moshe elbaz פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 שבוע שעבר הייתי באילת והחלטתי לעשות מדס איך לא מסביב לשדה שמתי לב שבערך 50 מטר אחרי תחילת מסלול 21 יש סוג של מגרש חניה נוסף שפעם ראשונה שראיתי אותו ובטח הוא לא מעודכן בסימ' בכל מקרה מי שמכיר יכול לפרט עליו??
ראם אדם פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 האמת היא שמעולם לא ראיתי את זה אבל זה בטוח אזושהי חניית ביניים כדי לאפשר למטוסים נוספים בפינל לנחות ואז להסיע לטרמינל
Yarden Antebi פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 האמת היא שמעולם לא ראיתי את זה אבל זה בטוח אזושהי חניית ביניים כדי לאפשר למטוסיםנוספים בפינל לנחות ואז להסיע לטרמינל בדיוק. שי יוכל להגיד על זה עוד כמה דברים..
Raz Gueta פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 לפני חודשיים בערך היה תרגיל מאוד גדול באילת. שכלל בין היתר פינוי של םצועים רבים לבתי חולים במרכז הארץ. נחתו באילת 3 קרנפים ושם הם חנו. לא יודע לומר אם המטרה של החנייה היא לדבר מסוג זה, אבל בטח שלא לשגרה.
moshe elbaz פורסם פברואר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2007 שווה לעדכן את זה בסימולטור זה גם יחסית מקום מאוד נוח להסתובב כמו כן גם בקצה 03 או תחילת 21 המקום ללעשות 180 עם 757 הוא קטן מאוד ושווהלעשות לזה fix בסימולטור
Amir Paz פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 לפני חודשיים בערך היה תרגיל מאוד גדול באילת. שכלל בין היתר פינוי של םצועים רבים לבתי חולים במרכז הארץ.נחתו באילת 3 קרנפים ושם הם חנו. לא יודע לומר אם המטרה של החנייה היא לדבר מסוג זה, אבל בטח שלא לשגרה. לא בשביל זה בנו את זה. זה אכן משמש להמתנה אחרי נחיתה על מסלול 03 (במידת הצורך).
Ben Cohen פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 שבוע שעבר הייתי באילת והחלטתי לעשות מדס איך לא מסביב לשדה שמתי לב שבערך 50 מטר אחרי תחילת מסלול 21 יש סוג של מגרש חניה נוסף שפעם ראשונה שראיתי אותו ובטח הוא לא מעודכן בסימ' בכל מקרה מי שמכיר יכול לפרט עליו?? לא מכיר את הרמפה הזאת, אבל אני יודע שבקיץ יש שם עומס לא נורמלי על החניות ולפעמים מטוסים צריכים להסתובב עד שתתפנה חנייה, יכול להיות שזאת פשוט רחבת המתנה נוספת לזו שבנו שם בשנה שעברה, או שזו אותה אחת, למרות שאותה נדמה לי בנו בתחילת 03.
moshe elbaz פורסם פברואר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2007 היא נמצאת בצד המזרחי של המסלול ממש ב100 מטר האחרונים של 03 ממה שהתרשמתי זה חניה שמתאימה ל 2-3 מטוסי atr לא יותר מזה כמו כן גם בנספח א של אילת הרחבה הזא לא מופיעה תודה לכל העוזרים.
moshe elbaz פורסם פברואר 9, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 9, 2007 אז מצאתי תמונות בתפוז איכות לא גבוהה בכל מקרה מי שמכיר את השדה יבין למה התכוונתי. תמונות 4.3.1 http://www.tapuz.co.il/forums/main/View ... d=93563181