mickey lip פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 שלום חברים. לאחר נסיון כושל בשנה שעברה, קיבלתי בקשות לנסות ולהרים שוב משחק כדורגל חטיבתי. הרעיון הוא להיפגש , לנסות לשחק כדורגל , ולהעביר אחר צהריים נחמד. לגבי מיקום, הרוב יקבע , אם כי לטעמי אפשר להיפגש בפארק הירקון, דשא תמיד עדיף ממשטחי בטון. ( יש גם מגרש מעולה באלעל אבל לדעתי תהיה בעיה עם אישורי כניסה לחברים הצעירים , לכן פסלתי את האפשרות). מי שבאמת רוצה ומתכוון להגיע ( בניגוד לשירשור האחרוך משנה שעברה שבסופו הגיעו רק 8 אנשים) , מוזמן לרשום פה.
Ben Bezalel פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 אפשר לקבוע בפארק הלואמי אני יודע איפה האנשים מחביאים את השערים...ככה שצריך רק לחבר אותם
אורח פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 שלום חברים.לאחר נסיון כושל בשנה שעברה, קיבלתי בקשות לנסות ולהרים שוב משחק כדורגל חטיבתי. הרעיון הוא להיפגש , לנסות לשחק כדורגל , ולהעביר אחר צהריים נחמד. לגבי מיקום, הרוב יקבע , אם כי לטעמי אפשר להיפגש בפארק הירקון, דשא תמיד עדיף ממשטחי בטון. ( יש גם מגרש מעולה באלעל אבל לדעתי תהיה בעיה עם אישורי כניסה לחברים הצעירים , לכן פסלתי את האפשרות). מי שבאמת רוצה ומתכוון להגיע ( בניגוד לשירשור האחרוך משנה שעברה שבסופו הגיעו רק 8 אנשים) , מוזמן לרשום פה. ודודי ואני התחלנו לדאוג לך ולרחם עליך, כמה אתה עובד קשה ובגלל זה הכרזת נבצרות זמנית מהמסנג'ר. זה יעלה לך ביוקר ... :x
David Misha פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 הצוות מתחבט בשאלה היכן נעלמת, אני בא ומחפה על כבודך שהעבודה הקשה היא הסיבה לבוששותך מהפגישה, ובסוף אני מקבל בראש בצורת לינק לכאן שאתה משחק כדורגל במקום להתייצב ???? דחוף הסבר פרט ונמק.. ודרך אגב,,,אחלה רעיון !!!
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 בניגוד לשנה שעברה, אולי הפעם יצא לי להגיע מי שרוצה להיזכר בפעם הקודמת הנה התמונות שצילם אבא של הראל : http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... highlight=
David Misha פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 בניגוד לשנה שעברה, אולי הפעם יצא לי להגיע מי שרוצה להיזכר בפעם הקודמת הנה התמונות שצילם אבא של הראל : http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... highlight= ואייי !! איזה נוסטלגייה..זה היה יותר משנה לדעתי..אולי שנתיים !!
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 רן, במקרה זה מיקי מקבל ממני חיפוי אווירי, וכל המנסה להציק לו יצטרך להיכנס למספריים הדוקים אתי... חברה- אם אתם לא תגיעו אני איאלץ לבוא, אך כל שאוכל להציע מעבר לשופט קו הוא שוער בעל יציבות סטאטית מוחלטת, שברוחבו חוסם את רוב השטח :roll: שלום חברים.לאחר נסיון כושל בשנה שעברה, קיבלתי בקשות לנסות ולהרים שוב משחק כדורגל חטיבתי. הרעיון הוא להיפגש , לנסות לשחק כדורגל , ולהעביר אחר צהריים נחמד. לגבי מיקום, הרוב יקבע , אם כי לטעמי אפשר להיפגש בפארק הירקון, דשא תמיד עדיף ממשטחי בטון. ( יש גם מגרש מעולה באלעל אבל לדעתי תהיה בעיה עם אישורי כניסה לחברים הצעירים , לכן פסלתי את האפשרות). מי שבאמת רוצה ומתכוון להגיע ( בניגוד לשירשור האחרוך משנה שעברה שבסופו הגיעו רק 8 אנשים) , מוזמן לרשום פה. ודודי ואני התחלנו לדאוג לך ולרחם עליך, כמה אתה עובד קשה ובגלל זה הכרזת נבצרות זמנית מהמסנג'ר. זה יעלה לך ביוקר ... :x
