Yahav Barzilay פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 גישה בן גוריון מהשעה 16:00 וב- 17:00 מצטרף גם תל אביב לחגיגה. מצפים למסך ירוק. שבת שלום.
E.Z פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 עלה עכשיו צפי פעילות עד 18:30 ואולי יותר תהנו. תהנו.
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 29, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 חבר'ה לטוסס!!! להנניע פחנועים! קרקע בן גוריון מגדל בן גוריון מגדל שדה דב מגדל הרצליה מגדל חיפה גישה ועוד כמה דקות תל אביב! בואו בהמוניכם יש היום חגיגה :mrgreen:
Niv Malin פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 והכל לכבוד היום הולדת שלי! נכון?! יאללה תבואו!
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 29, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 שעה 16:30 המסכים די שחורים. שימו לב: קרקע בן גוריון מגדל בן גוריון מגדל שדה דב (שמתאמן בואו לעזור לו) מגדל הרצליה מגדל חיפה גישה בן גוריון (גם מתאמן) אם לא עכשיו, אז מתי? יאללה להניע
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 29, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 אוהו פולללל פיקוח, 7 סיבות לפחות למה לבוא לטוס! קרקע בן גוריון מגדל בן גוריון גישה בן גוריון מגדל שדה דב מגדל ראש פינה פיקוח דרום תל אביב סנטר
E.Z פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 כל הכבוד גם לפיקוח וגם על התנועה בהחלט הדבר הזה תורם לאימון הפקחים המתלמדים. שעושים עבודה מעולה
Ilan Jonas פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 אכן עבודה מעולה. זה דווקא אני שצריך לחזור לכושר, כך שתראו אותי די הרבה בפיקוח בזמן הקרוב. רק בואו לטוס ;-)
moshe elbaz פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 באסה לאן נעלמו כולם. אם אפשר לקבוע שעה במהלך השבת ששוב כל העמדות יפתחו
E.Z פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 באסה לאן נעלמו כולם.אם אפשר לקבוע שעה במהלך השבת ששוב כל העמדות יפתחו היה רצוף מ 14:30 עד 20:30 לא נורא פעם הבאה.
crazyblat פורסם דצמבר 29, 2006 דיווח פורסם דצמבר 29, 2006 אני רואה את זה הרבה פעמים...מה זה הכוכב האדום הזה כמו בפיקוח דרום..אצל אילן? ופיקוח מדהים היום...לצערי לא יכלתי להישתתף...בגלל פירמוט שעשיתי למחשב...ואני לא מוצא את הדיסקים...אווווף
Etai Charit פורסם דצמבר 30, 2006 דיווח פורסם דצמבר 30, 2006 תודה רבה לכל הפקחים שלקחו חלק בפיקוח המצויין ביום שישי אחה"צ-ערב, ונתנו לי הזדמנות להנות מפיקוח מלא ביציאה מנתב"ג לכיוון אנטליה. אמנם ביציאה ממרחב ת"א נגמר הפיקוח וחזרה ליוניקום, אך היה פשוט תענוג לצאת מהשדה באופן ראליסטי שכזה. כל הכבוד לכולם.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 30, 2006 דיווח פורסם דצמבר 30, 2006 אני רואה את זה הרבה פעמים...מה זה הכוכב האדום הזה כמו בפיקוח דרום..אצל אילן?ופיקוח מדהים היום...לצערי לא יכלתי להישתתף...בגלל פירמוט שעשיתי למחשב...ואני לא מוצא את הדיסקים...אווווף כוכב אדום = אדמיניסטרטור: מייסדי הרשת, חברי ההנהלה (BOG) ומנהלי האיזורים שאני נמנה איתם. כוכב ירוק: סופרויזור כוכב צהוב: מדריך כוכב כחול: סימולטור קרבי ישן שדימה את חיל האויר הישראלי
Elad Levy פורסם דצמבר 30, 2006 דיווח פורסם דצמבר 30, 2006 אני רואה את זה הרבה פעמים...מה זה הכוכב האדום הזה כמו בפיקוח דרום..אצל אילן?ופיקוח מדהים היום...לצערי לא יכלתי להישתתף...בגלל פירמוט שעשיתי למחשב...ואני לא מוצא את הדיסקים...אווווף כוכב אדום = אדמיניסטרטור: מייסדי הרשת, חברי ההנהלה (BOG) ומנהלי האיזורים שאני נמנה איתם. כוכב ירוק: סופרויזור כוכב צהוב: מדריך כוכב כחול: סימולטור קרבי ישן שדימה את חיל האויר הישראלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 30, 2006 דיווח פורסם דצמבר 30, 2006 3 דרגות בעלות כוכבים ב-SI: אדום- מנהל ADMINISTRATOR ירוק- מפקח SUPERVISOR צהוב- מדריך INSTRUCTOR בצומת מרומזר, סע בזהירות :-) אני רואה את זה הרבה פעמים...מה זה הכוכב האדום הזה כמו בפיקוח דרום..אצל אילן?ופיקוח מדהים היום...לצערי לא יכלתי להישתתף...בגלל פירמוט שעשיתי למחשב...ואני לא מוצא את הדיסקים...אווווף
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 30, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2006 תודה לכל מי שטס, הייתה אחלה תנועה.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 30, 2006 דיווח פורסם דצמבר 30, 2006 בקרוב, עוד כמה כוכבים צהובים וירוקים ב"ה :wink:
Izik Bakshi פורסם דצמבר 30, 2006 דיווח פורסם דצמבר 30, 2006 3 דרגות בעלות כוכבים ב-SI:אדום- מנהל ADMINISTRATOR ירוק- מפקח SUPERVISOR צהוב- מדריך INSTRUCTOR בצומת מרומזר, סע בזהירות :-) אני רואה את זה הרבה פעמים...מה זה הכוכב האדום הזה כמו בפיקוח דרום..אצל אילן?ופיקוח מדהים היום...לצערי לא יכלתי להישתתף...בגלל פירמוט שעשיתי למחשב...ואני לא מוצא את הדיסקים...אווווף עופר, לפי דברים אלה צריך לעצור שרואים אדום, לחשוב פעמיים בצהוב ולנסוע בירוק