עבור לתוכן
AsafSaar

הקמת חברת תעופה וירטואלית

Recommended Posts

פורסם

שבת שלום,

היום הסתובבתי ברשימות חברות התעופה הוירטאליות של ואטסים וראיתי שמס' חברות חסרות.

(לא הקימו אותן). שמתי לב שאליטליה ואיבריה לא נמצאות חשבתי לעצמי כיצד ניתן להקים חב' תעופה וירטואלית.(אני רוצה את אליטליה :shock: ).לכן יש לי מס' שאלות:

1. אל מי אני יכול לפנות כדי לבקש את פתיחת החברה?

2. האם יש קרטריונים כלשהם כדי לפתוח חברה כזאת?

אני מודה לעונים! :D

נ.ב.-מנהלים!-ראיתי לנכון לפתוח את השרשור בפורום הזה. אם טעיתי, אני מתנצל מראש! :D

פורסם

Asaf hello!

I would like to help you, feel free to contact me on MSN: ATL604@hotmail.com

Alitalia virtual Airlines exsists: http://www.simairline.net/alitalia/

there is also THIS alitilia virtual which is the ONLY PAYWARE VA I know of..

http://www.iaso.net/virtualitalia/index.asp

Starting a VA is VERY hard work and will take up most of your free time.

Only do it if you are willing to commit yourself to ALLOT of hard work and sleepless nights.... :mrgreen:

פורסם

רציתי לשאול למה האתר ה-2 אינו מוכר ע"י ואטסים. (אינו מופיע ברשימת החברות הוירטואליות)

תודה בן על תגובתך המהירה!

פורסם
רציתי לשאול למה האתר ה-2 אינו מוכר ע"י ואטסים. (אינו מופיע ברשימת החברות הוירטואליות)

Because it goes against VATSIM Policy..

VATSIM being a "non profit" orginization will not support any orginzation or VA that charges its members money to join...

take a look at that second link...

just to jin for one year it costs 106 NIS

CRAZY if you ask me....

פורסם

:shock: 106 :shock: זה מטורף!

ולכן אני רוצה לפתוח את אליטליה החינמית, במקום שאנשים ירוצו לשלם כסף. כמו כן, אני רוצה שואטסים תכיר בחברה במידה ואני פותח אותה!

**תגידו, אני מדמיין או שאני לא רואה את אל-על וירטואל ברשימה?!

פורסם
:shock: 106 :shock: זה מטורף!

ולכן אני רוצה לפתוח את אליטליה החינמית, במקום שאנשים ירוצו לשלם כסף. כמו כן, אני רוצה שואטסים תכיר בחברה במידה ואני פותח אותה!

**תגידו, אני מדמיין או שאני לא רואה את אל-על וירטואל ברשימה?!

to become a vatsim certified airline you need to fill the following requirments:

1- you need to be open for at least 3 months

2- you need at least ten active members who are flying on VATSIM

3- you need to have a vatsim logo/ link on your website.

of course, you dont NEED these to fly with your VA on vatism..

but you do need them if you want your VA published on their official list.

פורסם

אסף,

הרעיון לפתוח חברה וירטואלית הוא נחמד ויפה. אבל אל תשכח שיש את 'היום שאחרי': גם אם ירשמו 50-100 טייסים, החברה צריכה להיות מספיק אטרקטיבית כדי שימשכו לטוס תחתיה, מה שאומר: מערכות משוב "מעניינות" כמו ACARS, אתר מעניין, אירועים, וכו'... ובעיקר להיות משהו שאחרים לא - תורה צרכנית בסיסית. אחרת, למה לאנשים להצטרף דווקא אליך?

הייתי ממליץ לך, לפני שאתה משקיע זמן וכסף (שרתים ודומיין לא נופלים מהעצים), לבצע סקר מקיף בחברות וירטואליות קיימות באיזורנו (למשל, ראה אלעל וירטואל, פאנאם וירטואל ועוד), להכיר את העולם ה VA, אולי להצטרף כחבר/הנהלת חברה... ואחרי שתצבור נסיון - תוכל להיות מספיק טוב ועם מספיק רעיונות טובים כדי להצליח.

זכור - הצלחה נמדדת לאורך זמן.

בהצלחה בכל דרך שתבחר!

