Roman Dreer פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 אולי חלק יתרגזו שאני מעלה את הנושא הזה שוב, אך הפעם לא לדיון אלא להסכמה אתכם. הפעם מדובר בגוף הכי בכיר, FAA, שענו לי: Thank you for your interest in flight plan accuracy. I can see where they may be some confusion. However, when you use the equipment suffix /A , it also includes having a VOR. I hope this answers your question. שוב תודה לכל מי שהשתתף, אני שוב מודה שטעות שלי. למנהלים: בגלל שאין לי שום כוונה לפתוח את הדיון שוב, מצדי תנעלו את הטופיק, אך אני חושב שלתת אפשרות לתגובות לא יזיק.
Ido Rosenthal פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 את האמת?!מחר יש לי יום הולדת!!! מזל טוב ! :new-bday:
אורח פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 את האמת?!מחר יש לי יום הולדת!!! מזל טוב כפול ומכופל :mrgreen: :new-bday:
Roman Dreer פורסם מאי 16, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 16, 2007 יש יש... למרות שאני לא מבין את כל ההגיון הזה... אני פשוט מסכים וזהו ואל תתחילו להוכיח כאן למה, אני בכיף אקבל כל דבר שכזה בפרטי (הפעם , לטובת כולנו )
אורח פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 רומן, אתה הראשון ב VATIL שפתח שרשור יומהולדת לעצמו, סחטיין כל הכבוד על הנחישות, הרצון להגיע לאמת, והיושר להודות בטעות. מזל טוב.
Or Netzer פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 רומן, אתה הראשון ב VATIL שפתח שרשור יומהולדת לעצמו, סחטיין כל הכבוד על הנחישות, הרצון להגיע לאמת, והיושר להודות בטעות. מזל טוב. או כמו ששמוליק אומר (שזה דיי לקחתי כחלק מהחיים שלי) : קודם כל קח צעד אחורה ותפנה אצבע מאשימה ותבדוק את עצמך בטעות. (או משהו בסגנון שמוליק אם תוכל לחדד אני אשמח). לקח לך זמן לבדוק את הטעות אבל העיקר בדקת את עצמך.
אריק א. פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 מזל טוב רומן! כל הכבוד על הבדיקה המקיפה ועל פרסום "התיקון העצמי". אריק
mickey lip פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 רומן- מזל טוב ליום הולדתך. להודות בטעות , זו תכונה יפה מאוד. מעריך את זה. רק להבא- תקשיב לזקנים, יכול להיות שהם יודעים משהו
Ben Cohen פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 את האמת?!מחר יש לי יום הולדת!!! זה מה שאני קורא לו צירוף מקרים... עכשיו בכוונה במיוחד ליום הולדתך! מזל טוב עד 120 שתמשיך לטעות וללמוד והכי חשוב להודות בטעויות.
Baruch Spiegel פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 רומן עקפת אותי והגעת עד ל FAA???? עכשיו נעלבתי סתאאאם.... בכל מקרה אם כבר פתחת ערוץ איתם בפעם הבאה שיש לך שאלה תפנה ישר אליהם, לא חבל על הדפים של הפורום????? בכל מקרה מזל טוב !!! עד 120 שנה. ברוכי.
Asaf Brietbard פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 רומן, אתה הראשון ב VATIL שפתח שרשור יומהולדת לעצמו, סחטיין כל הכבוד על הנחישות, הרצון להגיע לאמת, והיושר להודות בטעות. מזל טוב. או כמו ששמוליק אומר (שזה דיי לקחתי כחלק מהחיים שלי) : קודם כל קח צעד אחורה ותפנה אצבע מאשימה ותבדוק את עצמך בטעות. (או משהו בסגנון שמוליק אם תוכל לחדד אני אשמח). לקח לך זמן לבדוק את הטעות אבל העיקר בדקת את עצמך. מכיר את בתור: כל פעם שאתה מפנה אצבע מאשימה, אתה מפנה 3 אחרות לכיוונך....
Roman Dreer פורסם מאי 17, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 17, 2007 תודה על האיחולים! אין לי שום בעיה להודות בטעויות, אין לי בעיות של אגו או משהו. אני פשוט האמנתי מטעמי לוגיקה במשהו, וראיתי שאני טועה. אז שוב תודה, ושבת שלום! אני נוסע לאילת לחמשוש של מסיבות וגם יום הולדת. תעשו כמה טיסות לאילת, אולי תראו אותי על החוף או משהו