Or Netzer פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 חברים יקרים זאב קהן נגע בכל אחד מאיתנו, בסינרים המדהימים שעשה לאזור המרכז הצפון וירושליים. ביום שבת ה12במאי 2007 בשעה 1900 שעון מקומי ישראל יתקיים ערב טיסה פתוח לזכרו של זאב ז"ל. בערב זה יפתחו בקרות פלוטו וגישה ב"ג בנוסף למגדלים חיפה ר"פ הרצליה שדה דוב ב"ג ואפילו מגדל ירושליים. --פקחים המעוניינים לפקח במטס נא לפנות במסר פרטי בלבד-- חברים יקרים אני קורא לכם לערב אחד לנטוש את מטוסי הסילון למיניהם לעלות על מטוסי קטגוריה A,B ולבוא לחלוק כבוד לזכרו של זאב היקר שנגע בכולנו וימשיך לגעת בכולנו בכל טיסה בשמי המדינה. לכל מי שלא מכיר את הנתיבים מוזמן לשאול בשרשור זה את כל השאלות שעולות בראשו, אנא השתדלו להגיע מוכנים עם דפיות ומפות מתאימות. בכבוד רב אור נצר מחלקת אירועים, צוות החטיבה.
Izik Bakshi פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 אני כמובן מגיע ומשריין כבר את הערב הזה, אני מצטרף לקריאה של אור, לכל הטייסים לעזוב לערב אחד את מטוסי האייבאס ובואינג ולעלות על מטוסים קלים ולהגיע לטוס באיזורי הסינרי של זאב (ירושלים, מרכז וצפון הארץ), ולתת כבוד והוקרת תודה לאיש היקר הזה שהלך מאיתנו אבל עדיין נוגע בכל אחד מאיתנו כאשר אני טסים בארץ. אתם מוזמנים לשאול בשרשור זה כל שאלה שעולה לכם בראש בנודע לטיסת CVFR/IFR באירוע.
uvdude פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 אני ללא ספק אגיע. כמו כן, האם חשבתם אולי לארגן איזה שיירה נגיד שתעשה נתיב מאורגן? או שזה ישאר כל טייס לעצמו?
Niv Malin פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 מעולה! מגיע לו הרבה מאוד! אנשים תבואו לתת כבוד לאדם שהשאיר חותם גדול מאוד אצלינו לתמיד.
AsafSaar פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 אני אשמח מאוד לתת כבוד לאיש הזה. אני מניח שאני אגיע. שוב כל הכבוד על הארגון ועל ההנצחה של האיש הזה.
Or Netzer פורסם אפריל 25, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 25, 2007 אני ללא ספק אגיע.כמו כן, האם חשבתם אולי לארגן איזה שיירה נגיד שתעשה נתיב מאורגן? או שזה ישאר כל טייס לעצמו? כל אחד טס לעצמו כל הארץ מב"ג ירושליים ושדה דוב עד החרמון יהיה פתוח לטיסות, תבחרו איפה לטוס ורצוי כמה שיותר:] שיהיה הרבה הרבה טיסות.
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 בחו"ל בתאריך הזה, מתנצל מראש שלא אגיע. כל הכבוד על היוזמה, אני בטוח שיהיה אירוע מרגש.
Shireto Shahar פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 רעיון מעולה, אני בטוח מגיע. תנסו לדבר בנימה קצת יותר מכובדת ולא עם צחוקים וכו' (לא שבד"כ כן עושים את זה אבל גם אם כן לפעמים)
Izik Bakshi פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 שחר, אני שמח שאתה מגיע. לא זכורים לי צחוקים בקשר, אבל מדי פעם כיף לשמוע איזה מילה או שתים מצחיקים, לא צריך להיות באבל בערב הזה, אלה לטוס בכיף, לכבד, לזכור ולהוקיר תודה לאיש היקר הזה שהלך מאיתנו.
noamkn פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 אני אנסה להגיע.. מקווה שאוכל אם לא משתתף בצער כולם על מותו.. לא הכרתי באופן אישי אבל סיפרו לי מה הוא הכין... יהי זכרו ברוך :candle:
Ben Cohen פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 אני מאוד אשתדל להגיע. שחר, אני לא חושב שהמטס צריך להיות באווירה עצובה כי אז אף אחד לא יהנה, ותהיה יותר אווירה של דיכאון ואני דיי בטוח שזאת לא המטרה. האווירה צריכה להיות מכובדת בשביל לכבד את זאב וגם להודות לו על הסינרים הנפלאים שבנה בשבילנו. אני גם חושב שמדי פעם צחוקים בקשר לא מזיקים הם קצת משחררים למען האמת.
