עבור לתוכן
Yahav Barzilay

* דחיית המרוץ 3 *

Recommended Posts

פורסם

חג שמח,

אנו נאלצים לדחות את המרוץ 3 למועד לא ידוע.

הסיבה- הענות נמוכה מצד חברי החטיבה.

אנו מתנצלים בפני אלה שבכל זאת נרשמו וציפו להשתתף במרוץ.

מקווים להוציא את המרוץ יום אחד לפועל, כשהענות מצד החברים כאן תהיה גבוהה יותר.

בכל מקרה, צפויים ארועים מדהימים בעתיד.

חג שמח,

צוות עיט תעופה.

פורסם

באמת חבל, עכשיו בבוקר באתי להרשם למרוץ כי לפני זה לא הייתי בטוח שאני יהיה בבית בשבת בערב, ועכשיו הלו"ז שלי בשבת יותר ברור, ואני חושב שאני לא היחידי שהתכוון להרשם היום....

פורסם
אז אולי נוציא אירוע פחות מורכב?

יכול להיות שמורכבות האירוע מעכבת, ולטיסה פשוטה תהיה היענות גבוהה :?

Agreed

אני חושב שלא תהיה בעיה בכלל עם זה, ואם כך, עוד היום אני אתן כאן תוכנית לטיסה קלילה בארץ.

באמת חבל, עכשיו בבוקר באתי להרשם למרוץ כי לפני זה לא הייתי בטוח שאני יהיה בבית בשבת בערב, ועכשיו הלו"ז שלי בשבת יותר ברור, ואני חושב שאני לא היחידי שהתכוון להרשם היום....

ניב, אני מצטער אם זה יצא כך, פשוט ברגע שההרשמה פתוחה מעל לשבוע וחצי, וזה לא ארוע שנרשמים אליו בדקה ה-90, הוא קצת מורכז, אז הזמן אזל כבר.

תשאל את עומרי שכל הזמן משך עוד קצת זמן ועוד קצת זמן עד לפרסום ההודעה אבל זהו, פחות מ-10 נרשמים ב-10 ימים- אף פעם לא קרה כזה דבר.

בכל מקרה, שוב, אני מתנצל בפני כל אלה שכן רצו עוד להשתתף, ואני מזמין אתכם לצאת כולנו לטיסת ניווט קלילה ביום שבת.

פורסם
אז אולי נוציא אירוע פחות מורכב?

יכול להיות שמורכבות האירוע מעכבת, ולטיסה פשוטה תהיה היענות גבוהה :?

Agreed

אני חושב שלא תהיה בעיה בכלל עם זה, ואם כך, עוד היום אני אתן כאן תוכנית לטיסה קלילה בארץ.

ניב, אני מצטער אם זה יצא כך, פשוט ברגע שההרשמה פתוחה מעל לשבוע וחצי, וזה לא ארוע שנרשמים אליו בדקה ה-90, הוא קצת מורכז, אז הזמן אזל כבר.

תשאל את עומרי שכל הזמן משך עוד קצת זמן ועוד קצת זמן עד לפרסום ההודעה אבל זהו, פחות מ-10 נרשמים ב-10 ימים- אף פעם לא קרה כזה דבר.

בכל מקרה, שוב, אני מתנצל בפני כל אלה שכן רצו עוד להשתתף, ואני מזמין אתכם לצאת כולנו לטיסת ניווט קלילה ביום שבת.

אבל תראה לא הצבתם שום Dead Time, אם הייתם אומרים שבתום X יום ההרשמה תסגר אז האנשים היו יותר ממהרים להרשם ולסגור את התוכניות שלהם לשבת... אני הצבתי לעצמי לבד זמן סופי להרשם וחשבתי שחמישי זה יהיה בסדר....

פורסם

אני יכול תרום רעיון של ה VA בא אני טס:

טיסה על שרת פרטי, כל אחד מוריד ספיטפייר (ברור שאפשר כל מטוס אחר)

וממריאים לכיוון מסלול מסויים בשדה אחר.

