danb2000 פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 שלום חברים. הייתי אומר כמעט טיסה סטנדרטית לשם שינוי, אם לא היה מדובר ביעד שלנו השבוע. מדובר בשדה קטן ואיזוטרי באי נידח וקסום, שאילולא היה מפתן המסלול שלו שוכן מטרים בודדים מהחוף, ספק אם היה זוכה לתהודה ולפרסום הרב. כן כן גבירותי ורבותי - השבוע TFC יוצאים ל"מֶכָּה של הספוטרים" הלא הוא שדה התעופה פרינסס ג'וליאנה (TNCM) בסנט מרטין שבאיים האנטיליים. תדריך כאן: http://tfc.rwy12.com
E.Z פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 אני מקווה שזה יראה כמו בתמונות באיירליינר עם הבחורות בלי הבקיני שעפות ברוח שיוצר הבלאסט :mrgreen: בהחלט ציון דרך ל TFC
אורח פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 תדריך למעלה. יש שמועה שמדברת על משחק של מכבי חיפה. משהו יכול לתת פרטים על שעות וכו' ? מה שכן אני יכול להבטיח לכם לפחות 744 אחד נהוג ע"י קפטין בכיר ביותר שינחת לנסיכה ג'ולי. רק שלא יעשה פדיחות כמו ה KLM הזה ויגע אחרי הזברה :wink:
Ben Zwebner פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 it just so happens that the JFK hub manager of Pan Am VA is a controler for San Juan Center and our Vice President is a TWR controller.. I will try to see what I can arrange for you guys..... :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 בן, תודה על העזרה, אני שלחתי מייל תיאום לחברים מהמיני חטיבה הזו: http://www.sjucerap.org/home/ אני ישמח לעזרתך (ולפיקוח שלך ) רק תשתדל שזה יהיה מתאום גם עם מתאם האירועים שלהם (אליו שלחתי את המייל) כדי שלא נצא קרחים משני הצדדים... :mrgreen:
Ben Zwebner פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 בן, תודה על העזרה, אני שלחתי מייל תיאום לחברים מהמיני חטיבה הזו: http://www.sjucerap.org/home/אני ישמח לעזרתך (ולפיקוח שלך ) רק תשתדל שזה יהיה מתאום גם עם מתאם האירועים שלהם (אליו שלחתי את המייל) כדי שלא נצא קרחים משני הצדדים... :mrgreen: my JFK Hub Manger is VATCAR2 and the events Director.. Jose Vega no worries :mrgreen: :mrgreen:
אורח פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 תדריך למעלה.יש שמועה שמדברת על משחק של מכבי חיפה. משהו יכול לתת פרטים על שעות וכו' ? מה שכן אני יכול להבטיח לכם לפחות 744 אחד נהוג ע"י קפטין בכיר ביותר שינחת לנסיכה ג'ולי. רק שלא יעשה פדיחות כמו ה KLM הזה ויגע אחרי הזברה :wink: אהלן חברים, אומנם אין לי כל כך זכות, כי בקושי יוצא לי לטוס לאחרונה בכלל, אבל........... בחמישי הקרוב היעד הוא מהמרתקים שנחתנו בהם, רק שזה יוצא על משחק של מכבי חיפה מול אספניול בגביע אופ"א, אני מניח שכולם יהיו מרותקים למסכים, ואני אאבד את גרוני ביציע. סתם נקודה למחשבה. (ממילא נפסיד)
Or Netzer פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 תדריך למעלה.יש שמועה שמדברת על משחק של מכבי חיפה. משהו יכול לתת פרטים על שעות וכו' ? מה שכן אני יכול להבטיח לכם לפחות 744 אחד נהוג ע"י קפטין בכיר ביותר שינחת לנסיכה ג'ולי. רק שלא יעשה פדיחות כמו ה KLM הזה ויגע אחרי הזברה :wink: אהלן חברים, אומנם אין לי כל כך זכות, כי בקושי יוצא לי לטוס לאחרונה בכלל, אבל........... בחמישי הקרוב היעד הוא מהמרתקים שנחתנו בהם, רק שזה יוצא על משחק של מכבי חיפה מול אספניול בגביע אופ"א, אני מניח שכולם יהיו מרותקים למסכים, ואני אאבד את גרוני ביציע. סתם נקודה למחשבה. (ממילא נפסיד) עם כאלה אוהדים מי צריך אוהדי הפועל? :mrgreen:
