עבור לתוכן
Avi - 4X-KDF

Poor North

Recommended Posts

פורסם
אבי,

נתחיל בעובדה שהסינרי של שדה התעופה בחיפה מעולה, נמשיך בזה שהלאנדקלאס צפון מעולה (במיוחד יחסית לנגב). איך אתה מעז להגיד שהצפון לא מושקע בכלל ?

הלאנדקלאס הראשון שזאב הוציא היה לאנדקלאס צפון, אני מציע לך לשלוח מייל לזאב, קודם כל להתנצל על החוסר הערכה שלך ואח"כ תשאל אותו כמה זמן הוא ישב לעשות את הסינרי הזה ?

אני אתן לך רמז קטן - זה יותר מחודש.

בקשר לת"א, מישהו פה אמר שישקיעו פחות בגורדי שחקים ויותר בצפון, מתי פעם אחרונה יצא סינרי עם מגדלים בת"א ? ושוב פעם HAIFA VFR היה הסינרי הראשון שיצא.

לסיום אני יכול להגיד לכם ואני מאמין ששאר היוצרים באותו קו מחשבה, סינרים חדשים לFS9 אתם לא תראו יותר, בטח שלא סינרי של לאנדקלאס כי אין שום הגיון בלהשקיע כל כך הרבה זמן במשהו שלא יעבוד בFSX.

ואבי דבר אחרון, זה שתגייס פה חצי מדינה שתגיד "וואי כן צריך סינרי" לא יעזור, אם למי שיש את היכולת היה את הזמן הוא היה עושה לכן או שתלמד לעשות לבד או שתסתפק במה שיש ותגיד תודה שבכלל יש.

אוקיי סבבה 100% סגרנו תעיניין :)

אבל יש דבר חמור מאוד שאתה אמרת עלי!!! וזה שאני מזלזל או שאני חושב שביכלל לא הישקיעו בסינרי! מה שאני אמרתי זה זה: "ואני לא בא בתענות ליוצרים של הסינרים פשוט אני חושב שצריך להשקיע יותר " (אני עשיתי העתק הדבק) זה בידיוק מה שאמרתי!! ואני חושב שמה שהם עשו זה יפה! רק אני חושב שצריך להשקיע עוד! אלו דברי! ולא אמרתי שום דבר על מגידו.

ואני מאוד מיצטער אם פגעתי במשהו.

פורסם

חבר'ה , אנשים.......... יכול להיות שהאנשים שבנו את הסינרים קצת נפגעו מתגובתו של אבי....

אבל, אני חושב שניתן לחסוך עצבים לחשוב כמה שניות על הבנאדם, יכול להיות שאבי התחבר

יותר לצפון משאר חלקי הארץ והפריע לו שהצפון מפותח פחות ממרכז הארץ את זה יכלו לומר האנשים

שנמצאים בדרום........

מלבד זה אותי ממש, אבל ממש הביך לקרוא את דעותיהם של מאבחניי הדיסלקציה ושל מוריי הלשון בחטיבה......

זהו, ואני באמת חושב שמי שנפגע מדבריו של אבי יכול לדבר איתו בפרטי ולסדרת'עיניינים!

ושבוע חדש ונעים שיהיה לכולם :D:D:D

פורסם

אבי אתה צודק בהחלט...הצפון שהוא הכי יפה אפילו מהדרום שכולו חול...צריך סינרי מושקע...יש הרבה עבודה שם..אבל זה בהחלט יהיה שווה את זה...

פורסם

חברים, אני מאוד מאוד נהנה לטוס בצפון, הסינרים פשוט נהדרים, הר תבור נראה כמו הר תבור והכל נהדר (נכון משה? :D ), אבי מהתמונות שסיפקת אני כבר אומר לך שאין לך את כל הסינרים מותקנים, באתר של זאב תוכל למצוא את כולם וגם ב AVSIM.

אז יש פה ושם קצת מה לשפר, אבל להגיד שהצפון קודר, זו טעות בעיני שנובעת מזה שאין לכם את כל הסינרים.

אבי, אני מצרף לך תמונה של רשימה הסינרים שצריכה להיות מותקנת אצלך בסימולטור, אתה מוזמן לבדוק אם יש לך את כולם, אני כבר אומר לך שחסרים לך והרבה (לפי התמונות שלך) וכנ"ל לכל מי שטען שהצפון אצלו מכוער ולא יפה.

(תודה לעידו רוזנטל על התמונה)

sceneryorderrz53xb.jpg

פורסם

על כל סינרי פוטוריל שיש לנו בישראל אתם צריכים להעריך את העבודה שנעשתה. וזה בגלל שהמדינה שלנו אחת הבעיתיות בנושא הפוטוריל. למה? כי בכל מקום יש איזה בסיס או מפעל או מתקן בטחוני מסווג. כשדוד רוזנפלד הראה לי את הפוטוריל של נתב"ג פעם ראשונה, הוא הראה לי איך הוא העלים מנתב"ג את הפוטוריל של החלק הצבאי והחליף במשהו אחר.

