עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

טיסה ברשת כצוות מטוס

Recommended Posts

פורסם

זה נשמע טוב ויפה אבל מעורר שאלות. ניסית את זה?

מנסיונות שלי (בFS9) אי אפשר גם ליצור SESSION וגם להפעיל את FSINN, הסיבה היא שFSINN מנסה לפתוח SESSION ונכשל בגלל שיש כבר SESSION פתוח. השאלה אם FSINN עובד אחרת בFSX או שמגדירים משהו מיוחד שם... ואז זה יעשה קלים למגדל הוירטואלי בVRC.

פורסם
זה נשמע טוב ויפה אבל מעורר שאלות. ניסית את זה?

מנסיונות שלי (בFS9) אי אפשר גם ליצור SESSION וגם להפעיל את FSINN, הסיבה היא שFSINN מנסה לפתוח SESSION ונכשל בגלל שיש כבר SESSION פתוח. השאלה אם FSINN עובד אחרת בFSX או שמגדירים משהו מיוחד שם... ואז זה יעשה קלים למגדל הוירטואלי בVRC.

עידו זה FSX יש שם את ה SIMCONNECT שאמור לעשות את עבודה החיבור בין שני המחשבים.

זה לדעתי אחד הפלוסים הגדולים של FSX ואני מקווה שיצרני המטוסים יעשו בזה שימוש, למרות שעדין עדיף לטוס כצוות אחד ליד השני, זו חוויה ואתגר לא פשוט לטייסים שרגילים לעשות הכל לבד.

תשאלו את רז ואת הצואר שלו :lol:

פורסם

אני לא מדבר על הטיסה בצוות, אני מדבר על הפעלה של FSINN במקביל לעוד MP SESSION פתוח.

VRC יוצר כזה SESSION בשביל המגדל הוירטואלי בסימולטור, אם תנסה אח"כ להפעיל את FSINN תקבל הודעת שגיאה בגלל שהוא לא מצליח ליצור SESSION.... חשבתי שאולי יש פה פתרון לזה...

פורסם

האמת שזהו רעיון נחמד שנבנה לסימולטור החדש,

אך עדיין אני לא מאמין שאפשר להשוות טיסה כמו שרן אמר, אחד ליד השני, לטיסה מקושרת דרך המחשב.

רז ואני טסנו כבר מספר רב של טיסות ביחד, ויש פה עוד מספר 'צוותים' כאלו שיכולים להעיד על כך..

(מלבד המכות שרז חוטף ממני על כיבוי הטייס האוטומאטי 20 פעם בטיסה :lol: )

אם החברות של המטוסים בתשלום - כדוגמת LDS, PMDG מתכוונות לעשות בפונקציה זו שימוש ואפשרות לתפעל את המטוס בשני מחשבים מקושרים, זה בהחלט יכול ליהיות מעניין, וייהיה אפשר לטוס כצוות גם אם לא יכולים להיפגש

פורסם

אך עדיין אני לא מאמין שאפשר להשוות טיסה כמו שרן אמר, אחד ליד השני, לטיסה מקושרת דרך המחשב.

רז ואני טסנו כבר מספר רב של טיסות ביחד, ויש פה עוד מספר 'צוותים' כאלו שיכולים להעיד על כך..

אם החברות של המטוסים בתשלום - כדוגמת LDS, PMDG מתכוונות לעשות בפונקציה זו שימוש ואפשרות לתפעל את המטוס בשני מחשבים מקושרים, זה בהחלט יכול ליהיות מעניין, וייהיה אפשר לטוס כצוות גם אם לא יכולים להיפגש

\\

מבטיח לך שמה שהוא חטף מרן על אי הקראת הFMA הוא פי 2 ממה שהוא חטף ממך :]

אני ומיקי חששנו לחייו של רן דווקא במהלך הפעילות שמע רז לא ישלוט בעצמו ויעיף ראסיה לרן שישב מאחוריו ולא חסך בעוצמה :wink:

פורסם

המחשבה שלי בנושא ה LDS הולכת הרבה יותר רחוק.

אם אפשר לחבר באינטרנט שני מחשבים לעבודת צוות, למה לא לשם אותם באותו חדש ואז יש לי בצורה די קלה פיצול הקוקפיט שלי לכמה מסכים...

סתם ככה בקטנה :wink:

פורסם

רן, רעיון טוב, מקווה שהוא עזר ולא יוצר בעיות יותר מדי. לדוגמא מדובר בשתי פלטפורמות חזקות ל-FSX.

עידו, לשאלה אם בדקתי- לא בדקתי, קיימים אחרים שטסים כך ולצורך הכלל כתבו את הנוהל ב-PRC. מפתחי FSINN נתנו את הדעת על הנושא שהעלית, שהרי לו FSINN היה פועל באופן זהה בשני דגמי הסימ', מדוע פותח דגם מיוחד לתאימות עם שניהם.

רן בונפיל, לדעתי כל עוד תוסף תואם FSX SDK וכולל מערכות ומושבים לשני טייסים, כל השאר כבר בפנים.

אם אפשר לחבר באינטרנט שני מחשבים לעבודת צוות, למה לא לשם אותם באותו חדש ואז יש לי בצורה די קלה פיצול הקוקפיט שלי לכמה מסכים...

פורסם

תוך כדי הקריאה גם אני חשבתי על זה, אפשר לקחת את כול הנושא צעד אחד קדימה (בהנחה שהסימולטור ו FSINN/SB יתמכו בזה)

לקחת שני מחשבים ולחבר אתם ברשת ביתית (ולא אינטרנט) ואחד מהם יהיה מחובר לרשת החיצונית, או אז זה יהיה שימוש חכם בפונקציה הזאת, שכן טיסה של שני אנשים ללא הלאגים (שהולכים להיות סיוט בזמן פינל תחשבו על זה, אחד מכבה את הטייס האוטומטי, השני בטוח שהוא לא עשה זאת ועושה זאת הטטיס האוטומטי חוזר...סתם דוגמא אחת) וגם חלוקת משאבים טובה יותר, כול אחד יכול לנוע באופן חופשי מבלי להשפיע על האחר (לשנות במטים\מסכם\פונקציות וכו') באמת שיש לדבר הזה המון כוח אם הוא ישולב עם 2 מחשבים במחוברים בצורה ישירה של כבל רשת אחד (באורך של 2 מטר..:) )

נפתח כאן עולם חדש לבנאי הקוקפיטים, עולם קל הרבה יותר (אבל גם יקר..:P )

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...