עבור לתוכן
Izik Bakshi

מנחתים בסימולטור

Recommended Posts

פורסם

אהלן, היום עליתי לטיסה במטרה למצוא את מנחת ג'פטליק, גליתי לצערי שהמנחת לא קיים בסימולטור, אך מצאתי מנחת אחר נחמד ומאתגר, מנחת מעלה אפרים או בשמו האחר ג'וריש כפי שאמר לי עופר, המנחת הוא בעצם קטע מכביש שאורכו יותר ממסלול 26 והרוחב שלו בערך כמו רוחב כנפיים של ססנה, בחצי מהמסלול יש עצים ובחצי השני אין ואפשר לנחות.

untitledld4.jpg

לאחר שיטוט באינטרנט מצאתי רשימה ארוכה של מנחתים שאת חלקם כלל לא הכרתי:

http://www.ultralight.co.il/minhatim.asp

אני ינסה להתחיל לבנות איזה מנחת בעזרת AFCAD2 ואם יש מישהו בנה איזה משהו מהרשימה אז אני ישמח אם ישתף (אני כמובן לא מתכוון למנחתים שכבר בנויים כמו: ערד, תימן, מגידו...)

פורסם

אני בניתי מנחתים אבל הבעיה שאני צריך תוכנת יישור קרקע(עשיתי את המנחתשל אשקלון עם כל מה שמסביבו (לא הרבה :lol: )

עם מישהו יכול לתת לי תוכנה לישור קרקע אנ ישמח להמשיך לעבוד על שאר המנחתים,

יש את המנחת של הדרים שמופיעה בקושי בפוטוריל של הרצליה צפונית לבצרה שהוספתי לו גם כמה דברים בשביל לזהות...

בניתי גם את מנחת הבונים במיקום המדיוק (המיקום של דודיק לא מדוייק ב-FS9..)

אבל יש עדיין אותה בעיה עם ישור קרקע.

פורסם

יש עוד מנחת מעל העיר מעלות(אזור תעשייה תפן)....מסוקים אבל...למי שלא מכיר מה זה...זה אזור תעשייה של סטף ורטהיימר -ישקר (מקום ראשון בארץ 4.4 מיליארד דולר)

בקיצור זה מנחת מסוקים בתוך האזור תעשייה...יש לו שני מסוקים ועוד מטוס מנהלים שעומד בנתב"ג אם אני לא טועה...

סתם רציתי לספר....שכמעט כל יום אני רואה את המסוקים נוחתים...יום אחד אני אביא מצלמה לשם(לפני שיפטרו אותי....עבודה מועדפת)

פורסם

השבוע נסעתי על הכביש מכיוון כפר יונה לבארותיים הסתכלי על המנחת מצד ימין כשלפתע אני רואה ססנה ממריאה מכיוון המושב.

מסתבר שאחד התושבים בנה מנחת פרטי בחצר:)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...