Matan Solomon פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 שלום לכולם, לפני כחודש וחצי לקחת על עצמי משימה קצת מוזרה, אבל זה נושא שצריך להבדק פעם אחת כמו שצריך ומעניין אותי... והוא: מה אחוז הטייסים שלא יוצאי חיל האוויר בחברות התעופה הישראליות. הנתונים כמעט שלמים ומפתיעים... אבל כמעט שלמים כי עדיין חסרים לי נתונים מחברת טמיר וחברת ארקיע... אם יש מישהו שיכול להביא את המספרים אני אשמח מאוד! זה מה שיש לי עד עכשיו: לאלעל: 17% מטייסי החברה אינם יוצאי חיל אוויר ועברו הכשרה אזרחית, בישראייר די מפתיע - כ 48 אחוז אינם יוצאי חיל האוויר אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בנושא מול ארקיע/טמיר או מכיר נתונים אחרים ממה שכתוב פה או יכול להביא לי כל נתון שיעזור לי במחקרון הזה, אני אשמח! תודה!
אורח פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 שלום לכולם, לפני כחודש וחצי לקחת על עצמי משימה קצת מוזרה, אבל זה נושא שצריך להבדק פעם אחת כמו שצריך ומעניין אותי...והוא: מה אחוז הטייסים שלא יוצאי חיל האוויר בחברות התעופה הישראליות. הנתונים כמעט שלמים ומפתיעים... אבל כמעט שלמים כי עדיין חסרים לי נתונים מחברת טמיר וחברת ארקיע... אם יש מישהו שיכול להביא את המספרים אני אשמח מאוד! זה מה שיש לי עד עכשיו: לאלעל: 17% מטייסי החברה אינם יוצאי חיל אוויר ועברו הכשרה אזרחית, בישראייר די מפתיע - כ 48 אחוז אינם יוצאי חיל האוויר אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בנושא מול ארקיע/טמיר או מכיר נתונים אחרים ממה שכתוב פה או יכול להביא לי כל נתון שיעזור לי במחקרון הזה, אני אשמח! תודה! לא מכיר את המספרים, אבל בישראייר גם יש הרבה טייסים לא ישראלים (קובי תקן אם אני טועה).
Matan Solomon פורסם מאי 11, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 11, 2007 שלום לכולם, לפני כחודש וחצי לקחת על עצמי משימה קצת מוזרה, אבל זה נושא שצריך להבדק פעם אחת כמו שצריך ומעניין אותי...והוא: מה אחוז הטייסים שלא יוצאי חיל האוויר בחברות התעופה הישראליות. הנתונים כמעט שלמים ומפתיעים... אבל כמעט שלמים כי עדיין חסרים לי נתונים מחברת טמיר וחברת ארקיע... אם יש מישהו שיכול להביא את המספרים אני אשמח מאוד! זה מה שיש לי עד עכשיו: לאלעל: 17% מטייסי החברה אינם יוצאי חיל אוויר ועברו הכשרה אזרחית, בישראייר די מפתיע - כ 48 אחוז אינם יוצאי חיל האוויר אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בנושא מול ארקיע/טמיר או מכיר נתונים אחרים ממה שכתוב פה או יכול להביא לי כל נתון שיעזור לי במחקרון הזה, אני אשמח! תודה! לא מכיר את המספרים, אבל בישראייר גם יש הרבה טייסים לא ישראלים (קובי תקן אם אני טועה). גם לי זה היה נראה קצת מוזר אבל זה מה שקיבלתי, אם יש תיקון אני אשמח לשמוע...