אורח פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 רן, במקרה זה מיקי מקבל ממני חיפוי אווירי, וכל המנסה להציק לו יצטרך להיכנס למספריים הדוקים אתי...חברה- אם אתם לא תגיעו אני איאלץ לבוא, אך כל שאוכל להציע מעבר לשופט קו הוא שוער בעל יציבות סטאטית מוחלטת, שברוחבו חוסם את רוב השטח :roll: שלום חברים.לאחר נסיון כושל בשנה שעברה, קיבלתי בקשות לנסות ולהרים שוב משחק כדורגל חטיבתי. הרעיון הוא להיפגש , לנסות לשחק כדורגל , ולהעביר אחר צהריים נחמד. לגבי מיקום, הרוב יקבע , אם כי לטעמי אפשר להיפגש בפארק הירקון, דשא תמיד עדיף ממשטחי בטון. ( יש גם מגרש מעולה באלעל אבל לדעתי תהיה בעיה עם אישורי כניסה לחברים הצעירים , לכן פסלתי את האפשרות). מי שבאמת רוצה ומתכוון להגיע ( בניגוד לשירשור האחרוך משנה שעברה שבסופו הגיעו רק 8 אנשים) , מוזמן לרשום פה. ודודי ואני התחלנו לדאוג לך ולרחם עליך, כמה אתה עובד קשה ובגלל זה הכרזת נבצרות זמנית מהמסנג'ר. זה יעלה לך ביוקר ... :x אין בעיה, ה 767 שלי מול האוטובוס שלך :mrgreen: ולגבי מיקי, יש לי דרכים יותר כואבות לטפל בו
mickey lip פורסם אפריל 29, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2007 רן, במקרה זה מיקי מקבל ממני חיפוי אווירי, וכל המנסה להציק לו יצטרך להיכנס למספריים הדוקים אתי...חברה- אם אתם לא תגיעו אני איאלץ לבוא, אך כל שאוכל להציע מעבר לשופט קו הוא שוער בעל יציבות סטאטית מוחלטת, שברוחבו חוסם את רוב השטח :roll: שלום חברים.לאחר נסיון כושל בשנה שעברה, קיבלתי בקשות לנסות ולהרים שוב משחק כדורגל חטיבתי. הרעיון הוא להיפגש , לנסות לשחק כדורגל , ולהעביר אחר צהריים נחמד. לגבי מיקום, הרוב יקבע , אם כי לטעמי אפשר להיפגש בפארק הירקון, דשא תמיד עדיף ממשטחי בטון. ( יש גם מגרש מעולה באלעל אבל לדעתי תהיה בעיה עם אישורי כניסה לחברים הצעירים , לכן פסלתי את האפשרות). מי שבאמת רוצה ומתכוון להגיע ( בניגוד לשירשור האחרוך משנה שעברה שבסופו הגיעו רק 8 אנשים) , מוזמן לרשום פה. ודודי ואני התחלנו לדאוג לך ולרחם עליך, כמה אתה עובד קשה ובגלל זה הכרזת נבצרות זמנית מהמסנג'ר. זה יעלה לך ביוקר ... :x אין בעיה, ה 767 שלי מול האוטובוס שלך :mrgreen: ולגבי מיקי, יש לי דרכים יותר כואבות לטפל בו כמה רעש, לצערי אני עובד רן בניגוד אליך שרק בא לעבודה, יחי ההבדל הקטן. :wink: אמממ היי טק .
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 אני בפנים... מיקי צריך לנסות ולארגן את המגרש של אלעל =\
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 רן- אתה מכיר יותר כואב מ- M61A1? רן, במקרה זה מיקי מקבל ממני חיפוי אווירי, וכל המנסה להציק לו יצטרך להיכנס למספריים הדוקים אתי...חברה- אם אתם לא תגיעו אני איאלץ לבוא, אך כל שאוכל להציע מעבר לשופט קו הוא שוער בעל יציבות סטאטית מוחלטת, שברוחבו חוסם את רוב השטח :roll: שלום חברים.לאחר נסיון כושל בשנה שעברה, קיבלתי בקשות לנסות ולהרים שוב משחק כדורגל חטיבתי. הרעיון הוא להיפגש , לנסות לשחק כדורגל , ולהעביר אחר צהריים נחמד. לגבי מיקום, הרוב יקבע , אם כי לטעמי אפשר להיפגש בפארק הירקון, דשא תמיד עדיף ממשטחי בטון. ( יש גם מגרש מעולה באלעל אבל לדעתי תהיה בעיה עם אישורי כניסה לחברים הצעירים , לכן פסלתי את האפשרות). מי שבאמת רוצה ומתכוון להגיע ( בניגוד לשירשור האחרוך משנה שעברה שבסופו הגיעו רק 8 אנשים) , מוזמן לרשום פה. ודודי ואני התחלנו לדאוג לך ולרחם עליך, כמה אתה עובד קשה ובגלל זה הכרזת נבצרות זמנית מהמסנג'ר. זה יעלה לך ביוקר ... :x אין בעיה, ה 767 שלי מול האוטובוס שלך :mrgreen: ולגבי מיקי, יש לי דרכים יותר כואבות לטפל בו
Izik Bakshi פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 אחלה של רעיון ויוזמה, היה כיף חיים בפעם שעברה אני יעשה את מירב המאמצים להגיע, אני חושב שפארק הירקון יהיה מתאים.
