Matan Solomon פורסם אפריל 13, 2007 דיווח פורסם אפריל 13, 2007 את חלקם בטח כבר שמעתם, אותי אישית חלקם הרגו, טעימה ממה שעובר על הפקחים בJFK, וזה רק קרקע חחח, דויד פירסם בתפוז: http://www.youtube.com/watch?v=Q9AlGBXD_F4 שבת שלום
Or Netzer פורסם אפריל 13, 2007 דיווח פורסם אפריל 13, 2007 Pייי עושה לי חשק לפקח שם! זה יותר כיף מסנטר הפקח הזה הורג מצחוק
Ben Zwebner פורסם אפריל 13, 2007 דיווח פורסם אפריל 13, 2007 I love controling there.. its so much fun.. and stressful at times :mrgreen: Makes me laugh each time.. I LOVE listening to Arnie "the embREAR" "you cant just.. you cant just..." "you guys have got to come up here one day" "Youre unable to do anything today sir.. Yup, you can go on CHARLIE, how nice..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ראם אדם פורסם אפריל 14, 2007 דיווח פורסם אפריל 14, 2007 ה-AIR CHINA קרע אותי והפקח העצבני גם כן (קצת הזכיר לי את עצמי לפני כמה טיסות שפקח ניסה להכניס אותי להליך ILS ולא כל כך הבנתי מה הוא רוצה ממני.....חח :oops: )
Ben Cohen פורסם אפריל 14, 2007 דיווח פורסם אפריל 14, 2007 אחד הקורעים כשהוא אומר כן אתה חייב הולדשורט בהוטל אלא אם כן אתם יכולים לבוא החוצה מהמטוס , לפתוח את כל מסלולי ההסעה הסגורים , ולסיים את הבנייה שם . אם אתה לא יכול- הולד שורט הוטל :mrgreen: . AIRCHINA זו דוגמא טובה לטייסים שלא יודעים אנגלית.
אורח פורסם אפריל 14, 2007 דיווח פורסם אפריל 14, 2007 אחד הקורעים כשהוא אומר כן אתה חייב הולדשורט בהוטל אלא אם כן אתם יכולים לבוא החוצה מהמטוס , לפתוח את כל מסלולי ההסעה הסגורים , ולסיים את הבנייה שם . אם אתה לא יכול- הולד שורט הוטל :mrgreen: .AIRCHINA זו דוגמא טובה לטייסים שלא יודעים אנגלית. למה האיר קנדה יותר טוב ? על דבר כזה היתי שולח מכתב למנהל הצי של אותו ליצן ומשמיע לו את ההקלטה...
Or Netzer פורסם אפריל 14, 2007 דיווח פורסם אפריל 14, 2007 I love controling there.. its so much fun.. and stressful at times :mrgreen: Makes me laugh each time.. I LOVE listening to Arnie "the embREAR" "you cant just.. you cant just..." "you guys have got to come up here one day" "Youre unable to do anything today sir.. Yup, you can go on CHARLIE, how nice..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: הרשה לי לתקן אותך Youre unable to do anything today sir with that plane of yours (a346) היה קטע שם שהוא נחנק מצחוק מעניין מה אמרו לו :] "That was a question sir!!!" חחח אחח אמריקה באמריקה :mrgreen: בארץ ישר היו אומרים על הפקח שהוא ישראלי מגעיל וצריך להוריד אותו מהקרקע :roll:
Niv Malin פורסם אפריל 14, 2007 דיווח פורסם אפריל 14, 2007 I love controling there.. its so much fun.. and stressful at times :mrgreen: Makes me laugh each time.. I LOVE listening to Arnie "the embREAR" "you cant just.. you cant just..." "you guys have got to come up here one day" "Youre unable to do anything today sir.. Yup, you can go on CHARLIE, how nice..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: הרשה לי לתקן אותך Youre unable to do anything today sir with that plane of yours (a346) היה קטע שם שהוא נחנק מצחוק מעניין מה אמרו לו :] "That was a question sir!!!" חחח אחח אמריקה באמריקה :mrgreen: בארץ ישר היו אומרים על הפקח שהוא ישראלי מגעיל וצריך להוריד אותו מהקרקע :roll: ולקחת לו את דרגת ה-STU ולהחזירו ל-OBS...
Yarden Antebi פורסם אפריל 14, 2007 דיווח פורסם אפריל 14, 2007 I love controling there.. its so much fun.. and stressful at times :mrgreen: Makes me laugh each time.. I LOVE listening to Arnie "the embREAR" "you cant just.. you cant just..." "you guys have got to come up here one day" "Youre unable to do anything today sir.. Yup, you can go on CHARLIE, how nice..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: הרשה לי לתקן אותך Youre unable to do anything today sir with that plane of yours (a346) היה קטע שם שהוא נחנק מצחוק מעניין מה אמרו לו :] "That was a question sir!!!" חחח אחח אמריקה באמריקה :mrgreen: בארץ ישר היו אומרים על הפקח שהוא ישראלי מגעיל וצריך להוריד אותו מהקרקע :roll: אני חושב שהוא נקרע מצחוק כש(אחד) מהטייסי ג'טבלו אמר לו ok thanks sir you did you best will come visit you in the duty free ואז הוא נקרע ואמר Yea i wish i...ok its not the first ואז המשיך אגב בן, משום מה כל האמריקאים ששמעתי (ולא רק תחת הפקח הזה) אומרים ככה אמבראר...
apereg פורסם אפריל 18, 2007 דיווח פורסם אפריל 18, 2007 זה באמת מצחיק, כולל עוד קטעים שמצאתי שם. מה שבאמת הכי מצחיק, או שאולי לא כל כך מצחיק, זה שכך זה בדיוק קורה במציאות כל יום אחרי הצהרים...
danb2000 פורסם אפריל 18, 2007 דיווח פורסם אפריל 18, 2007 אתם יכולים לסטלבט ולצחוק על AIR CHINA כמה שאתם רוצים..... לא יודע אנגלית וכו וכו וכו...... אחרי שתגמרו לצחוק מציע לכם להתחיל ללמוד סינית. עניין של זמן עד שהסינים ישלטו בעולם, כולל בעולם התעופה..... ואז נראה מי יצחק על מי :cry: נקודה למחשבה :idea: