אורח פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 כמי שגרר את שני הליצנים האלה ל-DVA, אם אתה מעוניין בחברה וירטואלית רצינית, DVA היא מספר אחת ברשת. אני חבר בחברה כבר מ-2001, והיא מאוד מתאימה לי מכמה סיבות: 1. אין חובה לחוצה לטוס X טיסות בשבוע, מה שמסתדר היטב עם עבודה, לימודים, משפחה והטעמים המשתנים בתכיפות שלי - לא תמיד מתאים לי לטוס עם מטוסי נוסעים בכלל! 2. חבורה נהדרת של אנשים פעילים בפורומים ואוירה משפחתית. 3. ניהול פשוט מצויין. 4. תשתית טכנולוגית מצויינת באתר ובתוכנות הנלוות המנתחות את הטיסות. 5. מערכת הקידומים וניהול הציים שונה מכל מה שיש בכל חברה אחרת, ומושתת הרבה יותר על ידע ויכולות ופחות על צבירת שעות. אני אוהב חברה שמעודדת למידה ולאו דווקא טחינה של נתיבים טראס אטלנטיים על אוטומט.
AaronDagan פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 אורן, ידידי, רשמתי לפניי את כל הערותיך והמלצותיך בעניין DVA. נשמע ונראה מאתגר וכפי שאני מקווה - גם מקיים. למעשה, כשאני חושב על זה בפרספקטיבה של X שנים אחורה, את עיקר נסיוני צברתי במהלך טיסות בארה"ב ואירופה בעזרת הסימ. הנוסטלגי ATP. כמובן שאין מקום להשוות למה שיש לנו היום על המדף, אבל בכל זאת - היסודות הם אותם יסודות. וזה בעצם מה שמאתגר אותי היום - הכלים המודרניים והמשוכללים והשימוש המושכל בהם, ולא רק "טיסות על אוטומט".
E.Z פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 אורן, ידידי,רשמתי לפניי את כל הערותיך והמלצותיך בעניין DVA. נשמע ונראה מאתגר וכפי שאני מקווה - גם מקיים. למעשה, כשאני חושב על זה בפרספקטיבה של X שנים אחורה, את עיקר נסיוני צברתי במהלך טיסות בארה"ב ואירופה בעזרת הסימ. הנוסטלגי ATP. כמובן שאין מקום להשוות למה שיש לנו היום על המדף, אבל בכל זאת - היסודות הם אותם יסודות. וזה בעצם מה שמאתגר אותי היום - הכלים המודרניים והמשוכללים והשימוש המושכל בהם, ולא רק "טיסות על אוטומט". תסתכל בלינק שצירפתי על ההתממשקות לגוגל - אחד הדברים המדליקים בחברה הזאת לדעתי כמובן הבחינות ברמה סבירה בהחלט לא מהסוג ש- טייס ראשי אמיתי היה מגרד את הראש כמה פעמים נוכח השאלות
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 אני טס מעל שנה בבריטיש והם מאוד מסודרים וקורקטיים. העניין היחידי הקשור בצבירת שעות היא הזכות לטוס בקונקורד. חלה חובה לטוס אחת ל-30 יום לפחות, מספר החברים מוגבל, יש אוטומציה יפה אך לא ברמת החידושים של DELTA. אך יש פיקוח מעולה ותעבורה צפופה בשעות שלנו בשדה האם ובסביבתו. אורן, ידידי,רשמתי לפניי את כל הערותיך והמלצותיך בעניין DVA. נשמע ונראה מאתגר וכפי שאני מקווה - גם מקיים. למעשה, כשאני חושב על זה בפרספקטיבה של X שנים אחורה, את עיקר נסיוני צברתי במהלך טיסות בארה"ב ואירופה בעזרת הסימ. הנוסטלגי ATP. כמובן שאין מקום להשוות למה שיש לנו היום על המדף, אבל בכל זאת - היסודות הם אותם יסודות. וזה בעצם מה שמאתגר אותי היום - הכלים המודרניים והמשוכללים והשימוש המושכל בהם, ולא רק "טיסות על אוטומט". תסתכל בלינק שצירפתי על ההתממשקות לגוגל - אחד הדברים המדליקים בחברה הזאת לדעתי כמובן הבחינות ברמה סבירה בהחלט לא מהסוג ש- טייס ראשי אמיתי היה מגרד את הראש כמה פעמים נוכח השאלות
Izik Bakshi פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 תגידו, זה רק אני או שהפקח מגדל טורונטו נשמע בדיוק כמו המדען סטיבן הוקינג? הפקח פשוט דיבר מילה במילה, לאט לאט ובקול מחשב, אני לא אומר שזה סטיבן הוקינג, בטח בחור עם בעיה כמו שלו, חוויה ממש שונה לשמוע כזה דבר.
