Or Netzer פורסם פברואר 21, 2007 דיווח פורסם פברואר 21, 2007 שלום חברים. פסח קרב ובא, וזה אומר............חדר בקרה! אנחנו מתחילים לגבש רעיונות, ומיישמים את שלמדנו מהאירועים הקודמים. הדבר הראשון שעומד בפנינו, זה המקום בו ייערך חדר הבקרה. כמו בפעם הקודמת, כל חברי החטיבה המעוניינם לארח או שיש להם מקום להמליץ עליו יכולים לקחת חלק בבחירת המקום. אירוע חדר הבקרה יימשך 24/48 שעות רצופות, כמיטב המסורת - עדיפות ל48. לכל הצעה לאירוח חדר בקרה יש לציין את מידות החדר המיועד - אם ניתן להכין תרשים פשוט מה טוב. התכנון כאמור הוא לסופ"ש בפסח - התאריך המדוייק יקבע יחד עם מגיש ההצעה שתיבחר. על כל הצעה לעמוד בסטנדרטים המינימליים הדרושים ליצירת חדר בקרה. 1. חדר גדול עד בינוני עם מקום להכיל לפחות 5 מחשבים ו5 אנשים בו זמנית. 2. חדר קטן היכול להכיל לפחות 2-3 מחשבים ו2-3 אנשים בו זמנית. 3. חדר מנוחה 4.חיבור לאינטרנט פס רחב (ישנה אופציה שיהיה רק קו טלפון ונעשה העברת חשבונות ADSL רק למשך האירוע ) שימו לב כל הצעה תתקבל בברכה לשלוח אפילו דברים קצת יותר קטנים מהקריטריון שהצבנו. כל מי שמעוניין לארח ולקחת חלק פעיל בתכנון האירוע מוזמן לשלוח לי הצעה לאימייל בלבד VATIL10@VATIL.ORG שיהיה בהצלחה!
Doron_Angel פורסם פברואר 22, 2007 דיווח פורסם פברואר 22, 2007 לצערי אני אמור להיות בחו"ל ולא אוכל להשתתף בהפנינג... צלמו מסכים, תמונות מחדר הבקרה כדי שאוכל לקנא :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 חברים, אם אתה יודעים או מכירים גם איזה מקום שכדי להשתמש בו עולה כסף אז גם נשמח לדעת על זה, ויתכן מאוד שנשלם, זה יכול להיות דירה פנויה להשכרה שאתם מכירים/מתנ"ס/מועדון כל משהו שעומד במה שצריך לחד"ב אנה שלחו, גם אם זה עולה כסף.
Eyal Seminar פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 יש לי חדר גדול שאפשר להכניס שלוחן לבתוכו אבל אין לי את השולחן...(ל5 מחשבים) יש מצב שמישהו אחר יביא שולחנות? והחדר הקטן יכול להיות בתוך ממד?
Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 אייל, שלח למייל שאור סיפק: תמונה של החדר, וכתובת.
Ben Cohen פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 יש לי כמה רעיונות. 1. ביה"ס היסודי שלי לשעבר. שאני יודע בוודאות שמשכיר את המקלט למסיבות וכאלה מין. לא בטוח לגבי חיבור טלפון, אבל מזגן וחשמל יש בשפע. וגם חדרים נפרדים למרבה הנוחות. 2. קאנטרי מגדלי ת"א שיש בו אולם אירועים. ה"אולם" זה בעצם חדר דיי גדול שיש בו אני יודע מזגן חשמל והרבה מקום. שוב-אינטרנט צריך לבדוק. בקשר למחיר-אני מנוי קאנטרי כך שלי זה אמור לעלות פחות. אם אתם רוצים לנסות, בבקשה אני יכול לתת לכם טלפונים.
