Naftali Segev פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 שלום לכל החברים אז ככה יוצא לי לטוס לפעמים ברשת עם אנשים שאני מכיר וגם בטיסות מבנה השאלה שלי האם יש דרך לדבר בנינו על ערוץ קישקושים כגון 123.45 וההצעה זה האים ניתן לפתוח ערוץ כזה קבוע ללא פקח שיאייש אותו כמו שעשו עם ה ATIS של ב"ג אשמח לפיתרונות שיכולות לעבוד דרך ערוצי ה COMM של המטוס וללא תוכנות חיצוניות נוספות
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 קיימת אפשרות בתוכנה של ההתחברות (SB3 או FSINN), זה נקרא private voice channel, והוא לא חלק ממערכת ה COM של המטוס.
Asaf Brietbard פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 שלום נפתלי, עד כמה שאני מכיר, אין אפשרות לטייס לפתוח "תדר" קולי משותף לכולם. מה שאפשר לעשות זה לפתוח תדר פרטי (גם SB3 וגם FSINN מאפשרות). כמו כן, זכור, שעפ"י חוקי VATSIM אין להשתמש במשאבי הרשת כחדרי שיחה :wink: .... ומנסיון ב TFC (לפני מליון שנה שעוד טסתי איתם פה ושם), נדרשת חלוקת קשב טובה בין הוראות פקח וחדרי השיחה הקולית. בקיצור, ניתן להפעיל ערוץ שכזה, טכנית, אך יש לעשות זאת בצורה מושכלת. בהצלחה.
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 שלום נפתלי,עד כמה שאני מכיר, אין אפשרות לטייס לפתוח "תדר" קולי משותף לכולם. מה שאפשר לעשות זה לפתוח תדר פרטי (גם SB3 וגם FSINN מאפשרות). כמו כן, זכור, שעפ"י חוקי VATSIM אין להשתמש במשאבי הרשת כחדרי שיחה :wink: .... ומנסיון ב TFC (לפני מליון שנה שעוד טסתי איתם פה ושם), נדרשת חלוקת קשב טובה בין הוראות פקח וחדרי השיחה הקולית. בקיצור, ניתן להפעיל ערוץ שכזה, טכנית, אך יש לעשות זאת בצורה מושכלת. בהצלחה. טייס תמיד צריך חלוקת קשב טובה בכל מקרה מתרגלים ולפי מה שהבנתי מאלו שעברו ל FSINN (אני עדיין ב SB3) ניתן גם להשתיק את הערוץ הקולי כאשר הפקח מדבר, וגם אם לא מתרגלים..
אריק א. פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 אני חושב שב ROGER WILCO אתם יכולים לפתוח "חדר" שיחה ביניכם. יש כמובן גם את TEAM SPEAK, אבל אני לא מכיר את התוכנה הזו, ולא יודע האם ניתן לפתוח "חדר"/ערוץ פרטי שם. אני מעריך שששאר החבר'ה יתקנו אותי לגבי זה. שבוע טוב, אריק
E.Z פורסם מרץ 25, 2007 דיווח פורסם מרץ 25, 2007 שלום נפתלי,עד כמה שאני מכיר, אין אפשרות לטייס לפתוח "תדר" קולי משותף לכולם. מה שאפשר לעשות זה לפתוח תדר פרטי (גם SB3 וגם FSINN מאפשרות). כמו כן, זכור, שעפ"י חוקי VATSIM אין להשתמש במשאבי הרשת כחדרי שיחה :wink: .... ומנסיון ב TFC (לפני מליון שנה שעוד טסתי איתם פה ושם), נדרשת חלוקת קשב טובה בין הוראות פקח וחדרי השיחה הקולית. בקיצור, ניתן להפעיל ערוץ שכזה, טכנית, אך יש לעשות זאת בצורה מושכלת. בהצלחה. טייס תמיד צריך חלוקת קשב טובה בכל מקרה מתרגלים ולפי מה שהבנתי מאלו שעברו ל FSINN (אני עדיין ב SB3) ניתן גם להשתיק את הערוץ הקולי כאשר הפקח מדבר, וגם אם לא מתרגלים.. FSINN יש אופציית השתקה אוטמאית קובעים תדר שנמצא בעדיםות וברגע שנכנס לתוכו שידור של מישהו כל שאר הערוצים מושתקים אוטומאטית...זאת אחת הסיבות בעייני לפחות ש FSINN עולה בכמה רמות על SB3.