GR27 פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 תחילה אני חייב לומר תודה לכל היוצרים המוכשרים שיצרו עבורנו את כל התוספים המדהימים לישראל ובחינם, תודה. אני רוצה לציין עובדה, זה מאוד מתסכל להתקין מחדש את כל התוספים עבור ישראל לאחר שבצעתי הסרה והתקנה מחדש של FS9, יש כל כך הרבה קבצים וחלקם אף גורמים לבעיה במידה והתקנת את קובץ B לפני קובץ A, ואז עליך להסיר מס' קבצי BGL כדי שהכל יעבוד חלק, ויש לנדקלס גירסה 1 ואז גירסה 2 וכו', צריך ממש להבין מה לעשות כדי שהכל יהיה מותקן וללא בעיות. זה יכול להיות הרבה יותר קל אם יהיה אפשר לאחד את כל הקבצים: MESH + שדות תעופה + אובייקטים + פוטוריל וכו' לקובץ אחד שיקרא ISRAEL, אם כל היוצרים ייתנו את הסכמתם ומס' יוצרים ירימו את הכפפה ויאחדו את כל הקבצים (אני בור בנושאים האלה ולצערי לא אוכל לסייע) אני בטוח שכל מי שאוהב לטוס בישראל יעריך את זה מאוד, אני מאוד מקווה שזה אכן יקרה מתישהו, בינתיים אני מתקין לאט ובטוח שוב את כל התוספים לישראל ושוב פעם תודה לכל היוצרים. :wink:
Shireto Shahar פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 אני יודע בדיוק כמה זה מתסכל להתחיל להוריד הכל, אבל או שתעשה לך פעם אחת תיקייה שקוראים לה Israel ותשמור לך אותה איפה שאתה רוצה, או שתשים אותה על דיסק, וככה לא תצטרך להוריד מחדש הכל מחדש. ככה אני עושה, יש לי דיסק שיש בו כל מיני מטוסים וסינרים שמורים.
Eyal Seminar פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 אני יודע בדיוק כמה זה מתסכל להתחיל להוריד הכל, אבל או שתעשה לך פעם אחת תיקייה שקוראים לה Israel ותשמור לך אותה איפה שאתה רוצה, או שתשים אותה על דיסק, וככה לא תצטרך להוריד מחדש הכל מחדש. ככה אני עושה, יש לי דיסק שיש בו כל מיני מטוסים וסינרים שמורים. זה בדיוק מה שאני עושה...! תשמור אותה בתקייה! הכי פשוט!
Ido Rosenthal פורסם מרץ 6, 2007 דיווח פורסם מרץ 6, 2007 טוב האמת שהפתרון כבר קיים: http://www.megaupload.com//?d=K95Y0Z4F זה קצת מציק להוריד משם, אבל זו גרסת בטא של התקנה שעשיתי לכל הסינרים של ישראל שתוסיף ותסדר אוטומטית את הסינרים בתוך הסימולטור. השימוש על אחריותכם בלבד כי זה לא סופי הערות: 1. יש אנשים שמשום מה אצלם זה לא מוסיף את הסינרים לSCENERY LIBRARY. 2. לא להתקין את זה פעמיים רצוף כי זה יגרום בלגאן בSCENERY LIBRARY 3. מצדה לא מופיע שם כי עשיתי את זה לפני שהוא פורסם 4. שכחתי לשים את התיקון לגבהים באילת, אז צריך להוסיף אותו ידנית 5. בשום פנים ואופן אין להעלות את הקובץ הזה לשום מקום בלי לשאול אותי קודם
GR27 פורסם מרץ 6, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2007 תודה רבה עידו, אני בהחלט אוריד את זה ואתקין אותו, אני מקווה שבמהרה תשחרר גירסה מתוקנת (שבה כל ישראל היא פוטוריל ) ותפיץ אותו ב AVSIM. :wink:
Moshe Bensal פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 וואו, תודה רבה עידו, בדיוק בזמן, אני אחרי שדרוג של הבורד וכונן קשיח, ובדיוק התחלתי עם ההתקנות, ממש תודה רבה, זה מאד עוזר. עריכה עידו אתה גדול, איזה כיף של התקנה, ממש כל הכבוד, ותודה על העזרה.
