yuval_el פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 למי שלא יודע בקרוב PMDG תשחרר את ה738/9 החדש שלה. המטוס יכלול הרבה שיפורים משמעותיים מהקודם: * שיפור גדול במודל של הVC. * שיפר במערכת הפאנוטמטית של המטוס. * טעינה יותר מהירה של הפאנל. * TACAS2 (אחד השיפורים הגדולים בגרסה זו) *lower Display Unit - התצוגה התחתונה של המנועים- לא הייתה פיעלה בגרסה הקודמת. *פאנל רדיו עדכני יותר. (בקודם היו חסרים כמה כפתורים) * שיפרורים לFMC. ועוד.... את הרשימה המלאה תמצאו כאן ותמונות כאן , וכאן המידע לקוח מפורום PMDG בAVSIM : http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... &forum=136 עכשיו יש לי שאלה: כתוב שהACRAS לא יכלל, מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק ACRAS ואיך הוא עובד?
yuval_el פורסם מרץ 29, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2004 אז תגיד לכולם שכולם ידעו. זאת מערכת להעברת מסרים בין החברה למטוסים שלה. מהמשרדים של החברת תעופה אפשר לשלוח הודעות טקסט לכל מטוס בעולם וגם לקבל. מועבר שם מידע על מיקום המטוס, דלק, משקל, זמן משוער להגעה וכו'... אורן הסביר לי את זה...אז אם ירצה הוא יפרט עוד..
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 לדעתי אין לזה ממש שימוש בסימולטור.. כי אין פה את הקטע שהחברה באמת צריכה לתכנן את הזמנים שלה לפי איפה כל מטוס שלה נמצא או משהו... לנו יש כמה מטוסים שרוצים ומה אפשר כבר להעביר? למרות שמבחינה טכנית אני חושב שזה ממש ממש לא קשה לבניה... זאת אומרת זה בסך הכל כמו איזה איי סי קיו קטן שמושתל לך במטוס
yuval_el פורסם מרץ 29, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2004 לדעתי אין לזה ממש שימוש בסימולטור.. כי אין פה את הקטע שהחברה באמת צריכה לתכנן את הזמנים שלה לפי איפה כל מטוס שלה נמצא או משהו... לנו יש כמה מטוסים שרוציםומה אפשר כבר להעביר? למרות שמבחינה טכנית אני חושב שזה ממש ממש לא קשה לבניה... זאת אומרת זה בסך הכל כמו איזה איי סי קיו קטן שמושתל לך במטוס לא נראה לי שזה מסובך, העניין הוא שאין מי שיעביר מסרים מהצד השני....אלא אם זה אירוע של החברה ואז זה יכול להיות נחמד. אני יודע שיש תוכנות שמיירטות הודעות ACARS של המטוסים האמיתיים ישר למחשב שלך, והם יכולות לכלול גם מידע על מזג אויר שהוא כן חיוני.
Oren Geva פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 לבריטיש ויטואל איירליינס יש ACARS שלהם. הם משתמשים בו לשליחת מסרים בטיסה מהמחשב שלך לשרתי החברה, ואתה לא מגיש שם PIREP אלא הכל מגיע מה ACARS שלהם. כמו כן אתה יכול לשלוח מסרים אל מטוסים אחרים שלהם שמחוברים במערכת, ואתה מקבל METARS הדרך מהשרת שלהם כמו שדיספאצ'ר של חברה ישלח למטוסים שלו. זה נחמד - אבל כאמור לא יותר מידי רלוונטי בסימולטור. השימוש העיקרי של זה שם זה בשביל ה-PIREPS.