E.Z פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 תגידו, זה רק אני או שהפקח מגדל טורונטו נשמע בדיוק כמו המדען סטיבן הוקינג?הפקח פשוט דיבר מילה במילה, לאט לאט ובקול מחשב, אני לא אומר שזה סטיבן הוקינג, בטח בחור עם בעיה כמו שלו, חוויה ממש שונה לשמוע כזה דבר. אם היית קורא את האטיס היית מבין שהוא חולה סרטן ומשתמש במדמה קול כי הוא לא יכול לדבר בדיוק סוג המכשיר שסטיבן הוקינד משתמש
Izik Bakshi פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 קראתי את האתיס, ודיווחתי לו INFO C, באתיס הוא רק ציין שהוא מקווה שיבינו אותו, לא ראיתי איזכור של חולה סרטן, בכל מקרה זה יפה לראות שלמרות הכול הוא מפקח. עכשיו אני קורא אתיס שלו על טורונטו DEP ואכן הוא מציין שהוא חולה סרטן, שוב, יפה לראות שהוא לא מוותר.
E.Z פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 קראתי את האתיס, ודיווחתי לו INFO C, באתיס הוא רק ציין שהוא מקווה שיבינו אותו, לא ראיתי איזכור של חולה סרטן, בכל מקרה זה יפה לראות שלמרות הכול הוא מפקח.עכשיו אני קורא אתיס שלו על טורונטו DEP ואכן הוא מציין שהוא חולה סרטן, שוב, יפה לראות שהוא לא מוותר. בדיוק שורה מתחת למה שאמרת זה היה כתוב...מעניין מאיזה סוג של סרטן הוא סובל שמונע מימנו דיבור בכל מקרה כל הכבוד לו ושיהיה בריא.
ha5mvo פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 Those devices, known als as ALDs (Artificial Larynx Devices) are often used in individuals who had undergone a surgical procedure involving the removal of the voice box (laryngectomy) Cancer of the larynx (the voice box) is one of the most common types of upper airway malignencies with over 11000 new cases (in north america) each year
mickey lip פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 האמת, להוריד את הכובע בפניו. למישהו יש מושג מי זה היה? אני מציע לשלוח לו מייל תודה והערכה עם מיטיב איחולי החלמה מצוות TFC.
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 סרטן מיתרי הקול. מעניין מאיזה סוג של סרטן הוא סובל שמונע מימנו דיבור בכל מקרה כל הכבוד לו ושיהיה בריא.
אורח פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 אני טס מעל שנה בבריטיש והם מאוד מסודרים וקורקטיים. העניין היחידי הקשור בצבירת שעות היא הזכות לטוס בקונקורד. חלה חובה לטוס אחת ל-30 יום לפחות, מספר החברים מוגבל, יש אוטומציה יפה אך לא ברמת החידושים של DELTA. אך יש פיקוח מעולה ותעבורה צפופה בשעות שלנו בשדה האם ובסביבתו. אורן, ידידי,רשמתי לפניי את כל הערותיך והמלצותיך בעניין DVA. נשמע ונראה מאתגר וכפי שאני מקווה - גם מקיים. למעשה, כשאני חושב על זה בפרספקטיבה של X שנים אחורה, את עיקר נסיוני צברתי במהלך טיסות בארה"ב ואירופה בעזרת הסימ. הנוסטלגי ATP. כמובן שאין מקום להשוות למה שיש לנו היום על המדף, אבל בכל זאת - היסודות הם אותם יסודות. וזה בעצם מה שמאתגר אותי היום - הכלים המודרניים והמשוכללים והשימוש המושכל בהם, ולא רק "טיסות על אוטומט". תסתכל בלינק שצירפתי על ההתממשקות לגוגל - אחד הדברים המדליקים בחברה הזאת לדעתי כמובן הבחינות ברמה סבירה בהחלט לא מהסוג ש- טייס ראשי אמיתי היה מגרד את הראש כמה פעמים נוכח השאלות תקופה ארוכה טסתי בבריטיש - אכן חברה מאורגנת להפליא. למיטב זכרוני הקידום בקטגוריות המטוסים שם הוא תלוי שעות, אבל יכול להיות שאני טועה. תכנת ה-ACARS שלהם גם היא נהדרת. מה שהרג אותי בבריטיש הוא החובה לטוס פעם ב-30 יום - מה שהתאים לימאוד בהתחלה, אבל פחות בהמשך. בכל זאת, זהו תחביב, ולא תמיד מתחשק. לפעמים יש אצלי הפוגות של חצי שנה בחשק לטוס במטוסי הסילון הכבדים למעט TFC (וגם שם יש הפוגה). בבריטיש הניהול הוא מאוד קשוח, ואחרי שעפתי משם על חוסר פעילות הם פשוט לא מרשים לך להרשם שוב. כמו כן ראיתי כבדות מטורפת של הצוות שלהם בנושא פורום תמונות כשהצעתי את הנושא במקום שירשור העל בן עשרות עמודים עם מאוד תמונות שלוקח לו שעה וחצי לעלות והתגובות שם מתבלגנות עם תמונות של אנשים אחרים. הם לקחו את זה שם לישיבת הנהלה ולא הגיעו לשום החלטה, וגם לא סיפקו שום הסבר. מזכירים קצת את באיטיש טלקום אתם אני מכיר היטב מהעבודה.
