Matan Solomon פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 הרבה יותר פקחים מטייסים יש כאן זה בטוח. כרגע מאויש: - תל אביב - פיקוח דרום - פלוטו - גישה - מגדל ב"ג - מגדל ש"ד - מגדל חיפה - מגדל ראש פינה - וגם - האטיס עם הקול הסקסי של אלעד. לדעתי ה FRIENDLY FIR FRENZY הכי פורה מבחינת פקחים עד היום, יאללה תגיעו לעשות לנו קצת ירוקים על המסך !! :wink:
Niv Malin פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 כן מאוד משעמם לנו! ירוק אחד בכל הארץ זה "קצת" מבאס....
Yahav Barzilay פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 מתן תוסיף את דרום! מתי היה דבר כזה? כל המרחב האווירי מאוייש לגמרי!! תל אביב פלוטו דרום גישה :shock:
אורח פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 עליתם לאויר בדיוק כשיצאתי מהמרחב... פאק שלי שכחתי מזה לגמרי. אבל אין דבר, עוד 45 דקות נוחתים באתונה, מעמיסים חמולת יוונים עליזה וחוזרים חזרה לארץ. נקווה שלא תעלמו עד אז ELY056...
Yahav Barzilay פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 עליתם לאויר בדיוק כשיצאתי מהמרחב... פאק שלי שכחתי מזה לגמרי.אבל אין דבר, עוד 45 דקות נוחתים באתונה, מעמיסים חמולת יוונים עליזה וחוזרים חזרה לארץ. נקווה שלא תעלמו עד אז ELY056... רן. אני אומר, תמציא בעיה במטוס תעשה 180. תחזור לארץ, תבקש להיכנס מצפון הארץ לנחיתה בבן גוריון. רגע לפני הנגיעה לך סביב, תדווח שאתה לא יכול לנחות בבן גוריון וצריך את עובדה, טוס לעובדה ותנחת שם. ככה תהנה :mrgreen:
Eldar Sella פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אני עכשיו בא לתרגל קצת נחיתות עם ה 747..מקווה שתישארו מחוברים
Niv Malin פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 עליתם לאויר בדיוק כשיצאתי מהמרחב... פאק שלי שכחתי מזה לגמרי.אבל אין דבר, עוד 45 דקות נוחתים באתונה, מעמיסים חמולת יוונים עליזה וחוזרים חזרה לארץ. נקווה שלא תעלמו עד אז ELY056... רן. אני אומר, תמציא בעיה במטוס תעשה 180. תחזור לארץ, תבקש להיכנס מצפון הארץ לנחיתה בבן גוריון. רגע לפני הנגיעה לך סביב, תדווח שאתה לא יכול לנחות בבן גוריון וצריך את עובדה, טוס לעובדה ותנחת שם. ככה תהנה :mrgreen: ואל תישכח נגיעה בחיפה בדרך :wink: מצב עדכני מה-ServInfo:
Yahav Barzilay פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 צר לי לאכזב אותך ניב. אבל הוא כבר לא עדכני :mrgreen:
Niv Malin פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 צר לי לאכזב אותך ניב.אבל הוא כבר לא עדכני :mrgreen: נכון גם קרקע מאויש!
אורח פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 בשביל מה שאתה רוצים שאני אעשה, אני צריך תדלוק אוירי ולהצניח לפחות 120 נוסעים ב SOLIN כולל המטען שלהם. לגבי תקלה, אני עם FSP מכוון לתקלות רנדומליות, אז אי אפשר לדעת מה יהיה ובמיקומי הנוכחי, תקלה תגרום לנחיתה מוקדמת ברודוס סבלנות עוד 35 נחיתה ביון, 20 דקות הכנות והעמסת נוסעים ושעה וקצת חזרה עם 120 קשר על הזנב :wink:
Shireto Shahar פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 איזה כיף היה!!! תודה רבה לכל הפקחים! עשיתם עבודה מ-ע-ו-ל-ה! נתראה שבת הבאה
Matan Solomon פורסם מרץ 31, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אני חייב לספר לכם, שהרגע היה כאן טייס גרמני, עם מבטא מטורף, יענו ישר מבינים שהוא גרמני... רן דיווח לנו שהוא אמר לו "תודה על הפיקוח ושלום" בעברית, אז התחברתי להאזין ליהב עם הטייס הזה, ובסוף שהוא עבר לת"א הוא אמר לו בעברית במבטא גרמני כבד, "ערב טוב, תודה רבה על הפיקוח". בנאדם מבוגר, לא יודע למה, אבל זה היה ממש מרגש מאוד כיף לשמוע כאלו דברים :]
Yahav Barzilay פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אין ספק, כיף לשמוע דברים כאלה ועושה טוב על הלב כל פעם מחדש.
