E.Z פורסם ינואר 23, 2007 דיווח פורסם ינואר 23, 2007 שעה 22:00 נפגשים 22:30 יוצאים לאטלנטה טיסה נעימה. www.tfc.rwy12.com
Yakov Kraus פורסם ינואר 24, 2007 דיווח פורסם ינואר 24, 2007 שלום לכולם אני חדש בטיסות האלה. טסתי פעמיים פעם לקנדה עם פקח שבקושי הבנתי אותו ושלאחר מכן נודע לי שהוא חלה בסרטן - כל הכבוד לו על ההתמודדות שלו. ופעם שנייה בשבוע שעבר שבה לא הייתה לי טיסה מוצלחת. טסתי בPMDG B737 והייתה לי תקלה מאוד מוזרה כל פעם שלחצתי על כפתור השידור המטוס יצא טיפה מהאיזון לבסוף כשהמראתי הטייס האוטומטי לא השתלט על המטוס וכך טסתי עד וושינגטון בצורה ידנית בקיצור לא היה לי כף. לאחר ההקדמה הזאת יש לי שתי שאלות. 1. איך מתחברים ל privet voice channel 2. האם יש אתר שבו אפשר לרשום את תוכנית הטיסה ולקבל אותה בצורה מפורטת על מפה?
E.Z פורסם ינואר 24, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 24, 2007 שלום לכולםאני חדש בטיסות האלה. טסתי פעמיים פעם לקנדה עם פקח שבקושי הבנתי אותו ושלאחר מכן נודע לי שהוא חלה בסרטן - כל הכבוד לו על ההתמודדות שלו. ופעם שנייה בשבוע שעבר שבה לא הייתה לי טיסה מוצלחת. טסתי בPMDG B737 והייתה לי תקלה מאוד מוזרה כל פעם שלחצתי על כפתור השידור המטוס יצא טיפה מהאיזון לבסוף כשהמראתי הטייס האוטומטי לא השתלט על המטוס וכך טסתי עד וושינגטון בצורה ידנית בקיצור לא היה לי כף. לאחר ההקדמה הזאת יש לי שתי שאלות. 1. איך מתחברים ל privet voice channel 2. האם יש אתר שבו אפשר לרשום את תוכנית הטיסה ולקבל אותה בצורה מפורטת על מפה? 1. ערוץ הפרטי לרשום על הקיר: rw.liveatc.net/vatil איך להתחבר פתח את המניואל של תוכנת החיבורשאתה משתמש בה - הכל ברור ורשום 2. אין לי מושג.
danb2000 פורסם ינואר 24, 2007 דיווח פורסם ינואר 24, 2007 שלום לכולםאני חדש בטיסות האלה. טסתי פעמיים פעם לקנדה עם פקח שבקושי הבנתי אותו ושלאחר מכן נודע לי שהוא חלה בסרטן - כל הכבוד לו על ההתמודדות שלו. ופעם שנייה בשבוע שעבר שבה לא הייתה לי טיסה מוצלחת. טסתי בPMDG B737 והייתה לי תקלה מאוד מוזרה כל פעם שלחצתי על כפתור השידור המטוס יצא טיפה מהאיזון לבסוף כשהמראתי הטייס האוטומטי לא השתלט על המטוס וכך טסתי עד וושינגטון בצורה ידנית בקיצור לא היה לי כף. לאחר ההקדמה הזאת יש לי שתי שאלות. 1. איך מתחברים ל privet voice channel 2. האם יש אתר שבו אפשר לרשום את תוכנית הטיסה ולקבל אותה בצורה מפורטת על מפה? יעקב שלום. הבעיה הראשונה שתיארת נובעת אני מנחש מקונפליקט בין קיצורי מקשים / ג'ויסטיק. כנראה שהכפתור שהגדרת ככפתור שידור במקלדת ו/או בג'ויסטיק משמשים גם להפעלת פונקציה אחרת (יכולה להיות דיפולטית כפי שהיגיעה עם הסימ' או ה-PMDG ויכול להיות שהוגדרה ידנית על ידך בעבר). לפיכך ייתכן מאד שכאשר אתה לוחץ כדי לשדר אתה גם משגר פקודה כל שהיא למטוס שגורמת לו לצאת מאיזון כדבריך. תוכנת החיבור בין אם זה SB3 ובין אם ה-FSINN אינן יודעות להזהיר אותך במידה וקונפליקט כזה קיים, אתה חייב לוודא זאת בעצמך ע"י בדיקה בתפריט הגדרת מקשים של הסימ'. בנוגע לשאלתך השניה - אני לא מכיר אתר שמאפשר גם מציאת נתיב וגם הצגתו ע"ג מפה. הדרך לעשות זאת היא שילוב של אתר כדוגמת: http://rfinder.asalink.net/ שיתן לך נתיב מבוקש בין שני שדות תעופה ולאחר מכן הזנת הנתיב הזה לאחת מתוכנות הניווט הידועות כגון: FSNAVIGATOR ו-FSBUILD (שתיהן בתשלום לא גבוה) אשר יתנו לך חיווי של הנתיב ע"ג מפה (ועוד הרבה פונקציות אחרות). מצד שני - עם התוכנות הנ"ל אתה כבר לא זקוק ממש לאתר שימצא לך את הנתיב כי הן יודעות לעשות את זה בצורה מובנית ואז להציג את הנתיב ע"ג המפה. מקווה שעזרתי לך. בהצלחה ומקווה לראותך בטיסות הבאות (אתה מוזמן לצור עימי קשר דרך המסנג'ר אם תזדקק לעזרה כלשהי)
Yarden Antebi פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 לפי המצב של ה JET STREAM כרגע, חצי מהטיסה תהיה במהירות של לא יותר מ390-400 קשר... ז"א שהטיסה תתארך באיזה חצי שעה עד 40 דקות...
E.Z פורסם ינואר 25, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 25, 2007 לפי המצב של ה JET STREAM כרגע, חצי מהטיסה תהיה במהירות של לא יותר מ390-400 קשר...ז"א שהטיסה תתארך באיזה חצי שעה עד 40 דקות... בחישוב עם הרוחות הנתיב מתארך ב 8 דקות בערך מהתיכנון
Matan Solomon פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 יש המצלמה לגובה טיסה שבו הרוחות הכי לטובתנו ?
E.Z פורסם ינואר 25, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 25, 2007 יש המצלמה לגובה טיסה שבו הרוחות הכי לטובתנו ? לא עשיתי בדיקה מאמין ש 340-360 אופטימאלי