Izik Bakshi פורסם מרץ 13, 2007 דיווח פורסם מרץ 13, 2007 אהלן, מחר (14/03/07) בערב עולה גישה ב"ג מ 21:00 עד 23:00, מזג האויר צפוי להיות מעניין וגשום, ויתכנו הגבלות כאלה ואחרות בכמה שדות בארץ עקב כך. אתם מוזמנים לבוא ולתרגל משהו שעדיין אל ביצעתם או להסיר חלודה, גם מי שחדש מוזמן לבוא, לא תמיד חייבים לטוס אפשר גם להקשיב, לצפות וללמוד. לא משנה אם אתם חדשים או ותיקים אני מבקש לבוא לאחר שביצעם הכנה מתאימה, זה אומר שאתם מכירים את הנתיב שאתם הולכים לבצע, שיש לכם את כל הדפיות ובהחלט ממולץ גם סינרי, ניתן לקחת כדוגמא יפה מהפעם שעברה את: משה מזרחי, ירדן ענתבי, צבי רודס, שמוליק לין שחוזר לכשירות ויש עוד הרבה שמות. בקיצור הכנה מתאימה לכל טיסה ברשת היא מפתח לטיסה מוצלחת, שיהיה ערב מהנה לכולם.
Avi - 4X-KDF פורסם מרץ 13, 2007 דיווח פורסם מרץ 13, 2007 אחלה!! אני חולה על טיסה במזג אויר חורפי בימיוחד! ועדיין לא יצא לי לטוס במזג אויר כזה ברשת! רוב הסיכויים שאני יבא
Izik Bakshi פורסם מרץ 14, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 14, 2007 היה אחלה של ערב, תודה לכל מי שהגיע, התנצלותי בפני חברים שלקח לי זמן לענות וגם כאלה שעניתי בטקסט.
Yahav Barzilay פורסם מרץ 14, 2007 דיווח פורסם מרץ 14, 2007 תודה לכל מי שבא לעשות תנועה. כמו שלכמה מכם זאת הייתה טבילת אש עדיין מהפעמים הראשונות כך לי גם על גישה. בכל מקרה היה אימון מעולה. להשמע בפעם הבאה
Matan Solomon פורסם מרץ 14, 2007 דיווח פורסם מרץ 14, 2007 תודה לכולם, זאת הייתה אחת המשמרות העמוסות, והיה בהחלט אתגר להשתלט גם על הקרקע, נהנתי מכל רגע.. תודה לכל הטייסים שהגיעו לטוס!
Ben Cohen פורסם מרץ 15, 2007 דיווח פורסם מרץ 15, 2007 היה ממש כיף, הייתי אלעל 327 מפריז. בהתחלה לא היה לי קול, אז התכתבתי עם איציק בטקסט וכשניסתי לתקן מסתבר שלחצתי על מקשים בתוך הסימולטור, התוצאה: מוד SLEW הופעל וקצת סטיתי מהנתיב. סליחה על כך. המשכתי ויצרתי קשר עם גישה, שהיה מצויין, העדפתי RNAV30 בגלל הרוחות. תוך כדי הגישה ולאחר המעבר מAPP גיליתי שלחצתי על כמה כפתורים שגרמו למצערת האוטומטית ולמצערת בג'ויסטיק לשלוט על מנוע אחד, כתוצאה מכך באתי מאוד נמוך ובקושי הצלחתי לנחות, סליחה למגדל שגם הוא, כרגיל, היה מצויין. זהו, תודה לכל הפקחים שהשתתפו בערב לי היה מאוד כיף. שתי שאלות: 1. איך אני יכול לתקן את המצב שהמצערת שולטת רק על מנוע 1? 2. לא שמעתי את האטיס למרות שהוא היה אמור להיות על 132.5, למישהו יש מושג למה? תודה!
Yarden Antebi פורסם מרץ 15, 2007 דיווח פורסם מרץ 15, 2007 זה באג של הסימולטור, זה קורה מדי פעם, צריך לצאת ולהכנס חזרה כדי לסדר את זה...
Izik Bakshi פורסם מרץ 15, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2007 האתיס לא פועל באופן תמידי, עמדת אתיס שמופעלת היא ע"י פקח שצריך להיות מחובר בעצם גם מפקח, כרגע האתיס הקולי אפשרי רק לחברי ה BETA של VRC 1.2.
Baruch Spiegel פורסם מרץ 15, 2007 דיווח פורסם מרץ 15, 2007 היה ממש כיף, הייתי אלעל 327 מפריז.בהתחלה לא היה לי קול, אז התכתבתי עם איציק בטקסט וכשניסתי לתקן מסתבר שלחצתי על מקשים בתוך הסימולטור, התוצאה: מוד SLEW הופעל וקצת סטיתי מהנתיב. סליחה על כך. המשכתי ויצרתי קשר עם גישה, שהיה מצויין, העדפתי RNAV30 בגלל הרוחות. תוך כדי הגישה ולאחר המעבר מAPP גיליתי שלחצתי על כמה כפתורים שגרמו למצערת האוטומטית ולמצערת בג'ויסטיק לשלוט על מנוע אחד, כתוצאה מכך באתי מאוד נמוך ובקושי הצלחתי לנחות, סליחה למגדל שגם הוא, כרגיל, היה מצויין. זהו, תודה לכל הפקחים שהשתתפו בערב לי היה מאוד כיף. שתי שאלות: 1. איך אני יכול לתקן את המצב שהמצערת שולטת רק על מנוע 1? 2. לא שמעתי את האטיס למרות שהוא היה אמור להיות על 132.5, למישהו יש מושג למה? תודה! לא נורא, קורה גם לי קרה פעם... http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 7%EC%E5%EF
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 לגבי שליטה במנועים: נתק מצערת אוטומאטית ליתר ביטחון. הפרדת שליטה: E1234 למטוס 4 מנועי. החזרת שליטה: E1234. למטוס דו מנועי E12. סדר הלחיצות הן משמאל לימין וברצף. אין כאן באג, ניתן להיפטר מהבעייה על-ידי ביטול קיצור מקשים זה ב-FS.