Niv Malin פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אני חייב לספר לכם, שהרגע היה כאן טייס גרמני, עם מבטא מטורף, יענו ישר מבינים שהוא גרמני...רן דיווח לנו שהוא אמר לו "תודה על הפיקוח ושלום" בעברית, אז התחברתי להאזין ליהב עם הטייס הזה, ובסוף שהוא עבר לת"א הוא אמר לו בעברית במבטא גרמני כבד, "ערב טוב, תודה רבה על הפיקוח". בנאדם מבוגר, לא יודע למה, אבל זה היה ממש מרגש מאוד כיף לשמוע כאלו דברים :] נכון! גם במדינות מרכז ומערב אירופה, שעוברים FIRים שונים, ומדברים עם הפקחים, הם מזהים שאנחנו ישראלים/יהודים ומברכים בשלום ולעיתים בטיסה נעימה... כמה שאנחנו מדינה קטנה רואים שאנחנו לא סתם עוד נקודה על המפה.
Matan Solomon פורסם מרץ 31, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אני חייב לספר לכם, שהרגע היה כאן טייס גרמני, עם מבטא מטורף, יענו ישר מבינים שהוא גרמני...רן דיווח לנו שהוא אמר לו "תודה על הפיקוח ושלום" בעברית, אז התחברתי להאזין ליהב עם הטייס הזה, ובסוף שהוא עבר לת"א הוא אמר לו בעברית במבטא גרמני כבד, "ערב טוב, תודה רבה על הפיקוח". בנאדם מבוגר, לא יודע למה, אבל זה היה ממש מרגש מאוד כיף לשמוע כאלו דברים :] נכון! גם במדינות מרכז ומערב אירופה, שעוברים FIRים שונים, ומדברים עם הפקחים, הם מזהים שאנחנו ישראלים/יהודים ומברכים בשלום ולעיתים בטיסה נעימה... כמה שאנחנו מדינה קטנה רואים שאנחנו לא סתם עוד נקודה על המפה. כן זה קורה לי הרבה, וזה תמיד מעלה חיוך על הפנים ! אבל הוא אמר הרבה יותר משלום, זה הקטע חחחחח..
zmatan פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 חוץ מהחיוך זה מראה שגם כאן בעולם שלנו הוירטואלי אנחנו שגרירים של ישראל ועצם זה מראה כמה אנחנו עושים את העבודה בצורה טובה!
yaakovbl1 פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 עליתם לאויר בדיוק כשיצאתי מהמרחב... פאק שלי שכחתי מזה לגמרי.אבל אין דבר, עוד 45 דקות נוחתים באתונה, מעמיסים חמולת יוונים עליזה וחוזרים חזרה לארץ. נקווה שלא תעלמו עד אז ELY056... רן. אני אומר, תמציא בעיה במטוס תעשה 180. תחזור לארץ, תבקש להיכנס מצפון הארץ לנחיתה בבן גוריון. רגע לפני הנגיעה לך סביב, תדווח שאתה לא יכול לנחות בבן גוריון וצריך את עובדה, טוס לעובדה ותנחת שם. ככה תהנה :mrgreen: אהבתי
אורח פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 עליתם לאויר בדיוק כשיצאתי מהמרחב... פאק שלי שכחתי מזה לגמרי.אבל אין דבר, עוד 45 דקות נוחתים באתונה, מעמיסים חמולת יוונים עליזה וחוזרים חזרה לארץ. נקווה שלא תעלמו עד אז ELY056... רן. אני אומר, תמציא בעיה במטוס תעשה 180. תחזור לארץ, תבקש להיכנס מצפון הארץ לנחיתה בבן גוריון. רגע לפני הנגיעה לך סביב, תדווח שאתה לא יכול לנחות בבן גוריון וצריך את עובדה, טוס לעובדה ותנחת שם. ככה תהנה :mrgreen: מת לדעת מי שם לי עין היום ... דודי ??? ה SB קרס ולקח איתו את הסימולטור. עכשיו המטוס היחידי שמוכן לעלות זה ה LDS כל השאר קורסים עם הסימולטור... מנחוס כזה כבר הרבה זמן לא ראיתי :|
Ben Cohen פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 עליתם לאויר בדיוק כשיצאתי מהמרחב... פאק שלי שכחתי מזה לגמרי.אבל אין דבר, עוד 45 דקות נוחתים באתונה, מעמיסים חמולת יוונים עליזה וחוזרים חזרה לארץ. נקווה שלא תעלמו עד אז ELY056... רן. אני אומר, תמציא בעיה במטוס תעשה 180. תחזור לארץ, תבקש להיכנס מצפון הארץ לנחיתה בבן גוריון. רגע לפני הנגיעה לך סביב, תדווח שאתה לא יכול לנחות בבן גוריון וצריך את עובדה, טוס לעובדה ותנחת שם. ככה תהנה :mrgreen: מת לדעת מי שם לי עין היום ... דודי ??? ה SB קרס ולקח איתו את הסימולטור. עכשיו המטוס היחידי שמוכן לעלות זה ה LDS כל השאר קורסים עם הסימולטור... מנחוס כזה כבר הרבה זמן לא ראיתי :| מצויין! מה אתה צריך יותר?
