Izik Bakshi פורסם ינואר 11, 2007 דיווח פורסם ינואר 11, 2007 שלום חברים, במוצאי שבת הקרובה (13/01/07) שני בחינות ברשת. הראשונה בשעה 20:00 זמן מקומי על מגדל בן גוריון. לאחר מכן בשעה 20:30 זמן מקומי על מגדל שדה דוב. בואו לעזור לנבחנים בתנועה, ובעיקר להנות מפיקוח וכיף של מוצ"ש. אזדקק לפקח גישה בשני המבחנים. סוף שבוע טוב.
Izik Bakshi פורסם ינואר 13, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 13, 2007 ערב טוב חברים, הבחינה על מגדל ב"ג נדחתה לשעה 20:00 זמן מקומי כדי להיות כמה שיותר קרוב לבחינה של ש"ד. אתם מוזמנים להגיע ולהנות מהפיקוח הצפוי, שבוע טוב.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 13, 2007 דיווח פורסם ינואר 13, 2007 רן בן שמואל עבר את הבחינה המעשית במגדל שדה דב הערב מוצ"ש. עם זאת יבצע השגחה בכדי לשפר מספר נושאים שהבוחן הקפדן דרש. בהצלחה ובשעה טובה רן! תודה לכל טייסי החטיבה שבאו בקהל רב לבקרנו ועזרו מאוד בבחינה. שבוע טוב!
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 13, 2007 דיווח פורסם ינואר 13, 2007 כל הכבוד רן !! איזו תנועה למבחן :shock: בהצלחה
Dolav Nitay פורסם ינואר 13, 2007 דיווח פורסם ינואר 13, 2007 מזל טוב רן כל הכבוד היתה לך יופי של תנועה. (אהמ.. :roll: )
Izik Bakshi פורסם ינואר 13, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 13, 2007 מזל טוב רן כל הכבוד היתה לך יופי של תנועה. (אהמ.. :roll: ) לצערי הרב לדולב תהיה בחינה חוזרת, בעיקר בגלל חוסר תנועה, אני שמח שהגעתם לשדה דוב לעשות תנועה אבל חבל היה לי לראות את ההתרכזות בהרצלייה כאשר בב"ג זקוקים לתנועה.
Asaf Brietbard פורסם ינואר 13, 2007 דיווח פורסם ינואר 13, 2007 מזל טוב רן כל הכבוד היתה לך יופי של תנועה. (אהמ.. :roll: ) לצערי הרב לדולב תהיה בחינה חוזרת, בעיקר בגלל חוסר תנועה, אני שמח שהגעתם לשדה דוב לעשות תנועה אבל חבל היה לי לראות את ההתרכזות בהרצלייה כאשר בב"ג זקוקים לתנועה. איציק, אולי כדאי להפיק מזה לקח, ולא לעשות בחינות במקביל... כדי לייצר לחץ ועומס תנועה במקום אחד. בייחוד לאור העובדה שבמקביל היה אירוע, וטייסים היו מרוכזים גם שם. עד כמה שאני זוכר, גם בפעם הקודמת שהיו כמה בחינות במקביל זו לא היתה הצלחה גדולה. דעתי בלבד.
Izik Bakshi פורסם ינואר 13, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 13, 2007 אסף, יש משהו בדבריך אך הפעם אני לא בטוח שזו הסיבה, משום מה היתה התרכזות מטוסים גדולה בהרצלייה באופן לא כל כך ברור.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 13, 2007 דיווח פורסם ינואר 13, 2007 דעתי אחרת. לא הפעלת המגדל בהרצליה גרמה לתעבורה דלילה בנתב"ג, אלא הטייסים חבריו של דולב שלא חשבו עד הסוף. כבוחן הערב התרשמתי שהפעלת מרב המגדלים בתחום TMA רק תורמת לאיכות הבחינה, באשר היא מעלה את כמות התעבורה במרחב הקרוב, יוצרת יותר הזדמנויות תעבורה בכל מקום ולא להיפך, ומעמידה בפני הנבחן מצב אמיתי של צורך בעבודה נכונה ומהירה מול שפע גורמים שלא פוגשים אצלנו ביומיום אך קיימים במציאות. איפה הפגיעה ומדוע? לא ששותפתי בסוד אירוע כלשהו, אך ראיתי כמה מטוסי SR20 מגיעים מ-VELOX. איני יודע כמה דלק היה להם, אך לו עשו T/G בשני שדות הבחינה (חלק עשו כך בש"ד), הדבר היה תורם עוד יותר למבחני חבריהם. היה מקום ליוזמי אותו אירוע לשתף את הנהלת החטיבה בכדי לבצע תיאום לטובת הכלל. לבסוף, כבר מזמן לא ראיתי תנועה בכמות וברצף כפי שראיתי אתמול לפנות ערב והערב. אין ספק שאנשים נענו ובאו לבחינות, ואת זאת כדאי לנצל. כך בדיוק נעשה הערב עם שני המבחנים בהפרש בן 30 דקות בבן גוריון ושדה דב. מזל טוב רן כל הכבוד היתה לך יופי של תנועה. (אהמ.. :roll: ) לצערי הרב לדולב תהיה בחינה חוזרת, בעיקר בגלל חוסר תנועה, אני שמח שהגעתם לשדה דוב לעשות תנועה אבל חבל היה לי לראות את ההתרכזות בהרצלייה כאשר בב"ג זקוקים לתנועה. איציק, אולי כדאי להפיק מזה לקח, ולא לעשות בחינות במקביל... כדי לייצר לחץ ועומס תנועה במקום אחד. בייחוד לאור העובדה שבמקביל היה אירוע, וטייסים היו מרוכזים גם שם. עד כמה שאני זוכר, גם בפעם הקודמת שהיו כמה בחינות במקביל זו לא היתה הצלחה גדולה. דעתי בלבד.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 13, 2007 דיווח פורסם ינואר 13, 2007 מזל טוב לרן ותודה רבה על הפיקוח, תודה גם לאור על ת"א ולדולב על נתב"ג למרות שהרוב בסוף באמת נחתו בשדה דב לא ששותפתי בסוד אירוע כלשהו הארוע פורסם לפני יומיים בפורום VA
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 13, 2007 דיווח פורסם ינואר 13, 2007 מזל טוב להגעת המטוסים! משום מה לא ראיתי את הפרסום, אך לא אני מבצע את התיאומים. מסתבר שגם איציק לא הבין במה המדובר בזמן אמת. מטוס חמוד, לטעמי שמו בלוח המכשירים של הצירוס דיזנילנד מוגזם- שיהיה. מזל טוב לרן ותודה רבה על הפיקוח, תודה גם לאור על ת"א ולדולב על נתב"ג למרות שהרוב בסוף באמת נחתו בשדה דבלא ששותפתי בסוד אירוע כלשהו הארוע פורסם לפני יומיים בפורום VA
Raz_G פורסם ינואר 13, 2007 דיווח פורסם ינואר 13, 2007 אסף, יש משהו בדבריך אך הפעם אני לא בטוח שזו הסיבה, משום מה היתה התרכזות מטוסים גדולה בהרצלייה באופן לא כל כך ברור. המטוסים שטסו בהרצליה יצאו ברובם לב"ג ולש"ד. מזל טוב!