עבור לתוכן
OmriSoudry

מטוס חדש תוצרת בואינג

Recommended Posts

פורסם

בואינג מתכננת מטוס חדש שיקרא Boeing 7E7 - Dreamliner . פרטים נוספים:

http://www.newairplane.com/USA/index.htm

תיכנסו לאנימצית הפלאש הבאה:

http://www.newairplane.com/USA/experience.htm

תגידו שאתם רשומים למועדון חברים שלהם כשישאלו (לא צריך פרטים. סתם כדי לעניין אותכם..) ואז תבחרו מהרשימה "new dreams" ותראו איך תכננו אותו ואיך הוא יצא בסוף...עיצוב ממש ממש יפה לפי דעתי...זנב...כנפיים...טוב תראו לבד... :wink:

פורסם
הם עובדים על זה כמעט שנתיים

נכון. השנה הוא ימריא לראשונה. במשך 2005-2006 יהיו תיקונים של באגים וכל מיני שיפורים וכאלה. בשנת 2007 הטיסה הראשונה שלו. בשנת 2008 הוא יתחיל להימכר לחברות התעופה בעולם. מה שלא אהבתי, זה שהוא יכיל מספר של 250 אנשים בערך.

עומרי סודרי,

צוות "עיט תעופה"

אירוע עיט תעופה - אישור השתתפות:

www.ait-air.co.nr/confirmation.html

ראו את הדביק שבפורום הכללי...

פורסם

המטוס יכול 250 אנשים זה נכון. אבל הוא יטוס למרחק עצום של 15,000 ק"מ (+ -) ולחברות קטנות שרוצות להגיע רחוק אבל לא לקחת 744 זה יהיה מעולה. וגם נגיד לאלעל תהיה את האפשרות לטוס ישירות לLA בלי לחנות בטורונטו מבלי להרים 744 לשמיים

פורסם

התחרטתי...הרבה הוא לא יעלה...כי אם הוא היה עולה הרבה, היה קורה לו מה שקרה לקונקורד...בכל מקרה, מישהו יודע למה זה לא 787 ? אלא 7E7? או שה-E מסמל EIGHT כלומר שמונה...? :roll:

פורסם

E=EFFECTIVE הכוונה היא שהמטוס יהיה יעיל הוא לא ירוך המון דלק והוא גם לא יהיה מטוס ענק כך שיהיה יחסית משתלם כספית להחזיק אותו וגם יש לו טווח של מטוס 744ER (8000MN).

פורסם

מה שלא אהבתי, זה שהוא יכיל מספר של 250 אנשים בערך.

מה לעשות, עמרי. השיקולים הם כלכליים, לא מה עמרי סודרי מישראל רוצה לראות בסימולטור שלו.

נראה לי שבואינג הכיחה יותר מפעם אחת במשך 90 השנים שהיא קיימת שאת השיקולים הכלכליים היא יודעת לעשות (90 שנים בהן עלו ונפלו מקדונלד דאגלס, נורת'רופ, גראמן, BAE, וכל המתחרות שאי פעם היו לה בשוק האזרחי והצבאי).

אני מניח שלחברה שמייצרת את ה 747-400, בעולם בו נפח הנוסעים לטיסה קטן, חסר יותר בקו המוצרים שלה מטוס מודרני ארוך טווח ל 250 נוסעים (המטוס שיחיד שלה בגודל הזה הוא 767 והוא בן 20!) ולא מטוס ענק. גם אם זה אומר שבעתיד הקרוב איירבאס תהיה יצרנית המטוס הגדול בעולם...

פורסם

לא קטע של מה אני אוהב לראות בסימולטור...אני לא מסתכל הרבה אחורה.. :D

פשוט עד שיש כזה מטוס מעוצב יפה, שעשו כזה שינוי בחלק הפנימי שלו שלידו כל השינויים שעשו ב-777 נראים מזעריים, יכיל רק 250 אנשים...

זה כמו לצרוב 400 מגה של שירים בדיסק שיכול להכיל 650 מגה...(איזה דימוי.. 8) )

אבל אתה צודק..אני בטוח שיש להם את הסיבות שלהם..

פורסם

הוא לא יכיל בנוחות 400 נוסעים. הוא לא בגודל כזה.

אחת הדרישות ממטוס קטן יותר היא שהוא יהיה מסוגל לנחות על מסלולים קצרים יותר.

פה זה פיזיקה - אינרציה של מסה גדולה במהירות X היא הרבה יותר גבוהה ממסה נמוכה באותה מהירות.

זה בדיוק כמו ש-757 מסוגל לנחות באילת, ו 767 לא.

אני מנחח שישבו שם גדולי המוחות של בואינג, ובחנו לאן השוק הזה הולך, איפה בואינג חזקה, איפה היא חלשה ואיפה היא רוצה להשתפר.

בסופו של דבר הם רוצים לייצר מטוס שיוכלו להרויח ממנו כסף. שיהיה אטרקטיבי לחברות התעופה, שהם יוכלו לייצר אותו בזול יחסית ולמכור אותו ביוקר.

יכול להיות שההערכה שלהם היא שבשלב זה אין צורך במטוס גדול נוסך לצד ה 747-400. או אולי יש להם 747-500 בתכנון והם עוד לא חשפו אותו, לך תדע...

אבל ה7E7 בא לענות על צורך מסויים, ואני מניח שהם יודעים מה הם עושים.

פורסם

יש לי שאלה קטנה אתם רק מסתקלים על הנתונים הפחות חשובים. תארו לעצמכם את יושבים בכיסה שלכם בטיסה. והטיסה ארוכה ומשעממת מה אתם הכי הייתם רוצים לעשות ...? כמובן להיכנס לאתרי האינטרנט ולדבר בטלפון עם החבר שנמצא על היבשה ועוקב אחרי הטיסה שלכם בתוך הסימולטור שלו. וזה סוף סוף יהיה אפשרי כי המטוס הזה הוא כמעט כמו הE-4 (מטוס יום הדין) רק לנוסעים וקצת קטן יותר. ועוד נקודה לאלעל לא משתלם להפעיל את מטוסי ה744 שלה בקווים שלה לטורונטו כל הזמן רק בתקופות שיא ולכן בתקופה שבא יש 140 נוסעים להפעיל 744 זה ביזבוז ולכן משתלם 767 ופה אמור להיכנס ה7E7 החדש. וגם להמון חברות לא יהיה שווה בהתחלה לקנות את הA380 כי יש להן צי ענק של 747 ולהכניס מטוס כזה לצי של 744 זה ביזבוז כסף אדיר והחברות יודעות את זה.

פורסם
תארו לעכצמם את יושבים בכיסה של הטיסה....החבר שנמצא על הישבה ועוקב אחרי הטיסה שלכם בתוך הסימולטור שלו.....

בבקשה תסביר לי את המשפט הלא מובן הזה...

לתאר את יושבים? בכיסה של הטיסה? איזה כיסא של טיסה? ואיפה נמצא החבר? על הישבה? :shock:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...