matan פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 אני אגיע ב100% אם מיקי או רן צרכים טרמפ מרעננה שישגרו הודעה,אנחנו בדיוק חורשים על האוטו החדש :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 רן, במקרה זה מיקי מקבל ממני חיפוי אווירי, וכל המנסה להציק לו יצטרך להיכנס למספריים הדוקים אתי...חברה- אם אתם לא תגיעו אני איאלץ לבוא, אך כל שאוכל להציע מעבר לשופט קו הוא שוער בעל יציבות סטאטית מוחלטת, שברוחבו חוסם את רוב השטח :roll: שלום חברים.לאחר נסיון כושל בשנה שעברה, קיבלתי בקשות לנסות ולהרים שוב משחק כדורגל חטיבתי. הרעיון הוא להיפגש , לנסות לשחק כדורגל , ולהעביר אחר צהריים נחמד. לגבי מיקום, הרוב יקבע , אם כי לטעמי אפשר להיפגש בפארק הירקון, דשא תמיד עדיף ממשטחי בטון. ( יש גם מגרש מעולה באלעל אבל לדעתי תהיה בעיה עם אישורי כניסה לחברים הצעירים , לכן פסלתי את האפשרות). מי שבאמת רוצה ומתכוון להגיע ( בניגוד לשירשור האחרוך משנה שעברה שבסופו הגיעו רק 8 אנשים) , מוזמן לרשום פה. ודודי ואני התחלנו לדאוג לך ולרחם עליך, כמה אתה עובד קשה ובגלל זה הכרזת נבצרות זמנית מהמסנג'ר. זה יעלה לך ביוקר ... :x אין בעיה, ה 767 שלי מול האוטובוס שלך :mrgreen: ולגבי מיקי, יש לי דרכים יותר כואבות לטפל בו והאוטובוס מנצח ניצחון טכני........ ה767 יקבל בויינר יחס של 1000 בשביל ניצחון שלו :mrgreen: די לא יפה, הרגתי את המטוס.
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 ימי שישי או שבת החל מעוד שבועיים אני בא
Ran Bonfil פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 אני אגיע :mrgreen: פארק הירקון זה אחלה. גם ברעננה\הרצליה איפה ששיחקנו פעם שעברה היה נחמד.. פיי זה היה לפני שנים רבות
ElAl-DOR פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 לפני כשנה שיחקתי בנוער מכבי פ"ת [שוער פותח]. מקווה מאוד להגיע. מה אתם אומרים על שבועות? מיקי, יש דרך ליצור עימך קשר?
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 30, 2007 דיווח פורסם אפריל 30, 2007 יש לי כמה מקומות להציע! 1.לב הפארק ברעננה 2.פארק דרום בת"א [אפשר לראות משם מטוסים בגישת ILS12] אבל מגרשים אני לא חושב שיש שם. 3.פארק הירקון בת"א 4.וכמו שבן אמר הפארק הלאומי. ואפשר לנסות ולבקש אישורים לשחק במגרש של אלעל לא? =\\\
Or Netzer פורסם אפריל 30, 2007 דיווח פורסם אפריל 30, 2007 יש לי כמה מקומות להציע!1.לב הפארק ברעננה 2.פארק דרום בת"א [אפשר לראות משם מטוסים בגישת ILS12] אבל מגרשים אני לא חושב שיש שם. 3.פארק הירקון בת"א 4.וכמו שבן אמר הפארק הלאומי. ואפשר לנסות ולבקש אישורים לשחק במגרש של אלעל לא? =\\\ שלום אילן, הבעיה באלעל היא הגבלת מספר האישורי כניסה שניתנים, הם יכולים לתת רק 5 אישורים ואז תשחק סטנגה זוגות ואחד שופט וזה לא המטרה. תורידו את אלעל מהפרק. הפארק הלאומי ר"ג נשמע 10!
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 30, 2007 דיווח פורסם אפריל 30, 2007 שלום אילן, הבעיה באלעל היא הגבלת מספר האישורי כניסה שניתנים, הם יכולים לתת רק 5 אישורים ואז תשחק סטנגה זוגות ואחד שופט וזה לא המטרה. תורידו את אלעל מהפרק. הפארק הלאומי ר"ג נשמע 10! אוקי אז המגרש של אלעל נמחק =[... ד"א ביום שבת ביקרתי בפארק הלאומי,האמת שהיה מפוץץ אבל עדיין אפשר לשחק שם בכיף... מה דעתך לבחור את הקבוצות כבר עכשיו שנבוא יהיה הכול מוכן כול קבוצה תבוא אם צבע חולצה אחיד וזה יהיה מאוד מגניב מה אתם אומרים?...
אורח פורסם אפריל 30, 2007 דיווח פורסם אפריל 30, 2007 נראה לי פארק דרום הכי כיף!! יש שם גם סקי מים והרבה הרבה מדשאות וגם כמובן מגרשים