Ido Rosenthal פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 דעתי היא שהיה צריך להיות חכם ולא צודק, חוץ מכיתוב באדום יש עוד דרכים להעיר, ושווה לשקול אותם כאשר מדובר באנשים כמו עופר שעוסקים בעשייה רבה עם המון השקעה כל יום מהבוקר עד הערב (אני עד לכך), בסך הכל הכוונה פה היתה טובה עוד מההתחלה, וגם אם אדם טעה לדעתו של אחראי פורום, זה לא כיף לראות כיתוב באדום, ודי מוציא את הרוח מהמפרשים לאנשים שהם החובלים של החטיבה. ועל זה בדיוק אני מדבר, לאלו שלא הבינו. בחרתי לדבר דווקא על פורום ניהול כי משם הכל מתחיל. צורת הכתיבה וההבעה שם מביאה לקטילות ומחיקת הודעות כמו במקרה הזה. מצב שבו לא פונים לבן אדם תחילה - חותכים ישר, ואף עושים מזה צחוקים בפורום ניהול. אני טועה? אין צחוקים על הנושאים בפורום? אין שם נימת זילזול כלשהיא? כל מי שיגיד לי שזה פורום מקצועי נטו - משקר. אני יודע בדיוק מה קורה שם, ואני לא היחיד. אני אישית - שונא את הפורום - את כל הפורום. למה? כי הוא מביא אותנו למקומות אחרים, הוא יוצא וויכוחים, ובעיקר - משחקי כוח מגעילים. נוסיף על כל אלו את פורום ניהול שהופך את הדברים לצורה רישמית. בנוגע לאמירה שלי על SERVERINFO - ברור שזה לא פרקטי, אבל אני בא להעביר מסר אסף. ולא, אני לא מציט שוב את האש. לכל מי "ששותף סוד" נכון לשעה זו, יודע מה מתחמם בגזרה. החימום הזה - הוא שיגרום לברדק. אמיר, אני מוכן לתת לך את שם המשתמש שלי והסיסמא ולו בלבד שתמצא לי שם איפה צוחקים או משמיצים מישהו... טוב יש אחד אבל הוא לא נחשב :mrgreen:
Amir Paz פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 דעתי היא שהיה צריך להיות חכם ולא צודק, חוץ מכיתוב באדום יש עוד דרכים להעיר, ושווה לשקול אותם כאשר מדובר באנשים כמו עופר שעוסקים בעשייה רבה עם המון השקעה כל יום מהבוקר עד הערב (אני עד לכך), בסך הכל הכוונה פה היתה טובה עוד מההתחלה, וגם אם אדם טעה לדעתו של אחראי פורום, זה לא כיף לראות כיתוב באדום, ודי מוציא את הרוח מהמפרשים לאנשים שהם החובלים של החטיבה. ועל זה בדיוק אני מדבר, לאלו שלא הבינו. בחרתי לדבר דווקא על פורום ניהול כי משם הכל מתחיל. צורת הכתיבה וההבעה שם מביאה לקטילות ומחיקת הודעות כמו במקרה הזה. מצב שבו לא פונים לבן אדם תחילה - חותכים ישר, ואף עושים מזה צחוקים בפורום ניהול. אני טועה? אין צחוקים על הנושאים בפורום? אין שם נימת זילזול כלשהיא? כל מי שיגיד לי שזה פורום מקצועי נטו - משקר. אני יודע בדיוק מה קורה שם, ואני לא היחיד. אני אישית - שונא את הפורום - את כל הפורום. למה? כי הוא מביא אותנו למקומות אחרים, הוא יוצא וויכוחים, ובעיקר - משחקי כוח מגעילים. נוסיף על כל אלו את פורום ניהול שהופך את הדברים לצורה רישמית. בנוגע לאמירה שלי על SERVERINFO - ברור שזה לא פרקטי, אבל אני בא להעביר מסר אסף. ולא, אני לא מציט שוב את האש. לכל מי "ששותף סוד" נכון לשעה זו, יודע מה מתחמם בגזרה. החימום הזה - הוא שיגרום לברדק. אמיר, אני מוכן לתת לך את שם המשתמש שלי והסיסמא ולו בלבד שתמצא לי שם איפה צוחקים או משמיצים מישהו... טוב יש אחד אבל הוא לא נחשב :mrgreen: תעזוב - באמת שזה כבר לא מעניין אותי. באמת. שישי - 1500 בצהריים, רצף הדרכות עד חצות. זו העשייה מבחינתי. מזמן סיימתי עם השטויות האלו. אבל כן, לפעמיים חשוב לי לבוא ולהציף הדברים הרלוונטים למעלה. אני לא מחפש , תאמין לי שלא. מבחינתי תנעל.