GR27 פורסם מרץ 7, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2007 עידו עשית עבודה מדהימה, תודה לך חסכת לי שעות של עבודה וכאב ראש. יש לי בעיה עם הסינרי של הרצליה, חסרים לי כנראה טקסטורה של עצים וזה מופיע כקוביות בצבע ירוק, הנה שתי תמונות: מצאתי ב AVSIM קובץ שנקרא herzliapsm וחשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה אך הוא לא, אין לי גם בעיה פשוט למחוק את הקובץ BGL של העצים רק שאני לא יודע איך הוא נקרא, אשמח לעזרה. שוב פעם המון תודה עידו, יופי של דבר . :wink:
Ido Rosenthal פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 קובי תחפש את הקובץ splitfix.zip באתר www.flightsim.com זה יסדר לך את הטקסטורות.
GR27 פורסם מרץ 7, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2007 תודה עידו הקובץ פתר את בעיית הטקסטורה החסרה לעצים. :wink:
Ido Rosenthal פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 אין מצב שהקובץ ההוא לא עזר, התקנת לספריית TEXTURE הראשית או לזו של הסינרי ?
GR27 פורסם מרץ 7, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2007 :oops: טעות שלי, התקנתי בטעות בקובץ של הסינרי, התקנתי עכשיו בקובץ TEXTURE הראשי והבעיה נפתרה, תודה רבה עידו עזרת לי מאוד. :wink:
Baruch Spiegel פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 שלום וסליחה על ההקפצה :oops: קודם כל תודה רבה לעידו על הקובץ הזה. כל הכבוד!!! עכשיו שאלה: האם נדרש להסיר מהסימולטור את כל מה שהתקנתי עד היום? והיכן יש כל מיני "עיזים" כמו קובצי AFCAD בספריית SCENERY שב ADD ON SCENERY, שצריך למחוק לפני ההתקנה?
Ido Rosenthal פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 ברוכי, אם יש לך סינרים מותקנים עדיף שתעזוב את זה, העבודה להסיר אותם יותר מסובכת מלהתקין אותם. אבל אם אתה ממש מתעקש אז ככה: אל תשאיר שום זכר לסינרים ישראליים בSCENERY LIBRARY תריץ חיפוש לקבצים כאלה בסימולטור: AF2_LL*.BGL ותמחק את כולם זהו...
danb2000 פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 אני מצטרף לתודות לעידו. =D> =D> =D> ממש מתנה מהשמיים למי שכמוני התקין את הסימ' מאפס לאחרונה. יש לי רק שאלה / בעיה אחת: בראש פינה, בניין הטרמינל יוצא מאד קטן, משהו כמו שליש או אפילו פחות מגודלו האמיתי. אני כרגע כותב מהעבודה אז אין עלי צילום מסך של הבעיה, אבל אם זה עוזר אני יכול לצלם ולעלות לפה בערב. עידו - האם אתה מכיר את התופעה? והאם יש לך הצעה לפיתרון? תודה רבה.
Baruch Spiegel פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 אני מצטרף לתודות לעידו. =D> =D> =D>ממש מתנה מהשמיים למי שכמוני התקין את הסימ' מאפס לאחרונה. יש לי רק שאלה / בעיה אחת: בראש פינה, בניין הטרמינל יוצא מאד קטן, משהו כמו שליש או אפילו פחות מגודלו האמיתי. אני כרגע כותב מהעבודה אז אין עלי צילום מסך של הבעיה, אבל אם זה עוזר אני יכול לצלם ולעלות לפה בערב. עידו - האם אתה מכיר את התופעה? והאם יש לך הצעה לפיתרון? תודה רבה. מסכים. אתמול זה היה תחנה אחרונה שלי בניסוי כלים ל R22 רובינסון.. אבל חוסר הפרופורציה של בניין הטרמינל במחניים היא בעייה ישנה ולא קשורה לאשכול הסינרים שעידו יצר. איך אומרים אצלנו בעבודה : "נא לפנות למתכנן"...