Izik Bakshi פורסם ינואר 2, 2007 דיווח פורסם ינואר 2, 2007 אמיר, מזל טוב על השחרור מצה"ל, התחלת חודש לפני וסיימת חודש אחרי . יאלה, הגיע הזמן להכניס את המחשב למוסך, לבצע ביקורת שנתית, לבצע ביקורת כשירות, ולהתחיל לטוס סוף סוף!!! בהצלחה בדרך החדשה באזרחות, ובכל אשר תפנה. הם עדיין קוראים ואוכלים את הלב.... "לא ניתן לגלות אוקייאנוסים חדשים, לפני שאוזרים אומץ לאבד את מראה החוף"
Yahav Barzilay פורסם ינואר 3, 2007 דיווח פורסם ינואר 3, 2007 מזל טוב על השחרור אמיר וכמובן בהצלחה באזרחות ובכל דרך שתבחר בה. יאללה להשמע על הקשר סוף סוף :mrgreen:
AaronDagan פורסם ינואר 3, 2007 דיווח פורסם ינואר 3, 2007 אמיר, ידידי, שיהיה בהצלחה ובמזל טוב בכל אשר תפנה. מצפה להשמע בקשר בהקדם. כל טוב,
Raz Gueta פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 אחח אמיר תאמין לי איזה פדיחות עשיתי לי עם כל הכנף שלך... סיפור קטן: אמיר שולח מיי ברשת הצהלית שהוא משתחרר וכו', לכל האשנים מVATIL שיש להם גם מייל צבאי- כמעט כולם חיל אויר חוץ ממני נראה לי. אני בלי לחשוב פעמיים שולח מייל חזרה ("השב לכולם"): ברכות על השחרור וזה שצריך להקים שלוחה של VATIL בצה"לנט. מסתבר ששלחתי את זה לכל הכנף( אולי מישהו מחיל האוירר יסביר לי למה שווה כנף בירוקים- חטיבה, גדוד או מה?). קיצור אחרי זה קיבלתי עשרות מיילים על "הטעות" שעשיתי, היה מצחיק. בהצלחה באזרחות, עד מתי נוב' 3?
Noam פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 אחח אמיר תאמין לי איזה פדיחות עשיתי לי עם כל הכנף שלך...סיפור קטן: אמיר שולח מיי ברשת הצהלית שהוא משתחרר וכו', לכל האשנים מVATIL שיש להם גם מייל צבאי- כמעט כולם חיל אויר חוץ ממני נראה לי. אני בלי לחשוב פעמיים שולח מייל חזרה ("השב לכולם"): ברכות על השחרור וזה שצריך להקים שלוחה של VATIL בצה"לנט. מסתבר ששלחתי את זה לכל הכנף( אולי מישהו מחיל האוירר יסביר לי למה שווה כנף בירוקים- חטיבה, גדוד או מה?). קיצור אחרי זה קיבלתי עשרות מיילים על "הטעות" שעשיתי, היה מצחיק. בהצלחה באזרחות, עד מתי נוב' 3? שמתי לב... אצלנו בבסיס מרתקים אנשים ל21 יום על שטויות כאלה
Liav Nefesh פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 אמיר שיהיה המון בהצלחה! בכל אשר תלך! רז ראיתי את התגובה שלך חחחח גם אני באתי לעשות את זה ואז קלטתי, אחרי שראיתי ששלחת קצת ריחמתי על התנפלות הבמ"מ שנפלה עליך קיצר, אני עוד מתבייש לפרסם את הימים שנשארו לי :wink: אבל לאט לאט (:
Amir Paz פורסם ינואר 5, 2007 דיווח פורסם ינואר 5, 2007 תודה רבה! רז באמת עשית לי קצת פדיחות (המב"ס התקשר). אבל שטויות - הייתי כבר אזרח באותה שניה ליאב מתי סמל?
Liav Nefesh פורסם ינואר 5, 2007 דיווח פורסם ינואר 5, 2007 תודה רבה!רז באמת עשית לי קצת פדיחות (המב"ס התקשר). אבל שטויות - הייתי כבר אזרח באותה שניה ליאב מתי סמל? ס..מה? :wink: (עוד 7 חודש)
Raz Gueta פורסם ינואר 5, 2007 דיווח פורסם ינואר 5, 2007 דווקא בשל הטעות הקלה הזו יצאתי קשר עם מספר בחורות אצלכם בכנף.... מתכתבים בינתיים