עבור לתוכן
גלעדגורן

סיפור טיסה אלעל 352 מברלין שווה לקרוא הוספתי קישור לתמונה

Recommended Posts

פורסם
מה שכן עושה רק הקברניט במהלך ההתנעה זה הכרזה על רצף ההתנעה.

ב OPS יש הבדלה ברורה בין PF PM FO וC כאשר במצבים כגון שיחרור מעגלת הגרירה,וידוא פין של הגורר בחוץ הם באחריות הקברניט.

זה נכון, תהליך ההנעה עצמו הוא שונה מבחינת הקראות, אבל עופר דיבר על קריאת הצקליסט, ופה הטעות שלו.

אם עופר היה מדבר על הליך ההנעה אזי הוא צודק.

פורסם

לא כתבתי מילה אחת על הקראת צ'קליסט, כתבתי CALL FOR CHECKLIST ובתרגום חופשי לקרוא לצ'קליסט. כך גם בדף ספר הטייס.

לא עסקתי בשורה זו או אחרת כמו אימות הוצאת פין כן נסע, אלא בחלוקת סמכויות ותפקידים בתא והבעייתיות שלה.

אבל עופר דיבר על קריאת הצקליסט, ופה הטעות שלו.

אם עופר היה מדבר על הליך ההנעה אזי הוא צודק?

פורסם

אני רק רוצה לאיר על משהו

לא מכובד לקרוא מילי כמו "זונ***" גם שזה עם כוכביות, מבינים על מה מדובר מן הסתם ולא נעים לקרוא כאלה מילים

אנחנו לא פורום של פרחות בנות 12, קצת אסתתיות בבקשה.

פורסם
אני רק רוצה לאיר על משהו

לא מכובד לקרוא מילי כמו "זונ***" גם שזה עם כוכביות, מבינים על מה מדובר מן הסתם ולא נעים לקרוא כאלה מילים

רומן, אנחנו גם לא חברים במנזר השתקנים.

יש רמה מסויימת, וגם אם עוברים אותה במקצת, יש אחראי פורום (X3) שדואגים לזה.

בכל אופן, תודה.

פורסם
אני רק רוצה לאיר על משהו

רומן, אנחנו גם לא חברים במנזר השתקנים.

יש רמה מסויימת, וגם אם עוברים אותה במקצת, יש אחראי פורום (X3) שדואגים לזה.

בכל אופן, תודה.

אתה צודק במאה אחוז! ואני בדיוק מדבר על הטווח שבין המנזר ולהתבתאויות האלה, ביניהם יש את התרבותיות.

פורסם

רק ניואנס קטן, שיהיה ברור לחבר'ה שלומדים מכל השרשור הזה, שיהיה ברור שאנו מדברים כאן על Normal Procedures. בחירומים ותקלות עשויה להיות חלוקה מפורשת לק"ר/קפטן.

פורסם

hmm- thank you for your flight report !!!

To all of you: If anyone is in Berlin and wants to go Spotting - simply drop me some lines in a pm. , and i'll see, what we can do.

(Mabe organised spotting with VACC-SAG or simply "Freestyle-spotting" in one of Berlins 3 Airports(

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...