Izik Bakshi פורסם מרץ 27, 2007 דיווח פורסם מרץ 27, 2007 אהלן, בשישי הקרוב תערך בחינה על פיקוח דרום, בואו לטוס בנתיבי ה CVFR בדרום וגם ב J10 לאילת, להנות מפיקוח ולעזור לנבחן. אצתרך לבחינה פקח גישה. שיהיה בהצלחה.
danb2000 פורסם מרץ 27, 2007 דיווח פורסם מרץ 27, 2007 איזה יופי שזה בול על השנ"צ שלי :roll: החיים שלך דבש :!: :!: :!: אותי תמצא ביום ובשעה הנ"ל או בנדנדות בגן שעשועים או בפארק או בפינת ליטוף כלשהיא או בג'ימבורי או בכל המקומות האלה יחדיו :? שנ"צ עלק
E.Z פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 איזה יופי שזה בול על השנ"צ שלי :roll: החיים שלך דבש :!: :!: :!: אותי תמצא ביום ובשעה הנ"ל או בנדנדות בגן שעשועים או בפארק או בפינת ליטוף כלשהיא או בג'ימבורי או בכל המקומות האלה יחדיו :? שנ"צ עלק אצלי בדיוק מסתיימת השנ"צ..
אורח פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 איזה יופי שזה בול על השנ"צ שלי :roll: החיים שלך דבש :!: :!: :!: אותי תמצא ביום ובשעה הנ"ל או בנדנדות בגן שעשועים או בפארק או בפינת ליטוף כלשהיא או בג'ימבורי או בכל המקומות האלה יחדיו :? שנ"צ עלק רצית שתי מלאכיות של דן ? קיבלת עכשיו זה עוד כלום, חכה גיל 16 יגיע, לא מקנא בך ... :| מעבר לזה, יש חינוך. יום שישי בצהרים אבא ישן וכולם בשקט לא להפריע :wink:
mickey lip פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 איזה יופי שזה בול על השנ"צ שלי :roll: החיים שלך דבש :!: :!: :!: אותי תמצא ביום ובשעה הנ"ל או בנדנדות בגן שעשועים או בפארק או בפינת ליטוף כלשהיא או בג'ימבורי או בכל המקומות האלה יחדיו :? שנ"צ עלק רצית שתי מלאכיות של דן ? קיבלת עכשיו זה עוד כלום, חכה גיל 16 יגיע, לא מקנא בך ... :| מעבר לזה, יש חינוך. יום שישי בצהרים אבא ישן וכולם בשקט לא להפריע :wink: אתה מתכוון "אילוף הסוררת" . שנ"צ עלק, ראינו את האינדיאני שלך בשבוע שעבר, תמשיך לחלום. :wink:
אורח פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 איזה יופי שזה בול על השנ"צ שלי :roll: החיים שלך דבש :!: :!: :!: אותי תמצא ביום ובשעה הנ"ל או בנדנדות בגן שעשועים או בפארק או בפינת ליטוף כלשהיא או בג'ימבורי או בכל המקומות האלה יחדיו :? שנ"צ עלק רצית שתי מלאכיות של דן ? קיבלת עכשיו זה עוד כלום, חכה גיל 16 יגיע, לא מקנא בך ... :| מעבר לזה, יש חינוך. יום שישי בצהרים אבא ישן וכולם בשקט לא להפריע :wink: אתה מתכוון "אילוף הסוררת" . שנ"צ עלק, ראינו את האינדיאני שלך בשבוע שעבר, תמשיך לחלום. :wink: כי במקום שנ"צ היה לי ערב אינטימי עם המפלצת שלך ... תמשיך ככה ומחר בערב אתה טס על מטאטא :roll:
mickey lip פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 איזה יופי שזה בול על השנ"צ שלי :roll: החיים שלך דבש :!: :!: :!: אותי תמצא ביום ובשעה הנ"ל או בנדנדות בגן שעשועים או בפארק או בפינת ליטוף כלשהיא או בג'ימבורי או בכל המקומות האלה יחדיו :? שנ"צ עלק רצית שתי מלאכיות של דן ? קיבלת עכשיו זה עוד כלום, חכה גיל 16 יגיע, לא מקנא בך ... :| מעבר לזה, יש חינוך. יום שישי בצהרים אבא ישן וכולם בשקט לא להפריע :wink: אתה מתכוון "אילוף הסוררת" . שנ"צ עלק, ראינו את האינדיאני שלך בשבוע שעבר, תמשיך לחלום. :wink: כי במקום שנ"צ היה לי ערב אינטימי עם המפלצת שלך ... תמשיך ככה ומחר בערב אתה טס על מטאטא :roll: חחח חבל שאין פה את האייקון החביב על דודי.... פתח מסנגר אני אראה לך אותו..... מטאטא עלק, תמשיך ככה ואתה מחר תהיה המלשב בטיסה.
