BULGO1 פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 למדריך, חבר , ידיד, עם צחוק מלבלב וחיוך , לרגל גיוסך ביום ראשון 19/11/06 עלה והצלח , ושמשאלת לבך לגולני תתגשם " שמור על עצמך ילד " אמר המשורר אל תשכח חבריך בחטיבה מהדקים לך אצבעות , ושוב במהרה להדריך ולפקח בזמנך הפנוי. שמואל לוי 4X-S.L.B
Moshe Bensal פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 עומר, שיהיה לך בהצלחה, בשעה טובה, ושתחזור אלינו בשלום. אנחנו נחכה לך כאן, אז בכל הזדמנות צור קשר, ותספר מה קורה איתך. מאחל לך הגשמת כל חלומתיך, ואפילו יותר.
Matan Solomon פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 עומר גולנצ'יק, שיהיה הרבה הרבה בהצלחה ! שיפשוף מהנה
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 בהצלחה עומר!!!!!!!! ואם יהיה לך מזל במקרה ולמפקד שלך יקראו יוני אז תדווח
OmriSoudry פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 עידו הולך כל כך להתבאס... בהצלחה עומר, תשתדל להנות בצבא!! לא לשכוח אותנו, אה? :wink: מאחל לך שפשוף נעים (ואתה יודע מה אני חושב על הברכה הזאת :? ), תודה ענקיתת על כל התרומה שלך לעיט בפרט ול-VATIL בכלל, תודה על שירות ההסעות ליעדים ברחבי הארץ, ותודה על שירות העברת הזמן כשאני באלתא . יאללה לך להוכיח שלא כל הגולנצ'יקים מטומטמים. בעצם... :roll: שיהיה לך בהצלחה ו...שמור על קשר חח :wink: !!
Liav Nefesh פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 עומר!!! מה אתה כבר הולך?! יאללה, שמור על עצמך אחי! תעשה חיים ואל תחפש תמיד היגיון בצבא (במיוחד לא בגולני :wink: ) תהנה כמה שיותר ושרק יהיה לך טוב! המון המון המון תודה על כל העזרה ,התרומה והתמיכה שלך ב IFS ועל כך שתמיד היית שם כדי לעזור לכולם (יעדו על כך החניכים) שוב תודה וכמו שתמיד אומרים... "שיפשוף נעים" (רק תעשה טובה, שלא יתפסו אותך )
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 מכווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת :bad-words: :bad-words: :bad-words: :bad-words: אחחח שמואל אתה קילקלת לי... טוב לא נורא. עומר יאללה בדילוגים :mrgreen:
אורח פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 סחטיין עלייך, אתה הנציג הרביעי בחי"ר יחד עם שמוליק, בן ואנוכי. הטירונות לא תהיה קלה, אבל כמו שאני אומר לבן שנמצא עכשיו בשיאה של הטירונות - זו התקופה הכי יפה בשירות. תתחיל להתאמן: שמנ"ש מצ"ל פק"ל כיסים משחולת ועוד ועוד ועוד.......... (מרגישים שאני מתגעגע?) המון בהצלחה ותודה על כל מה שעשית עבור החטיבה.
×�פיק פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 אני כ"כ מקווה ששעות על שעות של משחקים בOFP ישתלמו לך סוף סוף יא חתיכת כושל! שיהיה בהצלחה בגיוס! כל החירניקים קופצים רצים! נתראה בדרכים עוד 9 יום
Elad Zeierman פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 צעיייירייים אחו $%$#%$#% שיהיה בהצלחה ותשמור על עצמך או כמו שהפולניה אומרת - אל תיהיה לי גיבור ועידו אל תידאג VATIL כבר כובשת את השריון אחד בדרך ויהיו עוד !!!
zvi rodes פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 עומר,לרגל גיוסך לצה"ל אני מאחל לך שירות קל ,שמור על עצמך וגם עלינו,זכור :!: " טוב מעשה במחשבה תחילה ".בהצלחה :snipersmile:
Doron_Angel פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 צאתך לשלום ושובך בשלום!!! שמור על עצמך ותפיק את מירב ההנאה
Izik Bakshi פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 עומר אחי, הכי חשוב שתלך בשלום ותחזור בשלום, אני מאחל לך שירות נעים עד כמה שאפשר, שתזכה לכמה שיותר לצאת שבתות ואפטרים, והכי חשוב שאולי תזכה למפקד שחובב סימולטורים . ביום ראשון שאתה בתל השומר, תגיד לפקידה "שלום, הגעתי להחליף בצה"ל את איציק בקשי.. " עכשיו ברצינות שוב, תחזור אלינו בריא ושלם, זה הכי חשוב.
David Rosenfeld פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אמונה ממש טפלה שלי תעבור את סף הבית ביציאה ברגל ימין :oops: למרות שאיני מכיר אישית תודה על העזרה עם השילוט צא בשלום שמור על עצמך וחזור בשלום דוד רוזנפלד