Asaf Brietbard פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אמממ.... יש לי שאלה, או טענה... או סתם הארה: היום בשעה 5 כמעט כל ישראל היתה אונליין. טייס שהיה טס בתוך LLLL היה מקבל אוירת טיסה אמיתית, ובכיסוי מדהים. ובכל זאת, רבים בחרו דווקא לצאת מבן גוריון מערבה. אחרי 10 דקות טיסה הם היו כבר ביוניקום מעל הים. לא שווה לנצל היענות פקחים כזו ולעשות גם לנו שמח? ברור שכיף לטוס לחו"ל, וגם באירופה יש הערב פיקוח מעולה.. אבל אבל אבל... תנו שעתיים תנועה פה בארץ. אני בטוח שלא תתאכזבו. שבוע טוב וחג שמח!
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אמממ.... יש לי שאלה, או טענה... או סתם הארה:היום בשעה 5 כמעט כל ישראל היתה אונליין. טייס שהיה טס בתוך LLLL היה מקבל אוירת טיסה אמיתית, ובכיסוי מדהים. ובכל זאת, רבים בחרו דווקא לצאת מבן גוריון מערבה. אחרי 10 דקות טיסה הם היו כבר ביוניקום מעל הים. לא שווה לנצל היענות פקחים כזו ולעשות גם לנו שמח? ברור שכיף לטוס לחו"ל, וגם באירופה יש הערב פיקוח מעולה.. אבל אבל אבל... תנו שעתיים תנועה פה בארץ. אני בטוח שלא תתאכזבו. שבוע טוב וחג שמח! צודק אסף, כמו כן בין השעות 21:00 ל 24:00 מקומי ישראל אלה השעות שבהן אירופה מפוצצת. אז עלינו מוקדם יותר, היה בהחלט אפשר לבצע טיסות בארץ ולצאת לאירופה מאוחר יותר. אני גם מתכוון לצאת עוד מעט לדרך.
yaakovbl1 פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 עליתם לאויר בדיוק כשיצאתי מהמרחב... פאק שלי שכחתי מזה לגמרי.אבל אין דבר, עוד 45 דקות נוחתים באתונה, מעמיסים חמולת יוונים עליזה וחוזרים חזרה לארץ. נקווה שלא תעלמו עד אז ELY056... רן. אני אומר, תמציא בעיה במטוס תעשה 180. תחזור לארץ, תבקש להיכנס מצפון הארץ לנחיתה בבן גוריון. רגע לפני הנגיעה לך סביב, תדווח שאתה לא יכול לנחות בבן גוריון וצריך את עובדה, טוס לעובדה ותנחת שם. ככה תהנה :mrgreen: מת לדעת מי שם לי עין היום ... דודי ??? ה SB קרס ולקח איתו את הסימולטור.עכשיו המטוס היחידי שמוכן לעלות זה ה LDS כל השאר קורסים עם הסימולטור... מנחוס כזה כבר הרבה זמן לא ראיתי :| אולי זו תקלה רנדומלית של FSP?? :mrgreen: סתם-סתם, לא רוצה להרגיזך... תיכף יגיע מיקי ויכנס לי באבי-אבי.. :wink:
Ben Cohen פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אמממ.... יש לי שאלה, או טענה... או סתם הארה:היום בשעה 5 כמעט כל ישראל היתה אונליין. טייס שהיה טס בתוך LLLL היה מקבל אוירת טיסה אמיתית, ובכיסוי מדהים. ובכל זאת, רבים בחרו דווקא לצאת מבן גוריון מערבה. אחרי 10 דקות טיסה הם היו כבר ביוניקום מעל הים. לא שווה לנצל היענות פקחים כזו ולעשות גם לנו שמח? ברור שכיף לטוס לחו"ל, וגם באירופה יש הערב פיקוח מעולה.. אבל אבל אבל... תנו שעתיים תנועה פה בארץ. אני בטוח שלא תתאכזבו. שבוע טוב וחג שמח! מסכים-חן הציע לי לטוס ליוהנסבורג, ככה ננצל את כל העמדות כמעט שהיו באוויר-מחשבה חכמה ואני מודה שלא הייתי חושב על היעד הזה, אם כבר טסים בכבדים. אתמול למשל אם לא הייתי חייב לעוף מהמחשב הייתי ממשיך לטוס וגם לנחות באילת בטיסת IFR טהורה, בלי אוטומציה או מג'נטה ליין. עזבו קצת את דינה1E, בואו לטוס בארץ, זה מאוד כיף ומגוון לא להצמיד את הLNAV וVNAV אחרי 1000 רגל (למי שכן מצמיד ב1000)