Amir Paz פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 בחברת טמיר המצב נוטה יותר לכיוון האזרחות. מה שכן רוב הקברניטים בחברה הם יוצאי ח"א. אני אנסה לברר אחוזים מדויקים
Eldar Sella פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 שלום לכולם, לפני כחודש וחצי לקחת על עצמי משימה קצת מוזרה, אבל זה נושא שצריך להבדק פעם אחת כמו שצריך ומעניין אותי...והוא: מה אחוז הטייסים שלא יוצאי חיל האוויר בחברות התעופה הישראליות. הנתונים כמעט שלמים ומפתיעים... אבל כמעט שלמים כי עדיין חסרים לי נתונים מחברת טמיר וחברת ארקיע... אם יש מישהו שיכול להביא את המספרים אני אשמח מאוד! זה מה שיש לי עד עכשיו: לאלעל: 17% מטייסי החברה אינם יוצאי חיל אוויר ועברו הכשרה אזרחית, בישראייר די מפתיע - כ 48 אחוז אינם יוצאי חיל האוויר אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בנושא מול ארקיע/טמיר או מכיר נתונים אחרים ממה שכתוב פה או יכול להביא לי כל נתון שיעזור לי במחקרון הזה, אני אשמח! תודה! לא מכיר את המספרים, אבל בישראייר גם יש הרבה טייסים לא ישראלים (קובי תקן אם אני טועה). נכון,יש להם לא מעט זרים על האיירבאס, נדמה לי שהם בריטים. כשהזר אומר אפילו את המילה "ישראייר" בקשר, ישר מזהים שהוא לא ישראלי.
Oran Terner פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 שלום לכולם, לפני כחודש וחצי לקחת על עצמי משימה קצת מוזרה, אבל זה נושא שצריך להבדק פעם אחת כמו שצריך ומעניין אותי...והוא: מה אחוז הטייסים שלא יוצאי חיל האוויר בחברות התעופה הישראליות. הנתונים כמעט שלמים ומפתיעים... אבל כמעט שלמים כי עדיין חסרים לי נתונים מחברת טמיר וחברת ארקיע... אם יש מישהו שיכול להביא את המספרים אני אשמח מאוד! זה מה שיש לי עד עכשיו: לאלעל: 17% מטייסי החברה אינם יוצאי חיל אוויר ועברו הכשרה אזרחית, בישראייר די מפתיע - כ 48 אחוז אינם יוצאי חיל האוויר אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בנושא מול ארקיע/טמיר או מכיר נתונים אחרים ממה שכתוב פה או יכול להביא לי כל נתון שיעזור לי במחקרון הזה, אני אשמח! תודה! לא מכיר את המספרים, אבל בישראייר גם יש הרבה טייסים לא ישראלים (קובי תקן אם אני טועה). נכון,יש להם לא מעט זרים על האיירבאס, נדמה לי שהם בריטים. כשהזר אומר אפילו את המילה "ישראייר" בקשר, ישר מזהים שהוא לא ישראלי. לא רק על הA320 גם על ה75/76 היה להם טייסים אמריקאים ועדין יש
Eldar Sella פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 אני עדיין מנסה לחפש איפה ראית שכתבתי שיש להם טייסים זרים רק על ה A320 :roll:
Oran Terner פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 אני עדיין מנסה לחפש איפה ראית שכתבתי שיש להם טייסים זרים רק על ה A320 :roll: כתבת איירבאס וזה מה שהתכוונתי
ראם אדם פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 רגע זאת אומרת שיש סיכויי שגם אם אני לא אהיה בחיל האוויר אל על יקבלו אותי? בכלל אם יש לי רשיון טייס מלא( VFR,IFR,ALTP וכו') עם כמה שעות אני עלול להתקבל לחברת תעופה כמו אל על או ארקיע?
Ben Cohen פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 שלום לכולם, לפני כחודש וחצי לקחת על עצמי משימה קצת מוזרה, אבל זה נושא שצריך להבדק פעם אחת כמו שצריך ומעניין אותי...והוא: מה אחוז הטייסים שלא יוצאי חיל האוויר בחברות התעופה הישראליות. הנתונים כמעט שלמים ומפתיעים... אבל כמעט שלמים כי עדיין חסרים לי נתונים מחברת טמיר וחברת ארקיע... אם יש מישהו שיכול להביא את המספרים אני אשמח מאוד! זה מה שיש לי עד עכשיו: לאלעל: 17% מטייסי החברה אינם יוצאי חיל אוויר ועברו הכשרה אזרחית, בישראייר די מפתיע - כ 48 אחוז אינם יוצאי חיל האוויר אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בנושא מול ארקיע/טמיר או מכיר נתונים אחרים ממה שכתוב פה או יכול להביא לי כל נתון שיעזור לי במחקרון הזה, אני אשמח! תודה! לא מכיר את המספרים, אבל בישראייר גם יש הרבה טייסים לא ישראלים (קובי תקן אם אני טועה). נכון,יש להם לא מעט זרים על האיירבאס, נדמה לי שהם בריטים. כשהזר אומר אפילו את המילה "ישראייר" בקשר, ישר מזהים שהוא לא ישראלי. הם לא לטביים? אני חושב שהם באו קומפלט עם המטוס עד שיסיימו טייסים ישראלים את ההכשרה על הA320.