פורסם
אסף,

הרעיון לפתוח חברה וירטואלית הוא נחמד ויפה. אבל אל תשכח שיש את 'היום שאחרי': גם אם ירשמו 50-100 טייסים, החברה צריכה להיות מספיק אטרקטיבית כדי שימשכו לטוס תחתיה, מה שאומר: מערכות משוב "מעניינות" כמו ACARS, אתר מעניין, אירועים, וכו'... ובעיקר להיות משהו שאחרים לא - תורה צרכנית בסיסית. אחרת, למה לאנשים להצטרף דווקא אליך?

הייתי ממליץ לך, לפני שאתה משקיע זמן וכסף (שרתים ודומיין לא נופלים מהעצים), לבצע סקר מקיף בחברות וירטואליות קיימות באיזורנו (למשל, ראה אלעל וירטואל, פאנאם וירטואל ועוד), להכיר את העולם ה VA, אולי להצטרף כחבר/הנהלת חברה... ואחרי שתצבור נסיון - תוכל להיות מספיק טוב ועם מספיק רעיונות טובים כדי להצליח.

זכור - הצלחה נמדדת לאורך זמן.

בהצלחה בכל דרך שתבחר!

מחזק את דבריו של עידו!

ממליץ לך לנסות להתחרות באלעל וירטואל ובעיט תעופה,

התחרות תמיד טובה לכל הצדדים.

פורסם
מחזק את דבריו של עידו!

ממליץ לך לנסות להתחרות באלעל וירטואל ובעיט תעופה,

התחרות תמיד טובה לכל הצדדים.

אסף לא? :wink:

אכן זהו "חלומו" של כול אחד חברה משלו.

תתחיל מהקטן אל הגדול ולא להיפך בהצלחה! :P

חג שמח!

פורסם

שלום אסף,

אין כמו בן בעל ניסיון שיוכל לענות בעברית על היבטי העבודה בתוך חברת תעופה וירטואלית, שהרי הקים כזו לא מכבר. הוא הזהיר אותך כי הדבר דורש הרבה עבודה, ואני רוצה לחזק את דבריו. נעשו מאות נסיונות כאלה שלא צלחו עקב חוסר התמדה בלתי נלאית. חשבתי להוסיף מעט על הקשר בין החברה לבין ואטסים.

ב. חברות תעופה אזרחיות הפועלות בנתיבי אוויר לפי חוקי התעופה המקובלים יכולות לפעול במידה זהה עם או בלי הכרה של ואטסים, אין בהכרה זו הכרח. למשל עיט רשומה ואל על עדיין לא, וכך הן פועלות לא מעט זמן. כלומר אלה שלא רשומות לא פנו או שפנייתם עדיין לא אושרה.

ג. באתר ואטסים תמצא קישור בתפריט השמאלי תחת COMMUNITY לתחום ובו הסברים מפורטים, להן הדרישות:

All airlines listed in the VATSIM database must meet seven (7) basic requirements:

(1) The airline management supports VATSIM and encourages their pilots to use VATSIM approved software for flying on the VATSIM network.

(2) Many of thier pilots regularly fly online, giving the airline a presence on the VATSIM network.

(3) The airline must have been in existence for at least three months.

(4) Each airline has 10 or more pilots with a verified VATSIM PID/CID, listed in an easy to find roster or rosters (if hub based), who fly actively on the VATSIM Network.

(5) Each airline displays a VATSIM logo, with link, on their website homepage, preferably in a conspicuous location. Get logos here.

(6) No VA website will attempt to install or alter any software on a client user's system.

(7) All VAs must maintain an active email address in which they can be reached.

*ALSO NOTE*

A) VA's, when applying for partnership, must include all the requested information from above to help the application be processed promptly. To apply for affiliation, use the form below.

B) An airline may be removed from the database at any time for any reason. Reasons may include, but are not limited to: Dead links, bad email addresses, continuous misbehavior by pilots on the network, or lack of following the above stated affiliation requirements.

אם ברצונך להשתמש בשם ולוגו של חברת תעופה רשומה במציאות, אתה חייב לקבל את אישורה המפורש לעשות כך. ארקיע לדוגמא סירבה בעבר לפנייה כזו.

לפני שאתה פונה בעניין אני מציע לך לבדוק עם מחלקת חברים בואטסים מדוע הרשומה שלך קיימת אך לא מכילה כל מידע. היתה לדוגמא פנייה להקים חברה כשלמועמדם לנהל את הדרכת הטייסים 28 שעות רשומות, וזה מגוחך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...