Shayt פורסם נובמבר 15, 2006 דיווח פורסם נובמבר 15, 2006 הסקירה הטובה והמקיפה ביותר שקראתי עד כה. http://www.simhq.com/_air7/air_260a.html בברכה,שי
Omer Efrat פורסם נובמבר 15, 2006 דיווח פורסם נובמבר 15, 2006 סקירה מאד מענייינת, לא קראתי עדיין את כל החלקים אבל בהחלט משתף בהמון מידע על FSX והאמת שממש מגרה אותי לקנות אותו.
ifs2003 פורסם נובמבר 15, 2006 דיווח פורסם נובמבר 15, 2006 רכשתי את הסימולטור והתאחזבתי קצת מהאופן בו הוא עובד. נראה כי סה"כ הכוונה של מיקרוסופט הייתה טובה אך לשם יצירת גרפיקה מהסוג שהם רצו המנוע של המשחק הנוכחי לא מתאים לשם כך. זה נראה כמו המנוע של FS2004 שרק הוסיפו לו טקסטורה יותר מדוייקת ועוד כל מיני דברים שרק מכבידים על המערכת והרבה ! ראיתי סקרים שבהם המשחק נתן 11FPS עם הכרטיס החדש GF8800GTX, ומעבד E6800 עם 4GB זיכרון. ממש מחשב על ועדיין אחזבה. כנראה יש בעייה במשחק שהחברה במיקרוסופט לא מצליחים לפטור. לדעתי זה משחק מאוד יפה (מטודית) אך במציאות הוא כישלון בשל העובדה שאף אחד לא מצליח להריץ אותו כמו שצריך ולכן כל היופי של המשחק לא שווה את זה.
lalex פורסם נובמבר 15, 2006 דיווח פורסם נובמבר 15, 2006 Yes - VERY nice and balanced review. I laughed a lot. This guy knows good humor and knows his stuff arounf FSX.
David Misha פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 רכשתי את הסימולטור והתאחזבתי קצת מהאופן בו הוא עובד.נראה כי סה"כ הכוונה של מיקרוסופט הייתה טובה אך לשם יצירת גרפיקה מהסוג שהם רצו המנוע של המשחק הנוכחי לא מתאים לשם כך. זה נראה כמו המנוע של FS2004 שרק הוסיפו לו טקסטורה יותר מדוייקת ועוד כל מיני דברים שרק מכבידים על המערכת והרבה ! ראיתי סקרים שבהם המשחק נתן 11FPS עם הכרטיס החדש GF8800GTX, ומעבד E6800 עם 4GB זיכרון. ממש מחשב על ועדיין אחזבה. כנראה יש בעייה במשחק שהחברה במיקרוסופט לא מצליחים לפטור. לדעתי זה משחק מאוד יפה (מטודית) אך במציאות הוא כישלון בשל העובדה שאף אחד לא מצליח להריץ אותו כמו שצריך ולכן כל היופי של המשחק לא שווה את זה. שמת לב כמה פעמים חזרת על המילה "משחק" ? :shock: אני מכיר הרבה אנשים כאן שלא אוהבים את השם תואר הזה ל"סימולטור" של מיקרוסופט. בכל אופן, גם ב 2004 עם המחשב החזק שאתה נותן אתה באותה בעייה פחות או יותר עם תגדיר את מלא האפשרויות...
ha5mvo פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 בכל אופן, גם ב 2004 עם המחשב החזק שאתה נותן אתה באותה בעייה פחות או יותר עם תגדיר את מלא האפשרויות... David, This is grossly overstated. Much less powerful computers can run FS9 smoothly , with all the bells and whistles, Tons of addons and most if not all sliders to the right. All too many, report medium to low/poor performance with fsx even at medium settings on bleeding edge machines. (and that with FS default aircraft and scenery) The new textures and features are a beautiful and welcomed addition yet the price in terms of performance results in a very bad tradeoff - IMHO In that respect I really look forward to the results of Alex Lawrences latest endeavour. one more point to keep in mind - MS had put its hope that hardware development will "catch up" with the sims demands, but alas had taken the wrong turn in predicting the course of this development. The current trend is multiple core processors rather than fast 5-6GHz single cores. FSXs code can not utilize multiple cores! hence, not only is there no current technology to deal with FSX - there will be none in the near future. Some people put high hopes in DX10 unleashing the performance gods and magically doubeling or tripling frame rates and eliminating all stutters..... again, one should keep in mind that fsx, not unlike its predecessors is mainly cpu dependent when it comes to performance. Obviously no-one can promise it will indeed rectify, or even show any improvement over the current situation. My point is not to bash FSX or scare-monger, I'm just trying to perhaps make people stop and think for a moment before they resort to the amreican solution of throwing money at a problem... Read carefully and CRITICALLY what people write on major FS forums before you make any hardware upgrades - Granted, someone there will "volunteer" to do the experimentation for you.....
