עבור לתוכן
Izik Bakshi

מיקרופון הברזל - הענות פקחים

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום, כידוע לכולם בין התאריכים ה 17/12 ל 23/12 יש חופשת חנוכה לרוב התלמידים פה, זו הזדמנות מצויינת לנסות ולקחת את מיקרופון הברזל ברמת מגדל וגישה, ואם יהיה אפשרי אז גם סנטר, אבל המטרה העיקרית שמוגדרת זה מגדל וגישה.

לצורך העניין אני מבקש מכל הפקחים שיכולים ורוצים לתרום לנושא לפנות אלי ולתת שעות ועמדה, היעד הוא לנסות לקחת כמה שקרוב ל 150- עד 160 שעות שזה נצחון כמעט מובטח.

הכל תלוי בהענות פקחים מתאימה כדי לבצע את המשימה, ואני ישמח לראות הענות.

סוף שבוע טוב.

פורסם

איציק, אני יושב לילות (נו... ככה יוצא לי) אז אני יכול להשתתף ולסגור חורים של לילה.

וכבר צברתי מספיק שעות בקרקע, כך שאם אתה חושב שאפשר כבר לבחון אותי על מגדל, אז אני חושב שזה יתרום ויועיל לכולנו

פורסם

רומן, אתה מוזמן לשלוח את הבקשה הזו במייל כמו שאתה מכיר (כדי שיהיה מסודר), ונעשה את המירב להכניס אותך להשגחות עד אז, שזה גם יכול לעזור.

פורסם

בימי שני ורביעי בערב אני פנוי לתת שעות גישה \ סנטר \ קרקע מזרח מערב דרום ואם צריך גם צפון ... :D

פורסם

חברים שלום, אני מצרף לכם את שני הטבלאות של מיקרופון הברזל, מגדל וגישה, את התמונה אתם תבינו לבד, צריך עוד עזרה של עוד פקחים, אין כל כוונה ורצון להכריח אנשים לפקח או משהו כזה, הכל נעשה על בסיס התנדבות, אבל מצד שני מיותר גם לגשת לתחרות עם כוח אדם כל כך קטן.

לכן מי שעדיין לא פנה אלי לשעות ורואה שיש חורים שהוא יכול למלא אז הוא מוזמן, אין כל בעיה להגיש גם שעות שאתם רואים שהם תפוסות, כי תמיד אפשר לשחק ולהזיז לכאן ולכאן.

התאריכים למי שלא זוכר הם מ 17/12/06 עד 23/12/06.

טבלת עמדת גישה

untitledcu6.jpg

טבלת עמדת מגדל

untitled2tf2.jpg

אין לי כל כוונה לבוא בטענות למי שלא רשום בטבלא, אני בא להציג את המצב כמו שהוא נכון לרגע זה, באופן גלוי ללא הכוונה אישית חס וחלילה למישהו.

סוף שבוע טוב.

פורסם

איציק, בכל השבוע בשעות 2200 עד 24 אני יכול לסייע כולל ביום שישי ששם אני אפילו יכול להרביץ לתוך הלילה אם צריך.

שני ורביעי בוודאות אני פנוי מ 21 ולפעמים אולי אפילו לפני כן.

פורסם

איציק!

במידה ואני מסיים עם השגחות הגישה בשישי(מזכיר לכולם לבוא ולעשות תנועה :P ) אני אוכל למלא חלקים בשעות הבוקר והצהריים של השבוע

פורסם
איציק!

במידה ואני מסיים עם השגחות הגישה בשישי(מזכיר לכולם לבוא ולעשות תנועה :P ) אני אוכל למלא חלקים בשעות הבוקר והצהריים של השבוע

בינתיים יש מגדל אם לא.

אני אתפוס חורים כשאני יוכל.

פורסם

בשעתו כמעט לקחנו את המיקרופון בסנטר, והסיבה שלא לקחנו היתה קשורה בכך שלא היה לנו מודיעין עדכני, לא ידענו שהאוסטראלים שינו מערכת המרחבים שלהם והדבר לא השתקף בסרוואינפו.

