Barak פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 שבת שלום לכולם, כמו ששמתם לב מנוחה אין פה יותר מדי ולכן אנחנו כבר עם הפנים קדימה לאירוע הגדול הבא מתוך 2 בסדר גודל רציני מאוד הצפויים עד לסוף 2007. כמובן שיהיו עוד המון אירועים טיפה פחות גדולים אבל לא פחות איכותיים !! התכנון הוא לבצע חד"ב שעוד לא נראה בסוף יוני-תחילת יולי. עכשיו, בגדול הכל טוב ויפה רק שכמו בפעם הקודמת אנחנו צריכים מקום טוב שישרת אותנו למשך האירוע עצמו. לכן חברים יקרים, אני פונה אליכם בבקשה גדולה שאם אתם מכירים מקום כלשהו שיוכל לעזור לנו בעניין אנא לפנות אלי בפרטי בהקדם האפשרי כדי שנוכל כבר להתחיל להסדיר דברים מראש. העניין פה מאוד פשוט - ככל שיהיה זמן רב יותר להתארגן, בהתאם תיגדל איכות האירוע. * קישור לסרט תדמית מהחד"ב האחרון יפורסם בהמשך הערב או מחר על הבוקר, איתכם הסליחה. תודה לכולם ובהצלחה !!!!
Niv Malin פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 באמת אין רגע של מנוחה... כל הכבוד ובהצלחה! נ.ב. הקישור לא עובד ברק.
Ben Cohen פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 מקווה שיצא לפועל, אם יצא אני שם! אני אעזור כמה שאוכל אם יש משהו פנו אליי.
Barak Palesznicki פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 הרבה זמן לא היה לנו חד"ב, באמת מקווה שזה יצא לפועל!
Shireto Shahar פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 באמת אין רגע של מנוחה..... צודק! כל הכבוד לכם חבר'ה! אתם רק כמה ימים בחטיבה וכבר רואים איזה קשה אתם עובדים.
Izik Bakshi פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 אהלן חברים, ברגעים אלה ממש עובר הסרטון של החד"ב האחרון (סודרי תהיה גאה ) למר Dick Teh שהוא בתפקידו סגן מנהל אזור אסיה, דיק פנה אלי בבקשה לקבל את הסרטון כי הם עושים חד"ב אצלהם בחטיבה/אזור. דיברתי כמה מילים עם דיק ושאלי היכן הם עושים, התשובה היתה מקום שעוד לא חשבתי עליו - קפה אינטרנט. אז חברים, אם יש מביניכם מישהו שמכיר איזה בעל אינטרנט קפה, נשמח שתזרקו לו את הנושא ותבדקו מחיר להשכרה, המחשבים עלינו... :mrgreen:
Or Netzer פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 אהלן חברים,ברגעים אלה ממש עובר הסרטון של החד"ב האחרון (סודרי תהיה גאה ) למר Dick Teh שהוא בתפקידו סגן מנהל אזור אסיה, דיק פנה אלי בבקשה לקבל את הסרטון כי הם עושים חד"ב אצלהם בחטיבה/אזור. דיברתי כמה מילים עם דיק ושאלי היכן הם עושים, התשובה היתה מקום שעוד לא חשבתי עליו - קפה אינטרנט. אז חברים, אם יש מביניכם מישהו שמכיר איזה בעל אינטרנט קפה, נשמח שתזרקו לו את הנושא ותבדקו מחיר להשכרה, המחשבים עלינו... :mrgreen: איציק סוף סוף לפחות לא יהיו לך תלונות על הקפה שלי :mrgreen:
E.Z פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 אהלן חברים,ברגעים אלה ממש עובר הסרטון של החד"ב האחרון (סודרי תהיה גאה ) למר Dick Teh שהוא בתפקידו סגן מנהל אזור אסיה, דיק פנה אלי בבקשה לקבל את הסרטון כי הם עושים חד"ב אצלהם בחטיבה/אזור. דיברתי כמה מילים עם דיק ושאלי היכן הם עושים, התשובה היתה מקום שעוד לא חשבתי עליו - קפה אינטרנט. אז חברים, אם יש מביניכם מישהו שמכיר איזה בעל אינטרנט קפה, נשמח שתזרקו לו את הנושא ותבדקו מחיר להשכרה, המחשבים עלינו... :mrgreen: איציק סוף סוף לפחות לא יהיו לך תלונות על הקפה שלי :mrgreen: עכשיו תמצאו בית קפה כל שהו שיסכים לוותר על על כמה מאות קליינטים של שישי שבת כדי לארח פריקים של תעופה שחלקם שותים רק.....שוקו :|
Yahav Barzilay פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 באותו הקשר. בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי
Or Netzer פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 באותו הקשר.בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי תגיד תודה, אלעד שכח בפעם האחרונה להזמין לי אחת. רוג'ר אכל לו את האימייל.