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 מסכים עם מיכאל. מיקרוסופט תיאלץ לכתוב מחדש את התוכנית כך שתנצל את ריבוי המעבדים ומנוע תצוגת העולם החיצון. השקעתי 60 יורו בכדי להתרשם מקרוב, ועתה אני מחכה לפתרון. ייתכן שאחכה זמן רב או שאף לא איישם שימוש ב-FSX, תלוי בהתפתחויות. אין טעם להשקיע 2000 דולר ולקבל תוצאה שאינה פועלת כראוי, כשכבר יש לי הדמייה טובה ששמה FS9. הלך לי דיסק קשיח במחשב הנוכחי. האחריות מאפשרת לי לקבל במקומו משהו גדול וחדש שיתאים בעתיד גם לפלטפורמה חדשה (SATA II300 מה' 151 כאשר המהיר ביותר שקיים הינו 186 לפי TOMS HARDWARE). בכל אופן, גם ב 2004 עם המחשב החזק שאתה נותן אתה באותה בעייה פחות או יותר עם תגדיר את מלא האפשרויות... David, This is grossly overstated. Much less powerful computers can run FS9 smoothly , with all the bells and whistles, Tons of addons and most if not all sliders to the right. All too many, report medium to low/poor performance with fsx even at medium settings on bleeding edge machines. (and that with FS default aircraft and scenery) The new textures and features are a beautiful and welcomed addition yet the price in terms of performance results in a very bad tradeoff - IMHO In that respect I really look forward to the results of Alex Lawrences latest endeavour. one more point to keep in mind - MS had put its hope that hardware development will "catch up" with the sims demands, but alas had taken the wrong turn in predicting the course of this development. The current trend is multiple core processors rather than fast 5-6GHz single cores. FSXs code can not utilize multiple cores! hence, not only is there no current technology to deal with FSX - there will be none in the near future. Some people put high hopes in DX10 unleashing the performance gods and magically doubeling or tripling frame rates and eliminating all stutters..... again, one should keep in mind that fsx, not unlike its predecessors is mainly cpu dependent when it comes to performance. Obviously no-one can promise it will indeed rectify, or even show any improvement over the current situation. My point is not to bash FSX or scare-monger, I'm just trying to perhaps make people stop and think for a moment before they resort to the amreican solution of throwing money at a problem... Read carefully and CRITICALLY what people write on major FS forums before you make any hardware upgrades - Granted, someone there will "volunteer" to do the experimentation for you.....
David Misha פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 בוא נגיד ככה.. אם רוב השינוי שעשו ב FSX מלבד ה Buildin WideFS שבתוכו הוא בתצורת הנוף..אני מזמן ויתרתי עליו..השקעתי מספיק בשיפור הנוף עם תכנות כגון Mega World Scenery ואין ספור Tree replacement . Mega Light, Mega Rode ועוד כמה מגות או יותר נכון מגה ג'יגות במשקל של תוספות כך שיש לי נוף ופני ארץ ברמה לא הרבה יותר פחותה מה FSX.
Moshe Bensal פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 עופר, לפי התרשמות שלי מתגובתך, עדיף לא לרכוש בנתיים את ה-FS_X? דווקא מצאתי חנות שאני יכול לרכוש את הדלוקס ב-275 ש"ח, אני חשבתי להזמין אותו היום, ועכשיו אני קורא את תגובתך, וקצת קשה להחליט. אז עדיף לחכות?
Izik Bakshi פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 דוד, אין ספק שבלי קשר לבעיה עם החומרה ו FPS נמוך, בכלל אין טעם לעבור ל FSX, כאשר הסינרים שיש היום בארץ, חלקם מותאמים בימים אלה ועל חלקם עוד יש עבודה. משה, לדעתי עדיף לחכות ואין לאן למהר, גם היום אפשר לקנות את FS9 בחנויות, לכן אין מה לדאוג שיחליטו להוריד אותו מהמדפים :wink:
Elad Zeierman פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 עופר,לפי התרשמות שלי מתגובתך, עדיף לא לרכוש בנתיים את ה-FS_X? דווקא מצאתי חנות שאני יכול לרכוש את הדלוקס ב-275 ש"ח, אני חשבתי להזמין אותו היום, ועכשיו אני קורא את תגובתך, וקצת קשה להחליט. אז עדיף לחכות? כבר קודחים לכם כבר בערך חודשיים במוח בערך בכל שרשיר שניפתח על FSX (ויש לא מעט) שאין מה למהר מה חדש?
Moshe Bensal פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 אוקיי, איציק ואלעד, תודה על ההמלצות. אקח לתשומת ליבי.
