עבור לתוכן
Alonk

ממתי לאלעל יש 767-300?!

Recommended Posts

פורסם

ממרץ חח :D .

רואים שאתה חדש בפורום אם תסתכל קצת אחורה תראה שאלעל קנתה לתקופת הקיץ אחד 767-300 וגם אחד 757-200 (ישמש את סאן דור) = שני מטוסים חדשים לקיץ

פורסם

היה עכשיו כתבה על נתב"ג 2000 שיש הרבה ליקוים אחרי 4 שנים של תיכנון נמצאים כל הזמן ליקוים! איזה עיצבון יש רק 88 דלפקים ועוד 22 בצד אחר הצ'ק אין נמצא אחרי מעבר בגלאי מתכות.. אי אי ישראל אמרו שזה לא שדה תעופה זה קניון!

פורסם

ה767-300 הגיע מחברת סובלאייר הבלגית שפשטה את הרגל לפני מספר שבועות (הוא היה צבוע בצבעים של חברת DCAושימש אותה לטיסות שלה בין אמסטרדם/בריסל וקוראקאו. מספר זנב קודם OO-SLT אני חושב והוא מטוס מדגם 767-330ER ולא 304ER. המטוס הגיע לארץ ב3 במרץ ונכנס לשימוש בחברה בשבוע שעבר עד כמה שידוע לי). המטוס השני הוא 757-21A שנחכר מחברת מרטינאייר והגיע לארץ ב17 לפברואר ונכנס לשימוש בתחילת החודש. מספר הזנב שלו בארץ הוא 4X-EBY , מספר הזנב הקודם הוא PH-AHI. המטוס צבוע בצבעי מרטינאייר עם כתוביות של סאן ד'ור.

יוחאי

פורסם
ה767-300 הגיע מחברת סובלאייר הבלגית שפשטה את הרגל לפני מספר שבועות (הוא היה צבוע בצבעים של חברת DCAושימש אותה לטיסות שלה בין אמסטרדם/בריסל וקוראקאו. מספר זנב קודם OO-SLT אני חושב והוא מטוס מדגם 767-330ER ולא 304ER. המטוס הגיע לארץ ב3 במרץ ונכנס לשימוש בחברה בשבוע שעבר עד כמה שידוע לי). המטוס השני הוא 757-21A שנחכר מחברת מרטינאייר והגיע לארץ ב17 לפברואר ונכנס לשימוש בתחילת החודש. מספר הזנב שלו בארץ הוא 4X-EBY , מספר הזנב הקודם הוא PH-AHI. המטוס צבוע בצבעי מרטינאייר עם כתוביות של סאן ד'ור.

יוחאי

שלום יוחאי יש לי 2 שאלות אליך:

1. האם אתה בטוח שה-763 מסובלאייר כי לפי מה שאני ראיתי הוא לא ?

2. האם ה-763 מוחכר או שנקנה ע"י אלעל ?

פורסם
ה767-300 של אל על זה שוס בחיים לא היה להם מטוס חדש מאז שקנו מטוסים מתחת לשנת 1999 :lol:

ממש לא נכון איך הגעתה לזה???? מתי אלעל קנתה את ה777 בשנת 2001 ו 2002.

אני יודע בכוונה שלי התכוונתי שרוב המטוסים של אל על ישנים והיא החברה מבין היחידות שלא מחדשת את מטוסיה! :lol:

פורסם

יש לי הרגשה כזו שלאלעל כבר לא הולך כמו פעם פעם היו במרץ קונים מטוסים היום משכירים זה

לא הולך להם למי שהולך הכי הרבה בסופו של דבר זה לארקיע וישראיר טיסות לאילת.

מזה זה

שיקנו ולא ישכירו כאילו יש להם צי כזה ענק 42 מטוסים וואווו סתם חח

מספיק אולי

פורסם

ברה רק סתם לידע כללי הממשלה שלנו (לא נעביר ביקורת טובה או לא) היא זאת שמחזיקה את אלעל ולכן לא תמיד יש מספיק כסף להכל. דבר שני יש חברות בעולם שגדולות פי 10 לפחות ולכן שהן קונות מס' מטוסים זה נראה כיאול הן מחדשות את צי המטוסים שלהן.עד לפני 3 חודשים KLM טסו עם 742 ו743 כמו אלעל אבל בגלל שהמטוס ישן (ויש להם בערך 30 מטוסי 744) הן יכלול להרשות להוצאי אותו משירות. אם לאלעל היו 30 מטוסי 744 אז הם היו טסים איתם אפילו לאנטליה. ושלא תחשבו המטוסים האלה מייד נקנו ע"י חברה סינית או משהו ליד הונג קונג.

פורסם

עד כמה שידוע לי ה763 של אל על הוא מטוס של סובלאייר לשעבר...לפחות ככה הבנתי. בקשר ל743/742 שך KLM הם נמכרו לפוקט אייר,סורינם איירוויס, סואת'רן אייר טרנספורט ואייר אטלנטה איסלנדיק עד כמה שידוע לי.

יוחאי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...