yaakovbl1 פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 בעניין טיסות ה TFC הייתי מציע פעם ליעד שד"ת הנסיכה ג'וליאנה. מקום מאוד אקזוטי ומעניין. אורן, אתה בטוח שאין ב BAV סטטוס חופשה, כלומר "LOA" ?
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 קיימת האפשרות, באמצעות בקשה אישית מנומקת בדואר אלקטרוני. מי שמכיר את הבריטים יודע שהם לא יתנו לאיש להתחכם. בעניין טיסות ה TFC הייתי מציע פעם ליעד שד"ת הנסיכה ג'וליאנה. מקום מאוד אקזוטי ומעניין.אורן, אתה בטוח שאין ב BAV סטטוס חופשה, כלומר "LOA" ?
yaakovbl1 פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 קיימת האפשרות, באמצעות בקשה אישית מנומקת בדואר אלקטרוני. מי שמכיר את הבריטים יודע שהם לא יתנו לאיש להתחכם.בעניין טיסות ה TFC הייתי מציע פעם ליעד שד"ת הנסיכה ג'וליאנה. מקום מאוד אקזוטי ומעניין.אורן, אתה בטוח שאין ב BAV סטטוס חופשה, כלומר "LOA" ? המגבלות והכללים של החברות הוירטואליות הן כמו מטבע עם שני צדדים. מצד אחד, כמו שנאמר קודם - המגבלות מטרידות וכובלות, נניח עניין הטיסה כל 30 יום. ומצד שני הן יוצרות קרבה למציאות ומסגרת. הרי לא יעלה על הדעת טייס בחברה מסחרית שמגיע לטוס פעם בחצי שנה. מעצם זה שהן מכוונות אותך לפעילות מסודרת (כולל טיסות בקוים מוסדרים) הן מונעות את המצב שאתה נכנס למחשב ומתחיל לשוטט עם מטוסך ברשת עד שכבר נמאס. אני יודע שהפיסקה האחרונה עלולה להקים לי מחנה מתנגדים, אבל כמו שאמרתי זהו מטבע עם שני צדדים. טסתי רבות מחוץ לחברה וירטואלית ואני מרגיש את ההבדל וההנאה שהתווספה לתחביב בזכות הצטרפות למסגרת מאורגנת, מעשירה ותומכת. וללא שום קשר, גם VATIL היא מסגרת מאוד חיובית, יחודית ומעשירה.
אורח פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 יש LOA, גם הוא מוגבל בזמן (90 יום? לא זוכר). בכל אופן, עם כל הכבוד לדרישות המחייבות, עדיין מדובר בתחביב, וכמון שאמרתי, לי אישית לא בכל תקופה מתאים לטוס על מטוסי נוסעים מ/ל אנגליה. יש לי תקופות שאני מעדיף לטוס בוש פליינג באלסקה, איילנד הופינג בקאריביים, עם מסוקים בניו יורק או טופולבים בסיביר, ובתקופות האלה אין ברבה דברים שנראים לי יותר משעממים מישיבה של שעתיים עם בואינג שטס על אוטומט. ויש תקופות שאני נהנה ממטוסי סילון ו-IFR. מי שנצמד לטכנוקרטיה מקבל חברה טכנוקרטית, ולי זה לא מתאים. הטכנוקרטיה ניכרת ב-BAV בכל תחום כולל אופי השיחות בפורום. בדלתא אף אחד לא עומד לי עם אקדח על הראש, ולמרות שגם שם יסלקו אותי על חוסר פעילות אם באמת לא אהיה פעיל, יקבלו אותי בחזרה כשזה יתאים לי. אני מכיר שם הרבה מהחברים הפעילים והמנהלים תקופה ארוכה (גם הייתי שם בתפקיד צ'ק קפטיין 757/767 עוד בתקופת FS2002, לפני שהצטרפתי לצוות IAL). מדובר שם בחברוה ידידותית ורצינית - אבל למרות הרצינות שלהם כלפי התחביב, הם לא לוקחים את עצמם יותרמידי ברצינות. בבריטיש יש מגבלה על מספר הטייסים, לא מקבלים חזרה טייס שהושעה על חוסר פעילות טיסה (ואם כן אז בטח לא יותר מפעם אחת :oops: ), וגם אז זה כרוך בהסברים והתנצלויות וכו'.
