עבור לתוכן
roee

מי לדעתם החטיבה הכי טובה בעולם אחרי VATIL?

Recommended Posts

פורסם

שאלה שתמיד רציתי לשאול.. :D

איזו חטיבה הכי טובה לדעתכם בעולם כמובן לאחרי המקום הראשון שתפוס ל VATIL?

הגרמנים יחסית נמצאים זמינים בהרבה מהשדות שלהם

אבל גם לאיטלקים יש פקחים חביבים

ולדעתכם

פורסם

הכי טובים בהקשר למה?

איכות פיקוח, כיסוי מרחבי, זמני פיקוח, כמות פקחים?

לפי דעתי, VATUSA עושים עבודה מצויינת במיוחד כמה אזורים מסויימים (ZLA & ZNY)

מקצועיים, אדיבים, מחוברים הרבה מאוד ונותנים שירות מעולה.

בקשר לאירופה, לא יודע.

אני טס בעיקר בישראל וארה"ב :) .

שבוע טוב.

פורסם

מבחינת פיקוח VATSAG מצויינים, להונגריה יש צוות פיקוח מצויין גם כן, בארה"ב LA_CTR, יש שם את הסנטר הסטנדאפיסט שכל טיסה במרחב תחת פיקוח שלו חוויה.

לאמסטרדם יש פקחים מצויינים טוענים שגם לאנגלים, אבל לא יצא להנות מהפיקוח שלהם.

לטורקים צוות פקחים מצוייו שיצא לי לפגוש במספר טיסות לכל מיני יעדים שם ותמיד זכיתי לפיקוח ברמה מאוד גבוהה.

אני בטוח שיש עוד חטיבות מצויינות שלא יצא לי לפגוש אבל בטח עם TFC נגיע אליהן :D

פורסם
הכי טובים בהקשר למה?

בקשר לאירופה, לא יודע.

שבוע טוב.

שאלה : אתה מכפיל את הזמן או יושב 12 שעות מול המסך

פורסם
הכי טובים בהקשר למה?

בקשר לאירופה, לא יודע.

שבוע טוב.

הוא לא אמר שהוא טס בעיקר מישראל לארה"ב, אלא שהוא טס בעיקר בישראל וגם בארה"ב.

פורסם
הכי טובים בהקשר למה?

בקשר לאירופה, לא יודע.

שבוע טוב.

שם לב למה שהוא רשם "-ב-ישראל -ו-ארהב" לא "בין לבין"

ולא, דני הוא לא מהמריצים (הרשתי לעצמי לענות במקומך.... :D ) , בכלל מי שטס ברשת (ועל זה כול הדיון) אסור לעשות זאת

פורסם

יצא לי דיי הרבה פעמים לטוס לשוויץ והפיקוח שם ממש מקצועי!

פשוט תענגו לטוס שם!

(זה מסביר את הכמות הבלתי נשלטת של הטיסות שלי לג'נבה.. :oops: )

פורסם

איזה כיף, כל כך הרבה אנשים עונים במקומי, אני לא צריך לכתוב לבד כלום :mrgreen:

וכמו שאמרו, לא, אני לא טס טראנס-אטלנטי.

אני טס רק טיסות פנים בארה"ב או טיסות באזור ישראל לכן התשובה שלי לא ממש אובייקטיבית :P

פורסם

I fly tran atlantic alot, I fly in Europe and the USA...

My FAVORITE ALL TIME DIVISION is New York (thats why I joined them) Even now after i am a controller with them I am still amazed when I fly into JFK when its busy.. these guys are just damn good...

Least Favorite in USA - Chicago... I never had a good experiance with them

Favorite in "Europe"... Israel

least favorite in Europe: Greece

פורסם

מבחינתי דווקא הבריטים פחות טובים בגלל ניסיון מר שהיה לנו איתם בTFC לפני שנה וחצי בערך.

אני מאוד אוהב את הפיקוח של הטורקים יצא לי להתארח אצליהם לא מעט פעמים ואין ספק את העבודה הם יודעים.

ארה"ב כנ"ל אין לי אזור מועדף יותר או פחות, ואני מוסיף לרשימה את הפקחים האחרונים שלנו ב TFC זה לא בדיוק חטיבה אבל הקובאני שפיקוח ואותו אחד מסיינט מארטין היו אלופים.

פורסם

החלפת חוויות בדבר פיקוח במקומות שונים תורמת לעידוד אנשים להתנסות בדברים חדשים ומקומות שונים ואני רואה צד זה בשאלה בחיוב רב.

השוואה בין חטיבות כוללת לדעתי מספר מרכיבים נוספים, לא רק רמת פיקוח, למרות שזו מטרת חטיבה עיקרית. הייתי כולל באיכות חטיבה מרכיבים נוספים כמו יחס אישי, קידום אנשים לתפקידים ובפיקוח, אווירה חברתית, איכות האתר, וכו'.

אני חושב שזו השוואה קשה יותר, אם כי היתה יכולה למשל לגרום לאנשים לבקר באתרי חטיבות אחרים ולשאוב רעיונות ברי יישום בחטיבתנו.

נקודה אחרונה, חלוקת תארים לעצמנו אינה מעשה מושכל. אין בכך אובייקטיביות או הפגנת רוחב אופקים. מידי יום אנו שומעים הצהרות, גם של מנהיגים, כי ישראל הינה המדינה היחידה בעולם ש... יש בכך צרות אופק, או רב-גאוניות, שהרי עם כמות המידע הזורם בעולם, רק יחידי סגולה מסוגלים לדעת מה קיים בכל מקום בעולם... זה אכן נובע מהמסורת שלנו כעם סגולה, אך הצהרות כאלה הייתי מפנים ולא מפרסם, מהנימוקים שהעליתי. הדבר מסביר מדוע אותם אנשים אינם עונים לפניות הציבור הרחב שתפקידם ומעמדם מחייבים. הרי הם עסוקים 25 שעות ביממה באישוש העובדה שכך יש רק בישראל.

פורסם

גרמנים תותחים :)

התאהבתי בחטיבה הזאת לא מזמן, כל גרמניה מכוסה כמעט כל ערב, ופקחים נחמדייייים ומפקחים ברמה מעולה, ממש יש שם פקחים שכללל ערב מתחברים לאיזה 4-5 שעות...

אחלה חטיבה לדעתי :]

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...