Ben Cohen פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 רגע זאת אומרת שיש סיכויי שגם אם אני לא אהיה בחיל האוויר אל על יקבלו אותי?בכלל אם יש לי רשיון טייס מלא( VFR,IFR,ALTP וכו') עם כמה שעות אני עלול להתקבל לחברת תעופה כמו אל על או ארקיע? עפר פירסם פה פעם איזשהו "מינימום" והוא רישיון ALTP ומינימום 1000 שעות כקברניט. את הנתונים אפשר לרכוש עם הזמן באזרחות אבל דיי לאט, יקח לך הרבה זמן. הדרך "המהירה" היא חיל האוויר אבל גם זה 12 שנה.
Yarden Antebi פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 שלום לכולם, לפני כחודש וחצי לקחת על עצמי משימה קצת מוזרה, אבל זה נושא שצריך להבדק פעם אחת כמו שצריך ומעניין אותי...והוא: מה אחוז הטייסים שלא יוצאי חיל האוויר בחברות התעופה הישראליות. הנתונים כמעט שלמים ומפתיעים... אבל כמעט שלמים כי עדיין חסרים לי נתונים מחברת טמיר וחברת ארקיע... אם יש מישהו שיכול להביא את המספרים אני אשמח מאוד! זה מה שיש לי עד עכשיו: לאלעל: 17% מטייסי החברה אינם יוצאי חיל אוויר ועברו הכשרה אזרחית, בישראייר די מפתיע - כ 48 אחוז אינם יוצאי חיל האוויר אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בנושא מול ארקיע/טמיר או מכיר נתונים אחרים ממה שכתוב פה או יכול להביא לי כל נתון שיעזור לי במחקרון הזה, אני אשמח! תודה! לא מכיר את המספרים, אבל בישראייר גם יש הרבה טייסים לא ישראלים (קובי תקן אם אני טועה). נכון,יש להם לא מעט זרים על האיירבאס, נדמה לי שהם בריטים. כשהזר אומר אפילו את המילה "ישראייר" בקשר, ישר מזהים שהוא לא ישראלי. הם לא לטביים? אני חושב שהם באו קומפלט עם המטוס עד שיסיימו טייסים ישראלים את ההכשרה על הA320. הלטביים חזרו ללטביה... עכשיו הטייסים הם ישראלים (כן כבר יש צוות או שניים שמוסמך על המטוס)\אמריקאים\ בריטים.
Opher Ben Peretz פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 הערה קטנטונת, חשובה לכל המתקשר עם אחרים ובמיוחד למדריך: פילוג- היפרדות, בדרך כלל עקב מחלוקת, אי הסכמה. התפלגות- חלוקת קבוצה כלשהי לתתי-קבוצות.
Opher Ben Peretz פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 בפרק בראשית של ישראייר בינ"ל, עוד בבעלות חברת אוטובוסים מעפולה, טסתי ב-B737-700 חכור לסופיה עם קברניט בולגרי שהושאל לשנה ביחד עם עוד שכמוהו מ-BALKAN, בדיוק כשגד זאבי רכש את החברה הבולגרית, עיסקה שנפלה עם תביעה בת 250 מליון דולר של גד בצרפת שנדמה לי שזכה בה. לא מכיר את המספרים, אבל בישראייר גם יש הרבה טייסים לא ישראלים (קובי תקן אם אני טועה).