה שעולות כסף ותמיד לא עוזרות.
Or Netzer פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 לפחות במחשבים יש 1000 וירוסים חדשים כל שנה עדיין צריך להיזהר ולהפעיל ראש. כמו עם גלולות הפועלות 99.9% מהזמן :wink: תודה,אני אנסה את זה, כבר נשבר לי מכל אלה שעולות כסף ותמיד לא עוזרות. אם חדד את עובדתך במחשבים יש 1000 וירוסים כל שנה וגם להם בסוף מוצאים פתרון ולמחלה המרכזית שלנו לא מצאו כבר כמה שנים טובות פתרון והיא קיימת מלא זמן.
Matan Solomon פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 אני אנסה את זה... אני האמת שנה בערך משתמש בקפרסקי, גם באנטי וירוס וגם בפייר וואל, ואני ממש מרוצה...
ha5mvo פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 עדיין צריך להיזהר ולהפעיל ראש. כמו עם גלולות הפועלות 99.9% מהזמן Actually, the reason for the other 0.1% (1-2 in reallity) is forgetting to take one.... but your advice is very valid, if you don't hang around dodgy places or use dodgy software...the chances of getting infected are much lower
Itay Zecharia פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 לא ניתן להשתמש בתוכנה במקביל ל-AVG. האם יש למישהו ניסיון עבר עם התוכנה שמצדיק את הסרת AVG והתקנת AOL?
yaakovbl1 פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 אוקיי, זו קצת סטיה מהנושא, אבל בכל זאת: מה משמעות הביטוי ICQ? :roll:
Itay Zecharia פורסם נובמבר 12, 2006 דיווח פורסם נובמבר 12, 2006 אוקיי, זו קצת סטיה מהנושא, אבל בכל זאת:מה משמעות הביטוי ICQ? :roll: משהו חדש שמשמש קהילה קטנה של משתמשי רשת. www.icq.com
yaakovbl1 פורסם נובמבר 13, 2006 דיווח פורסם נובמבר 13, 2006 איתי, תודה התכוונתי, למה בחרו בשם ICQ, מה עומד אחרי האותיות?
אורח פורסם נובמבר 13, 2006 דיווח פורסם נובמבר 13, 2006 אוקיי, זו קצת סטיה מהנושא, אבל בכל זאת:מה משמעות הביטוי ICQ? :roll: משהו חדש שמשמש קהילה קטנה של משתמשי רשת. www.icq.com משהו חדש ????? :shock:
EvyatarM פורסם נובמבר 13, 2006 דיווח פורסם נובמבר 13, 2006 אוקיי, זו קצת סטיה מהנושא, אבל בכל זאת:מה משמעות הביטוי ICQ? :roll: משהו חדש שמשמש קהילה קטנה של משתמשי רשת. www.icq.com משהו חדש ????? :shock: קהילה קטנה???
yaakovbl1 פורסם נובמבר 13, 2006 דיווח פורסם נובמבר 13, 2006 I Seek YOUרק בגלל איך שזה נשמע... מתן - צודק 100% , סחטיין על האינטואיציה. וגם... איתי לא באמת חושב ש ICQ זה דבר חדש לקהילה קטנה
Itay Zecharia פורסם נובמבר 13, 2006 דיווח פורסם נובמבר 13, 2006 זה לא היה מספיק ברור שזה אירוני? להבא אני אוסיף ציטטות בראש ובסוף מילה. נו באמת חברים
אבישי פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 מצטער על ההקפצה: א.תודה עופר על הידיעה,מחקתי את הקספרסקי 5 והתקנתי,נראה נחמד מאוד,מקווה שיעשה את עבודתו.בינתיים בעת הסריקה הוא לא תוקע לי את המחשב כמו גירסה 5 של קספרסקי. ב.הבעיה שלי איתו היא: כאשר אני מנסה לעשות עדכון,אז הוא רושם לי בסוף INCORRECT SIGNATURE(0X8000005A). חיפשתי בעזרה ולא מצאתי תשובה,,באתר שלהם בכלל לא מצאתי דף של עזרה אז חיפשתי בקספרסקי,חיפשתי בגוגל ולא מצאתי בשום מקום. מישהו יודע מה הבעיה?זה קרה למישהו?כדאי להישאר עם האנטי-וירוס הזה? ***עריכה:*** הבנתי מה הבעיה,עשיתי ריסטרט ואז הכל הסתדר,שמתי לב שכאשר עושים סריקת וירוסים ועושים ריסטרט באמצע אז אפשר להמשיך מאותה נקודה את הסריקה בה עצרתם. ממשק נחמד מאוד ודי נוח. תודה שוב עופר!