danb2000 פורסם מרץ 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 5, 2007 תדריך למעלה.יש שמועה שמדברת על משחק של מכבי חיפה. משהו יכול לתת פרטים על שעות וכו' ? מה שכן אני יכול להבטיח לכם לפחות 744 אחד נהוג ע"י קפטין בכיר ביותר שינחת לנסיכה ג'ולי. רק שלא יעשה פדיחות כמו ה KLM הזה ויגע אחרי הזברה :wink: אהלן חברים, אומנם אין לי כל כך זכות, כי בקושי יוצא לי לטוס לאחרונה בכלל, אבל........... בחמישי הקרוב היעד הוא מהמרתקים שנחתנו בהם, רק שזה יוצא על משחק של מכבי חיפה מול אספניול בגביע אופ"א, אני מניח שכולם יהיו מרותקים למסכים, ואני אאבד את גרוני ביציע. סתם נקודה למחשבה. (ממילא נפסיד) קובי - תגדיר "כולם" :!: :?: חשבתי לשלוח במייל אבל אם כבר העלת פה אז אני גם אגיב גם פה. אני יודע שאתה מהמטיפים האדוקים לעובדה שמדובר בתחביב ובתור שכזה הדברים צריכים להלקח בפרופורציה הראויה - אני מסכים בכל לב :!: בהמשך לזה אני גורס ש-TFC הוא "תחביב בתוך תחביב". באופן אישי אין לי בעייה לאמץ גישה גמישה ביחס לקיום הטיסות בשבוע זה או אחר - שוב מתוך נקודת ההנחה שכתחביב הדברים צריכים להעשות בכיף ולא מתוך "אילוץ"קשיח. אבל.... TFC אינו מועדון חברים סגור ואקסלוסיבי ובכך גם לפי דעתי טמון קסמו. נכון שיש "גרעין קשה" של כמה אנשים שחיים מחמישי לחמישי ומקפידים לא להחמיץ אף טיסה אבל מי כמוך יודע (בתור אחד מהאבות המייסדים של TFC) שגם הגרעין הקשה הזה הוא דינמי ומשתנה מעת לעת. TFC כשמו כן הוא: מועדון יום חמישי - מבחינתי כל מי שמתייצב לטיסה במקום ובשעה היעודים, הוא הוא TFC, ולא משנה אם זה חברים מזדמנים בשבוע זה או אחר או חבר'ה קבועים. ולכן כשאתה אומר "כולם" אתה לא אומר כלום. אני מחדד שוב: אין לי בעיה לדחות טיסה בשבוע זה או אחר אבל... (וזו מהות התגובה שלי כאן בעצם), דין כדורגל מכבי חיפה כדין כדורסל מכבי ת"א (גם ימי חמישי כמדומיני), כדין הופעה של רוג'ר ווטרס, כדין החתונה של הבת דודה של X שאי אפשר להבריז ממנה, כדין התחלואים של הבנות שלי שיודעות להעלות את חום גופן בדיוק בימי חמישי בסביבות 2030UTC (טפו טפו חמסה חמסה - שלא נדע :cry: ), וכו' וכו' וכו' אפשר להמשיך אבל העקרון ברור אני מניח. אם רוצים לאמץ גישה חדשה לגבי קיום / ביטול / שינוי טיסות ב-TFC המתגמשת בכפוף לרצונות / אילוצים של המשתתפים (יהיו אשר יהיו), אין לי בעיה - ובלבד שישמר העיקרון השיוויוני שהעלתי :!: עד שזה יקרה..... חמישי ב-2130 בחניה בנסאו
אורח פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 עם כל הכבוד לחיפה ויש לי כבוד וגם רצון שהם ינצחו (במנוגד לאוהדים שלה ושל הפועל ת"א שכבר לא נמצאים באירופה ) אני מעדיף לטוס בחברות עם חברי למחלקה הסגורה. רוצים כדורגל ? יורדים קומה לפירסט ומשחקים ב PS2 ותוצאות באינטרטט להית בחניה. רן בשם MRD