Omri.L פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 אני לא מבין על מה כל התלונות. קראתי את כ-ל הסיקור על כל בערך 40 עמודיו ואני מסכים כמעט עם הכל - כמעט כל פרטמטר שופר ב-FSX לעומת גרסא 9 במצב הדיפולטי. נוצרה פלטפורמה לתוספות טובה בהרבה מאשר ב-FS9 והמון תוספות קטנות ותיקונים שהיו מעצבנים. אנחנו ישר מצפים לשינוים של שמים וארץ - אבל עולם הסימולטור נשאר כמו שהוא ומה שמיקרוסופט עשתה זה רק לשייף את מה שקיים. יש לי מחשב שנחשב יחסית חלש עם מעבד של 2.66GHZ, כרטיס מסך רידאון 9600 וזכרון של 512MB בלבד ובכל זאת הסימולטור רץ לי על 13FPS על הקרקע ו-15-16 בשיוט שלפחות לי נראים כתצוגה מאוד הוגנת בשביל סימולטור טיסה אזרחי. כל זאת בתצוגה "בינונית" שלמען האמת נראית כמה וכמה רמות מעל FS9. מיקרוסופט לא תכתוב את הקוד מחדש עד לגרסא הבאה שתצא בטח עוד שנתיים, וגם אז לא בטוח שהיא תכתוב את הליבה של הקוד מחדש. אני מוצא את הסימולטור החדש טוב משמעותית בגרפיקה, בתחושה ובפיצ'רים ואם כולנו נמשיך לחכות זה לא ממש יתרום לקידום....
rubi פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 אני לא מבין על מה כל התלונות. קראתי את כ-ל הסיקור על כל בערך 40 עמודיו ואני מסכים כמעט עם הכל - כמעט כל פרטמטר שופר ב-FSX לעומת גרסא 9 במצב הדיפולטי. נוצרה פלטפורמה לתוספות טובה בהרבה מאשר ב-FS9 והמון תוספות קטנות ותיקונים שהיו מעצבנים. אנחנו ישר מצפים לשינוים של שמים וארץ - אבל עולם הסימולטור נשאר כמו שהוא ומה שמיקרוסופט עשתה זה רק לשייף את מה שקיים.יש לי מחשב שנחשב יחסית חלש עם מעבד של 2.66GHZ, כרטיס מסך רידאון 9600 וזכרון של 512MB בלבד ובכל זאת הסימולטור רץ לי על 13FPS על הקרקע ו-15-16 בשיוט שלפחות לי נראים כתצוגה מאוד הוגנת בשביל סימולטור טיסה אזרחי. כל זאת בתצוגה "בינונית" שלמען האמת נראית כמה וכמה רמות מעל FS9. מיקרוסופט לא תכתוב את הקוד מחדש עד לגרסא הבאה שתצא בטח עוד שנתיים, וגם אז לא בטוח שהיא תכתוב את הליבה של הקוד מחדש. אני מוצא את הסימולטור החדש טוב משמעותית בגרפיקה, בתחושה ובפיצ'רים ואם כולנו נמשיך לחכות זה לא ממש יתרום לקידום.... מסכים עם כל מילה ..וד"א יש עוד הרבה סקירות מענינות אבל זה לא רלוונטי. FSX שופר משמעותית מFS9 אל תשכחו שזו פלטפורמה שעליה בונים תוספות התוחשה הרבה יותר טובה וראילסטית ,כל נושא האפקטים וההשתקפויות פשוט מדהימים. גם אני עם מפרט ממש זה חוץ מ1GB זיכרון שיש לי אני רואה דיי טוב וגם על הגדרות בנוניות זה נראה הרבה יותר טוב מFS9 . שוב תמיד יש דעות שונות וזה בסדר.ץ אבל בגדול זה שנוי משמעותי..גם אל תשכחו שזה מיועד לעבוד על VISTA , אפילו כתוב על האריזה .."WORKS EVEN BETTER ON UPCOMING WIN VISTA" אל תשכחו שWIN XP עם SP2 עובד על 256MB [בגלל זה צריך להתקין SP2] וVISTA יעבוד על 512MB .אז תבינו לבד.. בקיצור כרגע מותקנים אצלי שתי הגרסאות [FS9 AND FSX] וכבר אני הרבה פחות נהנה מFS9..רק לצערי MS מכוונת מגמה של חומרה מהשורה הראשונה וזה בגלל נושאים כלכלים כמובן ,וחבל.. בברכת יום טוב לכולם. :!:
Roman Dreer פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 כל התגובות פה הן כל כך צפויות... אנחנו לומדים את זה בחשמל, מתי שמכניסים אות למערכת, יש אי יציבות זמנית כזאת, ואז בדרך כלל מגיעה יציבות (נו אם המערכת יציבה, לכל אלה שמחפשים לתפוס במילה). ככה גם פה, "זרקו" לבני אדם מוצר חדש, וכולם עושים רעש, "טוב יותר" "גרוע יותר" וכ"ו... אבל בסופו של דבר, כולם לאט לאט יעברו ל FSX, אם יקנו או יורידו בחמור. בדיוק כמו שאף אחד לא נשאר עם חלונות ME או 98. אז השאלה לקנות או לחכות היא דיי חסרת הגיון, כי ממילא מתי שהוא תעבור ל FSX. וההגיון היחיד שנשאר פה, זה: "יותר לחכות=מחיר יורד". אבל האם שווה לחכות חודשים בשביל כמה עשרות שקלים בודדים?! :wink:
ha5mvo פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 Great frames!! Now try a final into LGA or JFK
איליה פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 P4 3.3 GHz - overclocked RAM: 2 GB DDR400 e-GeForce 7950 GT 512 MB DDR3
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 וכמה יש לך עם הבארון G1000 GLASS COCKPIT ?