Asaf Brietbard פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 הוו, עכשיו אתה מדבר. בואו נתעסק בעיקר. כולנו כאן בשביל להנות מתחביב משותף, ולא לשחק בפוליטיקה. זה כבר יש מספיק סביבנו. אני מקווה שנדע לחלץ את החלקים העניניים מהאירוע, ללמוד אותם ולתקן אם צריך, ואת החלקים הלא חשובים להשאיר מאחורינו. לריב אפשר בכל מקום, לטוס/לפקח כמו במציאות אפשר רק פה. בואו נעשה רק את זה.
Ido Rosenthal פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 בוא נעשה עסק, כל עוד אתה לא נכנס לשם לבדוק את הבקורת שלך, אז אל תשמיע אותה, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר ובינתיים אתה גורם לי, לאלמוג ולאלעד להשמע כמו איזה חבורה של משועממים רודפי שררה.
Amir Paz פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 בוא נעשה עסק, כל עוד אתה לא נכנס לשם לבדוק את הבקורת שלך, אז אל תשמיע אותה, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר ובינתיים אתה גורם לי, לאלמוג ולאלעד להשמע כמו איזה חבורה של משועממים רודפי שררה. עידו, אני לא מאשים אותך. ולא את אלמוג, ואפילו לא את אלעד. אני מאשים את מי שהשריש בכם את החינוך הזה לדרך ניהול הפורום. לבוא ולערוך הודעה לעופר בן פרץ ללא תאום מוקדם - ראשוני - מינימלי מולו, זה רק חלק מצורת העבודה בשנתיים האחרנות. "יד חופשית" "אתם מנהלים" "שיקול שלכם" כל אלו יצרו מלחמות ומתחים בין חברים החטיבה - אין ספק בכלל. כל המונחים האלו - מצויינים, השאלה איך משתמשים בהם. הפורום הזה הוא שדה קרב. והוא לדעתי ברובו - אינו קשור לליבת התחביב שלנו. יש לי המון מושג על מה אני מדבר. מהסיבה הפשוטה - שאני מכיר את החטיבה לפני שקם הפורום, לפני שקם פורום ניהול. ואת החטיבה במהלך התקיימות פורום ניהול. אני רואה את כל התמונה. מה שאתה אולי מפספס, וזאת בגלל ההכרות שלך עם החטיבה בשנים האחרונות כשהכל היה כבר קיים, כלומר: פורום, ניהול פורום ושות' אני רואה מה היה ""פעם"" ומה יש כיום. מבחינתי, הפורום לא קשור ל VATIL. זה עולם אחר. ושלא יבינו אותי לא נכון - יש מקומות שצריך לבוא ולנעול ולנקות ולעשות סדר. אבל מנהל הפורום הפך את זה לשיטת חקיקה, לתורה של ממש. מה שגורם לפורום להראות כמו שהוא. אני משוכנע שכל חבר חטיבה שלוחץ על כפתור "פירסום הודעה" שוקל לפחות פעמיים אם לפרסם ואם ההודעה - לא היתה, לא דיברו על זה, הוא לא טועה, הוא לא משמיץ. כי הוא יודע שזה שדה קרב אחד גדול. אני לא אומר שאם סוגרים את פורום ניהול ומשלבים רכות בדרך העבודה הפורום יחזור לקדמותו ואנשים ירגישו שזה מקום נעים יותר. אבל אני כן חושב שדרך הפעולה שנקטו עד כה גרמה לדברים להראות כמו שהם. למה צריך 3 מנהלים??? למה צריך פורום לניהול פורום ?? אני לא יודע, אבל אני כן יודע שזה יוצר מתח וכמו שאמרתי 20 פעם - שדה קרב אחד גדול. בקיצור, לכו לטוס, ותנסו לא להכנס למקום הזה שבוע - שבועיים, ואז תבינו מה זה תחביב באמת. מה זה לחפש פיקוח ואיפה ואיך לטוס ולקרוא ולהעשיר את הידע. מאשר לראות כמה תגובות יש בשירשור של רומן, או להצליב IP וכאלו. אתם יודעים מה היופי פה? שאף אחד לא יגיב בתמיכה להודעה שלי, כי חוששים שיכנסו בהם. ואני יודע שרבים חושבים ומרגישים כמוני. אז בלי מכות, ובלי להציט את האש כמו שאמר עידו - עובדות נטו. אלעד, תגובה שלך בנושא?
