עבור לתוכן
Moshico Biller

צביעה שלי 200 737 של ארקיע!

Recommended Posts

פורסם

אהלן.

צבעתי 200 737 של ארקיע יש להם עוד מעט מטוסים כאלה פעם זה היה בין הצי הראשון שלהם אז עשיתי לזכר.... חחחח

norm_6CADF3531FFF4771A2864DED45DDA1D0.JPG

אני יעלה עוד תמונות קצת מכל מיני צצדים.

:wink:

חח אחרי שהעלתי את התמונה שמתי לב כמה האיכות ירדה!

פורסם
יש להם עוד מעט כאלה?

למה אתה מתכוון? אריקע מפעילה רק דאשים, ATRים ו-757.

נכון אבל אני ביררתי וכתוב גם באתה שלהם היה להם כזה מטוס היו מטיסים הרבה לאילת וחו"ל והיום לא משתמשים איתו הרבה הבנתי שהוא נמצא הרבה בחו"ל אבל לדוגמא כמו שאתה צבעת dc3 של ארקיע ישן אז זה נחמד לצבוע מטוסים ישנים

פורסם
יש להם עוד מעט כאלה?

נכון אבל אני ביררתי וכתוב גם באתה שלהם היה להם כזה מטוס היו מטיסים הרבה לאילת וחו"ל והיום לא משתמשים איתו הרבה הבנתי שהוא נמצא הרבה בחו"ל אבל לדוגמא כמו שאתה צבעת dc3 של ארקיע ישן אז זה נחמד לצבוע מטוסים ישנים

יחי ההבדל הקטן(B732-DC3).... :lol:

פורסם
יש להם עוד מעט כאלה?

יחי ההבדל הקטן(B732-DC3).... :lol:

עם קראת נכון אמרתי שזה נחמד לצבוע מטוסים מדגמים ישנים ולא אמרתי זה נחמד לצבוע מטוסים ק-ט-נ-י-ם מדגמים ישנים

פורסם

רואים שלא הבנת למה התכוונתי....

DC-3 מטוס הנוסעים הראשון בעולם.

B732 עדיין משרת חברות מסוימות בארה"ב ובאירופה ובעיקר בדרום אמריקה

לזה התכוונתי... :lol:

פורסם

ראיתי השבוע תוכנית בדיסקוברי (מעברון על חלוצי תעופה) לגבי מטוס הנוסעים הראשון וזה לא היה ה DC3.

הוא הטיס עד 8 נוסעים ומטען ברחבי אירופה.

אני מקווה שיהיה את זה שוב ואעדכן את שם הדגם.

נכון ש 737 הוא לא עם עבר הסטורי כמו ה DC3 של ארקיע אך אם יש משהו שרוצה לצבוע מטוס כל שהוא שטס בארץ ובכלל אז מה הבעיה בדיוק עם זה ?

ד"א צביעה יפה.

פורסם
ראיתי השבוע תוכנית בדיסקוברי (מעברון על חלוצי תעופה) לגבי מטוס הנוסעים הראשון וזה לא היה ה DC3.

נכון ש 737 הוא לא עם עבר הסטורי כמו ה DC3 של ארקיע אך אם יש משהו שרוצה לצבוע מטוס כל שהוא שטס בארץ ובכלל אז מה הבעיה בדיוק עם זה ?

ד"א צביעה יפה.

תודה רבה!

פורסם

ד"א צביעה יפה.

תודה רבה!

אשמח מי שיוכל לעזור לי בבעיה קטנה אני שלחתי את המטוס לאווסים שלך לי אימייל שהכל בסדר יעלו את זה ופתאום שלחו לי אימייל שאומר כך : You'll have to upload this file using our web upload client. Sending 1.8MB files through email without first asking is really not acceptabl . ולא הבנתי מה רוצים ממני העם מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

תודה רבה

פורסם
תעלה את זה דרך האתר ואל תשלח להם את זה באי מייל.

זה בדיוק מה שעשיתי העלתי את זה לאת ואז בפרטים היה כתוב להכניס אימייל הכנסתי את האימייל שלי בלי קשר לשליחה ואז רצו שאני יכניס את הקובץ והכנסתי אותו ואז בסוף היה כתוב thank you הכל טוב ויפה עד שקיבלתי אימייל מהם אבל זה אומר אולי שהם לא יעלו?

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי העלתי את זה לאת ואז בפרטים היה כתוב להכניס אימייל הכנסתי את האימייל שלי בלי קשר לשליחה ואז רצו שאני יכניס את הקובץ והכנסתי אותו ואז בסוף היה כתוב thank you הכל טוב ויפה עד שקיבלתי אימייל מהם אבל זה אומר אולי שהם לא יעלו?

נחכה ונראה. אם הקבצים שלך עונים לדרישות שלהם אז אין סיבה שלא יפרסמו את זה..

פורסם

נחכה ונראה. אם הקבצים שלך עונים לדרישות שלהם אז אין סיבה שלא יפרסמו את זה..

אוקיי תודה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...