Baruch Spiegel פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 איזה יופי שזה בול על השנ"צ שלי :roll: החיים שלך דבש :!: :!: :!: אותי תמצא ביום ובשעה הנ"ל או בנדנדות בגן שעשועים או בפארק או בפינת ליטוף כלשהיא או בג'ימבורי או בכל המקומות האלה יחדיו :? שנ"צ עלק רצית שתי מלאכיות של דן ? קיבלת עכשיו זה עוד כלום, חכה גיל 16 יגיע, לא מקנא בך ... :| מעבר לזה, יש חינוך. יום שישי בצהרים אבא ישן וכולם בשקט לא להפריע :wink: אתה מתכוון "אילוף הסוררת" . שנ"צ עלק, ראינו את האינדיאני שלך בשבוע שעבר, תמשיך לחלום. :wink: כי במקום שנ"צ היה לי ערב אינטימי עם המפלצת שלך ... תמשיך ככה ומחר בערב אתה טס על מטאטא :roll: אתם מתלוננים????? :bad-words: :fist: לא שנ"צ, לא שלאפטשטונדה, לא נדנדות, לא ג'ימבורי, בטח ובטח לא מפלצת חדשה, אפילו לא גור של דינוזאור. יש: מקרר תנור מיקרו לעטוף בנייר כסף את הכיריים להזיז מיטות. איזה חג ואיזה עאמה. :|
Izik Bakshi פורסם מרץ 28, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 28, 2007 ובחזרה לנושא, אם הנבחן ירצה לדחות ל 18:00 אז הוא מוזמן, אבל אתם צריכים להבטיח קודם שתגיעו...
אורח פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 ובחזרה לנושא, אם הנבחן ירצה לדחות ל 18:00 אז הוא מוזמן, אבל אתם צריכים להבטיח קודם שתגיעו... שיחשוב טוב אם הוא רוצה זוג טייסי שניראים כמו בפינגווין של ברוכי
Liav Nefesh פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 זה עוד בתוקף? סוף סוף משהו מתיחס לדרום!! בהצלחה לנבחן!
E.Z פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 זה עוד בתוקף?סוף סוף משהו מתיחס לדרום!! בהצלחה לנבחן! למה שלא יהיה בתוקף?
4X-CDA פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 17:00 שעון חורף ? למה מי שלא הוזיז עכשיו השעה 11:52 יהיה יותר טוב אם זה יתחיל ב-18:00 לפי דעתי. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה !
zmatan פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 שלום לכולם! אם שמתם לב או לא לאחרונה עליתי דרום זו אומר שאני נבחן היום. אינני יכול הזיז את השעה ל-1800 מכיוון שיש לי אירוע ולכן אני מוכרח להתחיל את הבחינה ב-1700. אשמח לראות את כולם!
Yahav Barzilay פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 בהצלחה מתן! יש מישהו שיכול להשגיח עלי גישה? זה יהיה אחלה אימון. תודה חג שמח.
Or Netzer פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 בהצלחה מתן!יש מישהו שיכול להשגיח עלי גישה? זה יהיה אחלה אימון. תודה חג שמח. אם איציק מאשר אני אשגיח עליך.
Yahav Barzilay פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 בהצלחה מתן!יש מישהו שיכול להשגיח עלי גישה? זה יהיה אחלה אימון. תודה חג שמח. אם איציק מאשר אני אשגיח עליך. תודה אור. איציק מאשר? :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מרץ 30, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 30, 2007 אין צורך באישור ממני, פשוט לתאם ולהודיע שיהיה מסודר, תודה רבה..
Naftali Segev פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 נו אני במתח הוא עבר את הבחינה או לא ? :wink: