danb2000 פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 חברים. השבוע קצת באיחור (בלגן בעבודה, חג באמצע השבוע, אתם יודעים... :? ). המסע הקאריבי מגיע אל סיומו השבוע בטיסה מקינגסטון לקנקון שמקסיקו. התדריך יעלה אני מניח במהלך הלילה או בוקר, מיד שלרן יהיה זמן לטפל בזה, כאן: http://tfc.rwy12.com/index.php זה לא רק סוף המסע הקאריבי אלא גם התדריך האחרון שלי לתקופה הקרובה. הגיע הזמן לרדת מהבמה ולפנות את הפודיום לתדריכן חדש (גירים במגירה מצד שמאל, ומקל מנהיגות נשען על הלוח :wink: ), - הבטחתי להוביל אתכם במסע הזה עד תומו, ועכשיו הגיע הזמן להתפנות לדברים אחרים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להודות: לאיציק בקשי - שהיה מתאם הפיקוח שלנו והוריד ממני את הנושא הזה. לרן פינקלס - ה"וובמאסטר" של אתר TFC שדאג להעלות את הקבצים, לבדוק ולתקן את הטעויות שלי, ולפרסם את התדריכים. וכמובן תודה רבה לכל טייסי TFC - הוותיקים, החדשים, הקבועים, והמזדמנים, שהשתתפו במסע וששמו נפשם בכפם כשנתנו לפסיכופט שישן 3 שעות בלילה בממוצע להוביל אותם בנתיב החתחתים :mrgreen: היה לי לכבוד ולעונג :!: להת' על הרמפה בקינגסטון.
Izik Bakshi פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 דן היקר, תודה על התדריכים המקצועיים, ביצעת אותם בצורה מדהימה ללא פשרות כמו שאתה יודע לעשות, נהנהתי מכל רגע ועוד נמשיך להנות שנגיע לאזור ה VFR הבא... :wink: אגב אני ישמח להמשיך ולתאם פיקוח.
mickey lip פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 מי נתן לך מרשה לרדת מהפודיום? לך לישון , יש לך תדריך להכין לשבוע הבא.
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 תודה רבה דן יקר. ללא ספק רמה גבוהה ביותר ונעליים XXL. ההשתתפות שלי ב-TFC היא עד היום בעיקר כאורח דווקא: אצל מיקי, דודי, רן, אלעד וגם אצלך. לצערי נשארתי עדיין עם התחושה של: "נו, מתי גם אני אהיה מספיק טוב וארגיש מספיק בטוח להצטרף לחברים ברמה כזאת גבוהה", והסתתרתי מאחורי כל מיני תירוצים שונים ומשונים כמו אין זמן, יש תוכניות קודמות, אין כוח, סימולטור נתקע וכולי - עובדות נכונות, אבל עדיין תירוצים. אומרים שכבר לפי איך שחניך מסיע יודעים איזה טיס הוא יהיה, ואני רק לפי התדריכים שלך יכולתי להגיד שזו ללא ספק הקבוצה המקצועית והמתמידה ביותר שאני מכיר. תודה על כל הזמן והזמינות שאתה משקיע, ובהצלחה לתדריכן החדש בהיכנסו לנעליך. כל הכבוד! ובקשר לתירוצים, אני מקווה להשתלב בסופו של דבר...
אורח פורסם אפריל 25, 2007 דיווח פורסם אפריל 25, 2007 סופסוף אחרי שלמדתי קצת VFR , נראה לי אני מוכן כבר לעלות לרשת ולהצטרף אליכם,רק חבל שזה יהיה הפעם האחרונה , הרבה מטיסות שלכם עשיתי באופליין(התמונות הדיהמו אותי) רק חבל שרק עכשיו אני יודע לטוס VFR , אחרת ההיתי מצטרף לכל הטיסות בכל מקרה בהצלחה בהמשך הדך!
danb2000 פורסם אפריל 25, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 25, 2007 סופסוף אחרי שלמדתי קצת VFR , נראה לי אני מוכן כבר לעלות לרשת ולהצטרף אליכם,רק חבל שזה יהיה הפעם האחרונה , הרבה מטיסות שלכם עשיתי באופליין(התמונות הדיהמו אותי) רק חבל שרק עכשיו אני יודע לטוס VFR , אחרת ההיתי מצטרף לכל הטיסות בכל מקרה בהצלחה בהמשך הדך! שו פעם אחרונה :?: כולה מתחלף תדריכן :!: לגבי VFR - אל תדאג חביבי אני מבשל משהו..... חוץ מזה לא יודע כמה זמן זה יקח אבל בהמשך הדרךב-TFC מצפה לנו אקוודור. אני מבטיח לחזור ולתדרך שם (רק קחו את הזמן להגיע באיזי - שיהיה קצת זמן לנשום :wink:) ושם גם מצפה חווית VFR רצינית. בנתיים - לכל המתלבטים, החוששים, המתחילים, וחסרי הביטחון..... מבטיח לכם שאין כמו ה"אכסניה" של TFC כדי להתחיל לטוס ברשת (ככה גם אם תעשו שטויות ו/או תקבלו בראש מאיזה פקח - לפחות תהיו בין חברים - תשאלו את יעקב קראוס :wink: ). בגלל תירוצים וחוסר ביטחון לקח לי 36 שנה להוציא רשיון - חבל על הזמן - בואו לטוס :!: :!: :!:
Yakov Kraus פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 דן תודה על המסלול, התדריכים המפורטים ההסברים והעידוד. למדתי על אזורים שאף פעם לא היכרתי. כדי למצות את המסלול אני ממליץ על שני דברים 1. הכנה 2. " תחקיר " 1. הכנה - אני מחפש בגוגול מפות של אזורי הטיסה מפות של המסלול וקצת נכנס לאתרי טיולים וקורא על האזור. 2. תחקור. ביום שישי אני עובר על כל התקלות ומנסה להפיק לקחים. לקח מעניין מהטיסה האחרונה הוא שתדר הILS בקינגסטון (מהסינרי שדן המליץ) שונה מהמצוין בדפיות. אני ממליץ במסגרת ההכנות להכנס לFLIGHT PLANER להכניס שדה יציאה ושדה כניסה לבחור מסלול IFR (לא חייבים להשתמש במסלול) לבדוק בשדות את תדרי הILS . צריך לזכור שמה שקובע בסימולטור זה מה שיש בו לא החיים האמיתיים.
BarakH פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 אני אמנם הפכתי למבריזן סדרתי לאחרונה עקב עומס/חופשה/מה לא...אבל עקבתי בהשתאות אחרי התדריכים מבלי לטוס. כל הכבוד על המאמץ וההשקעה. מקווה לחזור עם ELY121 בקרוב.
AaronDagan פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 דן, התדריכן המקצוען (וואלה, יצא לי חרוז...... )......... נראה לי שכל מילה מיותרת מעבר למה שנכתב למעלה. אני משוכנע שתדריכי הקריביים פרי דמיונך הפרוע והשימוש במשאבי הסימולטור והאתרים הנדיבים שתרמו את הסינרי וכל התוספים, ישמשו "ציון דרך" עבור ה-"איך וכיצד". מכיוון שאני מאמין גדול (מנסיון מצטבר רב שנים) שיש להכין "שעורי בית יסודיים" ( בלשון העם RTFM ) לפני כל פעילות תעופתית, הרי שתרומתך הצנועה להנאת כל משתתפי TFC תיזכר כמדיד ל- "איך צריך לעשות תחביב". תודה על הכל ולהשמע ברשת, TFC725 ........
Yakov Kraus פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 תדר הVOR של CANCUN CUN בדפיות 113.6 בסימולטור :!: 113.4
mickey lip פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 סתם רגע של נוסטלגיה : http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... cle&sid=10 הטיסה הראשונה. איך כבר עברו להן שנתיים וחצי......... :shock:
אורח פורסם אפריל 26, 2007 דיווח פורסם אפריל 26, 2007 סתם רגע של נוסטלגיה :http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... cle&sid=10 הטיסה הראשונה. איך כבר עברו להן שנתיים וחצי......... :shock: זו הטיסה הראשונה של TFC על כבדים, TFC החלה הרבה לפני כן כששנים שהיום סגורים בחדרים מבודדים עם קירות אדומים החלו בטיסות לילה בכל יום חמישי. אחלה נוסטלגיה בעיקר ישראל ... ניראה לי שצריך להוסיף אותו לרשימת ה most wanted של ה FBI, אולי כך נזכה לראות אותו שוב ...לפחות בתמונות :mrgreen:
אורח פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 זה היה כשעוד הייתי מסוגל לתפעל 727 :wink: holly shit , תיראו מי פה תתעלפו הינה חתיכת נוסטלגיה אמיתית :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 היי אורן!!! מה קורה? לגבי 727 זה בסדר , יש מי ששמר על הגחלת. מאיזה כיוון אתה רוצה את הזבנג בראש שיזכיר לך הכל? :mrgreen: הרואה את חברו לאחר שלושים יום אומר "ברוך מחייה המתים". GOOD TO SEE YOU IN ONE PIECE ברוכי.