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 תדריך למעלה.יש שמועה שמדברת על משחק של מכבי חיפה. משהו יכול לתת פרטים על שעות וכו' ? מה שכן אני יכול להבטיח לכם לפחות 744 אחד נהוג ע"י קפטין בכיר ביותר שינחת לנסיכה ג'ולי. רק שלא יעשה פדיחות כמו ה KLM הזה ויגע אחרי הזברה :wink: אהלן חברים, אומנם אין לי כל כך זכות, כי בקושי יוצא לי לטוס לאחרונה בכלל, אבל........... בחמישי הקרוב היעד הוא מהמרתקים שנחתנו בהם, רק שזה יוצא על משחק של מכבי חיפה מול אספניול בגביע אופ"א, אני מניח שכולם יהיו מרותקים למסכים, ואני אאבד את גרוני ביציע. סתם נקודה למחשבה. (ממילא נפסיד) קובי - תגדיר "כולם" :!: :?: חשבתי לשלוח במייל אבל אם כבר העלת פה אז אני גם אגיב גם פה. אני יודע שאתה מהמטיפים האדוקים לעובדה שמדובר בתחביב ובתור שכזה הדברים צריכים להלקח בפרופורציה הראויה - אני מסכים בכל לב :!: בהמשך לזה אני גורס ש-TFC הוא "תחביב בתוך תחביב". באופן אישי אין לי בעייה לאמץ גישה גמישה ביחס לקיום הטיסות בשבוע זה או אחר - שוב מתוך נקודת ההנחה שכתחביב הדברים צריכים להעשות בכיף ולא מתוך "אילוץ"קשיח. אבל.... TFC אינו מועדון חברים סגור ואקסלוסיבי ובכך גם לפי דעתי טמון קסמו. נכון שיש "גרעין קשה" של כמה אנשים שחיים מחמישי לחמישי ומקפידים לא להחמיץ אף טיסה אבל מי כמוך יודע (בתור אחד מהאבות המייסדים של TFC) שגם הגרעין הקשה הזה הוא דינמי ומשתנה מעת לעת. TFC כשמו כן הוא: מועדון יום חמישי - מבחינתי כל מי שמתייצב לטיסה במקום ובשעה היעודים, הוא הוא TFC, ולא משנה אם זה חברים מזדמנים בשבוע זה או אחר או חבר'ה קבועים. ולכן כשאתה אומר "כולם" אתה לא אומר כלום. אני מחדד שוב: אין לי בעיה לדחות טיסה בשבוע זה או אחר אבל... (וזו מהות התגובה שלי כאן בעצם), דין כדורגל מכבי חיפה כדין כדורסל מכבי ת"א (גם ימי חמישי כמדומיני), כדין הופעה של רוג'ר ווטרס, כדין החתונה של הבת דודה של X שאי אפשר להבריז ממנה, כדין התחלואים של הבנות שלי שיודעות להעלות את חום גופן בדיוק בימי חמישי בסביבות 2030UTC (טפו טפו חמסה חמסה - שלא נדע :cry: ), וכו' וכו' וכו' אפשר להמשיך אבל העקרון ברור אני מניח. אם רוצים לאמץ גישה חדשה לגבי קיום / ביטול / שינוי טיסות ב-TFC המתגמשת בכפוף לרצונות / אילוצים של המשתתפים (יהיו אשר יהיו), אין לי בעיה - ובלבד שישמר העיקרון השיוויוני שהעלתי :!: עד שזה יקרה..... חמישי ב-2130 בחניה בנסאו מי זה X ? :shock:
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 החבר החנון של Y לא הזמין אותי לחתונה הנקניק....
David Misha פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 אני גם אוהד מושבע של מכבי חיפה ובכל זאת לא מוכן לוותר על נחיתה בשדה האם שלי הרי הוא ג'ולייאנה. לפני שנה וחצי הייתה שיחה כזו. דודי: האם נגיע לג'ולייאנה? רן: כן, אנו מתכננים להקיף את כל הכדור. דודי: כי אתה יודע,,אם לא, אז אני לא בטוח שאני אצטרף ל TFC. רן: הגזמת, תהיה בטוח שנגיע לשם דודי: אם כך סבבה אני מצטרף..אבל ביום שזה יגיע אני נוחת שם..ולא אתה ולא מיקי ולא אף אורח. רן: אין בעייה ג'ולייאנה שמורה לך. דודי: סבבה. אז כאילו דה..? מכבי חיפה יחכו לג'ולייאנה ומקסימום נעשה גיחות הצצה במחלקת עסקים. כדין הופעה של רוג'ר ווטרס אני מבקש לא להזכיר את השם הזה לשווא..יש גבול. בשביל רוג'ר ווטרס הייתי מוותר על הקוקפיט.