E.Z פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 באותו הקשר.בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי תגיד תודה, אלעד שכח בפעם האחרונה להזמין לי אחת. רוג'ר אכל לו את האימייל. כבר החולצה מתקלפת עם מה אתם מכבסים? מגרפה? יש לי את החולצה המהחד"ב אצל סודרי -זאתהייתה הפעם הראשונה שעשינו חולצות ועדיין היא במצב טוב (רוג'ר עדיין מסכים לחרופ עליה) אור לא נורא פעם הבאה אני לא אשכח XS אתה צריך נכון? :mrgreen:
Moshe Bensal פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 באותו הקשר.בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי תגיד תודה, אלעד שכח בפעם האחרונה להזמין לי אחת. רוג'ר אכל לו את האימייל. כבר החולצה מתקלפת עם מה אתם מכבסים? מגרפה? יש לי את החולצה המהחד"ב אצל סודרי -זאתהייתה הפעם הראשונה שעשינו חולצות ועדיין היא במצב טוב (רוג'ר עדיין מסכים לחרופ עליה) אור לא נורא פעם הבאה אני לא אשכח XS אתה צריך נכון? :mrgreen: אלעד לא צריך מגרפה, אם משתמשים בה לעתים תכופות, וצריכה כביסה כל כמה ימים(כמו אצלי למשל), אז בהחלט היא מתחילה לדאות, לכן אני כבר מזמין חולצה למפגש הבא, את המידות אני מקווה ששמרתה.
Opher Ben Peretz פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 מזכיר לי שזכיתי בחולצת ואטיל, נדמה לי בעקבות מיקרופון הברזל או אירוע דומה. איפה היא איציק?? :oops: באותו הקשר.בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי
Yahav Barzilay פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 מזכיר לי שזכיתי בחולצת ואטיל, נדמה לי בעקבות מיקרופון הברזל או אירוע דומה. איפה היא איציק?? :oops: באותו הקשר.בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי נכון :mrgreen: אז יש תקווה אגב אלעד, נראה לי שרוג'ר משתמש בחולצה יותר ממך, בגלל זה היא לא מתקלפת :roll:
Matan Solomon פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 מזכיר לי שזכיתי בחולצת ואטיל, נדמה לי בעקבות מיקרופון הברזל או אירוע דומה. איפה היא איציק?? :oops: באותו הקשר.בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי כנ"ל :roll:
Niv Malin פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 מזכיר לי שזכיתי בחולצת ואטיל, נדמה לי בעקבות מיקרופון הברזל או אירוע דומה. איפה היא איציק?? :oops: באותו הקשר.בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי כנ"ל :roll: והנה ההבטחה, שחור על גבי לבן על גבי כחול. http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 1%F8%E6%EC
E.Z פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 ולכל אלה שחושבים שההבטחה נשכחה הוחלט שנעשה טקס הענקה מכובד במפגש החטיבה הראשון שיהיה בנתיים לפחות עד ה 20 ביוני יש לכם אחלה חולצות בית ספר ממעצב האופנה הדגול של משרד החינוך :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 מזכיר לי שזכיתי בחולצת ואטיל, נדמה לי בעקבות מיקרופון הברזל או אירוע דומה. איפה היא איציק?? :oops: באותו הקשר.בא בזמן החדר בקרה, החולצה של ואטיל כבר מתקלפת לי אצלי בארון, אבל יתכן והיא קצת קטנה עליך...
Matan Solomon פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 ולכל אלה שחושבים שההבטחה נשכחההוחלט שנעשה טקס הענקה מכובד במפגש החטיבה הראשון שיהיה בנתיים לפחות עד ה 20 ביוני יש לכם אחלה חולצות בית ספר ממעצב האופנה הדגול של משרד החינוך :mrgreen: ומה אם אין לי תלבושת אחידה בבית ספר ? כבר 8 שנים אני לא יודע מזה
Barak פורסם מאי 27, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2007 רבותיי, חלון הזמנים סוגר עלינו לאט לאט וההצעות לא נשפכות מכל עבר... אני קורא לכם בפעם השניה, במידה ויש למישהו הצעה כלשהי לגבי אירוח החד"ב נא לפנות אלי כמה שיותר מהר בפרטית. תזכרו שלכולנו חשוב החד"ב וקיומו, במיוחד לאור העובדה שהמופע הזה נעדר כמעט שנה שלמה. תודה מראש.