איך הגענו למה שהגענו? (יסלחו לי מי שקיפחתי אותם, הזיכרון חלוד משהו): אלעד, איציק ואני כיסינו משהו כמו 90% והיתר איני זוכר. כלומר בשבוע צברתי משהו כמו 60 שעות. איציק שרף כך חופשה רגילה מהצבא. פעם נוצר ברוך, היה חסר פקח בשבת מוקדם בבוקר ותפסתי את אילן בחצר על מחשב המחברת לפקח. היו אז 10 בקרים מוסמכים בעמדה, אך רובם לא השתתף. איני חושב שיהיה נכון לחזור על כך, זו אינה בעיית נכונות שלי, אלא כי אני לא מוכן לחנך אנשים לעלות על הגב שלי טרמפיסטים בתור שיטה, אלא אך ורק אם הם פצועים ולא יכולים ללכת. שפקחי הגישה שזו עמדתם העיקרית ירימו את הכפפה, אחרת אין טעם להתחרות.

מציע לבטל את התוכנית ויסיקו אנשים מסקנות מכך. אם ירצו- שיבואו קודם כל לשכנע מדוע צריך.

חג שמח!

פורסם
רומן, אתה מוזמן לשלוח את הבקשה הזו במייל כמו שאתה מכיר (כדי שיהיה מסודר), ונעשה את המירב להכניס אותך להשגחות עד אז, שזה גם יכול לעזור.
לדעתי רוב פקחי הגישה מוסמכים להשגיח על מיגדל לא תיהיה בעיה לעשות תאוריה ופקח הגישה המקביל יבצע השגחה

בנוגע לכל סותמי החורים למיניהם לא רציני להגיד אני ישלים מתי שהו ומדובר באנשים שבחופש הרבה זה לא עוזר כי אחוז גדול מההצחה של מבצע כזה תמון בתיכנון המקדין ההוצאה לפועל היא פשוטה, מספיק שכל פקח התחייב לשענ שעתיים ביום והמשימה הושלמה.

פורסם
לדעתי רוב פקחי הגישה מוסמכים להשגיח על מיגדל לא תיהיה בעיה לעשות תאוריה ופקח הגישה המקביל יבצע השגחה

בנוגע לכל סותמי החורים למיניהם לא רציני להגיד אני ישלים מתי שהו ומדובר באנשים שבחופש הרבה זה לא עוזר כי אחוז גדול מההצחה של מבצע כזה תמון בתיכנון המקדין ההוצאה לפועל היא פשוטה, מספיק שכל פקח התחייב לשענ שעתיים ביום והמשימה הושלמה.

אז יאללה לעבודה.אני לא רואה שום סיבה שאנחנו לא יכולים לקחת את זה כמו שאתה אומר תכנון מקדים זו מילת המפתח אז קדימה לעבודה!

אני מוכן לעזור בתכנון אם צריך

פורסם

אז יאללה לעבודה.אני לא רואה שום סיבה שאנחנו לא יכולים לקחת את זה כמו שאתה אומר תכנון מקדים זו מילת המפתח אז קדימה לעבודה!

נו זה מה שאנחנו מנסים אבל כל אחד מקטין ראש למצב בוטן ואומר אני ישלים חורים שיהיה חסר ככה זה יראה אי אפשר ךסמוך על זה.

פורסם

נו זה מה שאנחנו מנסים אבל כל אחד מקטין ראש למצב בוטן ואומר אני ישלים חורים שיהיה חסר ככה זה יראה אי אפשר ךסמוך על זה.

נכון אי אפשר ככה זה לא הולך, גם למבצע יש חוקים משלו, חייב שיהיו פקחים בלי הפסקות ואפילו לא ל-5 דקות, ההחלפה חייבת להיות מיידית, ככה שצריך להיות חפיפה ישר בין העמדות, ואי אפשר להסתמך על מישהו שיגיד שאם הוא יבוא ויראה שצריך עזרה (ז"א הוא יראה שהפקח עזב הוא יכנס) כי דבר כזה לא אפשרי במיקרופון הברזל!

אז יאללה חברים, תשריינו שעות, תתאמו עם הבית, עם החברים, עם האישה ועם הילדים ותעזרו לנו להצליח במשימה!!

8)

חנוכה שמח.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...