danb2000 פורסם מרץ 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 5, 2007 אני גם אוהד מושבע של מכבי חיפה ובכל זאת לא מוכן לוותר על נחיתה בשדה האם שלי הרי הוא ג'ולייאנה.לפני שנה וחצי הייתה שיחה כזו. דודי: האם נגיע לג'ולייאנה? רן: כן, אנו מתכננים להקיף את כל הכדור. דודי: כי אתה יודע,,אם לא, אז אני לא בטוח שאני אצטרף ל TFC. רן: הגזמת, תהיה בטוח שנגיע לשם דודי: אם כך סבבה אני מצטרף..אבל ביום שזה יגיע אני נוחת שם..ולא אתה ולא מיקי ולא אף אורח. רן: אין בעייה ג'ולייאנה שמורה לך. דודי: סבבה. אז כאילו דה..? מכבי חיפה יחכו לג'ולייאנה ומקסימום נעשה גיחות הצצה במחלקת עסקים. כדין הופעה של רוג'ר ווטרס אני מבקש לא להזכיר את השם הזה לשווא..יש גבול. בשביל רוג'ר ווטרס הייתי מוותר על הקוקפיט. דודי - תגובה מרגשת ללא ספק נגעת בי ידעתי שהשדה הזה "יעיר" אתכם :wink: אם כבר ג'וליאנה - אני לא מבין כמה דברים: נחיתה :?: מה הביג דיל :?: באמת אני שואל . מסלול קצת קצר אבל זהו :!: אם כבר הייתי "רב" על משהו זה על המראה מ-09. זה כבר נראה לי חתיכת ריגוש להרים ג'מבו עמוס עד המגבלות עם הקיר הזה של ההרים שמתרומם לך מטר מהאף ל-1300' :!: עכשיו תקשיבו - אני שרוט כמו כל אחד אחר פה, חולה מטוסים ותעופה שמסובב את הראש לשמיים למשמע כל רחש, מזמזום של פחנועים ועד שריקת סילון שאפילו לא נראה לעין, שמח על כל הזדמנות לחלוף בכביש שמשיק לשדה תעופה זה או אחר ולהגניב הצצה פנימה, יושב על המרפסת בראש פינה עם משקפת ועוקב אחרי כל המראה ונחיתה, בקיצור הבנתם - אבל..... את הקטע של סנט מרטין אני פשוט לא מצליח להבין :!: מה הקטע של אנשים לשלם ממיטב כספם על חופשה בקצה העולם כשבמקום לעשות בטן גב בשלווה סטואית בצל הדקלים הם מקבלים גמבו על הראש כל 10 דקות :?: :?: :?: אני לא מדבר רק על הפסיכים שהולכים שם לחוף כדי לשרוף את הגבות בסילון רותח של אדי דס"ל, כל האי הזה "שבוי" של הש"ת. תראו בתמונות באירליינרס (לא רק מהפיינל) שהשדה הזה מוקף מכל הצדדים בבתי מלון. אשכרה לא מבין את הקטע :!: אם היה לי פיינל כזה על יד הבית בוודאי שהייתי קופץ מידי פעם אבל לשלם כדי לצאת לחופשה אקזוטית בכזה מקום - תעשו לי טובה.... בכל מקרה אני מבסוט - כיף לטוס לשדה שמעורר כ"כ הרבה אמוציות ולגבי רוג'ר ווטרס: סה"כ נתתי דוגמה אמיתית מהעבר הלא רחוק של TFC - (אמיתית בדיוק כמו הדוגמאות של החום של הבנות שלי והחתונה של בת דודה של - X - השם שמור במערכת )
Yarden Antebi פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 ה 747 לא ממריא על המגבלות שם... הם ממריאים ל TNCC ששם המסלול והשדה יותר גדולים (ויותר ידידותיים מקיר של הרים מולך) ומשם טסים חזרה לאמסטרדם..
Izik Bakshi פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 דן, התשובה היחידה היא שככל הנראה יש יותר שרוטים/מטורפים מאיתנו...
Matan Solomon פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 אם יש לי את MYNN בתשלום של Imagine Simulation. יש גם מה להתקין את FreeFlow Bahamas או שזה מיותר ? מקווה להגיע השבוע
danb2000 פורסם מרץ 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 5, 2007 אם יש לי את MYNN בתשלום של Imagine Simulation.יש גם מה להתקין את FreeFlow Bahamas או שזה מיותר ? מקווה להגיע השבוע אני שמח שזה מותקן אצלי כבר משבוע שעבר כי זה יוסיף למראה הכללי של האיזור תוך כדי טיפוס לגובה שיוט, אבל ספיציפית לטיסה הזאת לא הייתי מכניס את-FreeFlow לרשימת החובה. פרט ל"קוסמטיקה" (ו-MYNN שאתה לא צריך כאמור) אין בסינרי הזה שום פיצ'ר שדרוש לך לביצוע הטיסה. זה תלוי בך וכמה חשוב לך לשפר את מראה האיים בטיסה שבה אתה אמור לטפס לשיוט בגבהים של 30,000' ויותר :!: נ.ב. רק לידיעה - במידה ותחליט להתקין, דע ש-FreeFlow מותאם גם לעבוד בשילוב עם הסינרי של IMAGINESIM, רק צריך להגדיר לו את זה - אני עם שניהם ועובד מצויין.
