Ilan Nemirovski פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 סתם רציתי לפתוח נושא ולשמוע מה דעתם של ההורים שלכם לגבי שאתם מבלים את רוב זמנכם על המחשב על סימולטור האם אכפת להם מזה תומכים או אומרים שזה ביזבוז זמן כו'. שלי אישית אמא אומרת שיש עתיד ואבא לעמותה אומר שזה דיי ביזבוז זמן... שתפוווו...... חג שמח!
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 תלוי במינון, ועל חשבון מה הזמן מוקדש לסימ'. 4x-lan כתב: סתם רציתי לפתוח נושא ולשמוע מה דעתם של ההורים שלכם לגבי שאתם מבלים את רוב זמנכם על המחשב על סימולטור האם אכפת להם מזה תומכים או אומרים שזה ביזבוז זמן כו'.שלי אישית אמא אומרת שיש עתיד ואבא לעמותה אומר שזה דיי ביזבוז זמן... שתפוווו...... חג שמח!
Tomer Haim פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 לדעתי תלוי באיזה שלב בחיים. אני אישית עברתי את 2 השלבים, גדלתי בבית מלא מטוסים ותעופה, ונחשפתי לסימולטור בפעם הראשונה בגיל 12. (1993) לאמא זה הציק.. בגלל פגיעה אפשרית בלימודים, לאבא זה הציק פחות כי אחרי הכל הוא זה שהביא את הסימולטור הביתה! אחרי מספר שנים זה הציק לשניהם אך אבא היה מתון יותר כי הוא טייס בעצמו. בזמן בצבא, הסימולטור לא הציק לאף אחד מהם, אני חושב שבתקופה זו אבא היה טס יותר ממני .. במחשבה שניה לאמא הציק שאבא טס בסימולטור במקום, נניח.. לסדר את השולחן במטבח, זו היתה תקופה של מהפך בתעופה הכללית אז לא היתה ברירה ולא מעט טייסים מסחריים וכך מיני אחרים מצאו את עצמם על סימולטור, כשאין אפשרות וסיבה לטוס בחוץ. אחרי הצבא, חזרתי הביתה לסימולטור ולתלונות של אמא, ובשנת 2004 החלטתי להוציא רשון טייס, להחלטה הזו היו סימנים מקדימים שבאורך פלא, הדאיגו את אבא שלי, (הוא לא רצה שאני אתאכזב מהתעופה כפי שקרה לו, הוא טייס 20 שנה וראה הכל) היום אמא מתלוננת על הסימולטור קצת פחות, אבא לא מתלונן בכלל, בהקשר תעופתי, הוא דואג שלא יהיו לי יותר מידיי ציפיות.
Ben Cohen פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 אמא שלי דיי מזלזלת, לא ממש אכפת לה והיא לא מבינה את החשיבות של הסימולטור בשבילי, אבא יותר מעודד אותי. שניהם יודעים שאני הולך לעשות משהו עם החלום שלי ואמא דיי מפחדת, אבא יותר גמיש ורוצה שאלך אחרי החלום שלי. בסך הכל שניהם גאים בי אפילו שכרגע אני טס רק על סימולטור.
אורח פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 למרות שאבי טכנאי מטוסים , הוא לא סובל שאני על הסימולטור,אמא קצת יותר בסדר. תאמת נראה לי זה ככה בגלל שאבא שלי פעם אחת התיישב על המחשב כשהלכתי שניה וניסה להניע את הדיפולטים ,ולא הצליח(נווו אביב איך מניעים את הככי הזה???)
Shlomlux2 פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 הם כבר ממזמן הפסיקו לנסות להבין אותי :? פעם הם היו מתעצבנים על זה שאני כל הזמן במחשב... אבל עכשיו, שזה יותר מתחביב (אלא מקצוע צבאי :wink: ) הם כבר מבינים, ואם הם מראים סימני התרגזות אני אומר להם: "זה בשביל הצבא, אני מתאמן" :idea:
Gadi L. פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 ההורים שלי ליברלים משום מה... בהתחלה הם חשבו שאני סתם עושה שטויות במחשב אבל עם הזמן הם התרגלו והבינו שזה קצת יותר רציני. בזמן האחרון נראה לי שהם גם מתחילים להבין שאני רוצה לעשות עם זה משהו בעתיד...
noamkn פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 אמא שלי חושבת שהתמכרתי... והיא גם שואלת אותי כל הזמן אם זה לא משעמם (היא בטוחה שזה ככה)... אבא שלי קצת יותר "בעדי" בנושא הזה (הוא בכל זאת האדם היחיד, כמעט, שאני יכול לדבר איתו על זה כיח היה עובד אל-על והוא די מבין בזה....