מבצעים Touch N go וחזרה לשדה המוצא.

מורידים גם teamspeak כמובן.

פשוט וכייפי. החבר'ה ממש נהנים.

פורסם

עם איזה VA אתה טס? והרעיון של האירועים זה גם לעורר את הטיסות באזורינו ברשת (VATSIM)

פורסם

אל תדאגו, יש לעיט עוד המון דברים בקנה - סבלנות ו..... הענות :P

בכל מקרה, לגבי הטענה שלך ניב, אתה צודק בקשר לדד ליין - אני מוכרח להודות שאולי יש משהו בדבריך.

אבל למרות זאת, אני לא בטוח שהיו עוד אנשים כמוך, ואני מצטער שאתה בדיוק נפלת בקו התפר הזה.

חג שמח!

פורסם

עם איזה VA אתה טס? והרעיון של האירועים זה גם לעורר את הטיסות באזורינו ברשת (VATSIM)

שכחתי לציין שהטיסה היא תחרותית. 3 הנוחתים ראשונים חזרה בשדה המוצא - מקבלים "פרסים"..

אני טס Atlantic Sun Virtual - ASA. נחמד מאוד שם.

פורסם

ניב, אתה צודק ב100% בפעמים קודמות פרסמנו מתי ההרשמה תסגר.

כמו שיהב כתב, אנחנו נעשה נסיון חוזר בעתיד הלא רחוק, תכלס כל ההכנות נעשו למרוץ צריך רק טייסים.

חברים, יש שעה מועדפת לאיזה מטס חגיגי במוצ"ש ?

פורסם
ניב, אתה צודק ב100% בפעמים קודמות פרסמנו מתי ההרשמה תסגר.

כמו שיהב כתב, אנחנו נעשה נסיון חוזר בעתיד הלא רחוק, תכלס כל ההכנות נעשו למרוץ צריך רק טייסים.

חברים, יש שעה מועדפת לאיזה מטס חגיגי במוצ"ש ?

שבע וצפונה מבחינתי, רק תסגרו כבר משהו :lol:

פורסם
מה יהיה... :?

מסכנה :(

לא מפסיקים להתעלל בה שם, פעם היא קופצת לה חודשים מתחת לשם שלו בגוף של איזה WTF, פעם היא מתגלגלת במדרגות.

באמת מה יהיה :(

או שמכניסים אותה למיטה בשביל שתצא תמונה מצחיקה :lol:

פורסם
מה יהיה... :?

מסכנה :(

לא מפסיקים להתעלל בה שם, פעם היא קופצת לה חודשים מתחת לשם שלו בגוף של איזה WTF, פעם היא מתגלגלת במדרגות.

באמת מה יהיה :(

או שמכניסים אותה למיטה בשביל שתצא תמונה מצחיקה :lol:

:shock: :shock: :shock:

מישהו יכול להסביר לי מה מצחיק בזה??!?! :|

פורסם

אנשים אני נאלץ לקטוע את השרשור הזה, אתם חורגים מגבול הטעם הטוב, זה מביא מזל רע לדבר על חתולים שחורים בפורום. חוצמזה, תפסיקו לדבר על לילה מול כל עם ישראל! תעברו למשהו יותר מעניין - רוג'ר כלב התקיפה של אלעד!

פורסם
זה באמת מעניין???? :shock:

אחרי הרוטוויילר האחרון שהוא לעס - נתקעה לו איזו חתיכת בשר בין השיניים....

שיהיה בריא האוגר שלך. כמה עוד נשאר לו לחיות?

פורסם
זה באמת מעניין???? :shock:

אחרי הרוטוויילר האחרון שהוא לעס - נתקעה לו איזו חתיכת בשר בין השיניים....

שיהיה בריא האוגר שלך. כמה עוד נשאר לו לחיות?

זה כבר מפוחלץ...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...