danb2000 פורסם מאי 13, 2007 דיווח פורסם מאי 13, 2007 נראה לי שזה יעניין אותכם ישראל, אתה איש 73 ידוע אז אין לך בעיה :wink: דודי, אולי תבקש שימירו את שבלונות הצביעה גם לבהמה שלך :mrgreen: דוגמה 1 דוגמה 2 הורדה כאן למי שלא יודע, דודי יכול להגיד לכם בדיוק כמה מכות באס יש בפתיח של TIME עד שרוג'ר פוצח בשירה מצטער על השרשור ההזוי הזה - מיועד רק לחטיארים שיודעים להעריך מוזיקה טובה מהמאה הקודמת :mrgreen:
3Dvg פורסם מאי 13, 2007 דיווח פורסם מאי 13, 2007 אתה יודע, נראה לי אנחנו יכולים להיות חברים טובים! מוזיקה טובה, טיסה רגוע.........מה מגישים לארוחת צהריים?
iroth פורסם מאי 13, 2007 דיווח פורסם מאי 13, 2007 I'm in the hi-fidelity first class traveling set And I think I need a Lear jet
danb2000 פורסם מאי 14, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? ניסים גרמה? וואלה לא יודע :!: עיניין של עלויות יצור מול היצע וביקוש :!: אבל.... עם קצת לחץ יכול להיות שישראל ואתה תצליחו לשכנע את היצרן לפחות להסב את השבלונות של רוג'ר שיתאימו לדקוטה :mrgreen:
David Misha פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 :shock: :shock: גדוללל !!!! יש מצב להתקין W200000 RMS על הפיסטונים..VFR עם המפלצת גובה 3000 בשיוט לאורך כביש החוף והגיד לכולם למטה YOU WISH TO BE HERE
Moshe Mizrahi פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול
David Misha פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול מויישה...!!! אני ממש מבין..(כמו שמיקי נוהג להגיד) החום, המלחמות, העבודה. למה לא תצא קצת לחופש, תנוח קצת.
Moshe Mizrahi פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול מויישה...!!! אני ממש מבין..(כמו שמיקי נוהג להגיד) החום, המלחמות, העבודה. למה לא תצא קצת לחופש, תנוח קצת. אין כמו מנוחה על הגג עם בירה ביד (יצא חרוז).רק תגיד מתי :mrgreen:
אורח פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול מויישה...!!! אני ממש מבין..(כמו שמיקי נוהג להגיד) החום, המלחמות, העבודה. למה לא תצא קצת לחופש, תנוח קצת. אין כמו מנוחה על הגג עם בירה ביד (יצא חרוז).רק תגיד מתי :mrgreen: רק תודיע מתי החרוז חוזר ...
Meitar Lugasi פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול על מה אתם מדברים? נינט המלכעעעעע!!!!!
Moshe Mizrahi פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול מויישה...!!! אני ממש מבין..(כמו שמיקי נוהג להגיד) החום, המלחמות, העבודה. למה לא תצא קצת לחופש, תנוח קצת. אין כמו מנוחה על הגג עם בירה ביד (יצא חרוז).רק תגיד מתי :mrgreen: רק תודיע מתי החרוז חוזר ... החרוז השתכלל והוא עכשיו "אין כמו מנוחה על הגג, עם בירה ביד וקוקפיט ליד :mrgreen: " הוא נוחת ברביעי בערב, וישמח לראות איך buttkicker gamer משתלב בקוקפיט של מקצוענים, נראה לי שתתלהבו
mickey lip פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול מויישה...!!! אני ממש מבין..(כמו שמיקי נוהג להגיד) החום, המלחמות, העבודה. למה לא תצא קצת לחופש, תנוח קצת. אין כמו מנוחה על הגג עם בירה ביד (יצא חרוז).רק תגיד מתי :mrgreen: רק תודיע מתי החרוז חוזר ... החרוז השתכלל והוא עכשיו "אין כמו מנוחה על הגג, עם בירה ביד וקוקפיט ליד :mrgreen: " הוא נוחת ברביעי בערב, וישמח לראות איך buttkicker gamer משתלב בקוקפיט של מקצוענים, נראה לי שתתלהבו אין בעיה , כשתגיע נבעט לך בתחת . אני כבר מתלהב , אבל נראה לי שדודי יותר בקטע ...