Matan Solomon פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 אם יש לי את MYNN בתשלום של Imagine Simulation.יש גם מה להתקין את FreeFlow Bahamas או שזה מיותר ? מקווה להגיע השבוע אני שמח שזה מותקן אצלי כבר משבוע שעבר כי זה יוסיף למראה הכללי של האיזור תוך כדי טיפוס לגובה שיוט, אבל ספיציפית לטיסה הזאת לא הייתי מכניס את-FreeFlow לרשימת החובה. פרט ל"קוסמטיקה" (ו-MYNN שאתה לא צריך כאמור) אין בסינרי הזה שום פיצ'ר שדרוש לך לביצוע הטיסה. זה תלוי בך וכמה חשוב לך לשפר את מראה האיים בטיסה שבה אתה אמור לטפס לשיוט בגבהים של 30,000' ויותר :!: נ.ב. רק לידיעה - במידה ותחליט להתקין, דע ש-FreeFlow מותאם גם לעבוד בשילוב עם הסינרי של IMAGINESIM, רק צריך להגדיר לו את זה - אני עם שניהם ועובד מצויין. אחלה תודה !
אורח פורסם מרץ 5, 2007 דיווח פורסם מרץ 5, 2007 רן שאל: יש שמועה שמדברת על משחק של מכבי חיפה. משהו יכול לתת פרטים על שעות וכו' ? אני עניתי.... אני מסכים שכל אחד והעדפות שלו. אבל על תערער על אהבתו של אדם זה או אחר או עדפותיו בתקופה מסויימת. שמינית גמר גביא אופ"א, זה לא משחק שאפשר לוותר עליו בקלות, אפילו לא אחרי הפסד מביש להכח רמת גן. לגבי ה"כולם" ביטוי שבקריאה הוא מאיים יותר, אבל סתם ביטוי
David Misha פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 נחיתה מה הביג דיל באמת אני שואל . מסלול קצת קצר אבל זהו אם כבר הייתי "רב" על משהו זה על המראה מ-09. זה כבר נראה לי חתיכת ריגוש להרים ג'מבו עמוס עד המגבלות עם הקיר הזה של ההרים שמתרומם לך מטר מהאף ל-1300' דן. הביג דיל זה (עם הסינרים כמובן) הנופשים שעל החוף שמוסיפים לך קצת אחריות רבה לשמור על חייהם בנוסף לנוסעים מה FSP שיש לך על הסיפון, :wink: נחיתת דיוק מירבית עם מינימום עזרי ניווט ו ILS, הנוף המדהים מיסביב והאוניות פאר, ואיך לא, הכוסית האולטיטיבית עם החוטיני שיושבת בחוף..אין סרטון נחיתות בג'ולייאנה מהFS שלא מציג אותה. את הקטע של סנט מרטין אני פשוט לא מצליח להבין מה הקטע של אנשים לשלם ממיטב כספם על חופשה בקצה העולם כשבמקום לעשות בטן גב בשלווה סטואית בצל הדקלים הם מקבלים גמבו על הראש כל 10 דקות רוצה לשבת על זה יחד על כוס קפה ?? :shock: :shock: ולגבי רוג'ר ווטרס: סה"כ נתתי דוגמה אמיתית מהעבר הלא רחוק של TFC - (אמיתית בדיוק כמו הדוגמאות של החום של הבנות שלי והחתונה של בת דודה של - X - השם שמור במערכת ) אני הייתי בהופעה..ואין לי בעייה שיבוא לכאן כל יום חמישי להופיע אצלי על הגג..ולא צריך TFCיש למישהו הסתיגויות ?? :mrgreen: :mrgreen:
AaronDagan פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 הלו, חברה, הכנסתם אותי למצב של "שוק טוטאלי"........ מה קורה לכם? כולה טיסה ונחיתה בשדה עם ציצים........... מה זה השרשור הזה? לא עדיף להשקיע את האנרגיות החיוביות שלכם בהכנות? אני מציע לכווווווללללללללללםםםםםםםםם להרגע, לנשום כמה נשימות עמוקות, לשתות כוס מים (ומי שחייב - לקחת שאכטה או שניים..........) ולשים "HOLD". דן, אני פשוט גאה בך !!! הצלחת סוף סוף להביא את הסעיף לכמה פרסונות בשטח. :mrgreen: כל הכבוד !!!! להשמע ב-MYNN.