Eyal Seminar פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 אצלי אמא שואלת כל הזמן: "לאן אתה טס הפעם..." אבל סך הכל הם אוהבים את זה שאני טס בסימולטור אבל הם לא אוהבים שאני נמצא על המחשב הרבה זמן... בעיקר בימי שישי ושבת שבהם אני עושה הרבה טיסות... ואבא שלי בככל אוהב את זה..., כל פעם שאנחנו טסים אז הוא מכניס אותי לקקופיט (פרוטקציות)... ועוזר לי בכל מיני דברים שקשורים לסימולטור...(הוא עובד באלעל ואז שואל את החברים שלו...)
Shireto Shahar פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 אמא שלי דווקא דיי תומכת, היא רוצה שאני יהיה בחיל האוויר...(מה שלא יקרה). אבל היא שונאת שאני מבלה את רוב זמני הפנוי על המחשב. אבא שלי, שהוא טייס בעצמו, מאוד תומך בי ואוהב את הסימולטור וכמה שזה מציאותי. וגם בגלל התכונה הידועה של אמא שלי, כל המשפחה יודעת על זה. והם אוהבים את זה .
saar23 פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 להורים שלי לא כל כך איכפת... המחשב נמצא בחדר שלי להם יש מחשב משלהם ושהם יעשו מה שבא להם איתו. אמא שלי מתעצבנת שאני כל הזמן במחשב, ואבא שלי לפעמים בא לטוס .
OmriSoudry פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 במקרה שלי ההורים שלי לא ממש התייחסו לזה. בהתחלה היה נראה להם מוזר שזה לא משעמם אותי, אבל אחר כך הם הבינו שזה עוד משהו שאני אוהב, אבא שלי היה זורק לי דברים כמו "לאן אתה טס?" ואמא שלי היתה די ניטרלית, לא אמרה כלום. אפילו כשאמרתי להם שאני מתחיל לחסוך כסף בשביל רישיון טיסה בארה"ב הם עדין לא אמרו משהו חוץ מ-"אם תממן מינימום 40% אנחנו מוכנים". רק ביום שהייתי צריך להיפרד מהם לפני הכניסה לדיוטי פרי (ו-2 דקות לפני שהתחלנו לצלם את הסדרה ) אמא שלי אמרה לי "שמע, רק עכשיו אני קולטת שזה רציני". מאז שחזרתי לארץ אמא שלי משתדלת להדחיק את העובדה שכל פעם שאני אומר "אני נוסע להרצליה" הכוונה "אני עומד לעלות על מטוס קל", ואבא שלי...אותו שמעתי אומר אפילו "אולי כדאי לי להתחיל ללמוד גם?"
Avichai Koor פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 בואוא נגיד ככה אני פותח שנאה בבית יש מחשב אחד ואני טס בו כמעט כל הזמן.!!! אז שונאים אותי אבל מה שטוב זה שאבא תומך ואמא לא יודעת מה הולך!!!שבוע טוב!!
Izik Bakshi פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 בואו נגיד שכבר מזמן הכריזו עלי כלא שפוי... :mrgreen: שנעבור דירה מתי שהוא, כבר הודיעו לי שכדי שלא אפריע להם עם הפיקוח/סימולטור אז השאיפה שהחדר שלי יהיה בקומה השני.
eliad3d פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 אצלי זה כמו מן עידוד של ההורים ,למשל אבא שלי הציע לי שנוציא יחד רישיון טיסה ,אז התחלתי ללמד את ההורים את האותיות פונטיות . מאז התחילו לשגע אותי "U זה יוני או יוני-פורם?" בקיצור אין בעיה עם הסימולטור אבל רק שלא יעלה יותר מידיי על הלימודים.