Shireto Shahar פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 אני מאוד אשתדל להגיע.שחר, אני לא חושב שהמטס צריך להיות באווירה עצובה כי אז אף אחד לא יהנה, ותהיה יותר אווירה של דיכאון ואני דיי בטוח שזאת לא המטרה. האווירה צריכה להיות מכובדת בשביל לכבד את זאב וגם להודות לו על הסינרים הנפלאים שבנה בשבילנו. אני גם חושב שמדי פעם צחוקים בקשר לא מזיקים הם קצת משחררים למען האמת. הבנתי אותכם, יצאה לי תגובה מטומטמת...
Ben Cohen פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 אני מאוד אשתדל להגיע.שחר, אני לא חושב שהמטס צריך להיות באווירה עצובה כי אז אף אחד לא יהנה, ותהיה יותר אווירה של דיכאון ואני דיי בטוח שזאת לא המטרה. האווירה צריכה להיות מכובדת בשביל לכבד את זאב וגם להודות לו על הסינרים הנפלאים שבנה בשבילנו. אני גם חושב שמדי פעם צחוקים בקשר לא מזיקים הם קצת משחררים למען האמת. הבנתי אותכם, יצאה לי תגובה מטומטמת... לא מטומטמת. אני מבין מאיפה זה בא, וזה בא ממקום טוב ולא בשביל לעשות למישהו רע חלילה. רק טוב.
Or Netzer פורסם אפריל 26, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2007 חברים תפגינו נוכחות תראו כבוד. ואין צורך להכנס לאווירה של אבל ודכאון, כך זאב לא היה רוצה שיזכרו אותו.
Avi - 4X-KDF פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 אני מקווה מאוד שאגיע. אמרתם שיהיה גם מיגדל בירושליים, אני מציע שהדפיות לשדה יפורסמו כאן. או שאם אתם לא יכולים להסיג את הדפיות האלה אז שיפורסמו בפורום חוקים לגבי השדה.
Or Netzer פורסם אפריל 26, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2007 http://www.aopa-israel.org.il/_Uploads/498Jerusalem.pdf בבקשה דפיות לירשוילים.
Matan Solomon פורסם אפריל 27, 2007 דיווח פורסם אפריל 27, 2007 http://www.aopa-israel.org.il/_Uploads/498Jerusalem.pdfבבקשה דפיות לירשוילים. לא עובד :roll:
Moshe Bensal פורסם אפריל 27, 2007 דיווח פורסם אפריל 27, 2007 נסו כאן, http://www.eng.tau.ac.il/~bensal/MSFS_F ... usalem.zip תהנו.
Or Netzer פורסם אפריל 27, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2007 נסו כאן,http://www.eng.tau.ac.il/~bensal/MSFS_F ... usalem.zip תהנו. תודה משה.
Amir Paz פורסם אפריל 27, 2007 דיווח פורסם אפריל 27, 2007 חברים, אני יקח את עמדת פלוטו במהלך האירוע. העמדה תהיה פתוחה כבר משעות הצהריים ומעט לאחר תום האירוע. כולם יטוסו - אין לי ספק. מה שאומר שהולך להיות צפוף. לכן אם יש כאלו המבקשים "מרשה חריג" (מחוץ לנתיבים ובגבהים חריגים) נא לתאם זאת בפרטי מולי לפני ההמראה. זה יחסוך זמן באוויר וגם ככה הקשר הולך להיות עמוס. אחת ההנאות באירועים מהסוג הזה זה מינימום זמן המתנה על הקרקע. ברגע שאתה מסיע 20 דקות בראש פינה - יורד החשק אין ספק. לכן על מנת ליצור מסדרון תעבורתי נקי בכל הנתיבים בגיזרת פלוטו ינתנו הוראות חריגות, לדוגמא: XXX אחרי בת גלים להמשיך 1500 רגל מזרחית לכביש החוף. (ובאותו זמן תנועה תשמור מערבית לכביש באותו כיוון). ועוד כל מיני המצאות - במידת הצורך כמובן. בקיצור - לבוא בראש פתוח! רעיון שעלה לי - אם יש מישהו שמעוניין לטוס ב 15-20 אלף רגל מעל אזור הצפון ולצלם את "פקק" התנועה שיהיה על הנתיב זה יכול להיות מעניין.
Izik Bakshi פורסם אפריל 27, 2007 דיווח פורסם אפריל 27, 2007 רעיון שעלה לי - אם יש מישהו שמעוניין לטוס ב 15-20 אלף רגל מעל אזור הצפון ולצלם את "פקק" התנועה שיהיה על הנתיב זה יכול להיות מעניין קיבלתי את הרמז, 101 יקחו...
Or Netzer פורסם אפריל 27, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2007 רעיון שעלה לי - אם יש מישהו שמעוניין לטוס ב 15-20 אלף רגל מעל אזור הצפון ולצלם את "פקק" התנועה שיהיה על הנתיב זה יכול להיות מעניין קיבלתי את הרמז, 101 יקחו... אתה אדוני כבול לירושלים