Opher Ben Peretz פורסם מאי 17, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 17, 2007 כך פונה אחראי פורום למקים החטיבה? יש לשים לכך סוף ומיד! ראוי שתעיין בחתימה שלך מידי פעם, בה הטעם היחידי שמצאתי בדבריך אלה. בוא נעשה עסק, כל עוד אתה לא נכנס לשם לבדוק את הבקורת שלך, אז אל תשמיע אותה, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר ובינתיים אתה גורם לי, לאלמוג ולאלעד להשמע כמו איזה חבורה של משועממים רודפי שררה.עידו רוזנטל www.ait-air.org *למי שתוהה, כן אני מאבד את השפיות שלי לאט לאט
Ido Rosenthal פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 "יד חופשית" "אתם מנהלים" "שיקול שלכם" כל אלו יצרו מלחמות ומתחים בין חברים החטיבה - אין ספק בכלל. כל המונחים האלו - מצויינים, השאלה איך משתמשים בהם. הפורום הזה הוא שדה קרב. והוא לדעתי ברובו - אינו קשור לליבת התחביב שלנו. לא מסכים איתך אני משוכנע שכל חבר חטיבה שלוחץ על כפתור "פירסום הודעה" שוקל לפחות פעמיים אם לפרסם ואם ההודעה - לא היתה, לא דיברו על זה, הוא לא טועה, הוא לא משמיץ. כי הוא יודע שזה שדה קרב אחד גדול. טוב מאוד למה צריך 3 מנהלים??? לדעתי אפשר אפילו עוד אחד למה צריך פורום לניהול פורום ?? את זה כבר הסברתי לך, אולי אתה לא קראת, אולי אתה פשוט מקווה שהאחרים לא קראו את התגובה שלי מאשר לראות כמה תגובות יש בשירשור של רומן, או להצליב IP וכאלו. אתה פשוט קשקשן... אתם יודעים מה היופי פה? שאף אחד לא יגיב בתמיכה להודעה שלי, כי חוששים שיכנסו בהם. ואני יודע שרבים חושבים ומרגישים כמוני. כל עוד זה נשאר בנימה של ההודעה הזו שלך, כולם מוזמנים להביע את דעתם
Ido Rosenthal פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 כך פונה אחראי פורום למקים החטיבה? יש לשים לכך סוף ומיד!ראוי שתעיין בחתימה שלך מידי פעם, בה הטעם היחידי שמצאתי בדבריך אלה. בוא נעשה עסק, כל עוד אתה לא נכנס לשם לבדוק את הבקורת שלך, אז אל תשמיע אותה, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר ובינתיים אתה גורם לי, לאלמוג ולאלעד להשמע כמו איזה חבורה של משועממים רודפי שררה.עידו רוזנטל www.ait-air.org *למי שתוהה, כן אני מאבד את השפיות שלי לאט לאט עופר הסיבה היחידה שלא הגבתי לך קודם היא בגלל שלא רציתי שזה יחמיר, בינתיים האחרים פה דירדרו את המצב במקומי. אני אמשיך להבליג ולא להתייחס למרות שאתה מנסה בכוח לגרום לי לאבד עשתונות.
Almog Atar פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 לכו לטוס תעשו טובה. אמיר - פעם זה פעם ולצערי זה לא יחזור להיות אף פעם כמו פעם (שמתם לב כמה פעם יש במשפט הזה ? ). כבר נהיה סמטוחה מדיון שלא היה אמור להיות ככה. יכול להיות שהיה צריך לטפל אחרת בדברים, יכול להיות. ויכול להיות שלא צריך פורום ניהול ויכול להיות שאמיר קשקשן ויכול להיות שעידו קשקשן. בחייאת חבר'ה די, תפסיקו ולכו לשתות מים ולטוס. אמיר כמו שאמרתי חבל לדבר על פעם אתה יודע שכמעט בלתי אפשרי להחזיר את התקופה ההיא.
Amir Paz פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 לכו לטוס תעשו טובה.אמיר - פעם זה פעם ולצערי זה לא יחזור להיות אף פעם כמו פעם (שמתם לב כמה פעם יש במשפט הזה ? ). כבר נהיה סמטוחה מדיון שלא היה אמור להיות ככה. יכול להיות שהיה צריך לטפל אחרת בדברים, יכול להיות. ויכול להיות שלא צריך פורום ניהול ויכול להיות שאמיר קשקשן ויכול להיות שעידו קשקשן. בחייאת חבר'ה די, תפסיקו ולכו לשתות מים ולטוס. אמיר כמו שאמרתי חבל לדבר על פעם אתה יודע שכמעט בלתי אפשרי להחזיר את התקופה ההיא. ברור לי. אבל ההר יבוא למוחמד אם צריך. תגובה של מנהל הפורום בנושא?