Roman Dreer פורסם מרץ 3, 2007 דיווח פורסם מרץ 3, 2007 טוב אני בן 24 (!) אמנם אני לומד כבר שנה שלישית, אז מבחינת החיים יש התקדמות, זה לא בא על חשבות לימודים או משהו. אבל אבא שלי לא מוכן בשום אופן להבין איך אני מתעסק במשחקים של ילדים (ככה הוא טוען) אמא שלי מהיותה אמא, יותר עדינה בדעותיה, אבל גם כן נגד, בכל מקרה. אבא אומר שיש פה רק דבר אחד טוב, שאני מדבר בקשר באנגלית אבל אין בעיות של בטחון עצמי, אני אוהב את זה, לא ממש אכפת לי מה אחרים חושבים
Ilan Nemirovski פורסם מרץ 3, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 3, 2007 תודה לכולכם ששתיפתם אם יש עוד כאלה אתם מזמנים הרי בכול זאת אותי זה מעניין מה ההורים שלכם חושבים ולהשוות חח אם זה רק אצלי ככה אבל מסתבר שלא... שיהיה לכולם בהצלחה בהכול! חג שמח! :wink:
Elad Levy פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 אצלי זה תלוי מאוד מצד אחת אבא שלי שאוהב לבוא ולראות מה אני עושה ותמיד יש לו מה לומר חח ומצד שני אמא שרוצה שאני ילמד יותר חח אז קיצר זה מאוד תלוי בלימודים ככל שהציונים יותר גבוהים להורים לא אכפת מה אני עושה בשעות החופשיות שלי...אבל תמיד הם באים לראות את הנחיתות חח
תומר עינבר פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 בהתחלה היה קשה כי חרשתי על הסימולטור ולימוד תעופה. עכשיו המצב שונה לחלוטין, אני טס שעה ביום, ההורים מאוד תומכים בי! בכל הנושא של טייס.
אורח פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 ההורים שלי אבדו תקווה, אשתי אבדה תקווה, האחיות במחלקה הסגורה איבדו את הפתחות, או שהמשוגע הראשי בלע אותם (הוא לא מוכן לעשות רנטגן) והוא בכלל כרגע במסע בין משוגעים בכל מיני כוכבים ועולמות שכנים .... וברגע של רצינות, זה אחד התחביבים שמספקים לי הכי הרבה סיפוק והנאה. ומאחר ואני כבר ממזמן עברתי את הגיל שבו אומרים לי מה לעשות (מעבר לדרישות של אשתי ושם אין מה לעשות במיוחד ...) אז אני יודע ומנסה ומשתדל לנהל את חיי בין משפחה, עבודה והתחביב (לא לפי סדר חשיבות :mrgreen: ) אני עכשיו נמצא גם בצד השני, הבן הגדול שלי התחיל להכנס לעסק של מטוסים וכבר תפסתי אותו ממריא עם 777 לפני שביצע CL וכמובן שכמו אבא שלו שכח ללקחת TOP בשעון :roll: קיצר תהנו כל עוד אפשר :wink:
ohad פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 אבא ואמא תומכים מאוד רק אמא מפחדת עם הרישיון טיס שאני אעשה מתישהו...
talkaplan פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 שהתחלתי בסימולטורים ולמדתי את כל עסק הטיסה (אז זה לקח הרבה זמן מחיי), וקראתי כל מיני ספרים ההורים שלי אמרו לי שעדיף שאני ישקיע ככה בלימודים [= , היום זה לא לוקח כל כך הרבה זמן מחיי.
