Ben Cohen פורסם אפריל 21, 2007 דיווח פורסם אפריל 21, 2007 במילים אחרות-שמאלי. אז כמו שניחשתם אני שמאלי ורציתי לשאול איך אתה מסתדרים בכל הקשור לסימולטור ובחיי התעופה האמיתיים. בעיקר עם הג'ויסטיק שבנוי לימניים. אני למשל התרגלתי לטוס עם הג'ויסטיק ביד ימין אבל כשאני מסיע ולא צריך לכוון בעדינות אני תופס את כל הג'ויסטיק כמה שזה לא נוח. ולטייסים השמאליים האמיתיים שביננו- האם נתקלתם בקשיים בתפעול מטוס שבנוי לימניים? ואם הייתם צריכים לבחור באיזה צד יהיה הקפטן האם הייתם משאירים אותו בצד שמאל או שיותר נוח לכם לעבוד בצד ימין, כלומר שיד שמאל שולטת על המצערת. עד עכשיו לקחתי את זה כמובן מאליו אבל אם כבר אני שם לב אז רציתי לשאול מה דעתכם... שתפו אותי :mrgreen:
Matan Solomon פורסם אפריל 21, 2007 דיווח פורסם אפריל 21, 2007 יש גויסטיקים כמו הסייטק ST290 שאפשר לכוון אותם ליד ימין או שמאל...
Chen Cohen פורסם אפריל 21, 2007 דיווח פורסם אפריל 21, 2007 אני גם שמאלי וטס ביד ימין, בעיקרון הג'ויסטיק מותאם או ליד ימין או שמאל(לא מדבר על כל מיני תחכומים אחרים :wink: ) אז זה פשוט נוח להחזיק ג'ויסטיק של יד ימין ביד ימין ולא שמאל ולהפך.. זה נראה לי משהו שאפשר להסתגל אליו..לא צריכה להיות לך בעיה לטוס עם יוק ביד שמאל ואח''כ ביד ימין כשתגדל :wink: (ואם לא נוח לך להחזיק את הגו'יסטיק...תקנה אחר שנוח )
Baruch Spiegel פורסם אפריל 21, 2007 דיווח פורסם אפריל 21, 2007 שלום בן נכתב על הנושא בעבר, בין השאר גם עבכם הנאמן הגיב שם. לעיונכם. http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 9%EE%E0%EC ברוכי.
Ben Cohen פורסם אפריל 22, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2007 שמחתי לשמוע את דעתכם. אם יש משהו שאני חושב שאני לא אצליח להתרגל אליו, זה לכתוב ביד ימין. ברוכי ספר לי עוד על דרכים לשיפור הקאורדינציה.... :wink:
Izik Bakshi פורסם אפריל 22, 2007 דיווח פורסם אפריל 22, 2007 בן, באיירבאס הסטיק של הקברניט הוא בצד שמאל ככה שיש עוד תקווה... F16 יהיה לך קצת בעייתי כי הסטיק הוא בצד ימין.
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 22, 2007 דיווח פורסם אפריל 22, 2007 זה אפשרי, אך אין סיבה וגם בלתי הגיוני לעשות כך, למעט מקרי קטיעה, שיתוק או ליקוי תפקודי. המוח יודע מה הוא מבצע טוב יותר ואיך, ואין עילה להתנגד לו. אם יש משהו שאני חושב שאני לא אצליח להתרגל אליו, זה לכתוב ביד ימין.
razmatus פורסם אפריל 22, 2007 דיווח פורסם אפריל 22, 2007 Atack 3D הוא של לוג'יטק והוא מתאים גם לשמאלים וגם לימנים ומחירו נע בין 100-150 ש"ח. תהנה.