yaakovbl1 פורסם דצמבר 2, 2006 דיווח פורסם דצמבר 2, 2006 יש LOA, גם הוא מוגבל בזמן (90 יום? לא זוכר).בכל אופן, עם כל הכבוד לדרישות המחייבות, עדיין מדובר בתחביב, וכמון שאמרתי, לי אישית לא בכל תקופה מתאים לטוס על מטוסי נוסעים מ/ל אנגליה. יש לי תקופות שאני מעדיף לטוס בוש פליינג באלסקה, איילנד הופינג בקאריביים, עם מסוקים בניו יורק או טופולבים בסיביר, ובתקופות האלה אין ברבה דברים שנראים לי יותר משעממים מישיבה של שעתיים עם בואינג שטס על אוטומט. ויש תקופות שאני נהנה ממטוסי סילון ו-IFR. מי שנצמד לטכנוקרטיה מקבל חברה טכנוקרטית, ולי זה לא מתאים. הטכנוקרטיה ניכרת ב-BAV בכל תחום כולל אופי השיחות בפורום. בדלתא אף אחד לא עומד לי עם אקדח על הראש, ולמרות שגם שם יסלקו אותי על חוסר פעילות אם באמת לא אהיה פעיל, יקבלו אותי בחזרה כשזה יתאים לי. אני מכיר שם הרבה מהחברים הפעילים והמנהלים תקופה ארוכה (גם הייתי שם בתפקיד צ'ק קפטיין 757/767 עוד בתקופת FS2002, לפני שהצטרפתי לצוות IAL). מדובר שם בחברוה ידידותית ורצינית - אבל למרות הרצינות שלהם כלפי התחביב, הם לא לוקחים את עצמם יותרמידי ברצינות. בבריטיש יש מגבלה על מספר הטייסים, לא מקבלים חזרה טייס שהושעה על חוסר פעילות טיסה (ואם כן אז בטח לא יותר מפעם אחת :oops: ), וגם אז זה כרוך בהסברים והתנצלויות וכו'. הבריטים תמיד שונים - למה בכלל הם נוהגים בצד שמאל?? מאוד מעניין ונכון מה שאתה כותב. הנקודה לתשומת לב עבור המתענייינים בהרשמה לחברה וירטואלית היא שלא כולם אותו דבר. צריך לבדוק אם המסגרת המוצעת מתאימה לך, ואם לא אז לחפש חברה אחרת.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 2, 2006 דיווח פורסם דצמבר 2, 2006 ID: 935816 - Norman Guffick שמו של הפקח החולה בסרטן מיתרי הקול.
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 כדאי שנבדיל בין שונה ורע. נוהגים בצד שמאל בכל האימפריה הבריטית לשעבר, למעט קנדה. סין, יפן, ועוד כמה. אין יתרון לנהיגה בצד זה או אחר, והבריטים התחילו זאת בראשית עידן התעבורה הגלגלית שנים רבות. מעניין באיזה צד אם בכלל נסעו מרכבות בערי רומי או יוון. כסטודנט שחי באנגליה תקופה ארוכה, וחזר פעמים רבות לביקורים, יש אצל הבריטים סדר חברתי שאפשר להתקנא בו ולשאוף שכך יהיה גם אצלנו. הוא גם מסביר איך בונים אימפריה- עוצמה ששורשיה בתרבות, סדר חברתי מהווה חלק בסיסי בתרבות. אמנם המהגרים המציפים אותם בעידן זה גורמים לשינוי לא זוחל ולא לטובה, כמו ברוב כרכי אירופה, אך עדיין אני זוכר כי למגרשי משחקי כדור שערים רחבים הפתוחים לקהל כל העת למקרה חרום, ואיש בתקופתי לא העלה על דעתו להיכנס דרכם, או לנסוע ללא תשלום בתחבורה ציבורית גם כשאין ביקורת. הבריטים שונים ממה, או ממי? מהי בדיוק הזהות שלנו? לי היא היתה ברורה בשנות הילדות והשרות הצבאי הממושך, אך במהלכו התחלתי להבין שמשהו יסודי התערער אצלנו, כולל הזהות שלנו. פעם לומר שאני ישראלי בחו"ל היתה גוררת קנאה, גאווה והזדהות, היום היא מילה נרדפת לבושה במקומות רבים, כך אני מתרשם. גניבת מגבות, חלוקי רחצה ואף ברזים וכיורים מפוארים ממלונות, דברים כאלה נקלטים עמוק בעולם המארחים. ישראלי מזהים מרחוק מאוד, וזו אולי הזהות הדומיננטית שלנו. נכנסתי בהית'רו עם בני בשער האיחוד האירופי למעבר גבולות. צריכים לראות איך דרכוני הישראלי ואח"כ אני זוכים לבדיקה סופר-מדוקדקת, כולל קריאת שמו של בני הקט, לראות שהוא לא נחטף וזהותו תואמת לדרכון. הבריטים תמיד שונים - למה בכלל הם נוהגים בצד שמאל??
ha5mvo פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 Opher, you are painting a somewhat idealized picture of the UK or its people. I should have no problems giving examples of deeply rooted class segregation, street violence, alcohol related abuse and hooliganism. In fact, I'm much less convinced that Britain should/could serve as a role model society. Oh, and I remember going through a very similar procedure in Hethrow. Thing is, that in my case the officer was presented with.....British passports... P.S. As for the Empire and its culture...why don't you ask the Irish for their take on it...after all they had lived (and more frequently died) )in its shadow for so long
yaakovbl1 פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 בתגובה לעופר ומיכאל, על ההערות המעניינות בנוגע לבריטניה. אפשר לקנא בבריטים על השמירה על המסורת והתרבות, מן העבר ועד להווה. בישראל ישנו כלא עכו בו נכלאו בתקופת הבריטים אסירים יהודים. על הגג יש בין השאר חריטה שחרט זאב ז'בוטינסקי. למה שלא יניחו עליה איזה חתיכת פרספקס זול לשמר אותה מהגשם?! (ללא קשר לדעותי הפוליטיות) אנקדוטה מאנגליה: יום אחד ירדנו, אשתי ואני מאוטובוס בלונדון, לאחר ששאלנו את הנהג היכן רחוב מסויים. לאחר שהתרחקנו מהאוטובוס לפתע שמעתי צעקה. הנהג, שראה שאנו הולכים בכיוון לא נכון, ירד מהאוטובוס וסימן לנו את הכיוון הנכון. בתל אביב נפגוש תופעה דומה? אבל מצד שני, תוך כדי הטפת מוסר לישראל,הבריטים שוכחים את התנהגותם בצפון אירלנד ובלפאסט, בקפריסין ואפילו בפלסטינה המנדטורית. נכון שהישראלי סוחב מגבות, אבל חלק מהיחס אלינו שאתה מתאר נובע מאותו מוסר כפול שמופעל מולנו - דבר שאינו הוגן אבל מציאות שיש להכיר בה. אם אני צריך לבחור צד בין הדעות המנוגדות של מיכאל ועופר, הייתי בוחר בצד של עופר. למרות תופעות הואנדליזם והשיכרות באנגליה, לנו הישראלים יש ה-מ-ו-ן מה ללמוד מהם. ויפה שעה אחת קודם
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 מיכאל, דבריך נכונים. אך כפי שיעקב אמר, אני כתבתי דברים בהקשר כישראלי, והנקודה שלי היא כי לנו (כמו לעוד כמה עמים) יש הרבה ללמוד מהאנגלים. נכון, יש עוד מדינות מסודרות חוץ מאנגליה, ובאנגליה קיימות מאות בשנים הבעיות שהזכרת. זהו כנראה חלק מהטבע של המין האנושי. Opher,you are painting a somewhat idealized picture of the UK or its people. I should have no problems giving examples of deeply rooted class segregation, street violence, alcohol related abuse and hooliganism. In fact, I'm much less convinced that Britain should/could serve as a role model society. Oh, and I remember going through a very similar procedure in Hethrow. Thing is, that in my case the officer was presented with.....British passports... P.S. As for the Empire and its culture...why don't you ask the Irish for their take on it...after all they had lived (and more frequently died) )in its shadow for so long
ha5mvo פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 Sure we can learn from the english, or anyone else for that matter. My point is that you can't approach it in terms of black and white. If you look at the overall picture you'll see that they are not as good , while we still have plenty to take pride in. There's room for improvement, for sure! Though this would be stating the obvious.