Or Netzer פורסם מרץ 6, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2007 יש לי חדר גדול שאפשר להכניס שלוחן לבתוכו אבל אין לי את השולחן...(ל5 מחשבים) יש מצב שמישהו אחר יביא שולחנות? והחדר הקטן יכול להיות בתוך ממד? שגר לי אימייל vatil10@vatil.org עם כל הפרטים סרטוטים + מידות + מיקום נקודות טלפון וחשמל של כל החדרים האפשריים למייל. יש לי כמה רעיונות. 1. ביה"ס היסודי שלי לשעבר. שאני יודע בוודאות שמשכיר את המקלט למסיבות וכאלה מין. לא בטוח לגבי חיבור טלפון, אבל מזגן וחשמל יש בשפע. וגם חדרים נפרדים למרבה הנוחות. 2. קאנטרי מגדלי ת"א שיש בו אולם אירועים. ה"אולם" זה בעצם חדר דיי גדול שיש בו אני יודע מזגן חשמל והרבה מקום. שוב-אינטרנט צריך לבדוק. בקשר למחיר-אני מנוי קאנטרי כך שלי זה אמור לעלות פחות. אם אתם רוצים לנסות, בבקשה אני יכול לתת לכם טלפונים. 1. בעייתי לשדרג בביתספר קו טלפון לאינטרנט לכמה ימים - דורש אישור עירייה שעובר דרך הביתספר שזה פרוצדורה כאחד שמכיר את התקשורת בעירייות. רעיון יפה אבל. 2. המחיר בקאטנרי בטוח יהיה בשמיים, תבדוק לגבי אינטרנט האם קיים שם בשבילנו ואת המחיר הסופי עם הנחה שאתה חושב שתקבל, ותודיע לי במייל לגבי ההצעה הזאתי, נשמע חמוד ביותר. תודה לכם :] נ"ב חברים עצה לכם. מזבל עושים דברים מדהימים, אפילו שאתם חושבים שזה לא משהו, תשלחו לנו הצעות כל הצעה תתקבל בברכה! לא צריך לכתוב פה.
Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 בן, הקאנטרי נשמע אחלה, אם תוכל בבקשה לבדוק כמה דברים מינימאלים כמו אינטרנט ובכלל שיש אפשרות להשכיר ל 24-48 שעות (עדיף 48 ויותר). חוץ מזה, תודה רבה.
Izik Bakshi פורסם מרץ 15, 2007 דיווח פורסם מרץ 15, 2007 עוד רעיונות חברים, לצערי עדיין לא נמצא מקום, לא חייב להיות בית של מישהו (למרות שנשמח) אפשרי בהחלט מקום שאתם מכירים שאפשר להשכיר אותו בסכום כסף.
4X-CDA פורסם מרץ 17, 2007 דיווח פורסם מרץ 17, 2007 והיה ויש מקום, האם אוכל להצטרף גם כן לפקח ? אם לא אפשר לבוא ורק לצפות ?
Or Netzer פורסם מרץ 17, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 17, 2007 והיה ויש מקום, האם אוכל להצטרף גם כן לפקח ? אם לא אפשר לבוא ורק לצפות ? במידה ונמצא מקום כל פקח יזומן לפקח .
Eyal Seminar פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 אור אני חושש שהאימייל שלי יותר מידי כבד.. :x אשמח אם תדבר איתי במסנג'ר בהקדם האפשרי....
Liav Nefesh פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 חבר'ה נראה לי שזה קצת מוקדם לדבר על זה... קודם כל שיהיה מקום ושיהיה את כל הציוד שצריך אח"כ יסבירו על סידורי עבודה \ ביקור... תנו להם לעבוד בשקט :wink:
mickey lip פורסם מרץ 29, 2007 דיווח פורסם מרץ 29, 2007 עדיין יש תוכניות לחד"ב בפסח ? יש תוכניות מגירה. עמוק במגירה.
E.Z פורסם מרץ 29, 2007 דיווח פורסם מרץ 29, 2007 עדיין יש תוכניות לחד"ב בפסח ? יש תוכניות מגירה. עמוק במגירה. יש תוכנית מקום למימוש התוכנית אין
Amir Paz פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 עדיין יש תוכניות לחד"ב בפסח ? יש תוכניות מגירה. עמוק במגירה. נפל מאוחרי הספריה אתה מתכוון