Moshe Mizrahi פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול מויישה...!!! אני ממש מבין..(כמו שמיקי נוהג להגיד) החום, המלחמות, העבודה. למה לא תצא קצת לחופש, תנוח קצת. אין כמו מנוחה על הגג עם בירה ביד (יצא חרוז).רק תגיד מתי :mrgreen: רק תודיע מתי החרוז חוזר ... החרוז השתכלל והוא עכשיו "אין כמו מנוחה על הגג, עם בירה ביד וקוקפיט ליד :mrgreen: " הוא נוחת ברביעי בערב, וישמח לראות איך buttkicker gamer משתלב בקוקפיט של מקצוענים, נראה לי שתתלהבו אין בעיה , כשתגיע נבעט לך בתחת . אני כבר מתלהב , אבל נראה לי שדודי יותר בקטע ... אני מבין שבפעם האחרונה בעטת לו חזק מדי?
אורח פורסם מאי 14, 2007 דיווח פורסם מאי 14, 2007 דן אתה יכול לסדר אחד כזה של ניסים גרמה? לדעתי מרגול לוקחת בגדול מויישה...!!! אני ממש מבין..(כמו שמיקי נוהג להגיד) החום, המלחמות, העבודה. למה לא תצא קצת לחופש, תנוח קצת. אין כמו מנוחה על הגג עם בירה ביד (יצא חרוז).רק תגיד מתי :mrgreen: רק תודיע מתי החרוז חוזר ... החרוז השתכלל והוא עכשיו "אין כמו מנוחה על הגג, עם בירה ביד וקוקפיט ליד :mrgreen: " הוא נוחת ברביעי בערב, וישמח לראות איך buttkicker gamer משתלב בקוקפיט של מקצוענים, נראה לי שתתלהבו אין בעיה , כשתגיע נבעט לך בתחת . אני כבר מתלהב , אבל נראה לי שדודי יותר בקטע ... אני מבין שבפעם האחרונה בעטת לו חזק מדי? הפוך גוטה הפוך (במיוחד אחרי אתמול)
David Misha פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 מיקי ?? בקטע של מה ?? בנתיים מי שצובע בכפיפה זה לא אני :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
אורח פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 מיקי ??בקטע של מה ?? בנתיים מי שצובע בכפיפה זה לא אני :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: הוא בכפיפה, השאלה מי עמד עם עמוד של יוק 2 מטר ביד
mickey lip פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 מיקי ??בקטע של מה ?? בנתיים מי שצובע בכפיפה זה לא אני :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: הוא בכפיפה, השאלה מי עמד עם עמוד של יוק 2 מטר ביד מי זה יכול להיות? אתה חוץ מלהתפלל שמע ישראל , מה עוד אתה עושה? דודי מרתך ואתה מחזיק לו. :roll: אני לפחות עשיתי צבע. :wink:
Baruch Spiegel פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 דודי מרתך ואתה מחזיק לו. :roll: אני לפחות עשיתי צבע. :wink: מותר לשאול אמממ... מה בדיוק אתם עשים שם? :shock: ברוכי.
mickey lip פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 דודי מרתך ואתה מחזיק לו. :roll: אני לפחות עשיתי צבע. :wink: מותר לשאול אמממ... מה בדיוק אתם עשים שם? :shock: ברוכי. ברוכי, תעשה חיפוש בפורום....סתם סתם . קבל : http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=16927
Baruch Spiegel פורסם מאי 15, 2007 דיווח פורסם מאי 15, 2007 כבר טענתי פעם בפני החבורה הנ"ל שלא בטוח שהרמזים הדקים שלי מתאימים לרמת המשכל של חברי הסגורה... והנה באה ההוכחה במיוחד בשבילך מיקי אפילו ביצעתי חיפוש ומצאתי היכן טענתי את זה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 4&start=15 מקווה שאני מבין אותך נכון, כי מר מישה היקר הוא מראשוני המאתגרים בחטיבה וחבורת הסגורה ידוע בעינויים שהיא מעבירה לנוסעיה הוירטואלים ואף למבקרים במרומי הקוקפיט. הכל הפוך על הפוך רמזי רמזים דקים מן הדקים. אני לא בטוח שזה מתאים לIQ של מה שאתם קוראים "הסגורה". ברוכי.