3Dvg פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 Ran - VATIL6 כתב: ההורים שלי אבדו תקווה, אשתי אבדה תקווה, האחיות במחלקה הסגורה איבדו את הפתחות,או שהמשוגע הראשי בלע אותם (הוא לא מוכן לעשות רנטגן) והוא בכלל כרגע במסע בין משוגעים בכל מיני כוכבים ועולמות שכנים .... וברגע של רצינות, זה אחד התחביבים שמספקים לי הכי הרבה סיפוק והנאה. ומאחר ואני כבר ממזמן עברתי את הגיל שבו אומרים לי מה לעשות (מעבר לדרישות של אשתי ושם אין מה לעשות במיוחד ...) אז אני יודע ומנסה ומשתדל לנהל את חיי בין משפחה, עבודה והתחביב (לא לפי סדר חשיבות :mrgreen: ) אני עכשיו נמצא גם בצד השני, הבן הגדול שלי התחיל להכנס לעסק של מטוסים וכבר תפסתי אותו ממריא עם 777 לפני שביצע CL וכמובן שכמו אבא שלו שכח ללקחת TOP בשעון :roll: קיצר תהנו כל עוד אפשר :wink: מעניין אותי מה תגיד כאשר הוא יבקש ממך אישור נחיתה ברשת! :mrgreen: או יותר גרוע, יתחיל לתת לך הערות! או אז מצבו בבית משפחת פינקלס יהיה נתון לויכוח.... בקשר למצב שלי אני דיי עברתי קריירות וירטואליות אפשר לומר, אם זה בזמנים הטובים של ה IAF ועד לזמנינו אנו של ה FS9 (כאשר חושבים על זה עשיתי מסלול של טייס במדינת ישראל :wink: ) כך ששהורים רגילים שאני מטיס דברים מוזרים במחשב מגיל צעיר. תכופה של היסודי חטיבה לא היה להם כולכך איכפת הציונים לא היו רעים וזה לא שאפשר לומר שלמדתי יותר מדיי בלי שום קשר לסימולטור (לגו, אופניים- כן אני גם מהדור הזה שעוד יצאו החוצה לשחק :roll: ) בהמשך בתיכון די הציק להם, אבל שוב הציונים לא השתנו וגם אני לא חרשתי יותר מדיי את הסימולטור עכשיו כשאני בצבא אז לא איכפת להם כי אין לי משהו יותר חשוב לעשות בבית אפילו מקבל תמיכה, בעיכר מאבא שהדפיס לי את המפה של נתיוי האוויר של ישראל במפה באורך של מטר (יש לי 2 עותקים אם שמהו ממש רוצה), ורק היום קבלתי עוד קלסר ענק למלא אותו בדפיות (יש לי בצבא מדפסת בשוי של 20,000 שקל, הדפיסה לי את כול הדפיות של פרנקפורט ב 2 וחצי דקות, לא ננצל אותה? ) אבל עדיין יש לי כול הזמן את התחושה שהם מסתכלים עליי בעין מוזרה, בין אם זה המפקדים שלא מבינים איך נגמר טונר שלם בתוך שבוע :oops: ובין אם זה אמא שכול הזמן אמרה שאני ממריא ושוכיח לנחות (אבל עכשיו היא יותר מתונה) ורק קבוצה מצומצמת של חברים שלי וידעים מה המשמעות של "סתם יושב בבית", פשות כי אין לי כוח להתחיל להסביר להם למרות שמי שמגיע לחדר רואה את הכמויות ענק של הדפים ומפות ובטוח שאני מתכנן איזה מגה פיגוע! עכשיו כאשר אני חושב על זה, זה הם המוזרים :roll: במקום לבלות כמו בבון מול הטלביזיה ולצעוק לה תוך כדי שאני מפצח גרעינים ומפזר על כול הריצפה, אני יושב ומדבר בעדינות למחשב (והוא עונה לי) וכבונוס, אני לא מלכלך את הריצפה! אז אולי יש לזה בכלל יתרונות אחרי הכול :idea:
Baruch Spiegel פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 סתם לידיעה: היתה כתבה מעניינת בסופשבוע של מעריב על דור המחשבים שכבר גדל והתבגר וניתן להתחיל לעשות סיכומים: מסתבר שה"מומחים" לא רואים רע בכך שאנשים תקועים מול המחשב כי מסתבר שזה כלי תקשורת חשוב ולא קופסא שבוהים בה כל הזמן (בניגוד לטלוויזיה), אתם מוזמנים לגזור ולשמור ולהראות את הכתבה לכל מי שההורים\נשים קרובים שלו מודאגים . זה בסדר אתם נורמאליים...זה לא הקופסא שאתם מדברים אליה זה החבר'ה מהצד השני. ומי שלא משתכנע תגידו לו שאתם מאוד מודאגים כשאתם רואים אותו מדבר לתוך שפופרת שמחוברת לקיר או קטנה כזאת עם אנטנה קורנת... בקשר אלי והיחס של הורים\אישה\ סביבה לתחביב... זה נושא כאוב. אין לי מושג איפה להתחיל בכלל...מזל שלפחות מצאתי קהילה שלמה של מורעלים שמבינים אותי ואת השריטה העמוקה הזו שנקראת סימולטורים ותעופה..אני חושב שלולא אתם הייתי שוכב עכשיו עטוי כותנת לבנה, קשור לאיזו מיטת ריסון באגף המסוכנים באברבנאל... לילה טוב.