אורח פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אני משתמש בקספרסקי כמה שנים טובות, לפחות מבחינתי היא תוכנת האנטי ירוס המושלמת, וניסיתי לא מעט. תוכנה נוספת שמותקנת אצלי TuneUp Utilities 2006. כלי מצויין לניקוי ופירמוט הרג'סטרי, וניקוי כללי של הדיסקים. מותקן אצלי גם NORTON SYSTEMWORKS 2006 PRIMUM. ביצעתי התקנה מוגבלת מאוד שלה, משום שהכלים של TUNEUP טובים יותר, אבל לנורטון יש פונקציה אחת שמנקה גם את קבצי הגיבוי של מה שמחקתם. מי שלא יודע - כל מה שאתם מרוקנים מסל המחזור לא נמחק לנצח. הקבצים המיותרים נשמרים בדמות של שכבות על שכבות בדיסק הקשיח, אין ספור שורות קוד ששום ניקוי לא מסיר. באמצעות NORTON UNERASE מוחקים מהדיסק את הקבצים האלו, ואיתם כל סיכוי לשחזר את מה שמחקתם. הקבצים האלו תופסים המון מקום, והם סתם יושבים שם..... בכלל, אני מאמין שתחזוקה נכונה היא הפתרון להרב בעיות, פריימים בפרט. יש לי גם סדר פעולות מסויים לפיו אני מתחזק את המחשב, אבל זה כבר לפורום תמיכה בפעם אחרת.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 בשורה התחתונה של TUNEUP UTILITIES 2006 נמצאת פקודה למחיקת כל מה שתרצה במחשב (SHREDDER). אגב, UNERASE מבצע את הפעולה ההפוכה. TUNEUP UTILITIES 2006 מצויד גם במע' דיווח וטיפול במצב הזיכרון, שימושי ל-FS. אני משתמש בקספרסקי כמה שנים טובות, לפחות מבחינתי היא תוכנת האנטי ירוס המושלמת, וניסיתי לא מעט.תוכנה נוספת שמותקנת אצלי TuneUp Utilities 2006. כלי מצויין לניקוי ופירמוט הרג'סטרי, וניקוי כללי של הדיסקים. מותקן אצלי גם NORTON SYSTEMWORKS 2006 PRIMUM. ביצעתי התקנה מוגבלת מאוד שלה, משום שהכלים של TUNEUP טובים יותר, אבל לנורטון יש פונקציה אחת שמנקה גם את קבצי הגיבוי של מה שמחקתם. מי שלא יודע - כל מה שאתם מרוקנים מסל המחזור לא נמחק לנצח. הקבצים המיותרים נשמרים בדמות של שכבות על שכבות בדיסק הקשיח, אין ספור שורות קוד ששום ניקוי לא מסיר. באמצעות NORTON UNERASE מוחקים מהדיסק את הקבצים האלו, ואיתם כל סיכוי לשחזר את מה שמחקתם. הקבצים האלו תופסים המון מקום, והם סתם יושבים שם..... בכלל, אני מאמין שתחזוקה נכונה היא הפתרון להרב בעיות, פריימים בפרט. יש לי גם סדר פעולות מסויים לפיו אני מתחזק את המחשב, אבל זה כבר לפורום תמיכה בפעם אחרת.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 את הגנת AOL עליה פתחתי שרשור זה התקנתי על מחשב המחברת שרץ על WINME, לא כל התוכנות רצות על מע' הפעלה ישנות אבל זו רצה על כולן וטוב. במחשב העיקרי אני משתמש כהגנה ב ZONEALARM SUITE, כחול לבן. היא מספקת שורת הגנות ארוכה, כגון אנטי ספאם, מסנג'ר וכו'. לעתים אני משתמש ב- AVAST כנגד וירוסים, ו-WINDOWS DEFENDER לטיפול ביתר מחלות.
אורח פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 אגב, UNERASE מבצע את הפעולה ההפוכה עקרונית כן, אבל אם אתה מסמן את כל הקבצים שעלו, ועם קליק ימני מוחק - הם אבודים לנצח.
אורח פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 אגב, UNERASE מבצע את הפעולה ההפוכה עקרונית כן, אבל אם אתה מסמן את כל הקבצים שעלו, ועם קליק ימני מוחק - הם אבודים לנצח. שום דבר לא אבוד לנצח. כל עוד לא כתבו על אותם סקטורים בהם הקבצים האלה היו, הם ניתנים לשחזור. כשרוצים לעשות השמדה של חומר צריך במינימום לכתוב על אוטו הסקטור 7 פעמים. יש מערכת שכפול דיסקים שיודעת לעשות השמדה למידע על דיסק. היא עושה כתיבה של ביט רנדומלי על כל סקטור על הדיסק עשרות פעמים וכך הסיכוי לשחזר את החומר קלוש. כנ"לן הסיכוי להשתמש לאחר מכן בדיסק הזה לאורך זמן :roll: