Oran Terner פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 מזל טוב לבוקי שחגג לפני יומיים יום הולדת 58 קצת באיחור אבל עדין בוקי מזל טוב בוקי תמשיך לטוס כמו שאתה אוהב עם "המלכה" שלך וגם עם הדיילות :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Ben Bezalel פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 מזל טוב בוקי!!!! נפגש ב- ''חומוס אשכרה'' הרבה הרבה מזל טוב
Moshe Bensal פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 בוקי ידידי, הרבה הרבה מזל טוב, והמון בריאות ואושר. שתזכה לאריכות ימים ושעות טיסה עם המלכה. מחברך למיטריה ולטיסות.
אורח פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 בוקי, האיש והדיילת המון מזל טוב, הרבה אושר בריאות ובעיקר(א)נח(ו)ת מהדיילת :wink: (.) (.) ותודה על כך שכל פעם שאתה עולה על הקשר, אני מחייך כמו דביל
Or Netzer פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 בוקי, האיש והדיילת המון מזל טוב, הרבה אושר בריאות ובעיקר(א)נח(ו)ת מהדיילת :wink: (.) (.) ותודה על כך שכל פעם שאתה עולה על הקשר, אני מחייך כמו דביל בוקי האיש האגדה והדיילת הפצצה :] תודה רבה רבה רבבבבה על הכלללל על התרומה הנפלאה שלך על החיוך שאתה מעלה לא רק לרן אלא גם לי, (נשבע לכם מהודעה של בוקי או משפט בקשר אני יכול להתגלגל מצחוק שעה), כמתנת יומולדת קיבלת אתמול ירוט ממבנה סגורה (ברשות רס"ן רן ומיקי) וברשות פקח הירוט אל"מ נצר :mrgreen: המון מזל טוב יא צעיר! רק אושר ובריאות נחת והרבה דיילות יפות:]
Niv Malin פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 בוקי, אז קודמיי כבר אמרו הרבה ממה שאפשר לומר עלייך, לכן אני מוסיף ואומר מזל טוב, שתדע רק אושר ונחת מהילדים והנכדים (בינתיים נכד אחד אם אני זוכר נכון...), שתדע עוד 120 ואף יותר שנים של חובב תעופה מושבע! אגב תודה רבה רבה על ההזמנה בחנוכה לחומוס אשכרה ומקווה ליזום כאלה גם בהמשך.... נשתמע! :new-bday:
Izik Bakshi פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 בוקי איש יקר! המון המון מזל טוב ליום ההולדת, המון בריאות ואושר, אתה פשוט "מלח הארץ", ואחד מהטייסים שתורמים תרומה עצומה לפיתוח החטיבה והחטיבות השכנות, שיהיה במזל טוב.
mickey lip פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 בוקי האחד והיחד. מזל טוב איש יקר, אוהבים אותך. אני מאחל לך רק בריאות ואושר . הרבה דיילות של הוטרס בכל טיסה שיפנקו אותך.
Ran Bonfil פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 בוקי! מזל טוב! קשה לי להוסיף עוד הרבה כי את הכל אמרו כבר לפני :mrgreen: תודה רבה לך על הכל, ואני מאחל לך אושר והרבה בריאות! תמשיך לטוס ולהתמקצע יותר ויותר, וניפגש בקרוב אני מקווה רן בונפיל
Zeev Bucki פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 תודה רבה לכל המברכים מקרב ליבי! ותודה לאור נצר רן פינקלס ומיקי ליפ על הטיסה המרתקת מאתמול בלילה שבא מיד לאחר ההמראה מבן גוריון נצמדו אלי בשחקים שני מטוסי F16 וליוו אותי עד שיצאתי מהתחום האווירי של מדינת ישראל.אכן זו הייתה מתנת יום הולדת נפלאה וגם במקרה היה אצלי בבית אח של אשתי בביקור מארצות הברית ששם הוא חי אשר יש לו רשיון טייס שם וגם לטיסת מכשירים ומסחרי ושהוא ראה את כל מהלך הטיסה וכמובן אצלי ב747-400 ממצב של COLD AND DARK אז הוא אמרכך:כל הכבוד לכם חברה עכשיו אני מבין יפה מאוד למה אל על משתפים פעולה איתכם בהדרכת הטייסים החדשים שלהם ... דרך אגב בנוגע לדיילות הריני מודיע לכם שהחלטתי ל"הוריד פרופיל" בפעילות שלי אבל לא מפאת גילי המתקדם אלא פשוט כי אני לא רוצה להגיע למצבו של הנשיא קצב... בתודה שטסתם איתי בוקי זאב:4X-NJB
Baruch Spiegel פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 מזל טוב בוקי. האיש שמוכיח חד משמעית: זה לא הגיל זה התרגיל! ברכות ואיחולים עד 120
Itay Zecharia פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 איש יקר, המון המון מזל טוב, אושר עושר בריאות והצלחה!
Barak Palesznicki פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 מזל טוב בוקי!!!!!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Moshico Biller פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 מזל טוב בוקי! הרבה בריאות , אושר והנאה.. תמשיך לטוס ולהנות
Liav Nefesh פורסם ינואר 26, 2007 דיווח פורסם ינואר 26, 2007 מזל טוב בוקי!!!! כמו שכולם אומרים, האיש והאגדה! ממש כך עד 120! בריאות ורק אושר!!!
Matan Solomon פורסם ינואר 26, 2007 דיווח פורסם ינואר 26, 2007 בוקילה איש הדיילות... כבר אמרתי לך שלא משנה בין אם בתור טייס או בתור פקח, לשמוע את הקול שלך על הקשר תמיד מעלה חיוך על הפנים שיהיה הרבה הרבה מזל טוב !! רק אושר ובריאות.
zvi rodes פורסם ינואר 26, 2007 דיווח פורסם ינואר 26, 2007 בוקי, ראשית מזל טוב לך עד 120 איש צעיר,"כצעיר" יכול אני לאמר לך כי עוד שנים רבות לפניך, עוד נחיתות והמראות עם דיילת או בלעדיה והעיקר להרגיש צעיר בנפש.כל טוב אושר ועושר. :new-bday:
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ינואר 27, 2007 דיווח פורסם ינואר 27, 2007 בוקי!!! אין ספור מזל טוב .שתראה נחת מהנכדים. בריאות ואושר לרוב והעיקר....שתשאר צעיר לנצח