אורח פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 מחשבון המבצע חישוב מהירויות וממיר קשר לקמ"ש וקמ"ש לקשר , שימושי מאוד , באתר ישנו גם פירוט על מיילים ימים, תהנו http://cgate.co.il/navigation/mile.htm
Yarden Antebi פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 אין דרך יותר קלה מלהכפיל\לחלק ב 1.8...לא צריך שום מחשבון המרה בשביל כזה חישוב פשוט. (למי שלא הבין, קשר אחד שווה ל 1.8 ק"מ...)
Ran Bonfil פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 1 קשר = 1.8 ק"מ \ שעה 1 ק"מ \ שעה = 0.555 קשר אין דרך יותר קלה מלהכפיל\לחלק ב 1.8...לא צריך שום מחשבון המרה בשביל כזה חישוב פשוט.(למי שלא הבין, קשר אחד שווה ל 1.8 ק"מ...)
ha5mvo פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 כולם כאן משתמשים במטוסים מערביים, לא? למה בדיוק צריך קמ"ש??
Ben Cohen פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 כולם כאן משתמשים במטוסים מערביים, לא?למה בדיוק צריך קמ"ש?? לא כולם טסים במטוסים מערביים. בפיפר קאב אאל"ט המהירות היא במיילים פר שעה, ואני עוד שאלתי את תומר למה המהירות נמוכה :oops: :oops: :oops:
Roman Dreer פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 מי שלא יודע, יש מחשבון מובנה בגוגל! כל מה שצריך לעשות זה לכתוב ביטוי חיפוש במילים לדוגמא: 10 lbs to kg או 100 mile to meter בקיצר הנה כל המידע על העניין: http://www.google.com/intl/en/help/feat ... calculator
אורח פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 כולם כאן משתמשים במטוסים מערביים, לא?למה בדיוק צריך קמ"ש?? לא כולם טסים במטוסים מערביים. בפיפר קאב אאל"ט המהירות היא במיילים פר שעה, ואני עוד שאלתי את תומר למה המהירות נמוכה :oops: :oops: :oops: LOL , ל א קשור למטוסים מערביים , לפעמים כשטסים בצסנה ורוצים לחשב זמן טיסה מחשבים ידנית תוך כדי הטיסה בעזרת הספר הזה של בני גורן(תאמת רק עכשיו למדתי במטמתיקה לחשב בעיות אופקיות אז זה די עוזר לי המחשבון הזה)
ha5mvo פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 כולם כאן משתמשים במטוסים מערביים, לא?למה בדיוק צריך קמ"ש?? לא כולם טסים במטוסים מערביים. בפיפר קאב אאל"ט המהירות היא במיילים פר שעה, ואני עוד שאלתי את תומר למה המהירות נמוכה :oops: :oops: :oops: MPH זה נכון, רק עדיין לא ברור לי למה צריך קמ"ש? למיטב ידיעתי, רק מטוסים רוסיים\סוביטים מצוידים במכשירים המודדים ביחידות מטריות.
אורח פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 פשוט יש כאלה שיותר נוח להם לחשב מהיריות עם קמשים\מטרים .
Ben Cohen פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 כולם כאן משתמשים במטוסים מערביים, לא?למה בדיוק צריך קמ"ש?? לא כולם טסים במטוסים מערביים. בפיפר קאב אאל"ט המהירות היא במיילים פר שעה, ואני עוד שאלתי את תומר למה המהירות נמוכה :oops: :oops: :oops: MPH זה נכון, רק עדיין לא ברור לי למה צריך קמ"ש? למיטב ידיעתי, רק מטוסים רוסיים\סוביטים מצוידים במכשירים המודדים ביחידות מטריות. בשביל לתת לנוסעים פרופרצייה על המהירות שלנו ביחידות שהם מכירים... אם כבר משהו שימושי זה מחשבון מרגל למטר, כי כמו שמיכאל אמר הרוסים עובדים לפי יחידות מטריות. נדמה לי שיש מחשבון כזה.