בוא נגיד שהייתי רוצה להכין פוטוריל של אשדוד והסביבה, ולא הייתי מכיר את האזור, מאיפה אני אמור לדעת שהמפעל הגדול שיש בעיר (ונראה בבירור) הוא אלתא, מתקן בטחוני מסווג? כדי לא לעבור על החוק, אם הייתי מקבל תצ"א של הצפון, הייתי צריך לוודא שאני מעלים ממנה את החלקים שאסור לפרסם באינטרנט.וזה כבר בעייתי מאוד.

לכן הארץ נעשית לאט לאט, כל פעם קטע אחר. בהתחלה היה תל אביב. ואז התווספה הרצליה והסביבה. אחרי זה נתב"ג והסביבה. ואני משוכנע שזה ימשיך לגדול...רק סבלנות!

פורסם

טוב, אני ארצה לסכם את הדיון, משום שלטעמי כל הצדדים הבהירו את עמדתם.

הסינרים בצפון, שהם מהותיקים בין הסינרים לFS9 הם לא פוטוריל, ולא מגיעים למידת הפירוט כפי שנעשתה עבור הרצליה ות"א. מצד שני, ראינו שהשקעה רבה נדרשת עבור תא שטח קטן כמו הרצליה, למשל, ולכן ריצוף של כל איזור הצפון בעייתי.

בזמנו ניסיתי לייצר מעטפת פוטוריל לחיפה בעצמי, וחייב להגיד שהדבר לא כ"כ פשוט כמו שרבים חושבים.

אני בטוח שיוצרי הסינרים לא נעלבו, משום שלכולנו ברור שאנו נמצאים בתפר בין ביצועים ברמה גבוהה מאוד - גם בFS9, אבל עם הפנים לFSX. לא צריך להכנס לויכוחים אישיים ו/או העלבות, כי כולם היו רוצים "תנאים" טובים יותר, ואני בטוח שאם זה היה יותר פשוט - כבר מזמן היו לנו פוטוריל לכל הארץ. וגם זה יגיע, בצורה זו או אחרת.

לכן, מי שלא רואה בצורה מיטבית את הצפון, יש לנסות לשפר את ההגדרות (או אפילו את החומרה - בהקשרי AA ו MIP) ולהתקין את הסינרים הנדרשים. מעבר לכך, כרגע אין פתרון, והבקשה שלך, אבי, הובנה וחילחלה בקרב כל הגורמים העוסקים בבניה. אני בטוח שאם מישהו ירים את הכפפה שזרקת, הוא יודיע על זה בפורום.

אני מבקש מכל הצדדים בויכוח להרגע, ולנסות לא להגיב יותר לשרשור. אני לא ארצה לנעול.

מי שיכול להוסיף לנושא, מוזמן להמשיך להגיב - מי שרק חוזר על דיעות קודמות - אל.

תודה.

פורסם

אבי, אמרת שיש לך את כל הסינרים, בשורה התחתונה פירסמת פה תמונות שהם מנוגדות לתמונות שאני רואה שאני טס בסימולטור, זו הסיבה שציינתי שיכול להיות שאין לך את כולם, כי אני רואה משהו אחר ממה שאתה מציג, לכן העלתי פיתרון אפשרי.

הגבת בתגובתך שיש לך את כל הסינרים, ואתה עדיין חושב שצריך לעשות משהו בעניין שזה נשמע בסדר גמור, בסוף זה עניין של טעם, אני אישית מאוד נהנה מהטיסה עם הסינרים האלה, הם מאוד תואמים ברמת הכבישים (לפחות הכבישים שאני בדקתי), בסוף כל טיסה שאני מסיים בצפון, מרכז או דרום אני פשוט מאושר 8) .

שבוע טוב.

פורסם

שלום לכולם,

לגבי הסינרים בצפון, אני אישית די נהנה, אבל המצב ב FSX קטסטרופה. אפשר להתפלץ בטיסה מעל עמק יזרעאל למי שמכיר אותו מהאויר.

לגבי שגיאות, אני בדר"כ נמנע מלהעיר משתי סיבות.

1. החבר'ה לפעמים קצת שוגים אבל בעלי הם ידע ויכולות אחרות ברמה גבוהה. אז יש קיזוז :wink:

2. למי שלא יודע, מערכת החינוך עשתה לפני שנים שגיאה חמורה מאוד והתוצאה היא שגיאות. השוגים לא אשמים..

פורסם

שלום,

למתקשים באיות בפרט ולכל הכותבים בעברית, אמנם קשה למצוא תוכנת איות טובה, אך ב-WORD קיים משהו מתקבל על הדעת. שימוש בתוכנה ישפר את רמת הקריאות של הודעות אלה.

עוד דבר, נא קראו את חתימותיכם שנית, טעויות שם חוזרות ונראות מידי יום. דוגמא- אותכם- המילה לא קיימת בעברית.

אבל ממש הביך לקרוא את דעותיהם של מאבחניי הדיסלקציה ושל מוריי הלשון בחטיבה......

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...